Ekstrem elendig service fra den her virksomhed. Bestilte 2 par sko med svangstøtte, og da de viste sig at være for små. Da jeg udfyldte returformularen og sendte den med skoene tilbage, så gik den for... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ufleksibel kundeservice Jeg bestilte ved en fejl to hundeveste og prøvede straks samme dag at rette det til et. Det kunne ikke lade sig gøre da beløbet allerede var trukket fra min konto. Jeg fik do... Toon meer
Bestilte 2 kashmir sweatre. De blev leveret efter 4 uger. Intet mærke i nakken, meget lille størrelse (bestilte str. S og L, som var lige store) intet vaske mærke med beskrivelse af materialer. At s... Toon meer
HOLD DIG VÆK Som andre har anført, varen ankom fra HongKong og returforsendelse koster 2/3 af varens pris. Størrelserne er helt i skoven, og der findes ingen produktdata eller vaskeanvisnin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Kadenoshop, en onlinebutik for den modebevidste forbruger, der elsker luksusprodukter til overkommelige priser. Vores mission er enkel: at tilbyde dig de nyeste og mest trendy produkter uden at sprænge dit budget. Vi mener, at innovation skal være til at betale for alle, og derfor tilbyder vi en række produkter, der ser luksuriøse ud, men som stadig er til at betale.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- kadenoshop.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Der burde være MINUS-stjerner !!
Der burde være MINUS-stjerner !!
Intet levede op til firmaets løfter. De giver ikke pengene retur, som de lover i salgsannoncen. At klage i diverse nævn er dødfødt, den ene instans henviser til den anden, og omvendt. Det VED Kadenoshop, så de er ligeglade, når man truer med en klage. Firmaet har en adresse i København, som nok bare er en postkasse. Det er Hollandsk, måske egentlig kinesisk. Svarer på dansk via en oversættelsesmaskine.
Hold jer væk
Hold jer væk! De er umulige at komme i kontakt med! Købte en taske, som kom 4 uger efter bestilling og var absolut ikke efter forventningerne! Det ser ud som om, det er umuligt at få fat i en returlabel og pengene retur!!! Håber stadig, men tror ikke på der firma 🤬øvøv
Svindel
Har bestilt HOKA løbesko, fik leveret NOKA løbesko som jeg ønsker at returnere.
Kundeservice tager virkelig lang tid, automatisk svar der tilbyder hhv. 25%, 50% og 60% rabat til fremtidige køb. At jeg ikke ønsker at handle med dem og bare vil returnere og have mine penge tilbage bliver fuldstændig ignoreret.
Hold jer langt væk fra denne forhandler.
Tilsyneladende svindel
Tilsyneladende svindel
Har købt nogle sko af mærket Hoka, hvilket jeg har hørt om før. Leveringstiden er lang, og da jeg modtager skoene, er de ikke størrelsessvarende med det angivede. Jeg beder derfor om information om returnering, men får blot dårligt oversatte mails tilbage om, at jeg kan få hhv. 25% og 50% på næste køb…
SCAM
Bought a pair of HOKA shoes.
Delivery time stated in the website is 4 days, I received a pair of Chinese NOKA after 3 weeks.
Now we are asking the label to return the goods and I will also proceed legally.
Svindel- Tyveri
Svindel. Tyveri. Hold jer meget langt væk !!!!
Min vare er aldrig komme frem. Pengene har de alligevel trukket fra min konto.
De svarer hverken på mail eller telefon.
Håber nogen kan lukke dette såkaldte firma.
Ingen kontakt og leveringstid passer langt fra!
Bestilte en taske. Der stod at leveringstiden var 2-4 hverdage. Men det kommer fra Kina. Tasken var 2 uger undervejs!!! Betalte endda ekstra for hurtig levering! Mailede og rykkede efter tasken men har ikke fået svar. Har nu mailet igen for at få penge tilbage. Stadig intet svar !!! 😡😡. Fake fake fake!! 😡
Mangler min bestilling!!
Vare bestilt den 9. sept men endnu ikke kommet den 19
beløbet er dog hævet fra min konto
er nu nødt til at finde varen (sko) et andet sted da jeg skulle bruge den på rejse
øv for en dårlig service
ingen respons hverken på mail eller telefon
undgå denne butik
Skriver de levere dag til dag med DAO
Skriver de levere dag til dag med DAO, men det er ikke sandheden. Tingene kommer fra Kina. Bestilte “læder” taske og fik en utrolig klam taske som lugter af fisk og dårlig plastic
De svarer ikke på telefon og mail hører man ikke tilbage på.
Via tracking var tasken i Kina og via Holland ca 3-4 under vejs, altså ikke dag til dag levering !
SHEIN PRODUCTS
they are selling a bag for 4 times as much and you can get the EXACT same bag on SHEIN. The website even stole the shein pictures, it's nothing but a scam to get you to pay 4 times as much for a product
Fraud !!!!!!!!!!!
Fraud !!!!!!!!!!!. Do no pick up the phone or return on email when asking for return formular as the purchase is crab and do not live up to what was shown on the picture on the website
Har aldrig modtaget min varer og…
Har aldrig modtaget min varer og kundeservice vender ikke tilbage. Lad endelig være med at bestille herfra!
Svindel og humbug
Helt enig - Svindel og humbug!!
Fin hjemmeside der lover hurtig levering mv.
Selskabet ligger så i Holland og alle varer købes i Kina.
Hold jer langt væk fra dette foretagende!!!
Har ikke de store forventninger til varen der måske kommer på et tidspunkt. Den bliver i så fald returneret.
Man tror man køber mærkevarer men det er fake og hedder noget andet når det kommer frem.
Received copy products
Received copy products - even with the wrong brand name. They wont even send information so I can send their crap back.
Svindel og humbug!!
Svindel og humbug!!
Fin hjemmeside der lover hurtig levering mv.
Selskabet ligger så i Holland og alle varer er købt i Kina.
Hold jer langt væk fra dette foretagende!!!
Falsk hjemme side
Falsk hjemme side.
Elendig og dårlig kvalitet.
Kommer fra Kina
Kadenoshop
Har bestilt, betalt og indtil nu intet modtaget. pas på benyt ikke Kadenoshop, den er ikke troværdig.
Fake site with fake overpriced low…
Fake site with fake overpriced low quality chinese products. Probably just a one man company cheating everyone so just walk away and never buy anything from them!
Kinesisk bras.
Varer der er købt på kinesiske hjemmesider og sælges til kæmpe overpris.
Sjovt som alle deres varer er på tilbud, sikke et held.
Jeg fandt flere af varerne efter en hurtig billed søgning på shein.
Fake webshop
Fake webshop - købte 2 par Hoka løbesko - modtog 2 par plastik sko med påskriften “Noka” har gjort indsigelse og vil herefter få spredt budskabet på nettet.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.