Nespresso Kapsel Display Collection. Nespresso anfører i omtalen af kapselholderen: …”Skab en endnu bedre Nespresso-oplevelse med den raffinerede Display Vertical-kapseldispenser. …”De... Toon meer
Efter små 11 år som super tilfreds Nespresso kunde, så må jeg erkende, at det er helt slut nu. Jeg får et nyhedsbrev der opfordrer til at bruge deres app. Det gør jeg. Undervejs i bestillingen undrer... Toon meer
ADVARSEL TIL andre der vil købe en ny Nespresso maskine og håber som før at kunne benytte forskellige slags kapsler. Havde tidligere en fin lille Nespresso maskine der snild kunne brygge kaffe med a... Toon meer
Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den. Med den nye maskine fulgte der kaffekapsler med til værdi af 200 kr, hvis man registrerer sin maskine. Problemet er bare, at m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Nespresso Denmark
Geschreven door het bedrijf

Oplev Nespressos kaffeunivers
Nespresso tilbyder en række exceptionelle kaffer, maskiner og service, der er skræddersyet til alle præferencer og udviklet til at opfylde de strengeste kvalitetsstandarder.
Bæredygtighed er forankret i hjertet af alt hvad vi laver. Virksomheden, produkterne og metoderne er baseret på en enkel præmis: at hver kop Nespresso skal have en positiv effekt.
Vælg mellem vores to forskellige kaffesystemer Vertuo eller Original.
Med Vertuo kan du brygge alt fra en espresso til store kopper kaffe eller en hel kande kaffe til deling. Find din kaffefavorit og bryg din kop eller kande med blot et enkelt tryk på knappen. Det er et univers af muligheder, skræddersyet til at passe til alle typer smag og behov. Med Nespresso Orginal kaffesystemet kan du brygge en klassisk espresso og en Lungo.
☕ Helt enkelt - brygg din yndlingskaffe ved et tryk på en knap.
☕ Køb din Nespresso kaffe på nespresso.dk eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Glem ikke at genanvende dine brugte kaffekapsler via DAO, hos udvalgte forhandlere eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Denemarken
- nespresso.com/dk
Skuffende oplevelse
Købte en kaffemaskine for lige over et år siden. Efter mine beskedne 20 kopper jeg har lavet siden jeg fik den, virker den ikke mere.
Ringer til Nespresso og de siger de enten kan sende en teknikker ud til 1800 kr. eller jeg kan købe en ny. Jeg tror ikke mine egne ører da jeg stort set ikke har brugt maskinen men det var nu engang deres forretningsproces i sådanne situationer.
Tak for 20 gode men sindssygt dyre kopper kaffe. Jeg finder vidst en anden leverandør fremover både til min virksomhed og i privatregi.

Super kundeservice!
Super kundeservice!
Igen havde jeg problemer med mælkeskummeren, men Dennis fik løst problemet og gav en flot flot service!
5 stjerner til Dennis!
Hold jer fra Creatista pro maskinen
Hold jer fra Creatista pro maskinen. Købte en for 2 måneder siden som allerede er i stykker. Problemet er at maskinen er lavet i et samarbejde med Sage og Nespresso - så rep 2 forskellige steder i tyskland - langsommeligt. Derudover fik jeg at vide at maskinen ikke er ordentligt afkalket. Maskinen melder selv ud når den skal afkalkes og disse er fulgt - men åbenbart ikke tilstrækkeligt omkring Aarhus. Vi har haft en anden nespresso maskine i over 10 år uden disse problemer. Nu koster det mig yderligere et undersøgelses gebyr på 675,- for denne rep. (Kunde nummer 1375059)

Antwoord van Nespresso Denmark
Tilbud udløbet inden det næsten var i gang
Så fik man endelig et tilbud fra Nespresso, der kunne bruges. MEN på trods af at tilbudet blev modtaget d. 4. januar kl. 13, og jeg bestilte i dag kl. 9, er det taget af bordet, fordi interessen var for overvældende. Det skulle ellers være gældende til d. 7 januar. Simpelthen for dårligt. Nespresso er efterhånden en pengemaskine

Dårlig service
Jeg var lovet et rør på min næste ordre, da min kaffemaskine gav problemer og ødelagde væsentlig flere kapsler end et rør. Da jeg skulle bestille online kan jeg ikke se det rør på min ordre, så kontakter chatten. De bekræfter den er med, men man ikke kan se den. Jeg forsøger derefter to gange at betale via apple pay. Det virker ikke og må bruge Klarna. Som et plaster på såret hører jeg om de kan tilbyde et rør mere eller rabat, men der er intet at gøre.

