Werken nu ongeveer een maand of drie met Service Points. De eenvoudigste dingen gaan mis. Er worden lege dozen verstuurd. Klanten krijgen het verkeerde product, en na grondig overleg, krijgen ze e... Toon meer

Ik dropship nu 3 jaar en ben sinds januarie dit jaar begonnen bij service points in 1 woord top! levertijden zijn sneller en je hebt een vaste agent waar je gewoon normaal nederlands kan praten ideaal... Toon meer

Ik werk nu sinds een paar maanden samen met Service Points en ik ben hier super tevreden over. Snelle levertijden, goede prijs / kwaliteit verhouding en Ik heb een fijne Account Manager die op de acht... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening

Through our revolutionary platform, we combine the most advanced software with the best China has to offer. Automation and steering based on data ensures that you can scale infinitely hard and carefree with an unprecedented level of service.

4,6

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Eindelijk een goede agent

Na lang zoeken heb ik toch eindelijk de juiste agent voor mij gevonden. Vaak is het contact met agents uit China echt vreselijk en sinds ik bij Service Points zit is dat allemaal verleden tijd, daarbij hebben ze ook nog veel meer extra's dan een normale agent zoals een klarna fix wat echt heel goed uit kwam voor mij! In een woord, toppers :)

Aanrader!

Sinds ik bij Service Points zit, heb ik m'n business enorm kunnen laten groeien! Het verwerken van de orders wordt volledig uit handen genomen en ze bieden ook gratis coachings aan voor hun klanten. Ze zijn heel bereikbaar via whatsapp, 7/7, gewoon in het Nederlands. Ik raad het iedereen aan!

Super leuke agency

Super leuke agency! Ik ben echt blij met de service die ze aanbieden, echt een aanrader voor elke e-commerce ondernemer👌🏼

26 januari 2022

Snel geregeld & meedenkend om je business te laten groeien, Dikke prima

Bij mijn vorige agent waren er wat problemen met levering waardoor ik meer dan honderden orders nog open had staan die snel opgepakt moesten worden. Toen kwam ik bij Service Points en binnen no-time was alles geregeld en werd er meegedacht hoe ik mijn business next-level kon brengen. Sindsdien met de waarde van Service Points loopt alles automatisch en gaan de sales door het dak, thanks!

26 januari 2022

Zeer tevreden, beveel het iedereen aan!

Ik was zelf al maanden opzoek naar iets of iemand die mij kon helpen om het proces van mijn webshop perfect te laten verlopen. Bij Service Points heb ik dan eindelijk een organisatie gevonden die mij van A tot Z helpt. De webshop loopt nu op rolletjes al mijn orders worden super snel verzonden en als er problemen zijn wordt ik direct geholpen door mijn aanspreekpunt.

Makkelijk een freelancer gevonden

Ik had dringend een freelancer nodig voor mijn klantenservice. Binnen een paar seconden had ik iemand gevonden en gelijk een berichtje gestuurd, binnekort gaat diegene te werk mijn bedrijf. Super bedankt!

Ik had 2 freelancers nodig

Ik had 2 freelancers nodig, 1 voor de klanten service en 1 voor de copywriting voor mijn bedrijf. Ik heb ze beide makkelijk kunnen vinden op dit platform. Ze werken beide super, ben er erg blij mee!

Werkt Super!

Laatst heb ik via dit platform 3x een video advertentie aangevraagd en ook nog productomschrijving. De levering was echt super snel en de video had veel originele content.
Alles verliep erg makkelijk, voortaan besteed ik hier me diensten uit!

14 januari 2021
Reviews in alle talen tonen. (87 reviews)