JouwVeilingen BV Reviews

1.415

3,7

Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Toon meer

Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop... Toon meer

Op de site vind ik af en toe goede aanbiedingen, zoals deze lamp. Het bieden is een beetje enerverend, omdat er bij elk bod en tegenbod een mail binnenkomt. Je moet dus telkens bijhouden of je nog bov... Toon meer

1. Online veilingwebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.

Gemiddeld

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.415)

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Soms is bij gebeurd dat pakket niet aankomt

Indien pakket niet aankomt geeft beheerder aan dat het pakket verloren is en dat is gebeurd voor me twee keer want ik denk dat die heel voordelige was verkocht en dus dacht ik van hij heeft spijt en wilt hij terugtrekken

14 juni 2022

Mooie deals

Bijzondere artikelen voor een mooie deal.
Duidelijke site en snelle levering.
Altijd weer benieuwd wat er wordt aangeboden.

28 oktober 2022

Earpods met BT en ANC

Ik heb bij JouwVeilingen.nl een paar earpods gekocht die op YouTube goede reviews krijgt. De prijs die ik heb betaald is een vierde deel van de prijs waarvoor dezelfde earpods op andere webshops worden aangeboden! De website is overzichtelijk en je wordt makkelijk door het koopproces geleid. De website biedt goede producten tekoop aan voor een interessante prijzen. Zeer aan te bevelen.

17 oktober 2022

Top site!.

Overzichtelijke site, makkelijke betaling, duidelijke info over de producten. Fijn dat er een auto of is.

25 september 2022

Fantastisch

Fantastisch. Ik hou van dit soort dingen, super producten en voor een laag prijsje top!

18 september 2022

Lange(re) levertijd

Bestellen van een servies set (op 09-09-2022) was zo gebeurd maar helaas is het binnen 24 uur verzenden fictie gebleken. Op 15 sept ging de bestelling wel naar 'wordt ingepakt' en daarna naar 'verzonden'. Bellen leverde alleen een standaard antwoord op al werd een url voor Post NL toegezegd. In de mail stond dat 20 sept verwacht werd dat Post NL het zou gaan bezorgen. Maar nog steeds nergens een link om het te checken en bovendien verzendt Post NL meestal binnen 1 a 2 werkdagen dus die 20e is sowieso rijkelijk laat. Ik weet niet of ik hier weer iets ga bestellen. Vlotte levering zoals de website vermeldt is in elk geval absoluut niet waar en via de login de bestelling nakijken levert bitter weinig info. We wachten nu (17-09) nog ff af en evt pas ik de review aan als de levering voltooid is. De hoge reviews die ik lees zijn (deels) denk ik vooral het resultaat van mensen geld bieden voor een review, direct na de bestelling. Bewust maar even gewacht met mijn review.

Update 18-09:
Het klopt dat ik correct en vriendelijk te woord ben gestaan toen ik belde. En uiteraard kan er eens iets tegenzitten maar zelfs met een medewerker op vakantie is de termijn van verzending een stuk langer en een beetje bedrijf zorgt er toch voor dat zaken goed doorlopen. 09-09 besteld en op 15-09 zonder post nl verzendcode / url zeggen dat het verzonden is en alleen in de mail vermelden dat 20-09 de verwachte afleverdatum is (heeft Post NL 5 dagen nodig of ligt het pakket eerst nog 4 dagen in het magazijn?). En ik las toch echt vooraf dat verzending binnen 24 uur is. Vermeld dan tenminste vooraf dat er momenteel behoorlijke vertraging is. We wachten verder nog even rustig af.

Update 20-09:
Nog niets binnen. De verjaardag van mijn vrouw is al geweest inmiddels, maar hopelijk is de set er vóór het weekend. De bejegening in het antwoord is ook niet echt fair. En verschuilen achter vakantie van een medewerker (hoe verdiend ook)... feit is dat de levertijd behoorlijk langer is dan de website suggereert.

Vraag ook: wanneer is Steff terug?

Update einde dag 20-09:
Bij thuiskomst terug van werk is de set binnen. Echter, de broodbordjes zijn van compleet andere stijl, een vd grote borden is niet helemaal ok en bij de kommetjes is er 1 dubbel en mist 1 soort. Die laatste dingen zijn niet zo erg, maar de broodborden... vreemd. Zodra ik tijd heb zal ik jouwveilingen het uitgebreider voorleggen.

Verder vreemd: jv is over gegaan op een ander review systeem die meer discutabel is volgens google etc

Update na 20-09:
Ik snap dat Steff idd een verbetering is in het geheel. Na mijn melding mbt totaal afwijkende broodbordjes en wat korreltjes (van donkere rand losgeraakt) onder het glazuur, van tijdens de fabricage proces, volgde een netjes antwoord (van Steff) en voorstel om retour te sturen of compensatie. We hebben van het laatste gebruik gemaakt en keurig een kleine compensatie toegezegd gekregen. Dus mbt afhandeling achteraf, geen klachten, correct. Helaas blijft met de late verzending en de afwijkingen in de serviesset, toch een ondermaatse ervaring over. Jammer dat het andere review systeem geen editting toelaat en dus discutabel is.

17 september 2022
Logo JouwVeilingen BV

Antwoord van JouwVeilingen BV

Beste heer bakker, ik heb u zelf vd week telefonisch gesproken en ben toevallig ook de CEO van JouwVeilingen. Ik heb u vriendelijk te woord gestaan en verteld dat m’n collega Steff (waaraan we alle positieve reviews o.a aan te danken hebben) van een welverdiende vakantie aan t genieten is. Hierdoor lopen we iets achter met verzenden op het moment. Al onze klanten kennen Steff om z’n klantvriendelijkheid en snelle aansturing van ons magazijn. Het stoort mij daarom ook enorm om uw review te lezen waarbij u suggereert dat onze reviews lauter zo positief zijn omdat we hiervoor betalen. Een ieder die de inhoudt van onze reviews leest zal zien dat dit oprechte en persoonlijke reviews zijn over ons en onze medewerkers. Uw order zal zodra steff terug is verzonden worden. Vr Gr Rutger Alexander - CEO JouwVeilingen bv