Jag uppskattar er väl fungerande support via e-mail. Jag skulle än mer uppskatta möjlighet till support via telefon där ni får full uppkoppling till mina sidor (om så behövs) för att snabbare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har haft kontakt med kundservicen på Shipmondo vid flera tillfällen och de är alltid lika pedagogiska, tydliga och otroligt hjälpsamma. Oavsett fråga tar de sig tid att förklara på ett lugnt och s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Emma er altid behagelig og tålmodig, når man ringer ind med spørgsmål. Hun er god til at vejlede og sørger for, at de problemer, man står overfor, bliver løst. Stor ros til Emma.
Jeg har været kunde ved Shipmondo ca 3 måneder nu, og er virkelig godt tilfreds med deres kundeservice der hurtigt besvarer og afhjælper henvendelser. Det er vigtigt at man som ny bruger føler sig hør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Shipmondo is a complete all-in-one shipping tool for businesses. As the largest freight portal in Nordic, with more than 50,000 customers in the Nordic countries, we make it our mission to optimize shipment management and make it as quick, easy, and affordable for businesses as possible by exploiting digital opportunities and technologies. Through Shipmondo businesses can ship worldwide across carriers, manage orders, order freight, print labels, automate customs, track shipments, and manage returns - all in one platform.
Hvilehøjvej 25, 5220, Odense SØ, Denemarken
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk kundeservice 👌Kontaktede Shipmondo da Bring havde leveret en pakke til en kunde til en forkert pakkeshop. Nikolaj Petersen Fangel var super service mindet og fik arrangeret om dirigering af pakken fra Bring, og løbende og lynhurtigt informerede han retur på mail. Top karakter herfra

Antwoord van Shipmondo
Inga problem är för stora eller konstiga för dessa proffs. Helt enkelt oerhört nöjd med Shipmondos support!

Rigtig god service!
Kasper fra deres suppert sætter ære i, at jeg som kunde kan får den bedste service.

Antwoord van Shipmondo
Fremragende service, præcis og venlig hjælp fra Nikolaj

Antwoord van Shipmondo
Når man nu fjerner muligheden for print label mister man helt sikkert kunder. Det er en meget dårlig beslutning.
Mvh en tidligere tilfreds kunde.

Antwoord van Shipmondo
Jeg havde brug for hjælp til at finde den rette fragtaftale til min virksomhed, og blev mødt af en venlig og utrolig hjælpsom medarbejder hos Shipmondo, der gjorde mulighederne overskuelige og intuitive for mig.

Antwoord van Shipmondo
Jeg synes det er Bondefangeri og dårlig stil, at Shipmondo lokker kunder til med gratis abonnement, på at benytte Shipmondo med egen fragtaftale, og så indføre abonnementsbetaling blot 2 mdr. efter. Man betaler også for opsætningen af egen fragtaftale.
Nu vil jeg gerne flytte mit adressekartotek på +8000 modtagere fra Shipmondo tilbage til PostNord, der lige har lanceret i ny platform til forsendelser, men der findes sjovt nok ikke en eksportfunktion i Shipmondo, så man kan få sit kundekartotek ud igen.
HALLO SHIPMONDO, det er mine adresser og data, som jeg har importeret til jeres system, og rettet og tilføjet flere - så må i finde ud af at udlevere dem til mig på en anden måde - tak - det er mine data.
OPDATERING 6/6 2025:
Jeg fik udleveret mit adressekartoteket fra Shipmondo 23/5-25, ved at de har udlæst det manuelt og sendt det til mig på email, efter jeg havde insisteret på det. Tak for det. Nu kan jeg få adresserne indlæst i Postnord´s nye system, som fungerer fint for mig. Jeg nedgraderer min konto til Free abonnement, og vender måske tilbage, hvis jeg får behov for andre smart funktioner fra Shipmondo.

Antwoord van Shipmondo
We started using shipmondo about a month ago. As always when switching to a new system there will be some hick-ups. But Shipmondo have a great support team that has given us excellent help and solved all the issues that we had.

