Matrabike Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Mijn ervaringen met Matrabike zijn zeer goed. Een paar jaar terug kocht ik een eerste hybride fiets Romet Wagant 8, en laatst een Romet Rambler 9.3. Beide super fietsen die al heel wat kilometers ge... Toon meer

Niks op aan te merken, gewoonweg vlotjes. Accu die niet werkte, is gelijk vervangen. Service 👍

Heb eerst on line gekeken en kwam bij matrabike terecht , zijn dan naar de winkel in rumst geweest hebben een goede uitleg gekregen en heb een testrit gedaan was tevreden en heb de fongers transportfi... Toon meer

Ik heb al 1 Vogue confort nr:7mat grijs aangekocht in 2021 waar we zeer blij mee waren,we hadden nu een 2de efiets nodig dus heb ik de online website geopend ik was verrast door de eenvoud van site om... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Goedkope fietsen kopen doe je bij Matrabike.be. Al 30 jaar de beste fietsenwinkel voor u! ✓ Goedkoop ✓ Gratis bezorgd ✓ 10.000 fietsen ✓ 3 winkels ✓ Ebikes

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

102 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel goede fiets!

Heel goede fiets! Zeer tevreden mee. Snel geleverd en goede kwaliteit. Ik had niets anders verwacht nadat ik mijn vorige fiets er ook had gekocht. En de volgende zal ook weer eentje van Matrabike zijn!

Ook 3x telefonisch contact gehad (1x voor het bestellen en 2x achteraf) en telkens echt heel vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Ik heb het gevoel dat dit bedrijf nog écht geeft om klanttevredenheid.

24 juni 2025

Beste Birgit,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u opnieuw in Matrabike stelt! Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe fiets en onze service. We doen ons best om elke klant persoonlijk en vriendelijk te helpen, dus het is fijn om te lezen dat dit ook zo is ervaren. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Veel plezier met uw fiets! 🚲

Heel tevreden

Een vlotte levering van een fijne fiets aan een eerlijke prijs!

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets en de prijs. We wensen u veel plezierige en veilige ritten toe!

Prijs kwaliteit

Gewoon geen nonsens.kijken welke fiets ik wilde. Uitleg van persoon in winkel . Bestellen en na 14 dagen rijden met nieuwe fiets.die goed van kwaliteit is en een correcte prijs.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat het aankoopproces voor u duidelijk en prettig is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel veilige kilometers toe!

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website. Zelf een leverdatum kunnen kiezen. Op het afgesproken uur geleverd. Goede fiets. Ik ben een tevreden klant.

Goedemorgen beste mevrouw van Gestel,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van de positieve review.

Wij wensen u veel fietsplezier toe!

Team Matrabike

Vriendelijk en behulpzaam, prima levering

Vriendelijk ,goedies

Goedemiddag beste mevrouw Ceuleers,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van de positieve review.

Wij wensen u veel fietsplezier toe met uw nieuwe E-bike!

Team Matrabike

Heel tevreden met onze aankoop.

We kregen een goede uitleg en mochten meteen een testrit maken.
We zijn zeer tevreden over de fietsen. Goede prijs/kwaliteit.

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Team Matrabike

Snelle levering van een prachtige…

Snelle levering van een prachtige fiets, daarna een tweede besteld,nadat we zijn gaan kijken in Sint-Maarten-Latem. Heel vriendelijk onthaalt met heel goede uitleg .

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u zo tevreden bent met de fietsen. Het was een plezier u te mogen verwelkomen in Sint-Maarten-Latem, en we zijn blij dat u tevreden bent met de uitleg en service. Veel plezier met beide fietsen!

Top service

Top service, top fiets en top prijs.

Beste Olivier,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als de fiets en prijs. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets!

Team Matrabike

Een lekke band heeft iedereen wel eens.

Een lekke band heeft iedereen wel eens.
Met de Fongers fiets naar Matrabike Waalwijk gereden en werd onmiddellijk vriendelijk geholpen.
Terwijl ik nog van het aangeboden bakje koffie aan het genieten was, kwam de monteur er alweer aan. Onder garantie velg lint en binnenband vervangen.
Super bedankt Matrabike👍🏽 nu kan ons geplande fiets weekend uitje gelukkig doorgaan.

23 april 2025

Beste Dolf,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen. We wensen u veel fietsplezier toe dit weekend!

