Ekstrem elendig service fra den her virksomhed. Bestilte 2 par sko med svangstøtte, og da de viste sig at være for små. Da jeg udfyldte returformularen og sendte den med skoene tilbage, så gik den for... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ufleksibel kundeservice Jeg bestilte ved en fejl to hundeveste og prøvede straks samme dag at rette det til et. Det kunne ikke lade sig gøre da beløbet allerede var trukket fra min konto. Jeg fik do... Toon meer
Bestilte 2 kashmir sweatre. De blev leveret efter 4 uger. Intet mærke i nakken, meget lille størrelse (bestilte str. S og L, som var lige store) intet vaske mærke med beskrivelse af materialer. At s... Toon meer
HOLD DIG VÆK Som andre har anført, varen ankom fra HongKong og returforsendelse koster 2/3 af varens pris. Størrelserne er helt i skoven, og der findes ingen produktdata eller vaskeanvisnin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Kadenoshop, en onlinebutik for den modebevidste forbruger, der elsker luksusprodukter til overkommelige priser. Vores mission er enkel: at tilbyde dig de nyeste og mest trendy produkter uden at sprænge dit budget. Vi mener, at innovation skal være til at betale for alle, og derfor tilbyder vi en række produkter, der ser luksuriøse ud, men som stadig er til at betale.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- kadenoshop.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kashmirbluser købt 31.10.24
Bestilte den 31.10.2024. 2 kashmirbluser i str xl. De ankom i dag med dao kl 7 i morges. De passer begge perfekt. De er dog ganske rigtigt lidt små i størrelsen- men jeg er kun 1.56 meter høj så både længde og ærmer er perfekt til mig- men rn lift højere kvinde ville de nok blive for små til. Giver kun 4 stjerner,da jeg syntes 9 dage var lang tid at vente og troede det var fup og overvejede om jeg skulle anmelde dem, men valgte at give dem en chance- hvilket var godt for jeg fik mine varer. Er der lidt i tvivl om dt er kashmir eller om det bare er uld så også derfor får de kun 4 stjerner, da der er lidt usikkerhed om materiale valget.
Dette er en Kinesisk butik
Dette er en Kinesisk butik, men skjuler det!
Varer er ikke tydeligt angivet som kopier, og kvaliteten er ikke god.
Vare leveret og sat udenfor uden information, emballage trykket og fugtskader.
Varer ankom fra Malmø, kontakt adresse er i Holland, men returvarer skal sendes til Kina. Dette er dyrt, samt usikkert om der tilkommer gebyr eller de ikke accepterer returvaren fordi den er skadet.
Handl kun her med omtanke.
Kinesisk fup, hvem er HANS
Skriver annullering ordre inden 1 time, jeg annullerede efter 10 min. og det var for sent skrev de. To par sko bestilt i Holland, der kom 2 par grimme plastik sko fra Kina. I forkerte størrelser. Tlf.nummer duer ikke og de svarer helt hen i vejret.
HANS hvordan kontakter jeg dig, for jeg vil gerne politianmelde firmaet.
Hold da kæft noget fub det her scam…
Hold da kæft noget fub det her scam firma har gang i , alt deres møg er fra Kina og størrelserne er til små kineser totalt scam det de sælger ....
KØB ALDRIG HOS DENNE FUPSHOP!!
KØB ALDRIG HOS DENNE FUPSHOP!!
DISSE MENNESKER ER HELT UDEN SKAM I LIVET!
BESTILTE 3 PAR HOKA LØBESKO, OG FIK EN BILLIG EFTERLIGNING KALDET NOKA🤬🤬🤬
DE IGNORERER ALLE MAILS, MEN TILBYDER DOG 50% VED NÆSTE KØB🤪👈 SOM OM MAN NOGENSINDE VIL KØBE DER IGEN!
JEG MELDER DEM NU TIL POLITIET OG SKRIVER OG RAPPORTERER DEM OGSÅ TIL
TASK FORCE FOR VAREMÆRKEFORFALSKNING!
JEG OPFORDRER ALLE TIL AT GØRE DET SAMME! DE SKAL IKKE HAVE LOV TIL DETTE SCAM!
HVORFOR TJEKKEDE JEG IKKE TRUSTPILOT FØRST!!???
Skriv gerne til mig så vi kan lave en fælles anmeldelse som måske vil kunne ramme dem hårdt!
Køb aldrig fra hjemmesiden
Køb aldrig fra hjemmesiden
De er hurtige til at trække pengene men skjorten jeg har bestilt har jeg aldrig set skyggen af - rykket tre gange.
Advarsel: Køb ikke fra denne side!
Advarsel: Køb ikke fra denne side!
Jeg bestilte en kjole herfra, men den blev aldrig sendt. Jeg fulgte med i ordren, men nu er den helt forsvundet fra deres system. Har prøvet at kontakte dem flere gange via mail, men de svarer ikke. Mine penge er formentlig tabt. Utroligt skuffende og dårlig service – undgå dette firma!
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service! Bruger DAO som smider mine pakker væk og nægter at refundere dem! Hold jer væk fra dette firma og spar jer selv tid og penge!
