ONYX Cookware Reviews 447

TrustScore 3.5 uit 5

3,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ho deciso di acquistare il set di padelle senza manici. Ho approfittato delle offerte black Friday e mi sono ritrovata con un set meraviglioso. Pentole di ottima fattura ed esteticamente dei gioiel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Era da tempo che in famiglia stavano valutando l’idea di fare questo acquisto e alla fine ci siamo decisi! Il packaging è meraviglioso, ogni padella arriva racchiusa in un sacchetto protettivo molto e... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dyre pander men over tid (under 4 år), så dur de ikke mere. Alt sidder fast og de er svære at rengøre. Kommentar efter svar: Som skrevet fungere panderne fint i 100 dage, men hvis man tænker man... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

la spedizione è arrivata con ritardo rispetto a quanto segnalato e con corriere diverso. Imballo molto curato, la dimensione delle padelle è molto simile, variano di pochissimo i diametri. Il manico... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

2 sterren
1 ster

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestilte en airfryer

Bestilte en airfryer. Fik pakken i dag men der var kun det “gratis” tilbehør i kassen ingen airfryer. pengene har de hævet.
Opdatering: kontaktede kundeservice og fik min airfryer 👍🏻

8 januari 2026

Hej,

Jeg beklager at høre at du ikke har modtaget hele din ordre!

Jeg vil stærkt anbefale at du kontakter vores kundeserviceafdeling angående sagen.
Her vil vi kunne undersøge sagen og sørge for at du i sidste ende selvfølgelig modtager de produkter som du har bestilt!
Vi sidder klar til at hjælpe på service@onyxcookware.dk.
Har du allerede kontaktet os må du meget gerne henvise til denne anmeldelse også.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst sagen!

antiaderenti? No! Solo FAKE

Le spacciano per padelle antiaderenti, ma in realtà si attacca tutto.
Il video che fanno vedere dell’uovo che gira nella padella, come se fosse una pallina da ping-pong è assolutamente falso.
Non compratle! Soldi buttati al vento. Molto meglio quelle di Alessi…. Quelle sono assolutamente antiaderenti autentiche.

19 augustus 2025

Ciao Silvia,

Mi dispiace molto leggere dei tuoi problemi con il rivestimento antiaderente.

Abbiamo raccolto alcuni consigli e suggerimenti che puoi utilizzare per ottenere il miglior risultato con il nostro rivestimento antiaderente. Puoi trovare i nostri consigli qui: https://onyxcookware.it/pages/faq-padelle-e-pentole#best-result

Se i consigli non migliorano l'esperienza, non esitare a contattare il nostro servizio clienti all'indirizzo service@onyxcookware.it. Ti aiuteremo a trovare una soluzione al problema!

Se non sei ancora soddisfatta del prodotto, ti informiamo che offriamo fino a 100 giorni per il reso completo. Per effettuare il reso, non esitare a contattare il nostro servizio clienti all'indirizzo service@onyxcookware.it. Il nostro servizio clienti ti fornirà tutte le informazioni necessarie su come restituire il prodotto, anche se lo hai già utilizzato!

Cordiali saluti,

Sono pentole solide

Sono pentole solide, con molti vantaggi per esempio l'assenza di sostanze tossiche e la possibiltà di essere lavate in lavastoviglie. Certo sull'antiaderenza per esempio nel cucinare le uova non sono il massimo... se non aggiungendo olio o burro. Però nel complesso le definirei delle buone pentole.

20 december 2025

Airfryer kom aldrig

Bestilte en airfryer, men fik ikke andet end en flad kasse med tilbehør.
Den kostede 770 kr
Man kan ikke ringe til dem og de indrømmer selv at 95% af sager skyldes netop manglende varer.
Det lugter af svindel

De burde lukkes ned

22 december 2025

Hej Camilla,

Jeg kan se at du har været i kontakt med vores kundeservice og heldigvis er din ordre blot afsendt i to pakker, og den sidste pakke med Airfryeren forventes leveret i dag d. 23.12 :)

Vi håber pakken kommer hurtigt frem uden besvær, men du er altid velkommen til at kontakte os igen, så sidder vi klar til at hjælpe.

Veramente robusta

Valutando solo le opzioni di padelle con manico staccabile queste mi hanno sinceramente colpito perche hanno delle caratteristiche non comuni spero nella durata nel tempo.attenzione alle temperature troppo alte perche queste ci arrivano molto velocemente la mia si è appena abbronzata da un lato al primo utilizzo spero che non comprometta le caratteristiche. Avrei sperato visto tutto quello pubblicizzato in una garanzia più lunga.

