Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag uppskattar er väl fungerande support via e-mail. Jag skulle än mer uppskatta möjlighet till support via telefon där ni får full uppkoppling till mina sidor (om så behövs) för att snabbare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har haft kontakt med kundservicen på Shipmondo vid flera tillfällen och de är alltid lika pedagogiska, tydliga och otroligt hjälpsamma. Oavsett fråga tar de sig tid att förklara på ett lugnt och s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emma er altid behagelig og tålmodig, når man ringer ind med spørgsmål. Hun er god til at vejlede og sørger for, at de problemer, man står overfor, bliver løst. Stor ros til Emma.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været kunde ved Shipmondo ca 3 måneder nu, og er virkelig godt tilfreds med deres kundeservice der hurtigt besvarer og afhjælper henvendelser. Det er vigtigt at man som ny bruger føler sig hør... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Post- en pakketbezorging
  2. Business to Business-service
  3. Koeriersbedrijf
  4. E-commerceplatform

Geschreven door het bedrijf

Shipmondo is a complete all-in-one shipping tool for businesses. As the largest freight portal in Nordic, with more than 50,000 customers in the Nordic countries, we make it our mission to optimize shipment management and make it as quick, easy, and affordable for businesses as possible by exploiting digital opportunities and technologies. Through Shipmondo businesses can ship worldwide across carriers, manage orders, order freight, print labels, automate customs, track shipments, and manage returns - all in one platform.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så skal der findes nyt fragtsystem

Kedelig og skuffende udvikling i Shipmondo, som gør at vi ligesom en masse andre dropper deres nu alt for dyre løsninger. Desværre et kæmpe selvmål af Shipmondo

5 mei 2025

Hej Kim

Tak for din ærlige feedback, selvom jeg er ked af at læse, at du oplever det sådan og overvejer at finde en anden løsning.

Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når en løsning, man tidligere har brugt uden fast abonnement, ændrer sig.

Vi har introduceret en ny abonnementsmodel for at kunne fortsætte med at levere en stabil, vedligeholdt og professionel platform, der udvikler sig i takt med markedet og efterspørgsler. Det er første gang, vi har indført betaling for tungere funktioner og services (79 kr/md ved årlig betaling for Shipmondo Essentials).

Har man kun et lejlighedsvist behov, så kan man fortsat benytte mange funktioner, booke fragt og printe labels på vores Shipmondo Free plan.

Vi oplever heldigvis, at langt de fleste af vores kunder har haft en gnidningsfri overgang og ser værdien i løsningen både i form af tid sparet, færre fejl og en mere effektiv hverdag.

Men jeg forstår selvfølgelig, at alle har forskellige behov, og vi vil meget gerne tage en snak, hvis du har lyst til at se, om der findes en plan, der passer bedre til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte vores supportteam.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fra godt til mindre godt!

Jeg har ellers altid været tilfreds med Shipmondo...

Men det er under kraftigt overvejelse om jeg bliver som kunde!

Jeg har på det sidste døjet med der på Postnords vejne er opkrævet urigtige efteropkrævninger, før var det ikke noget problem, og man kunne bare kontakte Shipmondo også blev kravet fjernet. ja man blev taget seriøs.!!! det gør man ikke mere, nu det ændret, og man skal oprette en indsigelse, ok... men de afvises uden beviser. selv om jeg ved nøjagtigt hvad jeg sender og hvad det vejer.

Når man så vil sende pakker, så skal det udestående betales før man kan sende flere pakker....

Samt de er begyndt at kræve flere penge for deres nu dårligere services....

I får 2 stjerner, og jeg overvejer de næste uger om jeg helt stopper som kunde.

5 mei 2025

Hej Christian

Fedt at høre, at har været tilfreds med Shipmondo længe, og det har opfyldt dine behov.

