Werken nu ongeveer een maand of drie met Service Points. De eenvoudigste dingen gaan mis. Er worden lege dozen verstuurd. Klanten krijgen het verkeerde product, en na grondig overleg, krijgen ze e... Toon meer
Ik werk nu sinds een paar maanden samen met Service Points en ik ben hier super tevreden over. Snelle levertijden, goede prijs / kwaliteit verhouding en Ik heb een fijne Account Manager die op de acht... Toon meer
Bij mijn vorige agent waren er wat problemen met levering waardoor ik meer dan honderden orders nog open had staan die snel opgepakt moesten worden. Toen kwam ik bij Service Points en binnen no-time w... Toon meer
Through our revolutionary platform, we combine the most advanced software with the best China has to offer. Automation and steering based on data ensures that you can scale infinitely hard and carefree with an unprecedented level of service.
Klein Berkelaar 5, 6101XT, Echt, Nederland
- +31623302665
- info@servicepoints.nl
- servicepoints.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Best in the game
Ik heb met verschillende agents gewerkt, maar ServicePoints is veruit de beste en meest betrouwbare partner! Behalve snelle leveringen en eerlijke productprijzen, word je ook lid van een gemeenschap met gratis wekelijkse coachings en andere voordelen.
Super service
Super service! Altijd snelle reacties, leuke mensen om mee te werken en ze staan altijd voor je klaar.
Super vriendelijk en altijd mega snel…
Super vriendelijk en altijd mega snel met alles regelen. Een betere prijs gecombineerd met deze service ga je nergens anders krijgen
Super samenwerking
Met afstand de beste service, super chille samenwerking al maandenlang 💪🏻
Top!
Ik werk nu al enige tijd samen met Service Points en ik kan niks anders zeggen dan perfect! De communicatie verloopt goed en mijn klanten zijn zeer het tevreden over de kwaliteit van de producten. Voor dat ik bij Service Points zat kreeg ik veel retourtjes en waren mijn klanten helemaal niet blij met de producten, gelukkig is dat allemaal verleden tijd. Service Points it is!
Directe en prompte communicatie
Directe en prompte communicatie, wordt proactief met je meegedacht. Als je begint in e-commerce of al gevorderd bent zeker mee in gesprek gaan!!
ServicePoints bied letterlijk alles wat…
ServicePoints bied letterlijk alles wat je nodig hebt als dropshipper. Tot in de details kan je alles uitbesteden, en dan komt het ook nog eens in goede handen! Het voordeel is dat alles in het Nederlands is, zodat je geen in het Engels vertaald Chinese berichten hoeft uit te vogelen. Het scheelt mij veel tijd en veel moeite, zodat ik op dingen kan focussen die ik écht gaaf vind.
Snelle & prettige communicatie
Nu al een aantal maanden tevreden klant bij Service Points. De Nederlandse agents zijn snel en prettig in de communicatie en denken mee waar mogelijk. In de logistiek gaat nooit alles goed, maar ze lossen het zo netjes mogelijk op wanneer we ergens tegenaan lopen.
Je wordt goed geholpen
Je wordt goed geholpen, en alles loopt zo goed als vlekkeloos. Veel persoonlijke hulp!
TOPPERS!
Ik kan alleen maar zeggen dat jullie top service leveren en dat ik altijd tevreden ben geweest al bijna een jaar. 👌🏽👌🏽
Zodra ik vragen heb, krijg ik super snel antwoord. En mocht er vragen zijn die jullie niet weten dan gaan jullie er snel achterna en regelen het toch voor me! Ben zelf super blij dat ik jullie ben tegen gekomen oprecht🙏🏻
Top!
Zelf werk ik nu al meerdere maanden met Service Points. Ik ben erg tevreden over de manier van werken en het dashboard is overzichtelijk. Een persoonlijke Nederlandse agent is ook een pluspunt waardoor de communicatie makkelijker is !
⭐⭐⭐⭐⭐ :)
Inmiddels werk ik 1,5 jaar samen met…
Inmiddels werk ik 1,5 jaar samen met Service Points en de service die ze leveren is niet normaal goed. Als je het hebt over communiceren dan geef ik ze hier echt een 10 voor!
Op al je problemen wordt binnen enkele minuten gereageerd en het wordt ook nog is direct opgelost. Ze denken met je business mee en blijven constant hun service verbeteren.
Dus als jij een fulfilment partner zoekt voor je brand dan zou ik zeker is contact opnemen met Service Points zodat jij je logistieke aspect van je webshop beter hebt geregeld dan je concurrenten.
Ik ben super blij met servicepoints
Ik ben super blij met servicepoints: snelle leveringen, goede en duidelijke communicatie en leuke mensen! Kortom echt een aanrader!
Ik dropship nu 3 jaar en ben sinds…
Ik dropship nu 3 jaar en ben sinds januarie dit jaar begonnen bij service points in 1 woord top! levertijden zijn sneller en je hebt een vaste agent waar je gewoon normaal nederlands kan praten ideaal! je krijgt ook nog wekelijks coaching sessies die super waardevol zijn, service points heeft zich voor mij zeker waargemaakt !!
STRIJDERS
M'n supplier was letterlijk de grootste struggle in m'n dropship business. Vooral het slechte contact door het gebrekkige Engels maakte het heel lastig. Service points lost eigenlijk dit gehele probleem voor je op. Of te wel, geen hoofdpijn, maar gewoon lekker schalen ;)
Zorgeloze Service!
Na inmiddels meer dan twee jaar klant te zijn bij ServicePoints kan ik vol vertouwen zeggen dat ze een zorgeloze service aanbieden. Daarvoor wil ik jullie graag bedanken.
Als ondernemer die een dienst afneemt zie ik graag dat er mee wordt gedacht en dat er flexibiliteit is in de manier van communicatie, procesvoering, controlepunten etc. ServicePoints doet dit erg goed.
Dit is erg gunstig voor onze samenwerking, beiden partijen groeien namelijk nog iedere dag ontzettend hard. Jongens, thanks!
Toppers die service en waarde geven aan hun members!
Goede service, snelle levering, fijne communicatie met een Nederlandse agent. Ze onderscheiden zich met een enorm fijn dashboard die iedere dag verbeterd wordt. Ook luisteren ze echt naar hun klanten en bieden ze niet alleen goede service maar enorm veel waarde door middels van extra coachings om je business nog beter te kunnen runnen.
Uniek en de beste in wat zij doen
Service Points biedt services voor letterlijk iedere rompslomp die je je maar kunt bedenken met betrekking tot dropshipping en het opzetten van een brand. De Nederlandse agents denken enorm met je mee en zijn continu bereikbaar! Echt uniek en de beste in wat zij doen.
Service Points is een absolute…
Service Points is een absolute aanrader. Snelle communicatie, competitieve prijzen en uitstekende klantenservice. Iedere klant krijgt een persoonlijk aanspreekpunt wat ervoor zorgt dat zaken snel opgepakt en opgevolgd worden. Ik zou niet meer anders willen en raad Service Points aan iedereen aan.
Zeer goede ervaring met Service Points
Zeer goede ervaring met Service Points. Absoluut een aanrader!