Var inne på Mall of Scandinavia för att köpa en ögonpenna. Personalen var 0 serviceminded. Frågade två olika i personalen om hjälp men dom verkade vara mer intresserade av sina headset än att hj... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställde ett testkit med små parfymer. När det kom fanns ingen försegling alls på produktförpackningen. Jag fick senare bekräftat att det ska vara försegling på dessa, trots att sephora nekar dett... Toon meer
Har beställt från eran hemsida några gånger. De 2 första gångerna gick det kanon och det var jättebra packat. Men nu senast jag beställde så var det som att någon hade packat ihop allt snabbt hemma... Toon meer
Kjøpte produkter som kom veldig fort. Ingen toll eller ekstra avgift for bestilling til Norge. Et av produktene var defekt og jeg kontaktet kundeservice for reklamasjon. Jeg fikk raskt svar på opprinn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Makeup, hudvård och parfymer - Upptäck en hel värld av skönhet hos Sephora. Hitta din närmaste butik i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Contactgegevens
Zweden
- sephora.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bestilling kansellert
Bestilling kansellert
Jeg bestilte en del produkter som jeg ble lovet skulle komme i løpet av noen dager. En uke senere, og etter å ha bedt om status på leveranse, fikk jeg en epost om at bestillingen var kansellert. Elendig service fra start til slutt.

Antwoord van Sephora Sverige
Beställde Dior Sauvage After Shave Balm…
Beställde Dior Sauvage After Shave Balm för 559 SEK, 1 timme efter ordern kommer ett mejl och besked att ordern blev cancellerad ”inte tillgänglig” har fått flera mejl därefter som säger
” en överraskning finns i din varukorg!”
” Vi väntar på dig”
” Dina produkter väntar på dig!”
Men varukorgen helt är tom!
Gör om och gör rätt!
Minst sagt urusel och urdålig kundupplevelse!!!
Kundservice!!

Advventskalender
Min dotter fick Sephora adventskalendern och lucka 9 är tom, så tråkigt.

totalt efterblivet företag
totalt efterblivet företag. otrevliga och okunniga.

Pakke ikke kommet
Jeg bestilte for over 2 uker siden sto at den skulle komme på onsdag forrige uke men har ikke fått sporing eller noe. Har betalt over 2000 kroner!!!!

Trasig produkt
Köpte ett Milk bronserstick i Butik på Emporia i Malmö. När jag kommer hem till Helsingborg och packar upp ur förpackningen så upptäcker jag att sticket är trasigt. Kontaktar direkt kundtjänst och skickar in bild på produkten samt kvitto. Får till svar dagen efter att de inte hanterar reklamationer köpta i butik utan att jag måste åka tillbaka till samma butik som jag handlat i, vilket är 16 mil t/r för mig. Otroligt dålig kundservice av Sephora. Hade förväntat mig mer av ett så stort företag. Säljer man trasiga produkter måste man kunna rätta till det. Få tillbaka till er själva, hur hade ni velat bli bemötta? Handlar man på tex H&M, oavsett om det är i butik eller online kan man reklamera var som helst.

Feil Email!
Hei eg har greid å skrivd feil Email!
Eg bestilte pakken min 15.oct
Og eg har fortsatt ikke fått den!!!
Er det en måtte eg kan sjekke hvor pakken er!

Handla INTE på sephora
Handla INTE på sephora. Mitt 12 åriga barn var där och handlade för 800kr, uppgav vårt medlemskap för att få 10% rabatt vilket hon inte fick. Jag åkte med henne tillbaka dit på kvällen 2 timmar senare för att fråga varför vi inte fick rabatten, fick förklarat att dom antagligen missförstod henne för att hon var ett barn. Så först skyllde dom allt på henne. Sen sa personalen, en långhårig kille att enda dom kunde göra var en stor process i form av en retur för att sen köpa allt igen med rabatten. Trots att hon var där 2 timmar innan behövde dom alla varor, dom kunde inte använda bara kvittot för att trycka in produkterna. Vi skulle ju inte returnera dom, bara göra en retur och direkt köpa dom igen för att få ut rabatten. Det behöver vi egentligen inte produkterna för. Min dotter tar bilnycklarna och springer till bilen för att hämta produkterna, killen säger att vi måste skynda oss då dom stänger om 9 min.
Efter 4 min skickar dom väktaren på mig, alltså dom vågade inte prata med mig själv, som först frågade om jag skulle göra en retur? När jag svarade ja kollade han på klockan och sa att dom stänger om 5 min och att det tar dom minst 10 min att göra en retur så dom skulle inte hinna det.
Jag sa att jag drivit butik i 20 år, det tar max 1 min att göra en retur men han stod på sig att dom behöver ÖVER 10 min på sig så dom hinner inte det och ville att jag skulle gå.
Mötte dottern på utvägen som kom tillbaka minst 4 min innan dom stängde. Hon hade sprungit för sitt liv, fick en panik attack (har flera diagnoser och blev sönder stressad) och började gråta utanför butiken vilket dom både såg och hörde men inte brydde sig ett dugg om utan stod och småflinade i grupp.
Så först lurar dom barn på rabatter, sen skyller dom på barnet, ljuger om att en retur tar över 10 min och avslutar med att skicka väktaren på sina kunder för att kasta ut dom. De är inte måna om sina kunder så vi kommer handla på andra ställen i framtiden.

