Probeer al sinds begin april in contact te komen.. 3 mailtjes 4 terugbelverzoeken Bezoek aan het kantoor in Amsterdam waar niemand aanwezig was. Onderzoek uit 2024 blijkt na een nieuwe met... Toon meer

Al direct bij het eerste telefonische contact voor een aanvrage van een energielabel kreeg ik een goed gevoel over dit bedrijfje van jonge mensen die hun werk met veel plezier doen. Er werd een afs... Toon meer

Recentelijk via Rabo bank gratis beoordeling laten doen. Documenten gestuurd, etc. Zou binnen enkele dagen rapport ontvangen. Mailen, bellen, contactformulier invullen. Het maakt niets uit, je krijgt... Toon meer

Oplichters, energielabel is na een jaar door de overheid ingetrokken (voldoet niet aan de eisen) je kan bellen en mailen wat je wil maar je krijg nooit reactie. Je krijg dus een energielabel waar... Toon meer

1,8

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Valste start gehad met het inplannen waardoor het een aantal keer niet tot een afspraak kwam. Ze zijn bezig met het verbeteren van de planning. Uiteindelijk netjes te woord gestaan en geholpen door Florentine. Energielabel binnen 2 dagen ontvangen.

Bedankt voor de service.

31 oktober 2022

Wat een dramatisch bedrijf

Wat een dramatisch bedrijf; onkundige mensen in zowel de binnen- als buitendienst. Weggegooid geld.

22 oktober 2022
Logo Mijnenergielabel

Antwoord van Mijnenergielabel

Goedemorgen meneer de Jong, vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Kan u ons een mailtje sturen dan nemen wij contact met u op om tot een passende oplossing te komen. Fijne dag toegewenst!

Top ervaring

Top ervaring. Een vriendelijke man kwam langs de deur en deed alles heel secuur. Vervolgens had ik binnen 2 dagen mijn Energielabel al binnen. Een aanrader!

13 september 2022

Snel en betrouwbaar

Snel een afspraak kunnen maken, professionele adviseur en binnen 2 dagen had ik het energielabel al binnen. Dank voor de goede service!

28 augustus 2022

Mijnenergielabel.nu is géén aanrader

Mijnenergielabel.nu is géén aanrader. Voor de 2e keer is de afspraak door het bedrijf gecanceld. Zelfs vandaag op Hemelvaartsdag heeft mijn familielid voor niets gewacht. We gaan nu via onze makelaar een opdracht uitzetten.

26 mei 2022

Snelle service

Vanwege het korte tijdsbestek voor de verkoop van onze woning was het lastig een goede partij te vinden. Mijnenergielabel.nu was bereid in deze drukke tijd en tijdens een nationale feestdag de opname te doen en voor de deadline het label aan te leveren!
Top service en persoonlijke benadering!

29 april 2022

Al direct bij het eerste telefonische…

Er werd een afspraak gemaakt en er werd uitvoerig en serieus onderzocht. Vervolgens werd na een kleine week het label met uitvoerige beschrijving toegezonden.
Een zeer prettig bedrijf
Absoluut een aanrader!!!!!

22 april 2022

Ook voor woningen in hoogste prijssegment.

In oktober 2021 verkocht ik mijn landgoed voor een zeer hoge prijs. Het ging om een woning met paardenstallen met allerlei voorzieningen, zwembad met poolhuis, tennisbaan en een parkachtige tuin op een A-locatie. De woning heeft in diverse tijdschriften gestaan en wordt getoond in woonboeken. Tevens is het in een woningprogramma op TV geweest. Na de verkoop moest het voorlopige energielabel worden omgezet in een definitief label. Omdat de woning in de hoogste prijsklasse viel deed ik een beroep op de erkende en grote energielabel leveranciers. Die voelden immers “vertrouwd”. Echter, deze hadden geen tijd, belden niet terug of kwamen met prijzen ver boven de € 500,-. Immers, je hebt een zeer dure woning. Dan kan dat er toch wel vanaf? Uiteindelijk belde ik op een vrijdag Mijn Energielabel. Ik werd zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan door Alexandra. Op dinsdag stond de afspraak al. De prijs was slechts € 295,- incl. BTW. Heel wat anders dan € 795,-. De energielabeldeskundige, dhr. Max van der Laan, kwam stipt op tijd. Factuur kreeg ik achteraf.
Ik ben vol lof over Mijn Energielabel: zeer vriendelijk, deskundig en alert! Dus ook voor mensen met woningen in het hoge prijssegment. Een oor wordt je niet aangenaaid! Echt top!

12 april 2022

Mijn ervaring met Mijnenergielabel.nu

Klantvriendelijk, meewerkend en meedenkend: Korting gekregen omdat ik in een kleine woning woon. Verder alles snel opgenomen een week later uitgewerkt en na betaling een uitgebreid rapport ontvangen. Wat vooral prettig is, is dat achteraf nog zaken aangepast of gecorrigeerd konden worden. J Vink uit Houten.

6 april 2022

Snel prettig top bedrijf.

Heel fijn om met dit bedrijf zaken te doen. Snelle en prettige samenwerking. Zeer behulpzaam ( lief ) personeel. Goed onderbouwd label. Van dit bedrijf krijg je echt Energie. Echt een aanrader!!!!

4 april 2022

Als zzp adviseur bij hen aan het werk

Als ondernemer bij hun aangesloten heb ik alleen maar lof over de manier van zaken doen (open, eerlijk en behulpzaam) en de samenwerking waarbij ik het gevoel heb in een warm bad terecht te zijn gekomen. Staan pal voor de klant, maar zeker ook voor mij als adviseur. Ik werk graag met hen samen en zou ook graag in de toekomst voor hen willen blijven werken! Top!!

29 maart 2022

Zeer tevreden!!

Zoals op de website beschreven stonden ze snel op de stoep bij ons en een week later de energielabel binnen. Zeer vriendelijke dames zowel telefonische contact en opname thuis.
Dankzij jullie de verkoop gauw doorgezet 😉

29 maart 2022

Een deskundige adviseur op bezoek…

Een deskundige adviseur op bezoek gehad. Ik heb snel een afspraak kunnen plannen en label was ook heel snel geregeld. Het is ook veel goedkoper als je vergelijkt met andere bedrijven. Service, kwaliteit en prijs gewoon top!

10 maart 2022
Reviews in alle talen tonen. (107 reviews)