Eerste maal dat ik een neosurf prepaid kaart koop en kan er vetdomme nergens gebruik van maken. Bende oplichters!!
Er staat 504€ op mijn account van Neosurf. Ik kan deze nergens gebruiken omdat ik telkens de melding krijg "your spend limit has been reached". Als ik het geld wil overmaken naar mijn bank krijg ik... Toon meer
Op 19 oktober een uitbetaling van 150 euro aangevraagd richting mijn bankrekening. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ik heb reactie gehad op ticket 107117 dat mijn account geupgraded is naar... Toon meer
Probeer al een half jaar mijn codes, beperkt in aantal en waarde, overgemaakt te krijgen naar mijn account en vandaaruit naar mijn bankrekening (want te beperkte mogelijkheden met Neosurf). Moet daarv... Toon meer
Thank you for your reviews. But we cannot discuss your
cases or share personal or financial details on TrustPilot.
So please email the Neosurf Support Team, using the ticket number if you have
already contacted us.
Pay online with a Neosurf Voucher or a MyNeosurf
account. Neosurf allows you to pay online without a card and without disclosing
personal information
10 rue Vandrezanne, 75013, Paris, Frankrijk
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Afgelopen zondag heeft mijn vriendin 2 neosurf vouchers gekocht..1 er van op neosurf gezet en de andere voucher om gelijk mee te gaan betalen. Typen de code in op de site krijgen we steeds als antwoord. Youre payment has failed.
Terwijl het een tijdje geleden wel lukte om met de voucher te betalen. Vanmiddag een mail gestuurd daar over nog geen antwoord. Een langere tijd geleden een bedrag voucher terug gestort op haar rekening lukte ook niet. Dit is gewoon 3x niks echt waardeloos..Regel dat beter en maak de site optimaal zo dat er geen systeem fouten meer in voorkomen.
ticket number 130762

Antwoord van Neosurf
Ik wacht al een tijdje op mijn terugstorting naar bankrekening, maar tot op heden niks vernomen. Net een mail gestuurd waarbij ik een ticket nummer heb gekregen. Hopelijk krijg ik het geld nog snel teruggestoord en verbeteren ze hun service in de toekomst.
Ref: AREF/152037
Ticket nummer: 130314

Antwoord van Neosurf
Geen vertrouwen in deze organisatie ik ben ook al een paar maand besig om mijn geld te krijgen wat ik van mijn account naar mijn bank overgezet maar helaas zonder succes naar meerdere keren mailen. Geen gehoor firma list en bedrog zo kan ik ook wel snel rijk worden over de rug van een ander dit lijkt nergens. Naar en wat ik.zo lees van andere mensen wat ook zijn gedupeerd hier voor hoogere bedragen het bedrag van mij is 25 euro maar gaat het niet om hoe en wat het bedrag is gaat om principe dat het ubberhoud gebeurt dus neosurf betalen !!!

Antwoord van Neosurf
Ik ben ondertussen meer dan een maand aan het wachten op de confirmatie van mijn documenten?? Op de site zeggen ze dat het maximaal 3 werkdagen nodig hebben. PAS OP!! Het geld zit vast en het enige wat ze doen is u rondsturen!!!!!

Antwoord van Neosurf
Koop geen neosurf. Website deugt niet. Je kan je neosurf kaartjes nergens kwijt als je die eenmaal hebt gekocht. Ik zit nog steeds met 2 x neosurf kaartjes van 50 euro elk in mijn maag.

Antwoord van Neosurf
Na bijna een jaar heen en weer gemaild te hebben zeggen ze dat de refund is gedaan(met datum 23/12/2023)hahahah dat is in december dit jaar dus in de toekomst!Neosurf,er is geen refund gedaan.Als het ze te moeilijk wordt sluiten ze het issue en sturen ze je door naar de Franse afdeling van het bedrijf terwijl ze allemaal ik Frankrijk achter een computertje zitten om mensen op te lichten!!!
Neosurf stort mijn 200EUr terug zonder achterlijke verhalen!
Oplichtersbende!!!!
3 maanden terug 600 euro uit betaald nu nogsteeds geen reactie en geld kwijt elke keer een automatische mail we zijn er mee bezig stik erin neosurf

Antwoord van Neosurf
Vieze oplichters kan het niet opwaarderen op een account en kan er verder ook niets mee 150€ weggegooid datde primera hier aan meewerkt door deze oplichters zooi te verkopen ik voer de codes in zegt dat er 0 opstaat en onbereikbaar voor klachten of geld retour

Antwoord van Neosurf
2x 25,- en 1x 100,- betaald, je kan er helemaal niks mee. wil graag me geld terug

Antwoord van Neosurf
De codes van de cadeaubonnen Neosurf die ik via kaartdirect.nl heb besteld werken niet.
Krijg geen geld terug.

