Ik heb een telefoon hoesje gekocht, na 1 maand bleek er toch iets mis te zijn met de hoesje. Ik heb de Mous service team gecontacteerd erover en ze waren super vriendelijk en behulpzaam. Zonder eni... Toon meer
Niet het goedkoopste hoesje maar wel mooi en degelijk. Na de 1.5 jaar ging er een randje los, na een makkelijke procedure werd mij toegezegd dat ik een nieuwe kreeg toegestuurd. Super dat ze hun b... Toon meer
De hoesjes zijn top en beschermen de telefoon goed! Het nadeel is dat er word gezegd dat de hoesjes met een doorzichtige achterkant geen krassen kunne krijgen. Dit kan wel en gebeurt ook bij gewo... Toon meer
Nemen service zeer sirieus! Mijn pixel 7 hoesje ging stuk, de achterkant peelde weg.. gemaild. En ja hoor 3 of 4 jaar na dato hadden ze er nog 2 op vooraad voor service en hier is er meteen een van op... Toon meer
We are a young UK based start up company that strives to solve everyday problems through the use of innovative design! We pride ourselves on staying connected to our customers and utilising your feedback to refine our ideas and achieve excellence in regards to quality and functionality.
Mous Products Ltd, SO53 3LG, London, Verenigd Koninkrijk
- hello@support.mous.co
- mous.co
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top kwaliteit en service!
Top kwaliteit en service!
Na anderhalf jaar begonnen de randen van het hoesje los te laten. Ik stuurde ze een berichtje en kreeg direct een nieuwe opgestuurd! Aanrader 👍
Product perfect
Product perfect, klantenservice goed bereikbaar, levering heel lang (heb 14 dagen gewacht). Als levering naar NL sneller kan dan zou het echt veel beter worden.
Niet naar verwachting
Ik heb dit hoesje gekocht voor mijn iPhone X, omdat het er leuk uitzag en er verteld werd dat het tegen een stoot kan. Maar wat blijkt.. op de achterkant zit nu een hele barst.. Jammer!

Top kwaliteit
Het is de derde keer dat ik de mous-producten koop, de kwaliteit is absoluut erg goed. Ik werk in een fabriek en ik heb het herhaaldelijk laten vallen en het scherm is compleet. Het is niet gebroken. Ik heb deze hoes en deze beschermer al meer dan een jaar en ik heb een nieuwe gekocht omdat ik een andere kleur wil, maar de andere is in uitstekende staat.
Niet twijfelen, gewoon doen!
Beste hoesjes ooit! Zeker een aanrader. Zit een prijskaartje aan, maar alles wat ze leveren zorgt ervoor dat de telefoon maximaal beschermt word.
Na 10 dagen nog geen hoesje ontvangen
Na 10 dagen nog geen hoesje ontvangen! Dit doe ik de volgende x niet meer.

Antwoord van Mous
Perfecte service ondanks eigen fout.
Ik had een case besteld voor mijn Iphone 13pro, met een protector. Echter ahd ik per abuis de protector van de 13 pro max aangeklikt, maar kwam daar te laat achter. Na een mailtje werd zonder te vragen de juiste er achter aan gestuurd!! Top service door Mous! En de producten zijn top, maar dat wist ik al van mijn vorige telefoon ;-P
Beste mogelijke klantenservice
Mijn case wallet slijten harder dan je zou verwachte. Had deze voor me verjaardag gekregen. Hierover 1 mail gestuurd inc foto's. Snelle reactie en heb direct een nieuwe wallet toegstuurd gekreeg inc nog een hoesje. Ze hadden het niet beter kunnen doen. 100% raad ik dit bedrijf aan. Met hun hoesjes krijg je je telefoon ook echt niet stuk.
Scherm kapot, nieuw hoesje gekregen. Goede klantenservice
Helaas is mijn scherm gebroken na een kleine val, contact opgenomen met klantenservice. Reactie gekregen binnen aangegeven tijd. Nieuw hoesje gekregen voor de teleurstelling, erg attent! Zeker als ik het heb gekocht bij een retailer en niet op de site zelf. Goede klantenservice 10/10
Alleen maar marketing
Ik heb een paar maanden geleden een carbon case gekocht voor mijn samsung galaxy s20. Mijn telefoon viel van minder dan een meter naar beneden op laminaat. De ondergrond is compleet vlak. De hele voorkant van het scherm is kapot. Dus het blijkt maar weer dat mous niet veel meer is dan marketing.

