Kadenoshop Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem elendig service fra den her virksomhed. Bestilte 2 par sko med svangstøtte, og da de viste sig at være for små. Da jeg udfyldte returformularen og sendte den med skoene tilbage, så gik den for... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ufleksibel kundeservice Jeg bestilte ved en fejl to hundeveste og prøvede straks samme dag at rette det til et. Det kunne ikke lade sig gøre da beløbet allerede var trukket fra min konto. Jeg fik do... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte 2 kashmir sweatre. De blev leveret efter 4 uger. Intet mærke i nakken, meget lille størrelse (bestilte str. S og L, som var lige store) intet vaske mærke med beskrivelse af materialer. At s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD DIG VÆK Som andre har anført, varen ankom fra HongKong og returforsendelse koster 2/3 af varens pris. Størrelserne er helt i skoven, og der findes ingen produktdata eller vaskeanvisnin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Damesmodewinkel
  4. Herenmode
  5. Kledingwinkel
  6. Streetwearwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Kadenoshop, en onlinebutik for den modebevidste forbruger, der elsker luksusprodukter til overkommelige priser. Vores mission er enkel: at tilbyde dig de nyeste og mest trendy produkter uden at sprænge dit budget. Vi mener, at innovation skal være til at betale for alle, og derfor tilbyder vi en række produkter, der ser luksuriøse ud, men som stadig er til at betale.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

KØB IKKE på denne hjemmeside

KØB IKKE på denne hjemmeside. Hjemmesiden viser en butik i Kbh. Men det er fra Kina og kavaliteten på den jakke (Celine) jeg købte er, jamen, dårlig kvalitet ville være en positiv ting at sige...Ahmen altså hvor kan man blive taget i r...., det gjorde jeg så :-)

7 december 2024

Jeg bestilte en Kashmir trøje

Jeg bestilte: Lin - Rullekravetrøje i Kashmir × 1
Beige / Smal d. 28.10.24. Pengene blev trukket fra min konto med det samme. Efter 14 dage rykkede jeg for min ordre, jeg fik en mail med et kort, hvor det kunne se ud som om, at pakken var strandet i Malmø. Der gik yderligere en uge, så bad jeg om at få min penge retur.
Kadeneoshop beklagede, de bad om et par dage mere til at løse opgaven.
D. 19.11. Modtog jeg en mail, med besked om,at der lå en pakke uden for min dør.
I pakken lå en trøje, som ikke indeholdt kashmir. Hvad den indeholder står ikke i trøjen, der er ej heller en vaske anvisning. Jeg ville returnere trøjen, men skal selv betale returfragten til Kina.
Jeg handler ALDRIG i Kadenoshop mere

19 november 2024

Svindel og humbug

Svindel
Ingen informationer hvis man henvender sig på mail. Bliver ved med at vise at varen er på vej- fra Kina - selv om shoppen tilsyneladende er registreret i Holland/Danmark.
Hold her væk fra dem

5 december 2024

Det er et fup firma

Det er et fup firma, det er umuligt at sende retur. Du skal selv betale fragt til Kina, som nemt kommer op i 500 kr

4 december 2024

Bestilte en sort lampe

Bestilte en sort lampe, efter 3 uger kom der en mørkegrøn lampe. Jeg vil gerne have den returneret og pengene retur. Men så skal jeg sende den til kina og portoen er ca. € 20,00 - € 30,00 og samtidig skal jeg også betale told. Det er et fup firma.

27 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der var ingenting der levede op til min…

Der var ingenting der levede op til min forventning.
Størrelse i sko var mindst tre numre mindre end bestilt.
De skriver at man kan returnere varen, men man kan ikke få en returseddel, selv om de reklamerer med det.
Hvis det skal sendes retur får man en adresse til KINA, som koster mere end varen.
PAS PÅ FUPFIRMA

15 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel- køb ikke hos dem.

Svindel- køb ikke hos dem.
Dårlig kvalitet, for små størrelser og ingen returnering. De giver en 50% på næste køb i stedet for, som om jeg vil handle hos dem igen.

24 november 2024

Svindel og humbug

Hold jer væk!
Svindel og hunbug!
Kineservarer, forkert pasform, dårlig kvalitet!
Bluser blev solgt som cashmere, men er polyester og nylon!
Er det Temu-varer, som sælges videre til 3 gange Temus priser?
Jeg vil gerne deltage i en politianmeldelse!

24 november 2024

Bestilte et par skjorter

Bestilte et par skjorter, alt så rigtigt ud. Pengene er trukket, men så sker der ikke mere. Pas på og lad være med at bestille noget. Det er simpelthen fup, og jeg har mistet kr. 700.

18 november 2024

SVINDEL !!

SVINDEL !!!
Aldrig modtaget vare. Utallige beskeder vedr. varen står i transit. Kundeservice snakker udenom og man kan ikke ringe.

KØB IKKE HER!!!

28 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har en meget tydelig og…

De har en meget tydelig og velfungerende hjemme, er hurtige til at svare - uden tvivl en robot - men de sko som jeg bestilte og betalte kom aldrig , selv efter gentagne rykkere!
Dressen er holland, men Kadeno er uden tvivl et Kinesisk svildelfirma, med Hollands dækadresse!

26 oktober 2024

SVINDEL

SVINDEL - KØB IKKE
Kan kun lægge mig i slipstrømmen af øvrige anmeldelser. Købte, da hjemmesiden så valid ud - hollandsk adresse m.v. - og tjekkede først bagefter. Afbestilte med det samme, varen var ikke sendt.
Svar "hen i vejret", ordre kan ikke annulleres, pengene trukket.
Varen er nu modtaget og som forventet ikke brugbar. Forsøgt at returnere - skal sendes til Kina - i praksis ikke muligt, hvis ikke man vil smide flere gode penge efter dem.
Har forsøgt at politianmelde - sikkert uden resultat - men forsøgt........
KØB IKKE

25 oktober 2024