Kaffedage med rabat
Kaffedage med rabat. Prøvede at bestille kaffe med rabat flere gange inden tilbuddet udløb 1/1-2024, men min ordre på hjemmesiden blev ikke fratrukket rabatten. Af gode grunde kan man ikke komme i kontakt med Nespresso 1/1, men da jeg så henvender mig 2/1, er der ingen hjælp at hente. Virkelig dårlig kundesupport

Antwoord van Nespresso Denmark
Aldrig har jeg oplevet dårlige…
Aldrig har jeg oplevet dårlige service... bestilt min kaffe til julen, som man skulle senest d.18 dec. Fik en fejl ordre, hvor der bare var kastet alle mulige kaffe ned i en kasse!!!! Ikke en af din kaffer, vi havde bestilte...ringet til kundeservice og fik den dårligste service.... nu d.30 dec har vi stadigvæk ikke modtaget vores kaffe!!!!
Så konen måtte gå julen uden sin kaffe!! Pengene har i trukket???????!!!!!!

Antwoord van Nespresso Denmark
Nespresso har lige mistet endnu en kunde pga dårlig kundeservice
Efter nedenstående anmeldelse har vi på opfordring kontaktet Nespresso.
De har bekræftet flg.:
Ja der er desværre fejl i vores kampagne kode så den gratis mælkeskummer fejlagtigt IKKE medfulgte ved køb af de 300 kapsler.
Vi skal derfor GENBESTILLE så sender de ordren igen med fragtmand - så kan vi beholde mælkeskummeren og RETURNERE kapslerne igen med fragtmand. Altså 2 gange unødig fragt OG besvær - DET ER IKKE BÆREDYGTIGT Nespresso - TROEDE VI DK SKULLE VÆRE BÆREDYGTIGE!!!
DET ER EN OMMER NESPRESSO - DET ER PINLIGT.
Hvis I vil beholde en loyal kunde gennem 11 år kan I sende os den mælkeskummer (member 386468) ellers tak for denne gang.
Pinlig dårligste kundeservice 😡 - vi har aldrig oplevet noget ligende.
Maskinen bliver nu sat til salg og vi siger derfor farvel og tak efter hele 11 år som Nespresso kunde.
Nu ser vi frem til et nyt kaffe eventyr - det kan da kun blive bedre.

En stjerne er for meget
En stjerne er for meget, men det er ikke muligt at skrive en anmeldelse med nul stjerner....
Jeg har siden maj i år, forgæves prøvet at få jer til at sende en EANfaktura på et restbeløb på en regning. De søde mennesker i kundeservice er ikke til meget hjælp og jeres økonomiafdeling kan ikke finde ud at gensende regningen på restbeløbet. Jeg har skrevet til jer og svaret var: ring til kundeservice. Så hvad gør jeg for at få betalt resten af regningen....

Antwoord van Nespresso Denmark
Nespresso snyder med faktura og rykkergebyr
Nespresso sender ikke faktura men afventer udløb af betalingsperioden så de kan sende et rykkergebyr med første gang de sender faktura.
Det er muligvis en fejl men da jeg ringer for at få det fisket får jeg at vide at det er det ikke umiddelbart, de sender altid første faktura på email (det er jeg ikke blevet oplyst eller gået med til) - men fortæller at de vil undersøge sagen.
En uge senere har jeg ikke hørt noget så kontakter Nespresso igen for at sikre mig jeg ikke får en ny rykker mens de finder ud af problemet - det bliver jeg forsikret om ikke vil ske da hele betalingen er sat i bero, jeg får at vide de vil vende tilbage.
I dag, cirka en måned senere har jeg modtaget anden rykker og Nespresso har endda lukket for adgangen til min konto så jeg ikke længere kan tilgå min historik med virksomheden.
Det er håbløst uprofessionelt, særligt fordi baggrunden for overhovedet at købe med faktura var at deres online system var nede, så jeg var nødt til at købe via den kundeservice der nu sender ubegrundede rykkergebyrer.
Fint produkt men kending kundeservice som prøver at snyde penge fra kunderne.

Tak for svar Nespresso .
Tak for svar Nespresso .
Må virkelige sige at jeres svar er ynkeligt og i erkender jo næsten at jeres maskiner holder lidt over 2 år..
Vandet sprøjter ud over det hele,løber bagom og man ender med en lille bitte kop kaffe..
Vi har talt med jeres medarbejdere og haft dem i røret imens vi dobbelt afkalkede;rensende med tandbørste og spidse nåle,men ligemeget hjalp det.
Jeres maskiner til dyre penge er bare usselt kinesisk crap.
Måske i ikke skulle ha brugt Georg Clooney til 100 millioner kr i reklamer og brugt pengene til at forberede jeres maskiner.
Men fred være med jer,købere skal jo nok opdage jeres maskiner er af så dårligt kvalitet og droppe jer med tiden.
14 år har vi kastet penge efter jer og 3 mdr efter vores garanti er udløbet,bliver vi svigtet…stærkt gået.
Pas på fremsige kunder med deres maskiner,men det varer vel ikke længe før i sælger ekstra forsikringer til jeres maskiner,som mobil branchen.
Goodbye
Cindie
Kære Cindie
Jeg er ked af at høre at vores maskiner ikke har levet op til dine forventninger og at du har oplevet problemer med dine 2 maskiner, efter de 2 år.
Hvis der skulle opstå problemer med vores maskiner, hjælper vi altid gerne med at fejlsøge maskinen og om muligt guider til hvordan problemet bliver løst igen.
I tilfælde af at vi ikke kan løse problemet over telefonen, vil vi selvfølgelig undersøge andre muligheder, hvis maskinen er inden for garantien.
Jeg beklager meget for din oplevelse og at det desværre ikke har været muligt at sende maskinen til reparation, da denne desværre ikke længere er under garantien..
Skulle du have brug for yderligere hjælp, eller ønsker at vi kigger på din maskine igen for at se om vi kan løse problemet, er du velkommen til at kontakte os.
Du ønskes en god dag,
Nespresso.

