Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag uppskattar er väl fungerande support via e-mail. Jag skulle än mer uppskatta möjlighet till support via telefon där ni får full uppkoppling till mina sidor (om så behövs) för att snabbare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har haft kontakt med kundservicen på Shipmondo vid flera tillfällen och de är alltid lika pedagogiska, tydliga och otroligt hjälpsamma. Oavsett fråga tar de sig tid att förklara på ett lugnt och s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emma er altid behagelig og tålmodig, når man ringer ind med spørgsmål. Hun er god til at vejlede og sørger for, at de problemer, man står overfor, bliver løst. Stor ros til Emma.

Bedrijfsgegevens

1. Post- en pakketbezorging
  2. Business to Business-service
  3. Koeriersbedrijf
  4. E-commerceplatform

Geschreven door het bedrijf

Shipmondo is a complete all-in-one shipping tool for businesses. As the largest freight portal in Nordic, with more than 50,000 customers in the Nordic countries, we make it our mission to optimize shipment management and make it as quick, easy, and affordable for businesses as possible by exploiting digital opportunities and technologies. Through Shipmondo businesses can ship worldwide across carriers, manage orders, order freight, print labels, automate customs, track shipments, and manage returns - all in one platform.

4,5

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ros til Emma

7 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra tjänst som fungerar och supporten…

Bra tjänst som fungerar och supporten är Tillmötesgående, smidiga och enkla. Löser problemen och alltid nöjd efter kontakt med dem. Khan är en klippa

29 april 2026

Hej Joacim,

Stort tack för din fina feedback, det betyder mycket för oss att höra! 🤩
Härligt att du upplever både tjänsten och supporten som smidig och hjälpsam, och att du alltid är nöjd efter kontakt.

Och tack för de fina orden om Khan - det ska vi självklart föra vidare 😊

Kasper från Shipmondo

God kundeservice

God kundeservice

20 maart 2026

Hej Henriette,

Tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tacksam för support via e-mail! Skulle uppskatta support via telefon

Jag uppskattar er väl fungerande support via e-mail.
Jag skulle än mer uppskatta möjlighet till support via telefon där ni får full uppkoppling till mina sidor (om så behövs) för att snabbare lösa datatekniska problem och inställningar!

Detta är jag övertygad skulle innebära att vi som kunder snabbt och smidigt lär oss ert datasystem och parallellt med att bli allt nöjdare kunder så också i mindre behov av idelig "långsam" e-mail support!

Bara ett förslag! Jag hoppas inte detta fordrar så mycket mer av personal!

Mvh/ Mikael

17 april 2026

Hej Mikael,

Tack så mycket för din recension och för din konstruktiva feedback.

Vi förstår att du vill ha snabb hjälp via telefon, och du hittar alltid våra kontaktuppgifter på vår kontaktsida (https://shipmondo.com/se/kontakt/), där både telefonnummer, e-postadress och öppettider anges. Vi erbjuder även support på svenska. :flag-se:

Vi ser fram emot att höra från dig igen – antingen på skrift eller på telefon!

Cecilie från Shipmondo

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget utilfredsstillende oplevelse.

Meget utilfredsstillende oplevelse.

Vi har oplevet, at en forsendelse, som oprindeligt kostede 160 kr., pludselig blev efterreguleret til over 1.600 kr. inkl. moms – altså en prisstigning på over 1.000 kr. på én enkelt pakke. (vi har flere forsendelser der har været ramt af dette problem, og det har kostet mange tusinde af kroner)

Problemet er ikke kun selve prisændringen, men at der ingen form for advisering er. Man får hverken besked, når en forsendelse afregnes anderledes, eller når volumenvægt overstiger den valgte vægtklasse. Det betyder, at man som kunde først opdager det ved et tilfælde – ofte efter flere forsendelser allerede er sendt.

Havde vi fået besked ved første afvigelse, kunne vi have rettet ind med det samme. I stedet har det resulteret i unødvendige ekstraomkostninger.

Det er efter vores mening en uacceptabel og uigennemsigtig måde at håndtere prisændringer på. Som erhvervskunde forventer man transparens og mulighed for at reagere – ikke overraskelser i denne størrelsesorden.

Kan desværre ikke anbefale shipmondo på nogen måde længere.

