Helaas 2 kapotte lampen ontvangen. Kan gebeuren. Mail gestuurd naar de support. Geen reactie! Nogmaals gemaild. Je raad het al geen reactie! Ook niet telefonisch te bereiken. Dat had ik beter moeten... Toon meer
Mijn ervaring: Nadat de dpd bezorger het 1e pakket was kwijt geraakt, heeft motionlamp direct een nieuw pakket opgestuurd. Helaas functioneerden een paar lampen niet... Na een mailtje... Toon meer
Via bol.com twee lampjes besteld waarvan er eentje het niet deed. Vervelend, maar kan gebeuren. Motionlamp rechtstreeks benaderd en het probleem uitgelegd. Zonder problemen zou ik direct een nieuw doo... Toon meer
Goed en op tijd verzonden. Helaas zat er tussen de meerdere lampen één die het niet doet. Maar meerderheid voldoet goed als traplampje.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik had 6 lampen besteld waarvan er 1…
Ik had 6 lampen besteld waarvan er 1 niet werkte. Bedrijf ff gemaild maar geen reactie. Ook op mijn tweede mail geen reactie. Aangezien er geen telefoonnummer op de website staat kan ik niet bellen. Dit had ik natuurlijk van tevoren moeten controleren. Nooit iets bestellen op een website die geen telefoonnummer vermeld, is per definitie verdacht.
De lamp werkt goed met de sensor
De lamp werkt goed met de sensor, zit direct goed vast. Dus bedenk van te voren goed waar je het wil plaatsen. Fijne duurzame oplossing!
Topprtje
Het bedrijf komt hun woorden na, is een top product, je kunt licht hebben waar geen andere mogelijk voor is.Gebruik de lampjes al lang en blijft goed functioneren,
Beoordeling verlichting
Prima product, binnen enkele tellen trap voorzien van verlichting. Zou het zeker aanbevelen
Toen de 10 besteld lampen toekwamen
Toen de 10 besteld lampen toekwamen, bleken er een aantal defect. Een mailtje volstond om deze binnen de 48 u te vervangen, dus prima service! De lampjes doen het ook erg goed, geen donkere hoeken meer nu.
Handig lampje voor donkere hoekjes waar…
Handig lampje voor donkere hoekjes waar je maar even moet zijn. Bij mij hangen ze inmiddels in de trapkast, op zolder, in de meterkast en in de schuur. Bij mij blijven de lichten niet meer aan staan en kan ik mijn spullen weer beter vinden in donkere hoekjes
Batterijhouder snel defect maar direct…
Batterijhouder snel defect maar direct een nieuwe lamp ontvangen erg fijn deze service!
Wegens succes voor de tweede keer besteld
Wat een verademing in mijn kasten. Niet alleen voor mij met slecht zicht in het donker, ook de kinderen vinden ze fantastisch.
Mijn ervaring:
Mijn ervaring:
Helaas functioneerden een paar lampen niet...
Na een mailtje waarin ik het probleem aangaf, werd er wederom direct een nieuw pakket verstuurd.
Dit keer perfect werkend.
6 hele mooie degelijke lampen met ruim voldoende licht.
Dankje voor de service!
Zoals de vorige review... Service bestaat inderdaad nog echt!
Handige lampen
Handige lampen. In het trappenhok, garderobe, meterkast.
Daar waar geen stekkerdoos of lamp gehangen kan worden.
Ik ben er blij mee
grote klasse
Allereerst een geweldig product voldoet aan alle eisen. Daarnaast ook een geweldig service mbt 1 niet werkend lampje. Get kan dus nog wel service krijgen!!
bedankt motionlamp team
Top product werkt op batterijen en gaan…
Top product werkt op batterijen en gaan lang mee. Heb er na 1 proefpakket 8 sets besteld en inmiddels ontvangen.
Heel handig in de meterkast en de…
Heel handig in de meterkast en de kelder waar geen directe verlichting aanwezig is. Door het openen van de deur gaat verlichting gelijk aan.
Een lamp deed het niet goed maar werd netjes vervangen door de leverancier

Antwoord van Motionlamp
Volgens de site en informatie zou de…
Volgens de site en informatie zou de lampen zo ongeveer een half jaar meegaan qua batterijen. Echter binnen 1 maand zijn de batterijen al leeg, wat dus naast de aanschaf van de lampen een best kostenplaatje gaat zijn als je veel lampen hebt met overal 4 batterijen in. Heb er nieuwe batterijen in gedaan van philips, maar die zijn dus binnen 30 dagen leeg, ipv 180. Op mail wordt niet geantwoord, slechte service. Zonde geld..

Antwoord van Motionlamp
Prima verlichting, mindere hechting.
De verlichting werkt erg goed, blijft precies lang genoeg actief. De verlichting wordt gebruikt onder boxspring, hier is het enige minpuntje: de plakstrip biedt geen goede hechting heeft op stof.

Antwoord van Motionlamp
Nooit meer in t donker thuiskomen
Nooit meer in t donker thuiskomen. Bij beweging gaat het licht aan, niet te fel maar heel fijn warm. Ook savonds laat op de overloop heel fijn dat je niet bang hoeft te zijn dat je van de trap valt.
Een lampje deed het niet maar heb ik…
Een lampje deed het niet maar heb ik metten een hele nieuwe setje gekregen! De lampen zijn top!
Snelle levering en de lampen werken…
Snelle levering en de lampen werken zoals beloofd. Blij mee en snel gemonteerd.
Eenvoudig te installeren
Eenvoudig te installeren, erg handig en makkelijk en duurzaam
Werkt zoals beloofd
Werkt zoals beloofd, heel handig in onze kledingkast