LED kweeklamp aangekocht , ziet er degelijk uit , zeker voor die prijs vergeleken met andere leveranciers, wat problemen met levering , Lumeri helpdesk heeft dit perfect opgelost... nog eventjes te v... Toon meer
Als projector zeer geschikt. Beeldscherpte en lichtopbrengst voldoende bij een schermafmeting van 90 inch en weinig omgevingslicht. Door Led lamp produceert deze beamer nagenoeg geen warmte. Om de bea... Toon meer
( antwerpen ) De zending was mooi op tijd zonder beschadigingen en Wat ik besteld heb is van mooie kwaliteit en beter dan ik kon hopen Thanks hopelijk zullen mijn volgende bestelling bij lumeri.be ook... Toon meer
Zie ook mijn vorig schrijven. Na zoeken naar de oorzaak van de problemen aangaande levering, bleek het uiteindelijk een bankprobleem te zijn. Het is een overschrijving naar een buitenlandse rekening... Toon meer
Hoewel het produckt nog niet is…
Hoewel het produckt nog niet is aangekomen, is de opvolging en feedback naar de klant zeer correct.
Bestelling beschadigd maar toch n oplossing gevonden
Helaas bestelling beschadigd ontvangen. Theeft ook n lange weg ...vanuit denemarken??? Afgelegd. De lamp werkt wel goed maar dus een stuk uit de behuizing en het leek alsof de doos vooraf geopend was onderweg
Update : na n zeer snelle reactie van Lumeri, een aangenaam gesprek gehad met de customer support. We hebben een snel en goede oplossing kunnen vinden! Iedereen kan online verkopen maar een goede webwinkel onderscheid zich door een customer minded dienst na verkoop en daar was ik aangenaam door verrast bij Lumeri

Vlot
Vlot geleverd, goede Website, duidelijke omschrijving van de producten
Geen handleiding bij het pakje
Geen handleiding bij het pakje. De beschrijving van op de website is moeilijk om te weten hoe alles werkt. Er komt geen geluid uit de beamer en kan hem niet koppelen aan mijn gsm. Dit moest normaal wel de bedoeling zijn.

Antwoord van Lumeri
Degelijk product voor een goeie prijs
Degelijk product voor een goeie prijs. Correcte levering
Correcte en snelle levering
Geld kwijt maar geen producten ontvangen!
Net zoals meerdere mensen hier heb ik een 14 tal dagen geleden een bestelling gedaan. Ik heb een orderbevestiging en zelfs een track en trace code gekregen voor de verzending, maar nog steeds mijn producten NIET ontvangen. Volgens de track en trace code is er wel een verzending aangemaakt, maar is die nooit binnen gebracht voor verzending.
Vorige week ook al een mail gestuurd naar Lumeri, maar ik krijg geen enkele reactie...
Ik had de bestelde beamer nu vrijdag nodig, maar de kans is klein dat ik tegen dan mijn product ontvangen zal hebben , als ik het al ooit toekrijg. Jammer dat ik deze reviews niet gelezen heb voor ik een bestelling deed, anders had ik nooit bij hen besteld!!!
Aan iedereen die dit leest en nog niets besteld heeft: NIET bestellen bij Lumeri! Je bent je geld kwijt, maar krijgt je producten niet.

Antwoord van Lumeri
Adres was niet meegegeven door Lumeri…
Adres was niet meegegeven door Lumeri aan de post waardoor mijn bestelling nu terug is gestuurd naar hun. Had reeds al contact opgenomen met hun over het juiste adres, maar het paketje is niet toegekomen. Ik hoop dat dit rap opgelost word.
Factuur: 2400002341

super handige lampen
Handige groeilampen op mijn maat gemaakt, peperplanten groeien goed.
Snelle levering. Het artikel is zoals het op de site stond. Werkt perfect. Alles wat we nodig hadden om de lamp te bevestigen zat er ook bij. Ik ben tevreden.
Tot hiertoe alles inorde snelle…
Tot hiertoe alles inorde snelle levering bedankt
Zeer tevreden over de service en…
Zeer tevreden over de service en geleverde goederen. ongelofelijke prijs kwaliteitsverhouding.
Heel goed materiaal en prijskwaliteit
Heel goed materiaal en prijskwaliteit
Enige minpunt is dat ik via dpd liet leveren en dat dit mij 15€ kost, dus verwacht je een snelle levering, dit was helemaal niet zo, dus de shop is top maar levering moet veel beter zeker als je er voor betaald
Slechte opvolging
de levering is nog altijd niet gebeurd - het pakje zit al 10 dagen bij de Post.
Als ik iets in Nederland besteld dan heb ik mijn goederen de dag nadien waarom kan dit niet in België.
Groetjes

Antwoord van Lumeri
Snelle levering prima kwaliteit…
Snelle levering prima kwaliteit producten
Kwaliteitsartikelen aan waanzinnig lage prijzen.
Kwaliteitsartikelen aan waanzinnig lage prijzen. Snelle levering en transparant opvolgingssysteem.