Crankstel shimano en shifters besteld. Hele mooie prijs en razendsnelle levering. De shifters had ik bij nader inzien niet nodig. Ik heb een retour (536820) gemeld bij Rosebikes en kreeg direct, per m... Toon meer
Een onderdeel besteld bij Rose Bikes, tot zover geen probleem! kreeg netjes een bevestiging van de orde. maar dan komt het!! bericht van DHL: Adres gegevens onjuist........... wat blijkt hebben ze bij... Toon meer
Zocht twee sets midden/buitenbladen van een inmiddels incourante 9-speed MTB groep. In Nederlandse online shops nauwelijks leverbaar nog. Bij Rose gewoon nog in het systeem, beiden in de juiste kl... Toon meer
Ik kom en bestel al meer dan 15 jaar bij Rose, pakketten zijn altijd netjes en correct afgeleverd. Prijzen zijn erg goed, net als het uitgebreide aanbod. Met hun eigen fietsen heb ik geen ervaring, ma... Toon meer
Rose Bikes hat eine Historie wie kaum eine andere Marke in der Fahrradbranche: Die Entwicklung vom kleinen Fachhändler hin zum international ausgerichteten, digitalen Omnichannel-Unternehmen ist in der Branche einzigartig. Unsere Rennräder, Mountainbikes, E-Bikes, Cyclocrosser und Trekkingbikes werden am Hauptsitz in Bocholt von unseren Entwicklern konzipiert, in Handarbeit in unseren Werkstätten montiert und dann weltweit ausgeliefert.
Schwersweide 4, 46395, Bocholt, Duitsland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ooit een goede ervaring nu echt een genante ervaring. Maand geleden iets besteld van 609 euro. Weken gewacht, pakje kwijt geraakt door DHL. Uiteindelijk was het er wel. Aangegeven dat ik het niet meer wilde. Kwam het alsnog. Pakje geweigerd. Wacht nog steeds op mijn geld terug. 600 euro! Meer dan een maand in hun bezit.... Schande
Zelfs na contact opnemen via dit forum niks veranderd. Ik wacht nog steeds. Ik haal er nog zeker een ster vanaf. Deze lui communiceren gewoon niet.

Antwoord van Rose Bikes
En nog een goede ervaring. Inderdaad iets langer moeten wachten dan gewend. Ik ben al een aantal jaren afnemer van deze webshop. En nu is er ook weer prima materiaal geleverd tegen een zeer redelijke prijs.

Antwoord van Rose Bikes
Ik had een slechte review geschreven wegens veel te lange wachttijden zonder overleg of contact met mij als klant. Maar nu is pakket keurig bezorgd, fijn!

hallo,
Ik bestelde een rockshox sid select voorvork MET twist lock, maar ik kreeg enkel de voorvork opgestuurd! van de klantenservice krijg ik na meerdere malen proberen geen antwoord!! hier bestel ik nooit meer. Een nieuwe twist lock kost me ongeveer 120 euro!
UPDATE :
Ik kreeg na meerdere malen proberen een mailtje terug, we gaan het onderdeel voor u bestellen en opsturen, intussen opnieuw een paar weken verder en nog steeds niks ontvangen!
BESTEL HIER NOOIT!

Antwoord van Rose Bikes
Wederom een bestelling geplaatst en is helemaal super verlopen. Zoals eerder al eens aangegeven, zou ik graag kunnen filteren op levertijd van producten.

Antwoord van Rose Bikes
Vorige week en Garmin Edge 530 bundel besteld. Website gaf aan 4-6 dagen levertijd. Na 5 dagen is het bundel aangekomen - was wel de hele tijd te volgen op DHL.
Bundel prijs was EUR20-30 lager dan in NL maar er zat ook een verlengde stuurhouder bij van volgens mij rond de EUR30 wat niet in de NL bundel zit.
Best wel wat negatief ervaringen hier maar bij mij ging het helemaal prima.
-- In reactie op de vraag van Rose Bikes - Alles zat erbij - geen klachten - ik bedoelde om te zeggen dat het leek erop (maar weet niet zeker) dat de bundels in andere webwinkels in NL verkocht waren zonder de verlengde stuurhouder. Het zit wel bij de Rose Bikes bundle en is dus een nog beter deal :-)

