Luxus Amsterdam Reviews

2,5

Wat besteld maar nooit ontvangen. Reageren niet op mails. Gelukkig via klarna de betaling gedaan en mijn geld terug gekregen

Ik wilde graag weten van wat voor materiaal een bepaalde jurk gemaakt was omdat ik allergisch ben voor Polyester. LuxAmsterdam heeft 6x mijn mail beantwoord met vragen als" Welk artikel bedoelt u/wan... Toon meer

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de ketting die ik in deze winkel heb gekocht. Hij is prachtig gemaakt en ziet er persoonlijk nog beter uit. De verzending was snel en de klantenservice... Toon meer

Ik kocht deze ketting voor mijn dochter bij Luxus-Amsterdam en hij overtrof al mijn verwachtingen. Het vakmanschap is voortreffelijk en ze voelde zich ongelooflijk gekoesterd. Ze draagt hem elke dag e... Toon meer

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Is gewoon goedkope temu troep

Is gewoon goedkope temu troep, ik kreeg niet eens een doosje erbij geleverd bij de kettingen, en de tekst stond gewoon geprint op een los papiertje wat erbij zat.
Tevens bijna 2,5 week levertijd

22 oktober 2024

Slechte service...Na 2weken lang mijn…

Slechte service...Na 2weken lang mijn armband ontvangen zogezegd zilver maar het lijkt prul te zijn en te klein. Niet bestellen want de verpakking is uit china.. dan maar beter bij temu bestellen want je hebt dezelfde daar😡

11 oktober 2024

…opgelicht!

Ik heb voor mij en mijn dochters vergulde goudkleurige armbandjes besteld maar na 2 weken begon het te verkleuren (ze zijn nu nagenoeg zilver) ik heb ze via de mail benaderd en alles uitgelegd maar nooit respons gekregen. Ik had inmiddels de betaling bij klarna gepauzeerd. Nu kreeg ik van klarna het verzoek om zoveel mogelijk bewijs te sturen zodat hun het bij PS LUXUSLOVEAMSTERDAM neer konden leggen, krijg ik zojuist bericht dat ze mij niet kunnen helpen omdat PS LUXUSLOVEAMSTERDAM mijn klacht niet gegrond vinden 😤
Ik heb nog gekeken of ik ze telefonisch kan bereiken maar dan moet ik naar China bellen!!
Ben dus lekker opgelicht
Ff 3x 34,95 in de kliko

4 oktober 2024

Advertentie via YouTube is misleidend

Advertentie via YouTube is misleidend.heb armband gekocht voor zoon met text in doosje.moet je blijkbaar dat doosje wat als cadeau verpakking word aangegeven ook betalen anders komt het in een zakje.ook is het armband te klein en wil het retour sturen.blijkt dus een bedrijf in China te zijn terwijl ik er vanuit ging dat het in NL zat.Ik krijg geen enkele email van hun terug en nu ben ik dus verplicht om het via Klarna toch te betalen.35 euro zo in de prullenbak.

30 september 2024

Advies niet te bestellen bij luxus Amsterdam

Het bestelformulier heeft de toevoeging van het huisnummer niet gepakt. Per mail heb ik dit tig keer gemeld zonder een reactie terug. Zelfs het telefoonnummer op de site klopt niet. Het is een Chinese fabrikant die zogenaamd ook in Amsterdam is gevestigd. Luxus Amsterdam is geen eerlijke business. Dus geen ster!!! Gelukkig verloopt de betaling via klarna.

16 september 2024

Oplichters!!

Een armband voor mijn zoon gekocht die al gelijk de week erna kapot was. Gemaild…geen reactie…. Nogmaals gemaild…. Geen reactie. Proberen te bellen en dan kun je naar CHINA bellen! Wat een oplichters!!!! Koop er niets. Ziet leuk uit maar helemaal waardeloos!

17 september 2024

OPLICHTING !!!

OPLICHTING !!! Koop gewoon bij AliExpress of Temu. Dit komt ook uit China...... Koop je bij AliExpress of Temu heb je hetzelfde alleen stukken goedkoper.... Zodra je je track & trace hebt, kun je het zien ; China.......
Jammer dat ik geen foto kan bijvoegen, anders was het nog duidelijker..... Koop er aub niet, pure oplichting.....

17 september 2024

Zeer slecht

Zeer slecht, duurt veelste lang met levering. Dit krijg je namelijk met dropshipping he, vervolgens reageren ze niet zoals beloofd binnen 24 uur op de mail. Waarschijnlijk omdat het over retournering gaat. Nooit meer aankopen hier doen

4 september 2024

Voor mijn zoon een armband in doos met…

Voor mijn zoon een armband in doos met tekst besteld, bij aflevering geen doosje , maar een klein zakje met een papiertje erin. Op de tekst stond ketting, terwijl het een armband is.
Al met al, de bestelling lijkt totaal niet op de inhoud van de site

9 september 2024

Voor mijn zoon een armband gekocht en…

Voor mijn zoon een armband gekocht en betaald maar ik had een foutje met het huisnummer gemaakt en heb dit direct na de bestelling gemeld maar na een paar weken kreeg ik een bericht van DHL dat het pakket terug werd gestuurd naar de afzender en dat bleek in....CHINA . Nu na meerdere mailtjes te hebben gestuurd NOOIT GEEN ANTWOORD GEKREGEN.Helaas mijn geld kwijt. DIT NOEM IK PURE OPLICHTING!!!!!!

16 augustus 2024

Zeer slechte kwaliteit

Als verassing een ring van Luxus aan mijn dochter gegeven. Moest er lang op wachten. Pakketje kwam uit China en de te duur betaalde ring liet binnen een paar uur groene aanslag op haar vinger achter. Gevalletje bedonderd en van een Chinese site geplukt denk ik.

22 augustus 2024