Ik heb een regendouche kop besteld, deze is beschadigd aangekomen. Contact opgenomen met klantenservice, zij hebben direct een nieuwe gestuurd zonder gedoe. Fijne service, bedankt!
Ik was 2 keer afwezig toen postnl mijn bestelling kwam leveren. Echter heeft Lena van de klantenservice mijn heel goed geholpen en daar ben ik zeer tevreden mee! Enige advies dat ik zou gevens is een... Toon meer
Mensen koop niets bij dit bedrijf !! Ik ben opgelicht met hun eigen fouten die zij zelf niet eens oplossen en vervolgens jou zelf beschuldigen. Kapotte wc ontvangen waar ik zelf nu van beschuldigd... Toon meer
Van s’morgens vroeg tot s’avonds laat maakt u gebruikt van uw badkamer, de ruimte die speciaal is ingericht om uw lichaamsverzorging optimaal mogelijk te faciliteren. Dit weten we bij Sanitear.nl als geen ander en daarom zijn wij trots dat we onszelf kunnen voorstellen als uw badkamer specialist. Bij Sanitear.nl vind u alles voor uw badkamer; van een extra detail tot een compleet nieuw ruimte. Wij bieden een ruim assortiment aan van de hoogste kwaliteit badkamer meubelen en onderdelen, o.a. van merken als Hansgrohe, Geberit en Como. Voor wie een luxe uitstraling wilt of juist van praktisch houdt, iedereen kan hier zijn droom badkamer waar maken. Heeft u hulp nodig, dan kunt u altijd en vrijblijvend advies vragen bij onze specialisten. Zij staan altijd klaar om u optimaal te helpen. Wij bieden u top kwaliteit, uniek en betaalbaar sanitair assortiment voor de inrichting van uw badkamer en toilet ruimte. Als sanitair webwinkel weet Sanitear.nl hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor sanitair het gaat ; een toilet pot ,een douchegoot of een toiletzitting, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even top punt.
Dragonder 32-C, 5555 XZ, Valkenswaard, Nederland
- 040 202 41 12
- info@sanitear.nl
- sanitear.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top kwalieit
Top kwalieit, vriendelijke medewerkers, snelle en zorgzame service. Super tevreden! Echt een aanrader 😊
Slechte service
Heb er een waskom besteld en bij levering zag ik toen ik de doos open maakte dat de waskom was gelijmd. Er was ook een stukje afgebroken. Stond op de site dat de kom beige was hij was meer rood dan beige. Heb toen direct gebeld en het uitgelegd en foto's gestuurd. En wat denk wat die vrouw zegt u vind hem gewoon niet mooi. Heb hem terug gestuurd en wat denk je moet ik er nog achteraan dat ik mijn geld terug krijgt. Ze waren het waarschijnlijk vergeten. Oja moest het terug sturen aangetekend en verzekerd en die kosten kreeg ik niet eens vergoed. Mooi hoor als jullie beschadigd spul versturen ik zou het netjes vinden als jullie dat ook deden .
Gewoon slechte zaak.
Grapjassen. Het is 3 weken na ontvangst dat ik het terug kon sturen omdat jullie vakantie hadden . En ik heb jullie past na 4,5 week na dat de Kom bij jullie was een bericht gestuurd dat ik mijn geld nog niet terug had .

Antwoord van Sanitear.nl
Heel Goede service duidelijk uitleg en…
Heel Goede service duidelijk uitleg en geen verrassingen achteraf.Ik verheug me tot de Volgende aankoop bij sanitaer .
Vreselijke service
Op 10 juli 2019 kochten wij een hangtoilet met toiletbril voor 399 euro ('Sanitear Mineraal hangtoilet, mat wit' met artikelcode MIMWT01). Dit is door een gerenommeerd afbouwbedrijf geïnstalleerd in September 2019 en na 8 maanden is de wc bril al kapot. Contact gezocht met het bedrijf maar zij geven niet thuis. Meneer W. heeft een standaard reactie klaar staan en weigert mee te werken. Ook wanneer wij aangeven bij een ondeugdelijk product, volgens de wet recht te hebben op gratis vervanging of herstel, blijven zij in gebreke. Na de aankoop behandelt dit bedrijf zijn klanten op een zeer onvriendelijke manier. Er wordt niet gereageerd op emails en wanneer wij bellen wordt er ook niet meer opgenomen.. Er komt 0 medewerking vanuit het bedrijf. Echt een schandalige service en wij raden daarom iedereen af bij dit bedrijf te bestellen. Wij zien helaas geen andere uitweg dan juridische stappen te ondernemen om toekomstige kopers te behoeden voor de ondeugdelijkheid van dit bedrijf.

Antwoord van Sanitear.nl
Zeer goede service En prachtig product
Zeer goede service. 2 dagen Voor kerst besteld en contact opgenomen of ze nog snel konden leveren. Hoewel er een langere levertijd op zat hebben ze het toch voor elkaar gekregen. Wat een prachtige badmeubel van een zeer hoge kwaliteit. Voelt stevig en duurzaam aan. Bedankt voor alle extra inspanningen!
Asociaal en klantonvriendelijk klantenservice
Zeer slechte klantenservice en retourregeling. Wij hebben binnen 6 dagen een fabrieksfout gemeld en kregen te horen dat het binnen 48 uur had gemoeten, terwijl de wet schrijft dat bij online aanschaf van producten deze binnen 14 dagen retour gemeld mag worden. Zeer asociale en klantonvriendelijke klantenservice. Raden Sanitear af bij iedereen!

Super service
Top producten. Nieuwe toilet met bidet en meubels besteld. Snelle service en vriendelijk!
Helemaal goed
Helemaal goed. Ik ben blij met mijn badkamermeubel en toilet fontein.
Hartelijke bedankt.
Lieve mensen en persoonlijke service.
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk, oplossinggericht. En snelle service.