Antwoord van Rose Bikes
Nou gaan we weer met een helaas zeer bedroevende ervaring met Rose. ik had 2 jul. 2020 een review geschreven. vervolgens kreeg ik een reply onder mijn review waarbij ik gevraagd werd om mijn mail nogmaals naar ze te sturen, voor dezekerheid gestuurd naar;
klantenservice add rosebikes.com
klantenservice add rosebikes.nl
radverkauf add rosebikes.com
Dit was de reply:
Op de volgende adressen kon het bericht niet worden afgeleverd:
klantenservice add rosebikes.nl
retry timeout exceeded
Dat was juist het adres waar ik naartoe moest sturen. Dus of alles gaat nu fout bij hun of ze kunnen het werk niet aan. Ze hebben duidelijk hun prioriteiten niet op orde en toch jammer dat er zoveel slechte reviews zijn en dat ze daar geen vat op kunnen krijgen. Voor mij een absolute reden om Rose links te laten liggen.
We worden echt wanhopig van de (non-) communicatie van Rose. Mijn vrouw had na een val een vreemde tik in haar nieuwe Rose fiets. Mail gestuurd, snelle reactie en ze kon direct langskomen ermee om fiets te laten checken (maandag) Flinke rit naar Bocholt, maar helaas, direct helpen zat er niet in. klantenservice kan zoveel zeggen... Fiets achterlaten, we bellen als hij klaar is. De volgende dag, dinsdag tref ik in mijn mail (niet die van mijn vrouw, de koper) een vaag bericht over een afspraak op diezelfde dag aan (dinsdag). Ons niets van bekend. Drie dagen later (vrijdag) weer een bericht van Rose: hoe is de afspraak afgelopen donderdag bevallen???? Welke afspraak? Vervolgens mailen naar Rose - geen reactie. Bellen elk half uur: alle lijnen bezet, geen wachtmogelijkheid. Help! Fiets klaar? Geen idee. Zojuist even een mens aan de lijn, maar gesprek door Rose afgebroken en bellen niet terug. Wordt steeds gekker....

Antwoord van Rose Bikes
Na het lezen van de reviews had ik ook zo mijn bedenkingen.
Dit was onterecht, Rose heeft de bestelling keurig afgehandeld. Er werd keurig vermeld dat er na 1 of 2 werkdagen wordt gereageerd op de mail en dit was ook het geval. Eerste onderdelen binnen een week geleverd en het crankset die pas 28-8 weer leverbaar was is inmiddels ook binnen.
Ondanks alle slechte reviews toch fox olie en seals voor m'n voorvork besteld. Had het dinsdag besteld en zou volgende week dinsdag binnen zijn. Pakket werd gewoon diezelfde donderdag nog geleverd!👍 Al met al goede ervaring

Antwoord van Rose Bikes
Op 1 april 2020 heb ik een Tacx Galaxia T1100 rollerbank besteld, en betaald. Nu was het mij bekend dat er een levertijd van 5 weken zou zijn.
Na 5 weken geen bestelling, natuurlijk wacht ik geduldig af. Na ruim 11 weken!!!! Wachten, besloot ik maar voor de 2de keer een mail te sturen waar mijn bestelling blijft.
Deze werd echter, zoals het hoort dezelfde dag nog beantwoord. Met een rot smoes dat ze heel moeizaam voorraad geleverd word door Tacx.
Wat wel gek is, als ik op jullie site kijk dan kan ik hetzelfde rollerbank bestellen met een levertijd van 3 weken!!!
Maar toevallig zou de levering voor volgende week gepland zijn. Zeggen ze.
Nu is het ruim 14 weken, huh, ja, 14 weken geleden dat ik een rollerbank besteld en betaald had, en nu nog steeds niets binnen!!!
Echt schandalig, hoe kan dat nou dat als je iets besteld en je zegt dat het 5 weken kan duren dat het na 14 weken nog steeds niets is bezorgd!!!
Ik ben zeer teleurgesteld in Rosebikes, en ook hoe ze zo’n probleem oplossen (niet dus)

Antwoord van Rose Bikes
Pedalen besteld van Shimano voor de mountainbike. Binnen de 5dagen geleverd zoals op de website staat!!! Zeer tevreden!
Thule ProRide besteld voor een zeer scherpe prijs. Snel ontvangen en dat terwijl ze in NL niet op voorraad en ook nog eens duurder zijn! Danke schön!

Antwoord van Rose Bikes
Na een bestelling gedaan te hebben en betaald te hebben krijg ik een welkomst mail. Dat is heel fijn, maar na een aantal weken nog steeds niks binnen gekregen te hebben het bedrijf proberen te bellen. 2 nummers gebeld met dezelfde voicemail berichten over drukte en corona!! Een mail beantwoorden kan ook lang op zich laten wachten. Dan krijg ik een DHL nummer wat eigenlijk geen DHL nummer is. Weer een mail en een week verder krijg ik te lezen dat m'n fietsschoen binnen is en klaar voor verzending!!! Het was toch een week geleden verzonden???
Uiteindelijk heeft het bijna 4 weken geduurd voordat ik m'n schoenen had.
Schoenen zijn geweldig, maar als je er een sport van wilt maken om geduldig te wachten, telefoontjes met voicemail, een tijdje wachten op mails en af en toe op verkeerde been gezet te worden..... gezellig hier bestellen!!!