Eksempel på en af forsendelserne:
EuroBusinessParcel
1 x 15-20 kg160,00 DKK
Fragtdifference1.170,00 DKK
Moms 25%332,50 DKK
Total inkl. moms1.662,50 DKK

Vi kommer ikke til at være kunde hos Shipmondo mere.

16 april 2026

Hej Asbjørn,

Tak for din feedback.

Vi forstår godt at der aldrig er rart med uforudsete omkostninger og er kede af den oplevelse og frustration over at modtage en efterregulering i den størrelsesorden.

Baggrunden er, at GLS pr. 1. januar 2026 indførte volumenvægt på eksportforsendelser. For brugere af Shipmondos fragtaftale trådte ændringen i kraft den 1. marts 2026. Det betyder, at prisen beregnes ud fra pakkens fylde, hvis denne overstiger den fysiske vægt.

Vi informerede om ændringen via mail den 16. februar 2026, og den fremgår også af vores hjælpecenter.

På baggrund af feedback fra blandt andre jer har vi samtidig udviklet en løsning, så det fra den 29. april er påkrævet at angive både vægt og mål ved booking af GLS-eksportforsendelser i Shipmondo. Oplysningerne bruges herefter til at beregne prisen allerede ved booking.

Hvad angår advisering om reguleringer, er denne funktion som udgangspunkt aktiveret som standard i Shipmondo. I jeres tilfælde har I dog aktiveret automatisk betaling og samtidig slået adviseringer fra, og derfor har I ikke modtaget løbende beskeder.

Vi er kede af, at I ikke længere ønsker at være kunde hos os og vi tager naturligvis jeres feedback til efterretning. Hvis I har behov for at gennemgå de specifikke forsendelser eller behøver hjælp til andet, er I altid mere end velkomne til at række ud til os - nu og i fremtiden.

Cecilie fra Shipmondo

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forfærdelig oplevelse - Vælg nogle andre.

Forfærdelig oplevelse - Vælg nogle andre. Der står på hjemmesiden at man skal opsige/lukke sin konto inden man bliver faktureret for 1 år mere. Dette gør jeg så i god tid (nogle måneder inden fornyelse), men til min store overraskelse lukker de kontoen med det samme. Så nu står jeg og har ingen konto med flere måneder tilbage som jeg har betalt uden mulighed for refundering.

14 april 2026

Hej Victor,

Tak for din feedback.

Vi er kede af den oplevelse, du har haft i forbindelse med opsigelse af dit abonnement.
Igennem Trustpilot, har vi efterspurgt flere oplysninger fra dig, da vi ikke kan identificere dig og dermed kommentere på den konkrete sag.

I et generelt perspektiv, så behandler vi kontolukning og opsigelse jf. vores handelsbetinger, medmindre andet er aftalt med kunden, hvor vi selvfølgelig gør vores bedste til at kommunikere så klart og tydeligt som muligt omkring potentielle konsekvenser.

Du er meget velkommen til at kontakte vores Customer Success team på kontakt@shipmondo.com eller på telefon +45 70 400 407, såfremt du ønsker, at vi gennemgår detaljerne i den konkrete sag.

Cecilie fra Shipmondo

Kundeservice der hjælper

Jeg har været kunde ved Shipmondo ca 3 måneder nu, og er virkelig godt tilfreds med deres kundeservice der hurtigt besvarer og afhjælper henvendelser. Det er vigtigt at man som ny bruger føler sig hørt og hjulpet. Bedste anbefaling også af systemet.

10 april 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for at høre! 🤩At du som ny kunde føler dig hørt og godt hjulpet, er vi glade for.

Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på 😊

Kasper fra Shipmondo 📦

Suverän upplevelse!

10 april 2026

Hej Albin,

Stort tack för din feedback – det är vi verkligen glada för att höra! 🤩
Härligt att du har haft en bra upplevelse med Shipmondo, det betyder mycket för oss.

Kasper från Shipmondo 🚚📦

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hjælpsom kommunikation.

