Eerste maal dat ik een neosurf prepaid kaart koop en kan er vetdomme nergens gebruik van maken. Bende oplichters!!
Er staat 504€ op mijn account van Neosurf. Ik kan deze nergens gebruiken omdat ik telkens de melding krijg "your spend limit has been reached". Als ik het geld wil overmaken naar mijn bank krijg ik... Toon meer
Op 19 oktober een uitbetaling van 150 euro aangevraagd richting mijn bankrekening. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ik heb reactie gehad op ticket 107117 dat mijn account geupgraded is naar... Toon meer
Probeer al een half jaar mijn codes, beperkt in aantal en waarde, overgemaakt te krijgen naar mijn account en vandaaruit naar mijn bankrekening (want te beperkte mogelijkheden met Neosurf). Moet daarv... Toon meer
Thank you for your reviews. But we cannot discuss your
cases or share personal or financial details on TrustPilot.
So please email the Neosurf Support Team, using the ticket number if you have
already contacted us.
Pay online with a Neosurf Voucher or a MyNeosurf
account. Neosurf allows you to pay online without a card and without disclosing
personal information
10 rue Vandrezanne, 75013, Paris, Frankrijk
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters, hun KYC procedure duurt oneindig, en bij vraag om terug te betalen wordt dit niet uitgevoerd... Antwoorden op mails doen ze helemaal niet. Geld voorgoed kwijt vermoedelijk.

Antwoord van Neosurf
MyNeosurf account na jaren opeens na herlaadbeurt geblokkeerd zonder uitleg !
Support Antwoord niet op mijn e-mails ! #70152 #70110
Oplichters geef mijn geld terug!!
You dirty scammers !Update: they replied asking my name and email, i reply within 2 minutes and never got any reply or solution !

Antwoord van Neosurf
Opzich werkt t wel...maar je bent zo gebonden aan die limieten. Wanneer je je extra gegevens moet uploaden wordt het pas echt leuk. Gevraagde documenten worden zonder nadere uitleg geweigerd en op mail waarom het dan wordt afgekeurd wordt niet gereageerd. Ga je kijken bij het kopje "contact" wordt je doorgeleid naar de FAQ's....das wel erg makkelijk..
Al met al..gebruiken op eigen risico, geen aanrader. Ik ga ook wat anders zoeken op mn betalingen mee te doen.

Antwoord van Neosurf
Zeker al een maand ana het wachten tot mijn acount geverifieerd is. Staat geld op maar ze stelen het gewoon van je. Hoe kan je er 1 maand over doen om 2 documenten na te kijken.
Ga hier niet registreren aub je word geheid genaaid

Antwoord van Neosurf
mijn neosurf account werd gebruikt door iemand anders .wat te doen nu ? Support alleen maar in het frans?

Antwoord van Neosurf
Nou ik raad iedereen aan om niet in zee te gaan met dit bedrijf ik moet nog geld terug krijgen ben al twee maanden ermee bezig met deze oplichters ik heb nu zelfs een advocaat in handen genomen om mijn bedrag terug betaald te krijgen ze maken zich schuldig aan het achterhouden van geld wat netjes terug betaald moet worden aan klanten ik wens mijn geld terug te krijgen en anders zie ik directeur van neosurf heel snel in de rechtbank