Antwoord van Neosurf
Hoe is het mogelijk anoniem. Wist niet dat dit bestaat. Juist contact gehad met een oplichter die dit gebruikt.
Ongelooflijk.

Antwoord van Neosurf
Nog steeds mijn geld niet terug. Ze storten het weer op mijn neosurf account, zeggende dat mijn BIC code verkeerd is, terwijl ik eerder een uitbetaling heb laten doen. Schandalig. Wacht nu al meer dan een maand op het geld.
NEOSURF; ik wil mijn geld terug!!!

Antwoord van Neosurf
Op 9 december 100 euro opgenomen en tot vandaag niks op de rekening ontvangen. Meerdere malen geprobeerd om contact op te nemen en geen reactie. Waardeloos klantenservice.
Waar blijft mijn geld, neosurf??
Gr,
Ahmed

Antwoord van Neosurf
Terugbetaling aangevraagd voor een magere €5 op 20 januari.
Nul communicatie of follow-up.
Dan maar via deze weg.
Ticket 117473

Ik heb kaartje voor 100€ gekocht
Op later moment heb dit geprobeerd om aan te passen op neosurf app de code geeft 0€ terwijl ik die code niet heb eens gebruikt en aan niemand gedeeld
Ik heb geprobeerd via email met neosurf te regelen maar ze kunnen daar niks voor mij betekenen
Ik wil graag mijn geld terug en ik ga niet meer zulke website gebruiken
Jammer dit ,graag dit probleem zo snel mogelijk te lossen

Antwoord van Neosurf
Ik kon mijn probleem niet oplossen Ik zal mijn best doen om dit bedrijf deze site te laten sluiten De eigenaar van deze site omvat werknemers Ik zal ze allemaal melden, inclusief oplichting die mij en anderen geld heeft gestolen dat ze hebben gestolen

Antwoord van Neosurf
Na het contact opnemen met Neosurf werd mijn 50 € teruggecrediteerd.. waarvoor mijn groot dank 🙏
Ik heb vorig jaar in October 50 € overgemaakt naar een kennis van mij die in Turkije woont, wie eten koopt voor straat honden en katten.. awel die geld heeft ze nooit gekregen.. en ik heb daarvoor verzekers 100 keer gemailed naar Neosurf maar helaas geen antwoord op gekregen.. de enige antwoord dat ze geven is: jij woont in België en jij naar de Franse afdeling mailen. En ik zeg dan ik kan geen Frans.. ze zeggen, gebruik een vertaal programma.. 🤦♂️ is dat zo moeilijk om uit te zoeken waar mijn 50 € is?
Support ticket:115558

Antwoord van Neosurf
Een ticket van 50 en 100euro gekocht , waarde controle blijkt deze al verbruikt te zijn waarde staat op 1 en 4 cent , pure oplichting.
Serienr: 36220162 / 36220163
Nooit meer Neosurf
Mario v w

Antwoord van Neosurf
Op 23 december geprobeerd mijn geld terug te storten naar mijn rekening. Ze vroegen me om te bewijzen dat de bankrekeningnummer van mij is, hier vier documenten voor geüpload. Inmiddels zitten we op 16 januari en zijn die documenten nog steeds niet geverifieerd.
Ben dan ook bang dat ik mijn geld nooit terug zal krijgen.
Ticket: 113523

Antwoord van Neosurf
Ik heb van mijn Neosurf account geld teruggestort op mijn rekening. We zijn inmiddels bijna 2 maanden verder en heb het nog steeds niet op mijn rekening staan. Als ik een mail stuur naar support krijg ik een mail terug van support.en die aangeeft dat ik mijn mail in het Frans moet sturen naar support en dat daarmee de ticket is gesloten. Tot twee keer toe een mail gestuurd in het Frans en krijg wederom van support.en het bericht dat dat de UK afdeling is. Ik wordt in cirkels gestuurd en krijg mijn 350euro niet gestort!