Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Köpte en jensen madrass och en bäddmadrass i Luleå butiken. Fick otroligt bra hjälp av Fredrik. Han lyssnade på vad jag var ute efter. Blev även varsin kudde till mig och mannen. När madrassen kom så var den tyvärr en fläck. Som tur var gick den bort med våtdammsugare. Vi blev ändå kompenserade . Kan varmt rekommendera butiken och än en gång ge Fredrik beröm.

Antwoord van Natt & Co
Vi köpte 2 st sängar Viking Birka.
Fantastiskt sköna!
Fick så bra och profsig hjälp av Henrik på butiken i Sisjön!

Antwoord van Natt & Co
Vilken service och proffsig hjälp vi fick. Jag har aldrig fått prova så många olika varianter av madrasser. Nu har jag och min man fått helt anpassade sängar utifrån våra kroppar. Tack Carina P

Antwoord van Natt & Co
Köpte en säng i luleå, Trodde vi fått fel sång hemkört. Pga att det var en annan färg. Och sonen fick superont i ryggen. Tänkte då höra om byte. Men det gick dom inte alls med på. Dom sa att det gäller inte när ni köpt en säng med rabatt som stått som visningsexemplar. Men ingen hade sagt att vi inte hade bytesrätt. Det står på följesedeln hänvisar dom. Vi får ingen hjälp alls,med nåt byte. Mycket besviken. Kommer inte sätta min fot där mer.Det första bemötandet med säljare kändes i ett första skede väldigt trevligt. Men när vi ville reklamera,tog det tvärstopp. Känns inte som man följer konsument lagen alls.

Antwoord van Natt & Co
Toppen bra service av kunnig personal! Pris garantin kändes jätte bra. Tryggt.

Antwoord van Natt & Co
Bästa sängbutik i Göteborg. Personalen är professionell och hjälper till att hitta din skräddarsydda säng. Bra leverans villkor. Vi har köpt fler gånger sängkläder från högsta kvalitet till otrolig bra pris till varan lilla turistverksamhet.

Antwoord van Natt & Co
Tack för ett genuint fantastiskt bemötande där personalen tar sig tid till att få kunden att känna sig nöjd! En service som går ut på att vi kunder känner oss sedda, är viktiga och alltid vill komma tillbaka. Det är en lika viktig som idag sällsynt känsla ni förmedlar! Vi kommer garanterat tillbaka!

Antwoord van Natt & Co
Har varit här flera ggr. eftersom vi är så osäkra på vilken typ av madrass vi vill ha. Har alltid fått ett suveränt bemötande.

Antwoord van Natt & Co
Hjälpen jag fick av Carina med ett reklamationsärende är mer än vad jag någonsin hade kunnat vänta mig eller ens hoppas på. 5 stjärnor rakt igenom.

Antwoord van Natt & Co
Fick ett fantastisk bemötande och service i världsklass i Kungsbacka butiken. Kan varmt rekommendera!!😊

Antwoord van Natt & Co
Mycket nöjd med mitt köp av 140 cm höj- och sänkbar säng. Gjorde ett spontant besök på grund av rekommendation från god vän. Helnöjd med allt, fint bemötande i butik av Laila som hjälpte mig att prova ut rätt säng. Mycket nöjd med hemleveransen, dom tog även med mina gamla tunga sängar och allt emballage. Trevliga killar som visade allt.

Oskälig avbeställningsavgift på 20 % för en madrass
Vi beställde en madrass i butik för 16000kr, med rabatt 13 000 kr men ångrade oss o hämtade aldrig ut den. När vi ville avbeställa/ångra – vilket man enligt konsumentköplagen har rätt att göra innan leverans – krävde butiken en avgift på 20 %, alltså 2 600 kr.
Enligt Konsumentverket får en butik bara ta ut skälig ersättning för sina faktiska kostnader, inte en straffavgift eller en procentsats som saknar koppling till verkliga utgifter. För en madrass brukar kostnaderna normalt ligga betydligt lägre (frakt, retur och hantering), ofta runt 700–1 800 kr.
Det känns inte transparent och inte kundvänligt tyvärr. Därav kommer jag gå vidare med detta till Konsumentverket då de inte kan visa sina faktiska kostnader. Det blir inget mer härifrån tyvärr. Väldigt besviken, istället kunde de löst det o få kunden att komma handla igen.

Antwoord van Natt & Co
Fick toppen hjälp av Carina, rekommenderar starkt!

Antwoord van Natt & Co
Tack Carina! Du förstörde upplevelsen hos andra sängbutiker pga god service och hög kunskap. Vi kom ut från butiken glada och extremt nöjda!

Antwoord van Natt & Co
Carina gav fantastisk service!
Utgick efter mina behov och hittade lösningar som passade mig perfekt! Ett svårt köp blev enkelt. Kan varmt rekommendera och kommer självklart tillbaka!

Antwoord van Natt & Co
Jag köpte en Ekens-säng med Tempflex bäddmadrass och fick den levererad inom den utlovade tiden. Hela processen fungerade väldigt smidigt från start till leverans. Jag vill särskilt lyfta Carina som gav en fantastisk kundservice – professionell, engagerad och genuint kundfokuserad. Hennes bemötande gjorde att jag kände mig trygg genom hela köpet.
Sängen har redan gjort stor skillnad för min sömn och jag sover märkbart bättre. Det märks att kvaliteten är hög och rekommendationerna jag fick passade mig perfekt. Jag kommer definitivt att återvända och köpa fler sängar i framtiden. Rekommenderas varmt till andra som vill investera i bättre sömn.

Antwoord van Natt & Co
Mycket nöjda. Bra pris och smidig leverans! Lennart var grym!