Jeg er naturligvis ked af at høre, at nogle du har oplevet nogle problemer PostNord, som er ude af vores hænder, og det har påvirket din oplevelse med Shipmondo.
Jeg vil gerne give dig lidt forklaring om, hvordan sådan en proces fungerer.
Når du benytter en af vores indbyggede fragtaftaler, fx med PostNord, godkender du transportørens betingelser ved booking.
Det er PostNord, der foretager vejning og vurdering af pakken. Hvis de vurderer, at pakken fx har vejet mere end angivet eller ikke lever op til deres forsendelseskrav, meddeler de os dette (og fakturerer os), og vi viderefakturerer beløbet til dig.
Vi har gjort det muligt at indsende en indsigelse direkte i Shipmondo, hvis man som kunde er uenig i opkrævningen. Her træder vi ind og fører dialogen med PostNord på dine vegne, og mens sagen behandles af PostNord, pauser vi opkrævningen.
Det er dog udelukkende PostNord, der træffer den endelige afgørelse, og vi er forpligtet til at følge deres beslutning, da det er dem, der fakturerer os.
Processen er identisk, hvis du har din egen fragtaftale direkte med PostNord. Her skal du dog selv manuelt tage kontakt og føre dialogen med PostNord.
Har man et udestående på sin Shipmondo-konto, så er vi nødsaget til at fastholde, at det skal betales, før man kan booke yderligere forsendelser. Det er en foranstaltning, vi har indført for at sikre fair og ansvarlig brug af platformen for alle parter.
Jeg kan se, at du har været i dialog med min kollega, som har håndteret sagen over for PostNord og gjort alt, hvad han kunne. PostNord har dog valgt at fastholde deres vejning.

Selvom det ikke er det udfald, som vi havde håbet på, så håber jeg, at min forklaring her kaster lidt lys på din oplevelse og skaber lidt mere forståelse om vores rolle i sådan en proces.

Vi er også klar til at tage en dialog om dine muligheder, såfremt du ønsker at tale om alternativerne gennem Shipmondo. Ræk endelig ud til vores support, så kan vi finde den bedste løsning til dig i fremtiden.

Abonnement...

Vi har ellers været tilfredse med Shipmondo, men er fra i dag ikke længere kunder i deres butik.

At låse folk ude fra deres egne fragtaftaler er simpelthen bare dårlig stil.

Vi finder i hvert fald et nyt system.

1 mei 2025

Hej Lukas

Fedt at høre, at I har været tilfredse med vores løsninger.

Jeg er naturligvis ked af at høre, at I ønsker at stoppe samarbejdet. Jeg forstår godt, at det kan virke urimeligt, når en løsning indebærer nye omkostninger. Lad mig prøve at kaste lidt lys på det.

Vi låser på ingen måde vores brugeres fragtaftaler. Vi beder dig og vores øvrige kunder, vælge, hvordan de ønsker at fortsætte, idet vi har introduceret vores nye abonnementsmodel.

Det er første gang, vi har indført betaling for tungere funktioner og services (herunder brug af egne fragtaftaler). Det koster 79 kr/md ved årlig betaling for Shipmondo Essentials.

Det nye abonnement handler om adgang til avancerede funktioner, løbende nyudvikling, teknisk vedligeholdelse samt den support og rådgivning, vi yder hver dag. Gennem årene har vi bygget en stærk og brugervenlig platform, der håndterer komplekse arbejdsgange, store datamængder og et væld af integrationer - fortsat til en konkurrencedygtig pris.

Vi har valgt at indføre en abonnementsmodel, som sikrer, at vi fortsat kan udvikle og levere den kvalitet, vores brugere forventer.

Vi håber, at du kan se, at vi skaber værdi med vores løsninger, og du vil genoverveje din beslutning.
Har du brug for sparring eller hjælp til at finde den rette løsning til dine behov, står vi naturligvis til rådighed - både nu og i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

har altid været godt tilfreds

har altid været godt tilfreds. godt overblik og brugervenligt.

1 mei 2025

Hej Nicolai,

Tak for din anmeldelse! 🤩 Det er dejligt at høre, at du altid har været godt tilfreds med løsningen hos os. Vi har været glade for samarbejdet.

Tak for denne gang 🙌🏼

Venlig hilsen,
Kasper fra Shipmondo

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De fjerner adgang til ting du tidligere har betalt for opsætning

Efter at have betalt en dyr pris for opsætning af fragtaftale havde jeg forventet at det også vil betyde ubegrænset adgang.
Nu med de nye ændringer hvor man skal have abonnement, har de ligepludselig låst min fragtaftale bag betalt abonnement. Det gør ondt for små virksomheder, som min egen.

Så nu kan jeg ikke bruge den fragtaftale jeg havde betalt dyre domme for, kun fordi Shipmondo er for grådige.

25 april 2025

Hej Lasse

Tak for din feedback.