Antwoord van Rose Bikes
Zeer slechte service, mensen zijn niet klantvriendelijk.

Antwoord van Rose Bikes
Het is spijtig deze review te moeten schrijven, maar helaas laat Rose mij geen andere keuze. Het is begrijpelijk dat door het coronavirus zaken anders lopen, maar Rose maakt het wel heel erg bont.
Mijn bestelling heb ik op zaterdag 09-05-2020 bij PostNL aangeboden om teruggezonden te worden als retour. Dit pakket is volgens de T&T op maandag 18-05-2020 bij Rose afgeleverd. Op vrijdag 29-04-2020 krijg ik per mail te horen dat pakket is ontvangen, de goederen zijn ingeboekt in het magazijn en de creditnota is bijgevoegd. Opmerkelijk dat deze handeling 11 dagen! duurt, maar oké. In de mail krijg ik tevens de vraag of ik mijn IBAN wil mailen. Dit is vreemd want ik heb via Ideal betaald en hierdoor hebben ze mijn betaalgegevens al. Echter blijkt dat ook de creditnota niet goed is opgemaakt en per ommegaande stuur ik een mail met de correctie en mijn IBAN. Nu zijn we echter één week verder en ik heb tot op heden nog niks vernomen.
Gisteren heb ik per mail gesommeerd om het geld voor het weekend terug te storten. Aangezien Rose op 18-05-2020 op de hoogte was van mijn retour hebben ze veertien dagen om het geld terug te storten. Dit zowel volgens de algemene voorwaarden van Rose als de geldende wet- en regelgeving. Tot op heden wacht ik nog steeds op een mail van Rose en telefonisch krijg ik geen gehoor.
Moet het dan echt zover komen dat ik een gerechtelijke procedure ga starten om mijn geld terug te krijgen? Rose is hier duidelijk in gebreke en handelt in strijd met de wet- en regelgeving.
Ik heb bij Rose besteld omdat zij een breed assortiment hebben, maar ik ben echt teleurgesteld. Mij werd altijd verteld dat onze Duitse buren pünktlich werken, maar bij Rose is daar bijzonder weinig van te merken. Het lijkt er complete chaos te zijn.
Update 10-6-2020
Vandaag creditering ontvangen, maar opmerkelijk genoeg niet het complete bedrag van de creditnota. Nu gevraagd om voor dit tekort een extra creditnota aan te maken. Nu straks voor het herroepen van één order in totaal drie creditnota's, complete waanzin.

Antwoord van Rose Bikes
Zeer slechte ervaring, diverse delen besteld. zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. bevestiging in de mail was dit al verlengd naar een week.
Bestelling geplaatst op 27-4. naar een week is gekeken naar de bestelstatus en was online veranderd naar 22-5 zonder daar enig bericht van te krijgen.
1 deel geannuleerd en hier nog geen geld van terug ontvangen.
1 deel uitgeleverd staat nog niet aangepast in de bestelstatus.
en waar ik het meest op zit te wachten is mijn wielset, racefiets staat nu al weken ongebruikt in de hoek. Mail wordt (bijna niet) beantwoord en al helemaal niet inhoudelijk.
afgelopen vrijdag bericht gehad of ik wil annuleren, daar op gereageerd of ze wat konden betekenen met een ander wielset. nog steeds geen reactie retour. gister wel mail dat het waarschijnlijk volgende week binnen komt, maar geen reactie op vorige mail. nu reageren ze nergens op.
Levering zeer slecht, communicatie nog slechter.
Toevoeging naar aanleiding reactie Rosebike`s:
Een deel van de bestelling al meer dan 2 weken gelden geannuleerd, dit geld is echter nog steeds niet terug gestort.
Vorige week vrijdag al contact gehad over de wielen, tot op heden nog geen passend antwoord.

