MotionlampReviews

3,7

Helaas 2 kapotte lampen ontvangen. Kan gebeuren. Mail gestuurd naar de support. Geen reactie! Nogmaals gemaild. Je raad het al geen reactie! Ook niet telefonisch te bereiken. Dat had ik beter moeten... Toon meer

Mijn ervaring: Nadat de dpd bezorger het 1e pakket was kwijt geraakt, heeft motionlamp direct een nieuw pakket opgestuurd. Helaas functioneerden een paar lampen niet... Na een mailtje... Toon meer

Via bol.com twee lampjes besteld waarvan er eentje het niet deed. Vervelend, maar kan gebeuren. Motionlamp rechtstreeks benaderd en het probleem uitgelegd. Zonder problemen zou ik direct een nieuw doo... Toon meer

Goed en op tijd verzonden. Helaas zat er tussen de meerdere lampen één die het niet doet. Maar meerderheid voldoet goed als traplampje.

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie lampjes!

Was op zoek naar lampjes om onze kledingkasten op te lichten bij het opendoen. Super blij mee! Makkelijk te installeren, heb normaal licht en zacht licht. Fijn dat je kan kiezen. Heb 1 ster eraf gehaald omdat twee het na een paar maanden ineens niet meer deden. Hopelijk is het toeval, heb ze voor nu gewoon extra besteld omdat ik er toch zo tevreden mee ben om ze opnieuw aan te schaffen!

15 juli 2023

Perfecte lamp voor mijn situatie.

Na lang zoeken voor een passende situatie, om verlichting in een aantal kasten te creëren, viel m'n oog op deze lamp. Dit bleek de juiste keuze voor exact de goede lichtopbrengst en plaatsing. Zeer tevreden mee en erg handig.

3 juli 2023

Snel geleverd en werkt top

Snel geleverd en werkt top! Geplaatst in donkere kledingkast en in gang onder kastje. Geeft meer dan voldoende licht. Fijne oplossing!

26 juni 2023

Meer licht om sleutel in slot te krijgen poort

De lampen gekocht voor gebruik bij de poort en achterdeur van ons huis.
Het is iedere keer lastig om de sleutel in het slot te krijgen omdat het er te donker is.
Met de motionlamp het probleem opgelost. Lampen reageren heel erg goed op beweging en op een goede afstand als je aan komt lopen.
Lichtopbrengst is heel erg goed en de tijd dat ze aan blijven is prima. Een mooi product met een professionele uitstraling.
Je hoeft niet te denken dat je een kat in de zak gekocht hebt.
Gewoon bestellen voor deze nette prijs.

27 april 2023

Een beetje een impulsaankoop

Een beetje een impulsaankoop door een advertentie op socialmedia, maar ben er erg blij mee. Gebruik het in de kledingkast, zo hoeft niet het grote licht aan en kan mijn partner beter doorslapen. Doet precies wat je er van verwacht. Licht heeft een mooie warme kleur

2 mei 2023

Handige lampjes die je overal kan plaatsen

Handige lampjes die je overal kan plaatsen. Ik heb ze gekocht voor in een kast en ze werken super.
Motionlamp levert snel.
Mooi product

14 maart 2023

Antwoord van Motionlamp

Fijn om te horen dat de Motionlampen goed werken in je kast. Naast het gemak van het plaatsen van de lampjes, zijn ze ook nog eens zuinig en hebben ze een lange levensduur. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van de batterijen of het regelmatig aanschaffen van nieuwe lampjes.

We zijn blij dat we snel hebben kunnen leveren en hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop.

Handige lampen

Handige lampen die je op leuke plekken kan vastplakken.
Ook heel is de magneetstrip die er aan zit, zo kan je makkelijk de batterijen vervangen.

ga er zeker nog een paar bestellen!