Jeg forstår godt din frustration over en meromkostning, men vil gerne præcisere:
Vi fjerner ikke adgang. Vi beder dig, ligesom vores øvrige kunder, tage stilling til hvilken plan, der bedst matcher dit aktuelle behov for funktioner.

Vi har i 10 år udviklet og løbende vedligeholdt funktioner og integrationer og stillet dem til rådighed uden fast omkostning.
Det er første gang, vi har indført betaling for tungere funktioner og services (79 kr/md ved årlig betaling for Shipmondo Essentials). Vi tilbyder fortsat en gratis plan, Shipmondo Free. Det er til dem, der sender lejlighedsvist, er ved at starte en forretning op eller ønsker udelukkende at benytte vores indbyggede fragtpriser.

Den opsætningspris på 500 DKK, som du refererer til, dækker selve opsætningen af din egen fragtaftale i vores system (som tydeligt fremgår i vores kommunikation og handelsbetingelser), og den tekniske opsætning og aktivering er blevet leveret som aftalt.

Jeg har fuld forståelse for, at enhver omkostning som forretning (uanset størrelse) bør overvejes grundigt, og om værdien af løsningen godtgør omkostningen.

Vi mener, at prismodellen kombinerer forbrug og funktioner på en måde, der er både gennemsigtig og fair, hvor man kan vælge en plan baseret på ens behov for funktioner - uafhængig af volumen.

Vi håber, du vil opleve, at vi også fremover leverer værdi. Vi står naturligvis klar, hvis du ønsker sparring eller hjælp til at vælge den rette løsning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så røg jordforbindelsen desværre!

Fra 5 til 1 stjerne - Må desværre også tilslutte mig koret af utilfredse kunder som ikke længere kan sige god for Shipmondo's forretningsmetoder!

Det hastigt ny indførte abonnement koncept tilføjer INGEN ny værdi! Den nuværende forbrugsafregning tillægges blot yderligere et abonnement med samme/færre funktioner ovenpå en ellers løbende stigende forbrugsafregning.

Hvad værre er, så er eksekveringen så spekulativt udtænkt, at eksisterende kunder med egne TILKØBTE fragtaftale(r) ligeledes enten mister disse permanent, eller tvinges over på et månedligt/årligt abonnement oveni. Uanset at disse aftaler allerede er tilkøbt (kr 500,- pr. stk.) og aftalt baseret på forbrugsafregning. Man fratages sine egne/bedre fragtaftaler, og står så kun tilbage med Shipmondos egne speditører og fragtsatser - som også kontinuerligt stiger uforholdsmæssigt mere end markedet / konkurrenterne.

Hele dette stunt sker så ligeledes med blot 1 måneds varsel lige op til påsken, så de fleste virksomheder tvinges til accept, for ikke pludseligt at stå uden et logistik setup, som er helt vitalt for driften. Meget ufin forretningsskik!

Shipmondo's indtjening har med sin forbrugsafregningsmodel, som ellers udgjorde hele kerneforretningen, løbende fulgt fint med kundernes aktivitet og den løbede (pris)udvikling i markedet/fragtsatserne - og med velfortjente million overskud til følge.

Men mere vil have mere, så i vokseværkets (og grådighedens) navn forsvinder al lydhør for alle de kunder, som ellers har finansieret rejsen siden Pakkelabels.dk.

Dette må desværre i den grad være et wake-up-call til ikke at gøre sine virksomhed(er) alt for afhængige af Shipmondo's løsninger!

Hej Kim

Tak for at dele din feedback. Jeg er meget ked af, at du har den oplevelse. Lad mig prøve at afklare.

Vi har i 10 år udviklet features uden at tage betaling for dem.

Vi lytter bestemt, og vi oplever efterspørgsel fra vores kunder på nye transportører, integrationer og funktioner - og øgede supportmuligheder. Det kan vi langt bedre imødekomme med de nye abonnementsplaner.

Vi har planlagt overgangen nøje og haft mange overvejelser undervejs. Det har været vigtigt for os, at ingen skulle føle sig presset ind i en plan, de ikke har brug for.

​Derfor har vi i overgangsperioden givet fuld adgang til alle funktioner, så man har mulighed for at vælge sin plan, inden eventuelle ændringer træder i kraft. Det mener vi er den mest gennemsigtige og fair tilgang.

Vi har vurderet, at en måneds varsel er rimeligt og i tråd med almindelig praksis for prisændringer, særligt fordi man ved månedlig betaling ikke er bundet ud over den løbende måned. Det giver fleksibilitet til at vælge den plan, der passer nu og ændre den igen, hvis behovet ændrer sig direkte fra sin Shipmondo-konto.

