Goede verpakking, de onderdelen goed ingedeeld en gerangschikt. Handleiding gevolgd en is uitstekend en duidelijk zelf te doen. Je kan bijna niet fout doen. Goed materiaal en boven verwachting een goe... Toon meer
Ik heb twee tweezitsbanken gekocht bij Marcel Olsen. Zij zijn prachtig: qua materiaal, afwerking en uitstraling. Bovendien werd ik uiterst vriendelijk geholpen en werd de bestelling heel goed verpakt... Toon meer
Ik heb besteld een zit sta bureau converter bamboe zwart, 80 cm en ik ben zeer blij en tevreden. Het werk precies goed als zij in de video laten zien. Op een comfortabele en soepel manier je instelt h... Toon meer
Hele fijne bureaustoel gekocht bij Retro-Europe. Uitstekend verpakt in een groet door werd hij binnen 1 week vanuit Alicante thuis bezorgd. Het in elkaar zetten is een zeer eenvoudig klusje, zodat bin... Toon meer
Since 1975, we've been passionate about bringing Bauhaus principles to life, creating furniture that's both beautiful and affordable. Marcel Olsen founded our company out of frustration with the lack of reasonably priced, high-quality furniture. Inspired by the Bauhaus movement's core philosophy of "form follows function," we design furniture that prioritises usability. Clean lines, geometric shapes, and a focus on natural materials define our aesthetic. Every element serves a purpose, ensuring our furniture is comfortable, easy to care for, and perfectly suited for your needs. As a family-owned and operated brand, we uphold our founding values. Each new furniture design adheres to the Bauhaus principles of design, quality, and affordability, ensuring the legacy of Marcel Olsen continues. We believe in good design, which is why we embrace modern materials and production methods, making Bauhaus-inspired furniture accessible to a wider audience. Founded in 1975, we've continued this mission for nearly five decades, ensuring thoughtfully designed furniture finds a place in every home.
C. Extremadura, 9,, 03158, Alicante, Spanje
Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super blij met mijn aankoop, echt mooie kwaliteit, mooi leder, al veel complimentjes gekregen. Bedankt. Zeker een aanrader!!!

Antwoord van Marcel Olsen
De bauhaus meubelen zijn van prima kwaliteit, zoals op de site beschreven.
De aflevering soms zonder afspraak te maken, soms met afspraak.
Soms doos beschadigd, goederen niet beschadigd, soms doos onbeschadigd, goederen ook onbeschadigd.
Mail communicatie niet altijd geweldig, soms gewoon geen antwoord.

Antwoord van Marcel Olsen
Wat ik heel goed vond was dat er meteen na de betaling contact met je werd gelegd. Ik had de tafels heel snel in huis en ben er erg blij mee.
Ze zijn veel goedkoper dan in de winkel.
Ik zou het zo weer doen.
Mijn dan k voor de goed service

Antwoord van Marcel Olsen
Ik bestelde mijn lounge op een zaterdag. 13 dagen later werd hij geleverd. De transporteur telefoneerde mij voordien zodat ik thuis kon zijn. De zetel was goed ingepakt (geen enkele transportschade) Vanuit milieu-oogpunt iets te veel verpakkingsmateriaal gebruikt. Aan de zetel was nog een beetje montagewerk - omdat er geen handleiding was - was mijn werk niet van de eerste keer perfect. Maar onthou vooral dat ik een tevreden klant ben.

Antwoord van Marcel Olsen
De bureaustoel die ik gekocht heb werd mooi op tijd geleverd maar had een kleine beschadiging die ik pas opgemerkt heb bij het in elkaar steken van de stoel. Er was ook geen handleiding aanwezig.
Ik miste 1 onderdeel en de beschrijving zat niet bij de verpakking, wel is er snel geleverd en gereageerd op mijn mails