11 maart 2023

Antwoord van Motionlamp

Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze Motionlampen! Wij zijn blij dat je de lampen handig vindt en dat je er nog meer hebt besteld. De magneetstrip is inderdaad heel handig en maakt het vervangen van de batterijen een stuk gemakkelijker. Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Ik heb een set lampen van Motion…

Ik heb een set lampen van Motion gekocht, maar van de twee stuks werkte er een niet. Doorgegeven aan Motion dmv een video erbij en zonder kosten kreeg ik een nieuwe set

8 maart 2023

Antwoord van Motionlamp

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met onze Motion lampen! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we snel en kosteloos een nieuwe set hebben kunnen leveren na jouw melding over een defect.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag van je. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Men geeft aan dat de levering gratis is…

Men geeft aan dat de levering gratis is maar zodra je de kortingscode gebruik is het niet meer gratis. Volgens mij onjuiste info en vertrouw het bedrijf dan niet.

19 februari 2023

Geachte heer/mevrouw,

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en danken u voor het delen van uw ervaring met onze service. Bij Motion hechten wij veel waarde aan transparantie en willen wij graag verduidelijken dat wij te allen tijde gratis verzending binnen Nederland en België aanbieden via onze bezorgpartner Homerr.

Wij begrijpen dat er verwarring kan ontstaan over de verzendingskosten wanneer u kiest voor een snellere levering aan huis via onze andere bezorgpartner DPD. Het is juist dat er extra kosten in rekening worden gebracht als u kiest voor een snellere levering aan huis via deze bezorgpartner.

Echter, wij willen benadrukken dat het gebruik van een kortingscode geen enkele invloed heeft op de prijs van de verzending. Gratis verzending blijft dus van toepassing, ongeacht of u wel of niet een kortingscode gebruikt.

Wij bedanken u nogmaals voor uw feedback en hopen dat wij u in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn.

Het Motion team

Top lampjes

Geweldige lampjes ben zeer tevreden ook toen een lampje kapot was gemeld en paar dagen later nieuwe lampjes ontvangen gewoon top een aanrader

19 december 2022

Antwoord van Motionlamp

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze lampjes en dat wij snel in staat waren om een oplossing te bieden voor het defecte lampje. We hopen dat u veel plezier zult hebben van onze producten en dat ze u zullen blijven helpen om beter te zien in het donker. Bedankt voor uw positieve review!

Motionlamp perfecte (en snelle) oplossing

Set van twee lampen besteld. Nu één in gebruik bij de voordeur om bij te lichten (was vaak zoeken naar sleutelgat). Werkt perfect.
De tweede krijgt waarschijnlijk plekje bij trapgat om bij te lichten als het donker is.

26 december 2022

Antwoord van Motionlamp

Bedankt voor uw positieve review en voor het delen van uw ervaring met onze Motionlampen. We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten en dat ze u goed van dienst zijn.
We hopen dat de tweede lamp ook naar uw tevredenheid zal functioneren en dat u blijft genieten van het gemak van onze lampen.
Bedankt voor uw vertrouwen in ons product.

Reactie op een review

Na de review die ik heb geplaatst n.a.v. de defecte lampjes na batterij wissel is mij door motionlamp toegezegd dat zij nieuwe lampjes met een betere soldering zullen toesturen nadat zij bij hen zijn geleverd.

Dat is nog eens goede service.

2 januari 2023

Antwoord van Motionlamp

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die we hebben gegeven en dat we u in staat hebben gesteld om een oplossing te vinden voor het probleem met de defecte lampjes na de batterijwissel. We zullen ervoor zorgen dat de nieuwe lampjes met de verbeterde soldering zo snel mogelijk naar u worden verzonden zodat u weer optimaal kunt genieten van onze producten. Als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Motionlamp

Niet geleverd wat is beloofd!

Ben ingegaan op een black friday aanbieding. 4 lampen voor de prijs van 2. Bij de levering ontving ik een doosje met 2 lampen. Dus geen 4! Ik heb contact opgenomen met Motion Lamp. Ik kon de 2 extra lampen ontvangen als ik opnieuw portokosten zou betalen. Bijzonder natuurlijk wat er is niet geleverd wat is beloofd. Bedrijf is gewoon onbetrouwbaar! Nooit iets hier bestellen.

