Eerste maal dat ik een neosurf prepaid kaart koop en kan er vetdomme nergens gebruik van maken. Bende oplichters!!
Er staat 504€ op mijn account van Neosurf. Ik kan deze nergens gebruiken omdat ik telkens de melding krijg "your spend limit has been reached". Als ik het geld wil overmaken naar mijn bank krijg ik... Toon meer
Probeer al een half jaar mijn codes, beperkt in aantal en waarde, overgemaakt te krijgen naar mijn account en vandaaruit naar mijn bankrekening (want te beperkte mogelijkheden met Neosurf). Moet daarv... Toon meer
Thank you for your reviews. But we cannot discuss your
cases or share personal or financial details on TrustPilot.
So please email the Neosurf Support Team, using the ticket number if you have
already contacted us.
Pay online with a Neosurf Voucher or a MyNeosurf
account. Neosurf allows you to pay online without a card and without disclosing
personal information
10 rue Vandrezanne, 75013, Paris, Frankrijk
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik moest voor een opname van 30 euro allerlei documenten uploaden, maar vervolgens hoor je niets meer, pure oplichterij nooit, maar ook nooit aan beginnen. Ga aangifte doen bij de politie.
Ref.: 112908

Antwoord van Neosurf
Op 2 oktober €25 terug gestort op mijn rekening en heb het nog steeds niet ontvangen . Verschillende mails gestuurd waar ik geen amtwoord op krijg . Je word bestolen!

Antwoord van Neosurf
Ik heb zoals de meeste hier 2 en half week geleden geld naar m’n rekening gestort, week geleden een mail gestuurd dag erna reactie gehad dat ze er naar zouden kijken, vervolgens geen reactie meer gehad. 4 dagen geleden weer een mail gestuurd en geen antwoord gekregen. Update: ik heb reactie gehad en ze hebben het geld terug gestort op m’n neosurf account
Ref: AREF/141135

Antwoord van Neosurf
ik heb geld na me rekening terug gestort
maar staat niks op me rekening
zie dat er meer mensen dit probleem hebben
slecht dit
Ref: AREF/141467
Datum: 2022, 11 dec 07:10

Antwoord van Neosurf
Neosurf ik heb 2 tickets gekocht van 50€ en 100€. Ik probeer dat overzetten maar waarom zegt het dat de tickets al opgebruikt zijn!??? Ik heb dat zojuist pas betaald. Hoe kan dit graag had ik mijn geld terug.
Zie hieronder ondernr
- 60780084
- 60780022
Wat zijn jullie voor oplichters!!!!

Antwoord van Neosurf
Je kan je geld nergens gebruiken, ik heb op tig sites geprobeerd om mijn tegoed te gebruiken: niets en niemand heeft/accepteert Neosurf als betalingsoptie.
Inloggen op de site zelf lukt nu ook al niet meer: password resetten via mail....geen mail ontvangen.
Trap er niet in mensen !

Antwoord van Neosurf
Op 19 oktober een uitbetaling van 150 euro aangevraagd richting mijn bankrekening. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ik heb reactie gehad op ticket 107117 dat mijn account geupgraded is naar premium (dit was al premium maargoed) en niks gemeld over de uitbetaling.
Ik heb meerdere mails gestuurd, via de site en als reply op de ontvangen mail. Inmiddels sinds 27 oktober geen reactie meer gehad. Dit gaat steeds meer richting fraude, ik wil gewoon MIJN geld terug. Direct!!!!!

Antwoord van Neosurf
ik heb 30 euro overgemaakt van mijn neosurf account naar mijn bank rekeining het is een week geleden tot nu toe dit bedrag niet ontvangen, wat een heel slecht service. Gewoon oplichter
I made many time contact with support disk i got many ticket number :106175 // 106619
Peopel just dont use it they are swindler.

Antwoord van Neosurf
Is er überhaupt wel een helpdesk word er nog een keer gereageerd op mijn email. ticketnummer 104387
Oplichterij

Antwoord van Neosurf
Op 25-8 heb ik 45 euro overgeschreven van mijn neo-surf account naar mijn bankrek. Tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen.
Het enige wat ik terugkrijg van de support desk is een ticket nummer en dat men het aan het onderzoeken is. Geen verdere reacties meer ontvangen na mijn vraag voor een status update.......zeeeeeeeer slecht!!!!!

Antwoord van Neosurf
Waar is mijn geld ik heb geld overgestort van mijn neosurf account naar mijn bankrekening en ik heb het nog steeds niet ontvangen . Ik snap er niks van

Hallo,
ik heb tot nu mijn geld niet terug ontvangen. Echt een schandaal. je krijgt ook geen informatie. Het enige wat je krijgt is dat er een ticket is aangemaakt. En nu?
ik wil mijn geld terug.

Antwoord van Neosurf
Heb gisteren 2 bons gekocht. Nu heb ik 1 ervan al verzilverd met een bon van Zalando. Ik heb alles gedaan wat ze gevraagd hebben. Nu verwacht ik in mijn mailbox een cadeaucheque want de betaling was aanvaard. We zijn nu al 6uur verder en heb nog steeds niks ontvangen. Ben hier wel een beetje pislink aan het worden want het gaat over een bedrag van 100€!!!!!

Antwoord van Neosurf
Wordt gebruikt voor oplichtings praktijken!!
Ze sluizen je geld anoniem weg.
In ons geval voor een adoptie hond.
De reaktie hieronder zegt al genoeg, we willen alleen een prive discussie aangaan...

Antwoord van Neosurf
Ik heb 3 keer een kaart gekocht van 100 euro .Nu staat er limiet van 1000 euro bereikt .Ik kan mijn kaarten niet verzilveren dan staat er failed echt niet normaal meer .Weet niet hoelang ze geldig blijven

Hallooooo!!!!
Ik heb vorige week 95 euro over gemaakt van me account maar me bank en deze week weer 100 euro maar waar is dat geld heen dan ? Want ik heb niks op me rekening ik heb al meerdere mails verstuurd en ik krijg gewoon geen reactie wat is dit nou voor balletent?
Ik wil me geld terug

Antwoord van Neosurf
Slecht! Kon er altijd mee betalen bij Slothunter, maar sinds vandaag staat er ineens dat de transactie niet voor mijn land beschikbaar is. Beetje vreemd… nooit meer Neosurf dus. Nog geen reactie van de klantenservice, dat zal ook wel weer dagen gaan duren.
Respond to my support request: 92282

Antwoord van Neosurf
Wou 20 euro op een site gebruiken met een prepaid en daar begint het al, 'log in om te gebruiken', dan maak je een account en denk je 'nu zal het wel klaar zijn. Niet dus. Je wordt daarna verteld om KYC te doen. Dit allemaal voor 20 euro. Daarna blokkeren ze je account voor uren aan een stuk, de KYC procedure werkt niet eens, krijg je 504 gateway errors maar zodra je een VPN gebruikt laadt de site direct om je te laten weten dat een VPN niet mag, verdacht, nee?
Conclusie: ik ben 20 euro kwijt

Wat en slechtbedrijf als
Je geld op stort heb je geen limits maar als weer er af wil halen dan wel limits je je moet wat dingen invullen maar dat kan ook niet of lijst is vol dus dan zeg die 10 heb je al er staan heel erg slecht bedrijf paysafe is beter dan maar geen neosurf voor mij