Antwoord van Shipmondo
Jeg har fuld forståelse for at i gerne vil tjene flere penge, det vil vi alle sammen. Men jeres ”pistol for panden” tilgang hvor i ud af det blå giver os et par uger til at acceptere en 600-700% prisstigning for fuldstændig den samme ydelse, ellers lukker i ned for vores mulighed for at sende. Det er et godt stykke over grænsen for hvad jeg ville betegne som god forretningsetik. I kan og skal naturligvis gøre præcis som i vil når det kommer til at drive jeres forretning. Men måden i agere på i dette tilfælde understreger bare vigtigheden i ikke at gøre sig afhængig af jeres integration. Da i ud af det blå kan tykke på en knap og lukke ned for an essentiel del af vores forretning, med mindre vi betaler lige det i ønsker eller investere timerne i at opsætte nye integrationer i en fart. Tænker også det fra jeres side var en bevist del af strategien ift. kun at give jeres kunder et par uger for at beslutte sig, frem for 2-3 mdr. som havde været mere rimeligt. Vi har været kunde hos jer siden 2018, og har i den tid ikke brugt tid på at undersøge andre alternativer da vi har investeret tusindvis af DKK i integrationen med Shipmondo. Det gør det kun ekstra frustrerende at i vælger at agere på denne måde. Vi har nu sat nye integrationer med andre udbydere op, som viser sig både at være bedre og billigere. Vi sender primært med PostNord, DHL og FedEx. Det viser sig at både DHL og FedEx har deres egne integrationer som kan præcis det samme og har alt det vi aldrig har kunne få hos jer. Tilkøb af forsikringer samt automatisk udfyldelse af proformafaktura ved forsendelser udenfor EU.
Til dig der læser dette og overvejer om du skal vælge Shipmondo eller anden udbyder og ønsker integration med Woocommerce eller Shopify til at printe dine fragtlabels. Hvis du har brug for at kunne anvende dine egne fragtaftaler med PostNord, GLS, DHL, FedEx osv. Og har mindre en 500-1000 forsendelser om måneden. Så er Shipmondo IKKE det rigtige for dig, efter deres for nyligt indførte abonnementsordning. Hvis du er ny iværksætter og skal til at sende til dine kunder og starter i det små med et par forsendelser om måneden. Brug under ingen omstændigheder Shipmondos ”gratis” aftale hvor du køber fragten igennem dem. Du betaler en voldsom overpris for fragten. Det er gratis at få en fragtaftalte med det fleste fragtfirmaer, inkl. PostNord og de før nævnte. De fleste fragtfirmaer tilbyder efterhånden deres egne løsninger for at kunne håndtere fragt og labelprint. Her i blandt nu også PostNord, via deres nye produkt PostNord Send.

Antwoord van Shipmondo
Virkelig trist. Det er mine ord efter Shipmondo har valgt at sige farvel til de små kunder. Jeg har ellers brugt denne platform i nogle år og været glad for det. Men nu vil de kræve Ca. 1000 Kr. om året for at kunne printe ud på labelsprinter. Med 50 pakker om året er det jo ikke rentabelt for små kunder. forstår ikke hvorfor det er nødvendigt? Hvis de i stedet for havde pålagt en ekstra betalig pr. print havde det jo været mere fair.

Antwoord van Shipmondo
Skuffende adfærd at brænde sin kundeportefølje af med at nu tage fee per måned. Automatisk printerklient, integration med regnskab og egen opsætning jeg har betalt shipmondo for at lave og sætte op sætter de nu ud af spil for Grådighed over Trust og tillid til sine kunder. Føj!
Og nu har de så lukket kontoen så jeg ikke kan tilgå mit arsenal af tidligere købte labels som kunne få brug for returlabels.
Investeringer man har lavet med køb af kode og printeren er nu ubrugeligt. Hvilken CEO har accepteret en sådan ringe behandling af sine trofaste kunder som igennem mange år har været med til få Shipmondos kundeskare til at vokse. Hvis man skulle have gjort noget som de har gjort skulle tidligere kunder have været fastholdt og så kunne nye kunder vælge sig ind in den nye model. Meget ringe !!
SVARET fra Shipmondo nedenfor fra Shipmondo forklarer blot hvad I har gjort Ligner mest et standard svar til alle som er imod jeres stunt.
I skulle hellere til at lytte til de input I får her. Som I ser står mit input ikke alene.

