Vriendelijke service. Urban arrow besteld. Duurde wel lang. (Hadden ze ook gezegd) maar uiteindelijk zelf gebeld wanneer we de fiets konden verwachten. En toen bleek dat de fiets al klaarstond. Verder... Toon meer
De lovens bakfiets hadden we teruggestuurd omdat deze tijdens een reparatie van Juizz Amsterdam om was gevallen en we een grote kras op de rand ontdekten. De bovenste rand zou vervangen worden. Dit is... Toon meer
Uitstekende service in vestiging Nijmegen! In april heb ik in Nijmegen een stromer ST3 gekocht, nadat ik eerst gedurende een ruime periode een st3 mee heb gekregen om uit te proberen. Zonder proble... Toon meer
Heel goede hulp gehad na diefstal van onze bakfiets. Juizz heeft alle contacten met de verzekeraar gedaan na onze aangifte. Daarna verliep het bestelproces heel soepel. Wij hebben geen dag zonder bakf... Toon meer
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Overtoom 201III, 1054 HT, Amsterdam, Nederland
- juizz.nl
Goede en snelle service
Communicatie -10
Verschrikkelijk zeg! Online bestelling wordt niet geleverd en je kan de winkel op geen enkele manier bereiken. Telefonisch krijg je geen gehoor (zelfs niet direct na openingstijd en ook niet na meerdere malen meer dan 30min in de wacht te hebben gestaan). Contactformulier geeft alleen maar foutmeldingen. Als je spoedig fiets onderdelen of toebehoren nodig hebt, dan is mijn advies om verder te kijken en bij de concurrent te informeren!
Alles keurig volgens afspraak geregeld
Alles keurig volgens afspraak geregeld. Goed ontvangst, duidelijke uitleg en royaal de tijd genomen voor uitleg en afstelling.
Dus prima service.
De Heer Rattink
De Heer Rattink
Zeer professioneel en vriendelijk
Goede uitleg /instructies
Behulpzaam bij monteren tassen
Eerlijk over diverse bakfietsen
We werden heel goed geholpen door Jan-willem. Met al zijn eerlijke meningen over diverse bakfietsen.
Het was vrij druk, maar er bleef rust & iedereen werd netjes geholpen.
Klantvriendelijke benadering Goede uitleg en ook de tijd hiervoor te…
Goede uitleg en ook de tijd hiervoor nemen. Heel positieve ervaring bij Juizz in Zwolle!
Mogelijkheid om uitgebreid te kunnen…
Mogelijkheid om uitgebreid te kunnen testen. Persoonlijke service.
Vandaag onze nieuwe Kalkhoff fietsen…
Vandaag onze nieuwe Kalkhoff fietsen opgehaald bij Juizz in Zwolle. Zeer tevreden mee, de medewerkers van Juizz zijn vriendelijk en hulpzaam, nemen alle tijd voor je en geven goede adviezen. Ook mag je uitgebreid testfietsen. Zeer positieve ervaring en kunnen we zeker aanbevelen.
Spijt van mijn aankoop bij Juizz…
Spijt van mijn aankoop bij Juizz Haarlem. Slechte communicatie, je moet overal achteraan, telefoon wordt niet opgenomen. Zelf maar naar de winkel gegaan om mn bestelde fiets op te halen. Alle keren dat ik in de winkel stond, waren er ontevreden klanten. Bij levering vergeten accessoire mee te geven, moest ‘m de volgende dag zelf ophalen. Heel onprettig, ik ga hier nooit meer naar toe.
Nieuwe e-bikes
We waren op zoek naar 2 e-bikes en kwamen zo bij Juizz terecht. We kregen een keurige uitleg van Stan die ons de verschillen uitlegden qua fiets, motor, display en andere zaken. Adviezen over accessoires verliep ook vlotjes. Stan en de bedrijfsleider Mark gaven ons zoveel vertrouwen dat we tot aankoop overgingen. 2 weken later mochten we onze fietsen ophalen en ondertussen werden we op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Bij het ophalen hebben Stan en Mark alle tijd genomen om ons te instrueren over het gebruik van de fiets, de apps en verzekering. Kortom professionele aanpak waar men voldoende tijd neemt om de klant advies te geven.
Gewoon goede service!
Nadat onze bakfiets gestolen is heeft Juizz binnen korte tijd weer een nieuwe voor ons geregeld en alles afgehandeld met de verzekering. Gewoon goede service!
Zeer goed geholpen bij het uitkiezen…
Zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze bakfiets. Er word echt ruim de tijd genomen voor de klant en ze waren ook echt gezellig met de kinderen die meekwamen.
Riese & Müller Nevo gekocht bij Juizz Haarlem…
Riese & Müller Nevo gekocht bij Juizz in Haarlem. Prima geholpen. Goed advies. Kon mijn bestelling ook makkelijk tussentijds aanpassen. Snelle levering, goede service en een goede prijs. Ben superblij met mijn mooie nieuwe fiets.
Goede snelle en eerlijke service.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Afspraak gemaakt voor over 8 weken
Afspraak gemaakt voor over 8 weken. Kom fiets brengen. Monteur is vrij. Na een week geen enkel bericht. Bellen. Fiets is morgen klaar. Kom ik hem ophalen zetten ze hem klaar om mee te nemen blijkt dat ze er niets aan gedaan hebben. Lekkere zaak. Zeer rommelig. Op zoek naar een andere fiets winkel die wel de afspraken nakomt
Nav reactie van Juizz. Ik heb niets gekregen van jullie. Maar als je vestiging Haarlem belt dan weten ze precies wie ik ben! Dit is wederom een bewijs dat het een zootje is. Wel een mooie “cliënt experience” het zou mooi zijn dat jullie niet alleen maar uitgaan van het ik. Ik heb het druk etc etc. Dan is sorry het enige dat gezegd wordt…

Antwoord van JUIZZ
Trotse eigenaar
Ik ben sinds 15 augustus de trotse eigenaar van een prachtige Riese & Muller fiets die ik bij Juizz in Breda heb gekocht. De vakkundigheid, de passie en het enthousiasme van de verkoper was voor mij de reden om hier de fiets te kopen.
Geen tot matige communicatie
Winkel is niet bereikbaar, alleen via algemene klantenservice. Communicatie over order is er niet / matig. Ook de lease prijs was pas bekend na het ophalen en tekenen van de overeenkomst, heel vreemd. Duurde uiteindelijk 2 maanden om een fiets te krijgen, terwijl hij na 2 weken al binnen was. Order is ook niet compleet afgeleverd, dus ik kan weer terug.
De fiets zelf is wel goed en de verkoper was ook goed en vriendelijk. Alles daarna is alleen erg jammer.
Aanrader
In mijn zoektocht naar een speed pedelec kwam ik terecht bij Juizz Rotterdam, een kleine zaak met een ruim aanbod in dit segment. Klein is hier fijn, waar grotere winkels je laten aanmodderen op een veel te korte en drukke testbaan kon ik hier gewoon een fiets meekrijgen om mijn woon-werkroute te fietsen. Toen de Stromer die ik op het oog had ook nog eens flink afgeprijsd bleek te zijn was ik om. De fiets werd twee weken eerder dan aangekondigd geleverd en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Accessoires als helm en slot kun je elders goedkoper krijgen en hoe het onderhoud gaat weet ik nog niet, maar voor de rest raad ik deze winkel absoluut aan voor aankoop van een speed pedelec.
Goede fietszaak
Zeer nette overzichtelijke zaak goede fiets-bakfietsen van het middensegment vakbekwaam personeel we werden goed geholpen met onze fiets.