Een onderdeel besteld bij Rose Bikes, tot zover geen probleem! kreeg netjes een bevestiging van de orde. maar dan komt het!! bericht van DHL: Adres gegevens onjuist........... wat blijkt hebben ze bij... Toon meer
UPDATE 15 JUNI: Ondanks het aanleveren van alle benodigde verzendbewijzen heb ik tot nu toe geen terugbetaling ontvangen. De wettelijke 14 dagen voor de terugbetaling van een retourzending zijn inm... Toon meer
Zocht twee sets midden/buitenbladen van een inmiddels incourante 9-speed MTB groep. In Nederlandse online shops nauwelijks leverbaar nog. Bij Rose gewoon nog in het systeem, beiden in de juiste kl... Toon meer
Ik kom en bestel al meer dan 15 jaar bij Rose, pakketten zijn altijd netjes en correct afgeleverd. Prijzen zijn erg goed, net als het uitgebreide aanbod. Met hun eigen fietsen heb ik geen ervaring, ma... Toon meer
Rose Bikes hat eine Historie wie kaum eine andere Marke in der Fahrradbranche: Die Entwicklung vom kleinen Fachhändler hin zum international ausgerichteten, digitalen Omnichannel-Unternehmen ist in der Branche einzigartig. Unsere Rennräder, Mountainbikes, E-Bikes, Cyclocrosser und Trekkingbikes werden am Hauptsitz in Bocholt von unseren Entwicklern konzipiert, in Handarbeit in unseren Werkstätten montiert und dann weltweit ausgeliefert.
Schwersweide 4, 46395, Bocholt, Duitsland
- 02871-27 55 55
- info@rosebikes.com
- rosebikes.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Belachelijk
Levertijden kloppen niet, afhandeling van retourzendingen gaat enorm traag zonder enige communicatie, service is beneden alle peil. Bij bellen begin je best meteen in het Engels, of je krijgt doodleuk te horen dat ze "nur Deutsch sprechen". Professioneel overkomen als je een internationele webshop runt is duidelijk niet aan de orde. Steeds krijg je als antwoord dat men het wel even zal uitzoeken en je terug zal bellen. Kan je dus eeuwen op blijven wachten (tweemaal gehad). Net als op een antwoord op je mail. Geld terugkrijgen is al helemaal problematisch: door een fout in de bestelling werd een orderbedrag van 163 plots 589 euro (!!). Dit tijdig meermaals melden had geen enkele zin, integendeel, na de zoveelste mail werd mij verzekerd dat dit gecrediteerd zou worden, en de dag erna wordt er nog 140 euro extra van mijn creditkaart gehaald! Een telefoontje later waarbij ik weer de belofte krijg dat ik teruggebeld zal worden blijkt weer wachten op Godot.
Dit is al enkele weken aan de gang, zonder uitzicht op een correcte afhandeling.
Slechte service, moeilijk retourneren
Veel langere levertijden dan aangegeven. Uiteindelijk verkeerde configuratie van de fiets geleverd. Herstellen van die fout zou of drie weken duren of ik zou zelf maar de los op te sturen onderdelen moeten plaatsen. Fiets retour proberen te sturen. Op de retourmelding via de site kwam helemaal geen reactie. Reactie op een aparte mail duurde meer dan een week. Fiets is nu eindelijk teruggestuurd, maar anderhalve week later kunnen ze niet bevestigen of de fiets ontvangen is.
Slecht, slecht, slecht.
Onacceptabele levertijd!!
Na op zich een aantal prima ervaringen met Roseversand, nu toch wel een vervelende.
Ik heb op 22 december een aantal spullen besteld en deze zijn met DHL de 23ste verzonden. Tot nu toe, 3 januari, heb ik nog steeds mijn spullen niet.
Heb hier al een paar keer contact over gehad met de service afdeling, maar word steeds afgescheept met "nog even geduld, het zal binnen een paar dagen wel bezorgd worden". Echter verandert de status van mijn pakket op de DHL site niet.
Dit doet mij vermoeden dat het pakket zoekgeraakt is. Hier kan op zich Rose niet zoveel aan doen, maar Rose heeft wel de verantwoordelijkheid om de spullen bij mij te krijgen. Desnoods sturen ze een nieuw pakket op.
Ik voel mij slecht geholpen en heb het idee steeds afgescheept te worden. Kortom: slechte service!
heel goede service
altijd snelle levering! je wordt in verschillende talen geholpen per mail of telefoon. ook de bestelde artikelen zijn steeds keurig verpakt! qua prijs zit het ook heel goed! heb al veel online besteld bij rosé-versand en nog nooit ontevreden geweest!!
Goede Service, Snelle Levering
Men eerste fiets Redbull-Tusk heb ik gekocht bij Rose en kreeg hem 3dagen na de overschrijving aan huis geleverd.
Zelfs toen de vering het begaf had ik hem sneller weer dan wanneer ik hier naar de fietsen maker ga.
De doos had ik al weg gegooit waardoor ik hem niet zou kunnen opsturen, maar met dat ik dit melde stuurden ze me gratis een fietsverpakking op om toch nog van de garantie te kunnen genieten.
Qua prijs en service ben ik zeer tevreden, ze helpen je in verschillende talen en mails worden zeer snel beantwoord.