Antwoord van Shipmondo
Kan på INGEN måde anbefale Shipmondo. Find en anden på markedet.
Når man fjerner de muligheder man før har haft - og som man har bygget sin virksomhed/integration op omkring - så er det DÅRLIG stil. (Og Shipmondo, lad vær med at svare "Vi fjerner ikke adgangen..... vi beder folk om at tage stilling.........." Den sang har I vist brugt nok i jeres svar.
For det ER at fjerne adgangen, når man tvinger folk til, at betale for noget man faktisk allerede har. "Vi tvinger ikke folk............." JO, når man gør det på den måde, så er det, at tvinge. Det er bondefangeri, når man ikke har andre muligheder, end at betale.
Og jeg kan lige høre svaret. "Vi tvinger ikke...... Vi har en gratis...... osv osv. " Hvis I svarer sådan - Så beviser det, hvor lidt forretningsforståelse I faktisk har og hvor lidt I kender jeres kunder.
Men hold da op, det er en smart forretningsmåde - få firmaer til at opbygge deres system/integrationer osv. ud fra de funktioner/muligheder der er - OG SÅ få dem til at betale............... for det samme de havde.
Fra dag til dag, skal du betale for præcis det du havde i går - du får ikke tilført noget nyt eller noget som helst.
Og nu når de har introduceret betalte abonnementer, så vil de stige. Det bliver kun dyrere, at være kunde hos Shipmondo.
Farvel og tak............ nej vent.... Kun farvel.
I skal ikke have tak.

Antwoord van Shipmondo
Har været kunde i 5 år - men de vil åbenbart gerne af med de små kunder. Kræver nu abonnement for at forsætte hos dem for at det fungerer. De fortæller, man kan downgrade, men så er der ingen funktioner som virker.

Antwoord van Shipmondo
Øv - Hvorfor fjerne printfunktionen når man har betalt for portoen? - Virker udspekuleret. - Tænker i tjener jeres del fra fragtfirmaerne når vi køber vores forsendelse gennem Jer.
Men så må vi jo bare gå tilbage til den gamle model - Direkte ved fragtfirmaet. -
Håber dog alligevel Jeres nye forretningsstrategi virker, så I ikke ødelægger jeres fede produkt.

Antwoord van Shipmondo
har egentlig været meget glad for shipmondo, men nu skal man betale for et abbonement, og det kan jeg leve med. det der er problemet er at det ikke virker, jeg kan ikke ændre mit abbonement og skal slette alle ting derinde for at kunne gøre det, og nu kan jeg ikke sende pakker til kunder. jeg tror også bare jeg finder på en anden løsning. det er helt grotesk

Antwoord van Shipmondo
Shipmondo er vist blevet mega glad for prisstigninger, gebyrer og abonnement. Men heldigvis findes der andre steder hvor det stadigvæk er gratis med egne fragtaftale.

Antwoord van Shipmondo
Det er helt uacceptabelt!
Jeg har haft min fragtaftale hos dem i flere år, men nu kan jeg ikke længere beholde den uden at betale et månedligt gebyr. Det er dybt kritisabelt, at man skal til at betale for noget, man allerede har betalt for at få oprettet. Deres nye abonnementsmodel virker mest af alt som et forsøg på at malke eksisterende kunder. Det er dårlig stil, uetisk – og grunden til, at jeg ikke længere er kunde hos dem.

Antwoord van Shipmondo
Ud af det blå kræver de månedsbetaling for at bruge den aftale man i sin tid har betalt et engangsbeløb for at bruge - absolut *INGEN* forståelse eller samarbejdsvillighed fra Shipmondo.
Godt man kan integrere direkte med PostNord - ganske gratis uden betaling per label, men *træls* vi pludselig skal bruge tid på det - det ville jo ikke have kostet Shipmondo en øre at beholde os som kunde og de kunne have beholdt omsætningen.
I stedet mister de kunder, omsætning og omdømme - flot strategi /s

Antwoord van Shipmondo
En stjerne – Horribel oplevelse!
Jeg blev fanget af Shipmondo med en uventet og uacceptabel abonnementspris, som jeg ikke havde mulighed for at vælge fra. Teknikken fungerer ikke – jeg kan ikke vælge abonnementet, og der opstår konstant fejl. Kundeservice er langsom og hjælper ikke. Nu, hvor alt træder i kraft, får jeg besked om, at min konto bliver lukket, og min forretning går i stå. Det er simpelthen en rædselsfuld og stressende oplevelse! Undgå dem!

Antwoord van Shipmondo
Virkelig ærgerligt at de vil have penge for at bruge en pakkeaftale man i sin tid betalte for at få oprettet. Det er i hvert fald realiteten med deres nye abonnementstruktur. Det havde været god stil at lade eksisterende kunder benytte de features de har betalt for at få oprettet.
Lækkert at Postnord netop har lanceret udskrivning af pakkelabels i deres portal.

Antwoord van Shipmondo
Lees meer over geverifieerde reviews.