Rigtig god kontakt og hjælpsom service. Jeg fik hurtigt hjælp til at få løst mit problem, hvilket betød meget. Tusinde tak. :-)

1 april 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fik god kontakt og hjælpsom service, og at dit problem blev løst hurtigt. Det betyder meget for os 🙌🏼

Dejlig og imødekommende kundeservice

Dejlig og imødekommende kundeservice. Jeg har efterhånden været i kontakt med de fleste derinde, og jeg er dybt imponeret over, at alle har så højt et serviceniveau.

26 maart 2026

Hej Daniel,

Tusind tak for din virkelig fine tilbagemelding! Det betyder meget for os, at serviceniveauet opleves højt på tværs af alle, du er i kontakt med 💪

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Shipmondo er ubetinget den bedste…

Shipmondo er ubetinget den bedste fragtløsning til små og mellemstore webshops. Der er kommet meget ny funktionalitet gennem årene. For is har det ikke været ubetinget godt, og vi kan godt mærke, at Shipmondo gerne vil overtage stadig flere af vores webshops funktioner. Blandt andet gennem det nye plugin, hvor vi uforvarende kom til at flytte betalingsløsningen væk fra webshoppen og over på Shipmondo. Supporten er generelt ret god, men dog med få udfald. Til gengæld er den virkelig virkelig god, når den er god. Både teknik, tålmodighed og service ligger på et ret højt topniveau.

19 maart 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse med ros til vores kundeservice. Vi er også taknemmelige for den uddybende dialog, vi har haft siden hen. Vi sigter altid efter at forbedre vores produkt og service, og har taget din feedback til efterretning, hvor vi har fået en bedre forståelse for, hvad du har ment angående dine plugins på din webshop.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very quickly to help me with the setup

Very quickly to help me with the setup. Always the same person, so she know the case.
Thanks you, dear Emina

16 maart 2026

Hi Michelle,

Thank you so much for your kind words! 🙌 We’re really happy to hear that Emina is always helpful and her support made the process smoother for you.

I’ll make sure your message is passed on to her - she’ll be delighted to hear it 😄

Best regards,
Kasper from Shipmondo

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emma er altid god i kundesupporten,.

Emma er altid god i kundesupporten,.. :-)

18 maart 2026

Hej Claus,

Tusind tak for din besked! Det er skønt at høre, at Emma altid leverer god service. Rosen giver vi straks videre til hende 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanontrevlig och hjälpsam support av…

Kanontrevlig och hjälpsam support av Kahn fick jag när jag ringde in till er idag, det uppskattas!

17 maart 2026

Hej,

Stort tack för din fina återkoppling! 🤩 Det är härligt att höra att du fick kanontrevlig och hjälpsam support när du ringde in – det uppskattar vi verkligen.

Vi ser självklart till att din ros skickas vidare till Khan. 🙌🏼

Kasper från Shipmondo

Fremragende service!

Virkelig tålmodig og pædagogisk service, som Andreas Hjorth ydede. Havde brug for at få forklaret min opsætning af konti og finde ud af, hvordan jeg bedst kunne få overblikket over forsendelser fra forskellige afsendere internt. Det blev taget fra toppen og ned, og jeg havde ikke følelsen af at stille dumme spørgsmål - tværtimod. En fremragende service!

4 maart 2026

Hej Maja,

Tusind tak for din virkelig flotte og udførlige anmeldelse! 💜 Det betyder meget for os at høre, at Andreas gav dig en god oplevelse, og du følte dig godt hjulpet på vej 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god energi fra deres support der…

Altid god energi fra deres support der sidder klart til at svare på ens tusind spørgsmål ;) og derudover et super godt produkt

3 maart 2026

Hej Alexander,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩 Vi sigter altid efter, at du skal opleve god energi fra vores support, så det er mega fedt at høre, det også er din oplevelse. Og hvor er det fedt at høre, at du samtidig er glad for produktet 🙌🏼

Fantastisk service

Fantastisk service, hjælp og forklaring 😊

3 maart 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! 🤩 Det betyder meget for os at høre, at du både har fået god hjælp og en forklaring, der gav mening.

Super god hjælp af Khan 🙏🏻

27 februari 2026

Hej Jeanett,

Tusind tak for din besked! 😄 Det er skønt at høre, at du har fået super god hjælp af Khan. Vi giver rosen videre til ham 🙌🏼

Kasper fra Shipmondo

Lees meer over geverifieerde reviews.