virkelig ringe kundeservice
købte en mælkesukker på BF, den skal gives i julegave. den ankom i en mast og ødelagt original emballage, men kassen udenom var pæn, så det er ikke postens skyld. Nespresso vil ikke gøre noget, da indholdet ikke virker til at være skadet. så meget for 'Premium' brandets kundeservice...😵

Antwoord van Nespresso Denmark
Da jeg bestilt en masse kapsler tilbød…
Da jeg bestilt en masse kapsler tilbød hjemmesiden at jeg fik en kaffemaskine med gratis - det var dog en hjemmeside fejl har jeg efterfølgende fået at vide da jeg klagede over den manglede ved levring - kan se andre har haft samme oplevelse.
Derudover har jeg været medlem i >10 år, men holdt 1 års pause, så mister man åbenbart sin anciennitet og fordele.
Hvor smålig kan men lige tillade sig at være i et firma der tjener så mange milliarder om året?

Elendig kundeservice
Kaffen er god, men kundeservicen er amatøragtig og elendig, ikke værd at købe en Nespressomaskine med deres kundeservice

Købte en julegave den 13.11
Købte en julegave den 13.11. Den kan ikke byttes efter jul. Så nu skal jeg køre ud og aflevere den retur - for at købe den igen. Godt nok tåbeligt.

Antwoord van Nespresso Denmark
Deres nye verturo maskine virker ikke
Deres nye verturo maskine virker ikke, er nu i gang med min 3 eller 4 maskine som ikke virker, kan ikke læse kapsler, har smidt så meget kaffe ud. Miljøsvineri efter min mening.

Fejlagtige oplysninger på website
Nespresso havde jf. deres egne oplysninger en fejl på deres hjemmeside under Black Week tilbud, så da jeg bestilte kaffekapsler viste siden at jeg modtog både en Vertuo maskine og afkalkning med i bestillingen. Der kom dog kun kapsler i leveringen. Kundeservice var som sådan ok, da de undersøgte sagen og vendte retur. De oplyste dog, at jeg ikke ville få maskinen tilsendt, idet det var en fejl, men jeg gerne måtte bestille på ny ( 250 Vertuo kapsler) og derved få en maskine.

Antwoord van Nespresso Denmark
Den "gratis" maskine der følger med kaffe, kommer med en bindingsperiode der ikke er let at se...
Blev vejledt i butikken til at prøve den nye type maskine, Vertuo, som kunne fåes gratis med ved at betale fast ind til kaffekapsler. Med småt har det så stået et eller andet sted i processen at man binder sig i 6 mdr. - det stod sjovt nok ikke i bekræftelsesmail, så det kunne ses indenfor fortrydelsesfristen.
Maskinen laver ikke kaffe jeg kan lide (alle typer giver vildt meget kunstigt skum - ikke crema...), og jeg er nu stuck med et gebyr på 750 kr for at "bryde kontrakten" eller at fortsætte med at betale de 6 mdr. ud (og købe en anden maskine, jo...).
Det er simpelthen så ærgerligt, for jeg er glad for den gamle type Nespressomaskine, men lige nu synes jeg ærligt talt jeg bare bliver træt af det, når jeg tænker på at jeg skal ud og købe en sådan en da jeg "tvinges" til at fortsætte et abonnement jeg gerne vil ud af - eller betale 750kr for at slippe for at betale de 400 kr/md...
Nespresso har tabt flere penge på mig de næste 25 år, end de har "vundet" ved at holde på mig de resterende måneder i det her abonnement, til en maskine jeg ikke synes om. Æv :(

Antwoord van Nespresso Denmark
Utrolig dårligt kundeservice og…
Utrolig dårligt kundeservice og klimapolitik, at det ikke er muligt at få repareret sin maskine fordi den er over 2 år gammel.

Antwoord van Nespresso Denmark
Lees meer over geverifieerde reviews.