Vriendelijke communicatie
Vriendelijke communicatie, fijne service nadat in aanvang even iets misging!

Antwoord van Mous
Case beschermt niet bij vallen
Dochter heeft voor haar nieuwe iphone een moushoesje gekocht om breken van het scherm te voorkomen. Telefoon slipte uit haar handen toe ze iets optilde en viel vanaf 50 cm op n zachte vloer. Toch lag t scherm aan diggelen. Dat lijkt me echt raar bij een case die moet beschermen tegen vallen. Ik stond ernaast. Nu moet ze n dure vervanging van haar scherm die ze niet kan betalen. Jammer

Antwoord van Mous
Great supplier with good procucts
Great supplier with a clear website and good products. They keep you well informed about deliveries and respond quickly to any questions. My problem with the walet was also resolved without any hassle. Very happy with this service!
had op 6 april een bericht gekregen dat…
had op 6 april een bericht gekregen dat het pakket onderweg was. nu is het ondertussen 13 april en staat er nog steeds "received at international processing center". de 3 tot 6 business days zijn al lang over en ik vraag me af wat ze met mijn pakketje doen

Fantastische service
Fantastische service! Ik had een enquete gedaan waar ik als dank een kortingscode voor Mous ontving. Echter, bij het bestelproces kreeg ik een foutmelding op de kortingscode. Screenprintje gemaakt, gemaild naar de support desk. Daar kreeg ik snel antwoord op, met daarin een nieuwe kortingscode die wel werkte. Daarna heeft de support desk nogmaals bij me gecheckt of alles okay was en of ik blij was. Heel fijn, top!
Fantastische service
Fantastische service. Ik had een fout gemaakt door verkeerde maat te bestellen. Ik kreeg vanuit mous binnen een week het juiste formaat binnen! Topservice zonder extra hiervoor te betalen
Ik ging op de site en ik ging een…
Ik ging op de site en ik ging een korting van 15% krijgen in mijn mail maar ik heb deze niet gekregen dus €10 meer moeten betalen :/

Antwoord van Mous
2 februari besteld en het zou 9…
2 februari besteld en het zou 9 februari uit hun storage komen en ik zou dan een track trace krijgen heb dit niet gekregen. Dag later status update gevraagd en vandaag nog steeds niks gehoord ook geen track en trace. Slechte service kan wel heel de dag mails hun producten krijgen maar reageren op een status update niet

Antwoord van Mous
Fantastisch bedrijf met mooie producten…
Fantastisch bedrijf met mooie producten en een super dienstverlening.
Ik had problemen met een product dat het niet meer zo goed deed. ER werd gewoon een nieuw exemplaar opgestuurd.
Dat is klanten service!!
#1 Premium speler op de markt!
Uitstekende kwaliteit en wat een fantastische klanten service. Ik was toch van mening dat ik het liefst een ander hoesje had willen bestellen voor mijn nieuwe iphone 12 pro max. De transparante versie vond ik nou net iets te duur. Als oplossing kreeg ik mijn geld binnen 3 tot 5 werkdagen terug gestort en mocht ik iemand anders blij maken met dit hoesjes want het was rond de kerst. Ik hoefde deze dus niet terug te sturen. Dat is nog eens service. Gelijk maar een AirPods pro hoesje en een Card-Holder bijbesteld. Dat is hoe het hoort! Heel erg bedankt Team Mous! Zeker de #1 als het gaat om premium kwaliteit. Ik raad deze partij dus iedereen aan.