24 november 2022

Beste klant,

We zijn verontschuldigd voor het feit dat u niet de aangekondigde hoeveelheid lampen heeft ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend is en we willen onze excuses aanbieden voor het ongemak.

We hadden u er op gewezen dat de 1+1 gratis aanbieding alleen geldt als je 2 sets in de winkelwagen plaatst. U heeft slechts één set besteld, daarom heeft u ook maar één set ontvangen. Dit gaven wij meerdere keren op onze website en in het bestelproces aan.

We boden u ook aan om alsnog de tweede set na te leveren, maar hiervoor diende u wel de extra kosten te betalen die wij kwijt zijn aan deze nalevering, maar aan de review te zien vindt u dit een "bijzondere" compensatie. Erg jammer dat u hier een negatieve review voor heeft gegeven.

Als u nog verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Pim

Energie vretende led lampen

Energie vretende led lampen.
4x AAA Batterijen per kwartaal per lampje…..
Niet echt zuinig, wel makkelijk te plaatsen.

17 september 2022

Beste,

Bedankt voor uw review. We zijn teleurgesteld om te horen dat u niet tevreden bent met de energieverbruik van onze lampen.

Wij geven op onze verpakking en op onze website aan dat de lampen ongeveer een half jaar moeten werken bij gemiddeld gebruik (8 tot 10 activaties per dag).

Dit kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal activaties per dag, de activatietijd per activatie, de kwaliteit/type van de batterijen en de (vochtigheid van de) omgeving waarin de lampen worden gebruikt.

Oplaadbare batterijen werken bijvoorbeeld een heel stuk minder lang dan wegwerpbatterijen. Hier zijn een paar redenen waarom oplaadbare batterijen vaak een lagere totaalcapaciteit hebben dan wegwerpbatterijen:

1. Oplaadbare batterijen zijn meestal gemaakt van lithium-ion of nickel-metalhydride, terwijl wegwerpbatterijen vaak gemaakt zijn van alkaline of koolstofzink. Deze verschillende chemische samenstellingen betekenen dat wegwerpbatterijen een grotere capaciteit hebben dan oplaadbare batterijen.

2. Oplaadbare batterijen moeten een aantal beschermingsschakelingen hebben om te voorkomen dat ze overladen of te diep ontladen worden, wat kan leiden tot beschadiging van de batterij. Deze beschermingsschakelingen nemen een deel van de totale capaciteit van de batterij in beslag, wat betekent dat er minder ruimte overblijft voor het opslaan van energie.

3. Ten slotte is het zo dat oplaadbare batterijen na verloop van tijd hun capaciteit verliezen, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder energie kunnen opslaan. Dit gebeurt omdat de chemische reacties die plaatsvinden in de batterijen na verloop van tijd minder efficiënt worden, wat leidt tot een afname van de capaciteit.

Als u het gevoel heeft dat de lampen meer energie verbruiken dan verwacht, stellen we voor om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. We hopen dat u uiteindelijk tevreden zult zijn met onze producten en onze service.

Motionlamp

Geweldige lampen, veel eerder moeten doen

Ik heb vorige week 1 set Motion lampen besteld. Kwam keurig met de post mee. Installeren gaat echt heel eenvoudig. Je plakt de magneetstrip onder een kastje of traptrede (of waar je licht wilt hebben) vervolgens “klik” je de lamp aan de magneetstrip. Je moet natuurlijk wel batterijen in de lamp doen. Vervolgens wacht je tot het donker wordt. De lamp gaat automatisch aan als er een beweging wordt waargenomen. Ik heb zo onder de traptreden geplakt. Het werkt echt. Er komt meer dan voldoende licht van de lamp af. De lamp gaat automatisch weer uit. Vorig jaar ben ik in het donker van de trap gevallen omdat ik de trede niet goed zag. Daarbij liep ik een hele nare enkelbreuk op. Dat gaat mij nu niet meer gebeuren. Ik kan het echt iedereen aanraden.

4 augustus 2022