SUPER

Prijs, uitleg in de winkel en bij levering(op tijd!!!!)
SUPER.

15 april 2025

Beste Fabien,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Team Matrabike

Super service, zeer makkelijk!

Super gemakkelijk om te bestellen. Prijs kwaliteit is perfect en je betaald echt niet veel bij om hem volledig rijklaar te laten zetten. Om te leveren is de track and trace super duidelijk waardoor je precies weet wanneer ze er zullen zijn.

3 maart 2025

Beste Lara,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Matrabike. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Team Matrabike

Heel tevreden over de fiets

Heel tevreden over de fiets. Prijs, kwaliteit een uitstekende fiets.

Beste Ann,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over uw fiets. We wensen u nog veel fietsplezier!

Team Matrabike

De verkoper heeft mij goed geholpen bij…

De verkoper heeft mij goed geholpen bij het kiezen van de fiets die ik nodig had.
Ik dank hem voor de hulp die hij heeft geboden.

Beste Ana Maria,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Tevreden klant

Bij de aankoop van mijn fiets kregen we veel informatie en mocht ik de fiets even uittesten. Het was een vriendelijke verkoper! Hij maakte meteen mijn fiets in orde zodat ik deze al kon meenemen naar huis. Ik ben erg tevreden van mijn fiets!

Beste klant,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Matrabike. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over ons. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Team Matrabike

Ik ben heel tevreden met mijn ebike

Ik ben heel tevreden met mijn ebike. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Enkel het slot met ketting is moeilijk in het begin en de batterij moet wel lang +- 6u opladen.

2 april 2025

Beste klant,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Bevalt uitstekend!

Leuke ervaring gehad in de winkel in sint-martens-latem.
Duidelijke uitleg, kans om een testrit te maken met verschillende modellen en geen upselling. We vroegen en kregen precies waar we naar zochten.
Prijd/kwaliteit is goed, de fiets bevalt uitstekend.

15 januari 2025

Beste Stijn,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw uitgebreide, positieve ervaring met Matrabike. We zijn erg blij om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze winkel. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Team Matrabike

Fantastische fiets met geweldige…

Fantastische fiets met geweldige klantenservice! Wat heeft een mens nog meer nodig? :)

18 maart 2025

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Beste Walter,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij dat u tevreden bent over onze service en levering. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Team Matrabike

Vriendelijke man en de fiets nog eens…

Vriendelijke man en de fiets nog eens nagekeken en daarna heb ik hem mee gekregen naar huis.

18 maart 2025

Beste Katrien,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Update

Gister werd mijn fiets weer opgehaald en ik kreeg een leenfiets.

Vandaag werd ik door een vriendelijke monteur gebeld. Ze hadden de display uitgelezen en deze gaf geen storing oid aan. Ze hadden door verschillende mensen een proefrondje laten fietsen. De fiets fietsen zoals het hoorde.

Schijnbaar had ik te langzaam gefietst in een te hoge versnelling en dan spring de beveiliging erop🙈.

Uit coulance kreeg ik een andere accu met n grotere capaciteit.

Morgen wordt mijn fiets al weer thuisgebracht. Helemaal top matrabike. 😉👍Dank je wel.

In de winkel werd ik heel goed geholpen. Wel werd me een dubbele standaard aangesmeerd die achter niet eens kon op een fiets zonder stuurslot.

Al snel had ik klachten over de accu. Verloor zijn capaciteit en viel telkens uit. Hiervoor al zeker 8 x op laten halen en na laten kijken. Recent weer terug gekregen en nog steeds dezelfde klachten. Door de telefoon werd er gezegd dat er tijdens een proefrit niks aan de hand was. Later kwamen ze met de conclusie dat waarschijnlijk de motor kapot was. Uit coulance zal mijn fiets weer opgehaald en nagekeken worden. Deze keer zal ik wel een leenfiets krijgen. Ben zeer benieuwd hoe lang ik weer mijn fiets kwijt bent.

6 maart 2025

Goedemorgen mevrouw van de Sanden,

Dank voor het schrijven van de review en uw feedback. Zojuist hebben wij u gesproken en u een passende oplossing geboden waar u gebruik van maakt.

Wij wensen u weer veel fietsplezier toe met uw fiets en vertrouwen erop de problemen die u heeft ervaren netjes te hebben opgelost.