Werken nu ongeveer een maand of drie met Service Points. De eenvoudigste dingen gaan mis. Er worden lege dozen verstuurd. Klanten krijgen het verkeerde product, en na grondig overleg, krijgen ze e... Toon meer
Ik dropship nu 3 jaar en ben sinds januarie dit jaar begonnen bij service points in 1 woord top! levertijden zijn sneller en je hebt een vaste agent waar je gewoon normaal nederlands kan praten ideaal... Toon meer
Ik werk nu sinds een paar maanden samen met Service Points en ik ben hier super tevreden over. Snelle levertijden, goede prijs / kwaliteit verhouding en Ik heb een fijne Account Manager die op de acht... Toon meer
Bij mijn vorige agent waren er wat problemen met levering waardoor ik meer dan honderden orders nog open had staan die snel opgepakt moesten worden. Toen kwam ik bij Service Points en binnen no-time w... Toon meer
Through our revolutionary platform, we combine the most advanced software with the best China has to offer. Automation and steering based on data ensures that you can scale infinitely hard and carefree with an unprecedented level of service.
Klein Berkelaar 5, 6101XT, Echt, Nederland
- +31623302665
- info@servicepoints.nl
- servicepoints.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top agency!
Ik ben ontzettend blij met Service Points! Je krijgt een contact persoon waar je ten alle tijden al je vragen aan kan stellen. Daarnaast zit je in een groepsapp met alle leden van SP, hier worden wekelijkse meetings in gedeeld met mensen die hun verhaal delen. Echt van grote waarde voor veel ondernemers.
Excellent agent to cooperate with
Na een mindere ervaring met verschillende Chinese agents was de samenwerking met Service Points veel beter. Vanaf de start proactief, goede communicatie, goede prijzen, veel keuzes in verpakkingen, leveranciers en prijzen.
Communicatie is top en pro actief, de agents staan altijd voor ons klaar.
Daarnaast biedt SP ook gratis coaching sessies met ontzettend veel waarden, gastsprekers en interne begeleiding.
Al een tijdje in zee gegaan met Service…
Al een tijdje in zee gegaan met Service Points, echt top service en snelle communicatie, zeker aan te raden.
Complimenten naar agent Nigel van Service Points, top gozer en heeft het beste met je voor!
Service van het hoogste niveau!
Na een hoop mindere ervaringen met andere agents was de samenwerking met SP gelijk zo veel beter. Goede service, snelle levering en fijne communicatie met Nederlandse agents. Hierdoor kan ik echt mijn business naar een hoger niveau brengen!
Communicatie is top en pro actief, de agents staan altijd voor mij klaar.
Als kers op de taart bieden ze ook nog coach sessies met extra waarde en een dashboard die steeds vernieuwd wordt met feedback die ze vragen bij de klanten.
Dankbaar voor deze samenwerking!
Fijne partij om mee samen te werken.
Hele fijne partij om mee samen te werken. Als er iets mis gaat wordt je gelijk geholpen en volgt er gelijk een oplossing!
Zeer tevreden
Zit pas een korte tijd bij SP, maar ben nu al tevreden! Goeie support en begeleiding als je net nieuw bent.
Zeer tevreden!
Nu al bijna 2 jaar klant bij sp en zeer tevreden.
Agent Jary is the best!
Graag wil ik op deze manier Jary bedanken voor al zijn hulp! Hij is een agent die met mij mee denkt en klaar staat voor al mijn vragen! Bedankt!
Service Points is een top bedrijf
Service Points is een top bedrijf, pakt alles heel professioneel aan en is qua support en coaching echt een uitblinker. Ik heb Nigel als mijn agent en hij heeft mijn bedrijf zoveel beter laten draaien!
Fijne samenwerking met Nigel
Hele fijne samenwerking met ServicePoints en met Nigel! Dit is zoals een agent moet zijn. Staan altijd voor je klaar, ook in het weekend. Had ik veel eerder moeten doen!
Enorm tevreden! So naar Charlie!
Met Service Points was het opschalen een makkie. Enorm fijn om met een Nederlandse agent te werken. Altijd transparant en eerlijk naar ons toe. Contact verloopt goed en je wordt vlug geholpen! SP heeft mij een heleboel waardevolle contacten opgeleverd. Een speciaal bedankje naar Charlie!
Next Level Met SP
Service Points is voor ons alles geweest wat we nodig hadden om Next Level te gaan met onze business. Goed contact, veel connecties en mega veel waardevolle tips!
Goede contact met een Nederlandse agent…
Goede contact met een Nederlandse agent en snelle levering. Ze hebben een fijn en overzichtelijk dashboard en luisteren echt naar hun klanten. Heb persoonlijk ook veel aan de gratis coachings gehad!
Altijd goede en snelle service
Altijd goede en snelle service. Zit nu bijna een jaar bij service points en nooit problemen gehad. 👍🏻
Top Agency!
Super goede samenwerking, Nigel zorgt er te allen tijde voor dat mijn vragen direct worden beantwoord en daarnaast helpt hij iedereen die vragen heeft omtrent e-commerce en dropshipping! Aanrader voor iedereen 👌🏻
SO NAAR SAM
SP blijft de go-to agent voor mij.
Alle problemen worden netjes afgehandeld, contact gaat altijd enorm snel en in het Nederlands.
Heb genoeg andere agents gehad maar met geen enkele dezelfde ervaring gekregen als bij servicepoints.
Zeer tevreden! SO naar Antoine
Ik werk al ruim een jaar met service points en ben zeer tevreden over de nauwe samenwerking. Vragen worden snel beantwoord (ook in avond/weekend uren). Zij adviseren en brengen je in contact met hulpzame partijen daar waar nodig. Shout out naar Antoine in het bijzonder ;)
Goede communicatie
Ben al enkele maanden een tevreden klant bij Service Points. Enorm fijn dat je Whatsapp contact hebt met Nederlandse agents die erg snel en fijn in de communicatie zijn. Zodra er fouten zijn logistiek gezien wordt dit duidelijk en snel gecommuniceerd en opgelost!
Servicepoints is geweldig!
Servicepoints is meer dan alleen een leverancier! Ze denken ook met je mee en zijn altijd bereikbaar. Super tevreden!