Det er første gang, vi har indført betaling for tungere funktioner og services (79 kr/md ved årlig betaling for Shipmondo Essentials). Vi tilbyder også fortsat en gratis plan, Shipmondo Free. Det er til dem, der sender lejlighedsvist, er ved at starte en forretning op eller ønsker udelukkende at benytte vores indbyggede fragtpriser.

Vores nye prismodel kombinerer forbrug og funktioner på en måde, der er både gennemsigtig og fair, hvor man kan vælge en plan baseret på ens behov for funktioner uafhængig af, hvor meget man sender.

Vi er kede af, at du oplever introduktionen af abonnementsplaner som direkte forbundet med det beløb, du tidligere har betalt for opsætning af dine egne fragtaftaler. De 500 kr. pr. fragtaftale, vedrører opsætningen af dine egne fragtaftaler i vores system, og den tekniske opsætning og aktivering er blevet leveret som aftalt. Brugen af egen fragtaftale, herunder booking og generering af labels, har altid været forbundet med betaling.

Du har helt ret, vi driver en sund forretning. Det gør vi bl.a., fordi vi tilbyder et stærkt produkt, der skaber værdi for vores brugere, og fordi vi står stærkt og konkurrencedygtigt på markedet.

Jeg håber, det kaster lidt lys på det hele. Du er meget velkommen til at række ud til os direkte, hvis du har brug for hjælp til at afklare dine muligheder.

Mvh

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Må stemme i koret om grådig…

Må stemme i koret om grådig forretningsførelse. Prisstigning på prisstigning - kan vi forvente 79 kr./md. prisstigning igen om ½-1 år? Eller 33% prisstigning pr. label igen?
Et fuldstændig unødigt tidspres, der virker planlagt, for bevidst at gøre det meget svært at nå at skifte løsning.

Hej Anders

Tak for din feedback. Det er vi glade for, uanset form. Jeg er oprigtigt ked af, at du har haft den oplevelse, og vil gerne give lidt kontekst.

Det er første gang, vi introducerer betaling for avancerede funktioner og services – til 79 kr./md. ved årlig betaling (Shipmondo Essentials). Vores funktioner og integrationer er udviklet og tilbudt gratis gennem de sidste 10 år.

Vi tilbyder stadig en gratis løsning, Shipmondo Free, som er ideel til dem, der sender lejlighedsvist, er nystartede eller udelukkende benytter vores indbyggede fragtaftaler.

Den nye prismodel giver mulighed for at vælge den plan, der matcher ens behov for funktioner – uafhængigt af hvor meget man sender. Vores mål har været at skabe en fair og fleksibel struktur, hvor man betaler for det, man faktisk bruger.

Vi har nøje planlagt overgangen og givet fuld adgang til alle funktioner i perioden op til skiftet, så ingen mister noget uden mulighed for at vælge.

Med en måneds varsel og uden binding ved månedlig betaling foruden løbende måned, har man fleksibilitet til at tilpasse sin plan løbende direkte fra sin konto.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

At pålægge en mdr pris på et produkt…

At pålægge en mdr pris på et produkt som de har fortalt os I mange år er gratis - (kun betaling pr label) Og press på med at man skal vælge inde 9 maj.
Dårlig stil!

Hej Henrik

Tak for din feedback. Det er vi glade for, uanset form.
Du har helt ret.

Shipmondo har i 10 år været gratis at benytte foruden forbruget. Vi har gennem de seneste 10 år løbende vedligeholdt og bygget nye features, udviklet integrationer og transportører, som er med til at effektivisere hverdagen for både dig og vores øvrige brugere. Du kan evt. tage et kig på vores seneste produktnyheder og blog på hjemmesiden, der giver et indblik.

Det er første gang, vi har indført betaling for tungere funktioner og services (79 kr/md ved årlig betaling for Shipmondo Essentials), der skal understøtte vores fortsatte arbejde og udvikling.

Vi mener, at prismodellen kombinerer forbrug og funktioner på en måde, der er både gennemsigtig og fair, hvor man kan vælge en plan baseret på ens behov for funktioner og automatisering.

Vi har givet 30 dage til at vælge den plan, som passer bedst til ens behov. Vi tilbyder månedlig betaling, og vi har ingen binding udover løbende måned. Det betyder, at man fra måned til måned kan nedgradere, hvis ens behov skulle ændre sig. Det synes vi også er fair.