A SCAM
I DEPOSIT 200€ + COSTS - NO PIN CODE RECIEVED
I DEPOSIT 50 € + COSTS NO PINE CODE RECEIVED

Antwoord van Neosurf
Heb al 4 mails gestuurd maar denk.je nu dat je antwoord krjjgt??? Dieven zijn het dit is alweer.den2.keer dat.mijn geld weg is,codes zijn niet verzilverd,dag geld en die winkels doen ook niets,verkopen ja dat is alles
Koop je een keer dit product moet je een account aanmaken welke direct geblokkeerd wordt. Kan het product niet gebruiken en wel geld voor betaald. Kortom ik raad iedereen dit af te kopen. Service is zeer ver te zoeken. Oplichters
UPDATE :
JE KRIJGT GEWOON GEBREKKIG EEN ANTWOORD VAN WELK LAND JE KOMT. DAT WAS MAANDAG NU IS HET WOENSDAG NIKS MEER GEHOORD.
DIT IS ECHT PURE OPLICHTING!!!!!!!!!!!!!!!
UPDATE 2.
VANDAAG 22 EURO ONTVANGEN. ten 1e 4.5 % opwaardeerkosten rekenen voor het op je account zetten van een NEO surf kaart dus 25€ komt uit op dan 23,87 € welke ik vervolgens opneem naar mijn bankrekening en ik maar 22 euro ontvangen en omschrijven dat opnames welke 1.5 % kosten dus ik uitkom op een bedrag van 23,51€ dus 1,51€ te weinig ontvangen dit bedrijf is een SCAM. oplichters zijn het. 1è account ik aanmaakte werd direct geblokkeerd. 2e account aanmaakte niet zodoende kon ik toch het terug krijgen. Support is erg ver te zoeken heb tot op heden nog steeds geen reactie op de blokade van het 1e account ik aangemaakt heb. Ze dwingen je dingen te doen zoals een 2e account aan te maken wat eigenlijk niet de bedoeling is. Dit bedrijf zit geen enige vorm van empathie in.Support zoals ik al omschreef is er ook niet al een week verder op de mail die kreeg welk land ik vandaan kwam na 5 dagen geen antwoord meer gehad. ik heb er geen woorden voor dat dit soort financiele instellingen een vergunning hebben om zaken te mogen doen. Ik zou zeggen stop met NEO surf. Zorg eerst je een goede support hebt en een fatsoenelijk systeem om je code te verzilveren. Het verkopen geen account nodig achteraf een hoop gedoe en nog geen zekerheid het uberhaupt in te wisselen. dit is een lang verhaal voor trustpilot maar na de 1e keer ook nooit weer wat een super slecht product/service/support!!! . heb hier totaal verder geen woorden voor behalve het iedereen afraadt om een NEO surf Card te kopen. Service en gebruiken is ver te zoeken of tot gewoonweg niet!!!!
Ga niks bij neosurf kopen het zijn eerste klas oplichters, en als je geld terug wilt hebben dan moet je eerst 2 keer 100€ kaartje kopen en dan krijg je geld terug zeggen ze en dan moet je 50€ en dan nog een keer 100€ doen. En zeg gaan hele tijd door drammen dat je het gaat doen en als je nee zegt dan zeggen ze dan krijg je geld ook niet terug, het zijn hufters
Grote oplichters
Heb nu bijna 1 maand geleden geld van me account laten overmaken naar me bankrekening echter nog steeds niks ontvangen maar het is wel van me account afgeschreven maar wanneer ik ze bericht of bel word er gewoon niet reageert
Gebruik dit niet
Fraude! In 1 keer 100€ in het niets verdwenen! Doe het niet
Ik heb ongeveer 800 euro aan vouchers op Myneosurf opgewardeerd en vervolgens hebben ze mijn account geblokkeerd, geen reacties meer op mijn Email, geen reacties via hun servicedesk. Ik probeer nu al weken met hun in contact te komen maar NIETS.
Mijn geld hebben ze gestolen en niet eens het fatsoen om te reageren op mijn vragen.
Als je perse Neosurf wilt gebruiken houd er dan rekening mee dat het totaal niet anoniem is, zodra je de voucher code wilt gebruiken wordt je gedwongen om via hun portal KYC te doen. Vervolgens moeten alle betalingen verlopen via jouw propfiel. Dus zeg maar dag tegen je anonimiteit. En zoals in mijn geval, als je rekening lekker gespekt is dan blokkeren ze gewoon je rekening en gaan ze er vandoor met je geld.
Er zijn genoeg betere alternatieven zoals Paysafecards of Cashlib.
Het is mijn advies om Neosurf links te laten liggen en naar een beter alternatief te zoeken!
Geld overgemaakt van account naar de bankrekening..
Op drie dagen had ik het ontvangen..
Geen slecht woord over neosurf hoewel ik er eerst mijn twijfels bij had na het lezen van de reviews.
VOor mij een betrouwbare site👌👍