16 december 2025

Har købt en airfryer

Købte en airfryer og en Xtra skuffe til den , og så fin man et optøningsbræt med som gave , jeg modtog skuffe og bræt som beskrevet 2 dage efter , men har stadig ikke modtaget selve airfryeren , Anna fra kundeservice for så order nummer hvor du siger det er leveret , hvilket dem ikke der står stadig i min gls app som afventer afsendelse, jeg vil aldrig bruge sådan et skod firma som ikke engang har styr på hvad de sender til deres kunder har kun modtaget 2/3 dele af min ordrer som kom efter de 2 dages lovede leveringstid , MIT Spørgsmaal ER HVORNÅR FÅR JEG DET JEG JAR BESTILT OG BETALT FOR, GOR SNART 6 HVERDAGE SIDEN

9 december 2025

Hej Karim,

Vi er meget kede af at læse, at du ikke har modtaget din pakke.

Vi råder dig til at kontakte vores kundeservice på service@onyxcookware.dk hvor vores kundeservice vil sidde klar til at undersøge nærmere omkring din pakke.
Har du allerede kontaktet vores kundeservice, så tøv ikke med at besvare samme mail og henvis til denne anmeldelse.

Viser det sig at pakken er forsvundet hos postvæsnet, så hjælper vi selvfølgelig med en løsning. Det gælder både en ny pakke, men også muligheden for at annulleret købet.

Vi er endnu en gang kede af, at du har oplevet problemer. Vi vil dog gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig med en løsning! 😊

Dårlig service

Dårlig service, er umulig at komme i kontakt med, ud over en robot som kun skriver det den er programmeret til.
problemer med at AIRFRYER stopper efter få min kørsel ? ON/ OFF knappen vil ikke aktivere før man har prøvet 6 til 10 gange en det normalt for ONYX produkter.

23 november 2025

Hej Arne,

Vi beklager at høre at du oplever problemer med din Airfryer!

Jeg kan se at du har været i kontakt med en af vores medarbejdere angående din defekte Airfryer.
For at kunne løse sagen har vi bedt dig oprette en sag gennem vores reklamationsportal hvori vi skal bruge noget dokumentation på det defekte produkt.
Dette gør vi for at vi kan give den hurtigste service og forhåbentlig slippe for at skulle sende varen retur.

Vi håber du vil kunne oprette sagen gennem vores portal og hvis du oplever problemer må du meget gerne kontakte mig, så vi kan få løst sagen, så du ikke står tilbage med et defekt produkt.

Vi sidder altid klar til at hjælpe på service@onyxcookware.dk.

Ne voglio ancora!!

A distanza di anni ho comperato ancora un'altra serie di prodotti. Li ritengo fantastici, comodi funzionali e robusti. Spero di arricchire ancora la mia cucina con queste meravigliose pentole e padelle.

13 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Che idea! Vedremo: se dura, è il massimo.

Ai primi utilizzi la padella sembra eccezionale. Super antiaderente e anche resistentissima. Se dovesse confermarsi nel tempo (la utilizzo da una settimana circa) sarà il marchio che acquisterò per tutte le nuove pentole. Speriamo che sia così.

14 november 2025

Super consigliato!!!!

Sono molto soddisfatta del prodotto e anche della professionalità della azienda. Queste pentole sono le migliore in assoluto!!!! Complimenti!!!👏👏👏

4 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Le padelle perfette e assistenza clienti superlativa

Pentole di ottima fattura ed esteticamente dei gioielli.
Valgono ogni centesimo speso!!
Servizio clienti superlativo, disponibile e attento alle esigenze del cliente!

2 november 2025

Padelle,pentole e work …

Ora fra padelle,pentole e work siamo a 5 fra me e mia figlia con soddisfazione di tutti. Anche i nipoti le usano con piacere. Belle, cuociono bene tutti i cibi e si puliscono con estrema facilità. Complimenti Onyx

8 november 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Klagede min nød her over 4 L Onyx…

Klagede min nød her over 4 L Onyx airfryer, der ikke ville starte. Havde sendt 4 mails siden 7/10-25.
Hørte intet. Og klageformularen var inaktiv, efter jeg havde forsøgt mig med den. Efter godt 2 uger, var den aktiv igen og så hørte jeg fra Onyx. De havde svaret mig, men jeg havde ikke fået deres beskeder. Heller ikke i SPAM. Nu var der hul igennem og jeg modtog en ny Airfryer.dejligt.

28 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ik helt så god som forventet, men rigtig god kundeservice :)

30 oktober 2025

Hej Signe,

Jeg beklager at høre at du har problemer med din køkkenvægt!

Jeg kan se at vores kundeserviceafdeling straks har kontaktet dig angående sagen.
Her har vi tilbudt flere løsninger, så du ikke skal stå tilbage med et produkt som du har problemer med.
Vi håber at vi snart kan løse sagen sammen, så du igen kan være tilfreds med din handel hos os.

Hvis ikke du har modtaget en mail fra os må du meget gerne kontakte os på service@onyxcookware.dk.
Så sidder vi klar til at få løst sagen!

ONYX Cookware

Lees meer over geverifieerde reviews.