Går det an å få ny?
Heii! Jeg har nettop kjøpt milk bronser😁men når jeg åpna den var den helt ødelagt😕 det går ikke engang å skru oppover. Er det noe mulighet for å få ny? Kjøpte den i porto, på fredag (i Portugal)😐

Antwoord van Sephora Sverige
Denna gången blev det strul med…
Denna gången blev det strul med leveransen.Tyvärr andvänder ni er av Bring och dom levererar till fel utlämningställe.Handlar hädanefter i butik eller Kicks.

Antwoord van Sephora Sverige
Jeg får ikke handlet noe produkter
Jeg får ikke handlet noen produkter. Kommer opp feilmelding om at jeg må velge levering når jeg allerede har gjort det. De svarer ikke på mail heller før det går flere uker mellom hver mail. NULL hjelp.

Antwoord van Sephora Sverige
This business is going to be reported…
This business is going to be reported to the respective authorities. Not only their news mail have absolutely no possibility to unsubscribe, but also they spammed me with the same newsletter within 5 minutes.
Stupid and brazen.

Ingen svar, ingen pakke
Jeg har prøvd å komme i kontakt med dere via mail, men ikke fått noen som helst respons. Jeg bestilte pakke på over 700kr 14 august, og fortsatt ikke fått pakken. Via sporingsnummeret dere har gitt meg i bring får jeg ikke noe som helst informasjon om sporingen på pakken. Jeg venter på svar!

Antwoord van Sephora Sverige
Har ventet alt får lenge nå👿
Jeg har ventet på pakken min i 4 uker nå det sto at den forventa å komme på 3 dager men har enda ikke komt😕

Sämst service!!!
Sämst service!!!!
Jag beställde den 9 augusti fick meddelande att varan har anlänt den 17 augusti idag. Väl på posten så upptäcker vi när vi skulle hämta ut paketet att det är tomt!!!
Vi öppnar det på plats med killen Som jobbar där och det stämmer parfymen som skulle ligga där fanns inte. Paketet är oskadad och det fanns ingen som helst tecken att nån har tagit den på bring.
Sephora har struntat i att skicka den bara!!! Så dåligt gjort, är riktigt besviken kommer att anmäla det !!!!

Ødelagt milk brownser
Jeg Fisk en ødelagt milk brownser og bor ikke nært Sephora. Jeg onside at de sender Jeg en ny og tar kontakt på epost. Jeg synest det er dårlig når Jeg har betalt så mye for den

Supersnabb leverans
Supersnabb leverans! Beställde en fredag och fick varorna på måndagen. Nöjd!

Antwoord van Sephora Sverige
Dårlig Milk Broncer, vi kommer og bytter!
Hei!
Min datter kjøpte noen produkter av dere.
En av dem var Milk Broncer, og den funket ikke å rulle opp eller vri av locket uten at man dro av en stor bit.
Fikk ny på butikken uten spørsmål👌
Hilsen John M

Antwoord van Sephora Sverige
Har prøvd å ringt men kommer ikke…
Har prøvd å ringt men kommer ikke igjennom! Pakken min er enda ikkje kommet etter snart 2 mnd! Har heller ikkje fått tilbake pengene

Håpløs kundeservice
Datteren min la inn en bestilling 26. mai, og hun betalte. Pakken kunne forventes levert fra 31. mai. Hun har ikke mottatt sporing eller mail om levering.
Jeg har prøvd kundeservice via hjemmesiden og direkte mail, og INGEN av de virker!
Etter så mange klager som man ser nedover siden her må dere skjerpe rutiner og kundeservicen. Sephora er for gode til å ha en så dårlig kundeservice.
Det har gått over 3 uker siden bestillingen ble lagt inn. Jeg venter i spenning…Hvordan når jeg dere når kundservice ikke virker?

Dit is Trustpilot