JUIZZ Reviews 407

TrustScore 4 uit 5

4,2

Vriendelijke service. Urban arrow besteld. Duurde wel lang. (Hadden ze ook gezegd) maar uiteindelijk zelf gebeld wanneer we de fiets konden verwachten. En toen bleek dat de fiets al klaarstond. Verder... Toon meer

De lovens bakfiets hadden we teruggestuurd omdat deze tijdens een reparatie van Juizz Amsterdam om was gevallen en we een grote kras op de rand ontdekten. De bovenste rand zou vervangen worden. Dit is... Toon meer

Uitstekende service in vestiging Nijmegen! In april heb ik in Nijmegen een stromer ST3 gekocht, nadat ik eerst gedurende een ruime periode een st3 mee heb gekregen om uit te proberen. Zonder proble... Toon meer

Heel goede hulp gehad na diefstal van onze bakfiets. Juizz heeft alle contacten met de verzekeraar gedaan na onze aangifte. Daarna verliep het bestelproces heel soepel. Wij hebben geen dag zonder bakf... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsservices

JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.

• Overtoom 201III, 1054 HT, Amsterdam, Nederland

• juizz.nl

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heel fijn geholpen en snel geleverd

Heel fijn geholpen door Emilio. We wisten al dat we een nieuwe Urban Arrow wilde na de verkoop van onze oude, maar zijn enthousiasme in combinatie met de service die vanuit Juizz geboden werd maakte het een aankoop die we met veel vertrouwen deden. De fiets werd ook sneller geleverd dan beloofd! Ga zo door!

10 augustus 2023

Pech voor u

Tijdje terug accu gestolen en laten repareren. Juizz amsterdam zeiden dat we alles vergoed zouden krijgen (EUR 900) van de verzekering die ik bij ze had afgesloten, maar kregen slechts 300 terug... "Pech voor u" is het antwoord dat ik kreeg.
Verder zijn ze nooit bereikbaar en reageren ze amper via mail. Beter koop je ergens anders een fiets.

8 augustus 2023

Klant vriendelijk en goede uitleg

Vriendelijk ontvangen bij het zomaar binnenlopen op zoek naar een fiets. Winkel in Eindhoven .Verkoper Mark neemt alle tijd en legt alles goed uit. Proefrit op de fiets kreeg mijn man ook een fiets mee om gezellig even mee te fietsen. Bestel proces en de status ervan is zeer prettig. Je krijgt mail en zo kan je alles bijhouden. Uiteindelijk toen de fiets klaar was werd ik persoonlijk gebeld. Afspraak gemaakt om de fiets op te halen Ook toen werd er alle tijd uitgetrokken om het een en ander uit te leggen en de fiets goed af te stellen. Super fijne zaak en ook het andere personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Ingrid Verhulst

27 juli 2023

Erg goede ervaringen met Juizz

Erg prettige en goede ervaringen met Juizz, behulpzame klantenservice en winkel in Zwolle. We zijn erg blij dat we hier onze bakfiets hebben gekocht, goede en duidelijke service.

27 juli 2023

Top advies, mooie fiets en prima prijs

Een paar dagen geleden heb ik juizz amersfoort bezocht voor een nieuwe electrische fiets.
Ik kreeg een prima advies en kon meteen een proefrit maken.

De medewerkers gingen opzoek naar de laatste fiets in mijn maat en kleur.
Haalde op zeer korte termijn de fiets op in een ander filiaal en een paar dagen later kon ik weer zonder verplichtingen de fiets bekijken en weer proberen.

De Flyer bevalt prima en dus heb ik hem aangeschaft.

Tot service, prima advies, snelle levering en een eerlijke prijs.

25 juli 2023

In Goes goed ontvangen

In Goes goed ontvangen
En goed geholpen door verkoper kimon

Had leuk geweest als de fiets thuis bezorgd werd in Spijkenisse
Nu twee keer geweest de flyer gotour6 was daar op voorraad grijs
Verder top

21 juli 2023

Juizz fietsenwinkel in Goes!

Juizz fietsenwinkel in Goes!
Wat een fantastische winkel en top service.
Door een compleet gebrek aan service en inlevingsvermogen van het merk Lovens, heeft Juizz fietsenwinkel dit WEL goed opgelost en is ons fantastisch tegemoet gekomen!
Grote dank hiervoor!
We raden deze winkel dus aan iedereen aan en de volgende fiets zullen we zeker ook weer hier aanschaffen!
Met speciale dank aan Marcel en Jan!

22 juli 2023

Kan beter!

Kan beter!
Je geeft een hoop geld uit. Informeer de klant dan wat meer. Nu was er geen enkel contact (terwijl de winkelmanager had aangegeven zn best te doen om de fiets eerder te regelen) Aantal keren gebeld maar na de enorme wachttijd opgehangen. 1 keer iemand bereikt 1 dag voor de geplande levering. Die mevrouw kon niets meer dan zien wat ik zelf ook kon zien op internet. Je belt overigens met een callcenter en niet met de winkel zelf. Op de dag zelf naar de winkel gegaan. Winkelmanager met handen in het haar dat hij het ook niet wist. Savonds telefoontje dat het toch gelukt was. Mail en bevestiging de volgende dag op te halen 23 dagen na bestelling. Vroeg naar de winkel. Toen we daar kwamen hartelijk ontvangen. Helaas was de accu niet opgeladen. Uitleg over de fiets. Nadat ik vroeg hoe de tracker werkte kwamen ze er achter dat die nog niet is aangesloten. Dus wij even de stad in voor een kop koffie. Na een uurtje konden we de fiets ophalen. Daar bleek dat de accu niet de juiste was en kregen een andere accu mee wel opgeladen. De bestelde accu krijgen we nog na gestuurd. Al met al onduidelijk rommelig en onprofessioneel. Je geeft toch een hoop geld uit en daar hoort ook wat service bij. Maar waarschijnlijk komt dit door de overvloed aan bestellingen.

18 juli 2023