Antwoord van Rose Bikes
Het was de eerste keer dat ik iets bij RoseBike besteld. Maar ook meteen de laatste keer.
Ik had een MBT wielen set besteld. Er stond bij dat er drie weken levertijd op de wielen was. Dat vond ik op zich wel lang, maar ik heb ermee ingestemd bij de aankoop.
Uiteindelijk na vier weken was er nog steeds niets verzonden. Ook geen bericht over een langere levertijd. Uiteindelijk heb ik zelf een email gestuurd, om te vragen hoe het zat. Ik kreeg als antwoord terug "De velgen zijn nog niet binnengekomen. We hadden ze deze week verwacht maar ze zijn er nog niet. Hopelijk komen ze volgende week wel binnen en kunnen we de wielen voor je bouwen.".
Weer twee weken later (dus zes weken totaal), nog steeds geen wielen ontvangen. En ook weer geen verder informatie of updates vanuit RoseBike. Dus maar weer een email gestuurd, om te vragen hoe het zat. Ik kreeg als wantwoord: "De velgen zijn nog niet geleverd door Mavic. Zij lijken toch problemen te hebben met de leveringen. Ik heb de betreffende inkoper gevraagd naar de actuele status. We komen er zo snel mogelijk op terug!".
Nu bleek dus dat ze twee weken eerder niet eens bij de inkoper hadden nagevraagd over de status van de bestelling bij hun leverancier, maar in plaats daarvan maar gewoon iets geroepen hadden over de levertijd.
Inmiddels was ik er wel klaar mee. Als ze velgen nog niet binnen hadden, dan zou het minimaal nog twee weken duren voor ik ze zou krijgen, maar waarschijnlijk langer.
Inmiddels had ik via de email terug gereageerd, dat ik door de lange levertijd en het gebrek aan informatie vanuit RoseBike kant mijn order wilde annuleren.
Iets meer dan drie uur na de eerdere reactie van RoseBike, kreeg ik een email. Ze hadden de inkoper gesproken, en die had het volgende gezegd: "Het spijt ons, de informatie die van Mavic komt, is helaas zeer beperkt. Zij kampen blijkbaar met grote materiaalproblemen en een (naderend) faillisement. We zouden de velgen op zijn vroegst in juli weer kunnen krijgen."
Ze hebben mijn order geannuleerd, en het aankoop bedrag terug gestort. Ik ben blij dat ik met PayPal had betaald. Daardoor had ik het aankoopbedrag de volgende dag al terug. Maar als er verder nog problemen waren gewest, dan had ik makkelijk een claim kunnen openen bij Paypal, en die had ik dan ook gewonnen.
Jammer dat ik zoveel tijd met deze winkel kwijt ben geweest. De service is gewoon echt slecht. Ja ik heb informatie gekregen. Maar alleen omdat IK daar zelf om gevraagd heb. Als ik niet zelf had geïnformeerd naar mijn bestelling, dan had ik nu nog niets van RoseBike gehoord.
Zou ik Rosebike aanraden? Pff.. Nee niet echt. Ik zou zeker geen spullen kopen waarbij een levertijd vermeld staat. En betaal voor de zekerheid met Paypal, om eventueel gedoe achteraf te voorkomen.
Edit.
Jammer dat Rosebike de corona crisis de schuld van alles geeft.
Een overschrijding van levertijd met 100% is wel erg veel.
Los van het feit dat ik van RoseBike GEEN ENKELE updates over de levertijd heb ontvangen. Ik heb die informatie alleen gekregen omdat ik er ZELF om gevraagd heb.
De levertijd heeft de hele tijd op drie weken gestaan. Totdat ik de tweede keer een email verzonden had om de status op te vragen. Toen zijn ze de levertijd pas echt gaan opvragen. Hierna hebben ze de levertijd veranderd naar 10 weken.
Als ik niets aan Rosebike had gevraagd over de levertijd, dan had ik nu nog niets van ze gehoord. En had ik tot juli kunnen/moeten wachten. Ik had mijn bestelling op 14 april gedaan.

Antwoord van Rose Bikes
Helaas te laat de reviews van Rose Bikes gecontroleerd maar ook ik ben opgelicht. Bestelling gedaan voor nieuwe banden en accessoires maar enkel 2 busjes pechspray ontvangen. Na weken een melding dat ze mijn spullen retour hebben ontvangen en alles gaan crediteren behalve de pechspray-busjes en verzendkosten.
Mail gaat heel moeizaam en telefoon nemen ze niet op. Ik ben benieuwd of ik mijn geld nog terug krijg maar zelfs dan zijn het 2 hele dure busjes pechspray
Mijn advies, bestel hier niet!
Aanvulling: zie hieronder de reactie van Rose waaruit blijk dat ze zelfs voor klachten amper aandacht hebben. Ten eerste heet ik geen Jeroen en ten tweede gaat het over een webbestelling die ik nooit he ontvangen. Wat moet ik dan in godsnaam in de werkplaats?