Denne virksomhed er den dårligste nogen…
Denne virksomhed er den dårligste nogen sinde. Jeg har nu prøvet over flere omgange at returnere en vare jeg har købt af dem, men det eneste de vil give er en rabatkode til mit næste køb. Som om jeg vil købe noget hos jer igen. De vil ikke lade mig sende min vare retur og bliver ved med at sige de ikke kan give mig mine penge tilbage og at jeg selv skal finde en måde at sende dem til Kina på, da de ikke vil hjælpe. Man skulle tro et firma der efterhånden har en del dårlige anmeldelser ville tage det seriøst og gøre noget ved det, men åbenbart ikke. Det er heller ikke den samme man skriver med. Det er en ny hver gang de svare. Hvilket gør det svært at have en samtale da de åbenbart heller ikke kan læse før hen sendte mails
Aldrig køb fra denne virksomhed da de kun er ude på at få penge og svindle deres kunder.
Ps
I er hermed anmeldt til myndighederne for at bryde købs og salgs loven. I høre fra min advokat.
Shop ikke her
Min mail fra dem, da jeres produkter, havde forskellige størrelser, i samme størrelse.
Kære kunde,
Vi beklager virkelig, at du er den første kunde, der oplever dette problem med vores produkt, og vi værdsætter din tålmodighed, når vi arbejder for at løse det. Vi har gennemgået din sag grundigt og har leveret det bedst mulige tilbud på dette tidspunkt.
Bemærk, at en rabatkode på 50% er tilgængelig for dig at bruge ved dit næste køb hos os.
Hvis du foretrækker at fortsætte med en retur i stedet, skal du venligst henvise til den vedhæftede returformular. Inden du træffer din beslutning, skal du huske følgende punkter:
Produktet skal returneres til Kina.
Alle returforsendelsesomkostninger, inklusive toldafgifter, skal betales af dig.
Hvis produktet går tabt i transit på vej tilbage, ligger ansvaret hos kunden.
Restitutioner behandles kun, når produktet er modtaget i sin oprindelige tilstand.
Bekræft, hvis du gerne vil fortsætte med afkastet eller drage fordel af 50% rabat tilbudet for at spare på returforsendelsesomkostninger.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Med venlig hilsen,
Mike
Kundesupport
Don't buy from here unless you know you…
Don't buy from here unless you know you are buying crappy stuff. The product they sell are not from the brand or quality they publish in their webpage. You'll not be able to refund it or change it. It is basically a scam.
Jeg har ikke modtaget svar på min mail…
Jeg har ikke modtaget svar på min mail hvor jeg beder jer om at hente de kopier af HOKA i har sendt til mig i stedet for de HOKA CLIFTON 9 som jeg har købt.
Svindel og løgne
Don’t ever buy from this place.!!!!!!
Don’t ever buy from this place.!!!!!!
They don’t even deserve 1 star 😡
FUP OG SVINDEL!!!!!!
FUP OG SVINDEL!!!!!!
De sender varene, meeeeeen størrelserne og kvalitet er ikke som lovet. De lover man kan bytte eller retunerre.
Men nej istedet denne besked.
Hej der,
Tak for din kontakt.
Desværre er vi ikke i stand til at fortsætte med returnering eller udveksling i henhold til din anmodning, og vi forstår, hvor frustrerende denne oplevelse har været for dig.
Efter nøje overvejelse vil vi gerne informere dig om, at 60% rabat på størrelsen af din forrige ordre til næste køb er det endelige og bedste tilbud, vi kan tilbyde på dette tidspunkt.
Vi mener, at denne rabat giver en retfærdig løsning, og vi håber virkelig, at den vil forbedre din samlede oplevelse med os. Hvis du gerne vil fortsætte med dette tilbud, så fortæl os det, så giver vi dig omgående rabatkoden.
Vi værdsætter virkelig din tålmodighed og forståelse gennem denne proces.
Vi ser frem til at høre tilbage fra dig.
Nathan
Kundesupport
Dumt jeg ikke fik tjeket Trustpilot🤬
SVINDEL!!!
Køb aldrig fra denne website
Køb aldrig fra denne website. De snyder og det er umuligt at returnere varer. Jeg købte et par sko som er for små og har utallige gange bedt om returformular, som der står beskrevet i deres returnerings politik. Men de kommer kun med tilbud og mere rabat på mit næste køb. De seneste henvendelser har de slet ikke besvaret.
Er nu politianmeldt
Har d.d. politianmeldt webshoppen, da de nægter at tilbagebetale pengene for returvarer. EKSTREM dårlig kvalitet og ingen muligheder for penge retur.
Jeg fandt et jakkesæt på hjemmeside…
Jeg fandt et jakkesæt på hjemmeside som, har adresse i Holland? Men jakkesæt blive sendt fra Kina? Tror de snyder. Og desværre læste jeg anmeldelser efter købet😅😭
Jeg har bestilt HOKA men fik NOKA sko…
Jeg har bestilt HOKA men fik NOKA sko og kundeservice er helt dårligt. Istedet at give mig penge tilbage, de har sendt mig rabat til næste køb. Absolut sindsyg.