Hvis du skal bruge hjælp til at vælge den rette plan til dit behov, så vil vi rigtig gerne hjælpe. Ræk endelig ud til vores support, der sidder klar til at hjælpe.

Jeg kan aldrig anbefale Shipmondo

Jeg kan aldrig anbefale Shipmondo, hvis du er en lille-mellem virksomhed.
Dette var min oplevelse med dem.
Jeg har i flere måneder brugt deres service og de tager 500kr for hver aftaleimplementering af transportfirma.
Et par uger før Black Friday har de sendt mig en mail om, at PostNord fjernede vores aftale, og at de ikke kunne fortælle mig hvorfor.
Så jeg var nødt til at kontakte PostNord gennem deres kontaktformular, som kan tage to uger at få et svar, og jeg var nødt til at foretage hver ordre manuelt.
Endelig svarede PostNord, og de har anmodet Shipmondo om at vise mailen, da PostNord anmodede om at fjerne aftalen.
Og overraskelse siger Shipmondo, at det faktisk var en fejl eller en misforståelse.
Jeg beder dem også om at vise beviset og give mig en refusion for min aftalebetaling, og agenten gjorde ikke noget.
De undgik PostNords spørgsmål.
De undgik mine spørgsmål og min refusion.
Så en uge før BlackFriday måtte jeg søge efter en anden logistiksoftware.

Rettelse til Shipomondos svar:
Igen lyver du, som du gjorde, da du gav PostNord skylden. Du har ikke hurtigt afklaret og løst problemet. Jeg var nødt til at løse denne situation med PostNord, som du har skabt.
Som du lige har bekræftet, annullerede en person fra Shipmondo manuelt min aftale, og derefter gav en person fra Shipmondo PostNord skylden.
Da jeg spurgte agenten, hvad der var sket, var svaret, at "de kunne ikke fortælle mig det", men de kunne have set i systemet, at aftalen var blevet annulleret manuelt af dig.
Da PostNord kontaktede dig, fandt du mirakuløst problemet og aktiverede min aftale igen.
Baseret på denne oplevelse har jeg bedt om en refusion for aftalen, og jeg fik et typisk AI-svar tilbage, hvor jeg fuldstændig undgik min anmodning.

Hej Robert

Tak for at dele din feedback. Jeg er ked af din oplevelse.

Jeg har netop genbesøgt vores korrespondance fra for fem måneder siden og kan se, at vi hurtigt fik afklaret og løst problemet i dialog med PostNord.

Vi beklager naturligvis den fejl, der opstod. Opsætning af fragtaftaler er et manuelt arbejde, og selvom vores team er både grundige og erfarne, kan der i sjældne tilfælde ske menneskelige fejl. Det tager vi altid seriøst.
Jeg kan også se, at vi fulgte op og forklarede forløbet, og at vi ikke har hørt yderligere fra dig siden.

Du har tidligere givet udtryk for, at du ønskede at afslutte samarbejdet, og vi kan bekræfte, at der ikke længere er aktivitet på din konto med det pågældende CVR-nummer.

På den baggrund ser vi ikke anmeldelsen som aktuel i forhold til din nuværende brug af Shipmondo.

Skulle der være noget, vi har misforstået, eller hvis du ønsker at genoptage dialogen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan godt lide Shipmondo

Vi kan godt lide Shipmondo, men den nye abonnements model er kluntet introduceret.

Samtidig er der et tidspres jeg ikke bryder mig om "vælg inden 9. maj - Lige nu har I en prøveperiode på Shipmondo Pro. Prøveperioden fortsætter IKKE automatisk...."

Lad os nu bare fortsætte på vores plan og opkræv de penge I vil tjene ekstra. Det en kluntet måde det her og I risikere, at miste kunder til webshipper eller andre lignende selskaber selvom I har et fedt produkt.

**** Er blevet nødt til at gå en stjerne ned sorry. Vi har 3 fragtaftaler. Koster min. 200kr./mdr. I ekstra gebyr, selvom vi har betalt gebyr for at oprette. Nu måtte jeg slette en af de aftaler vi havde og har betalt for at få oprettet, for at komme ned i et mere spiseligt gebyr. Er ikke så fedt.

Hej Kenneth

Tak for din feedback. Hvor er det dejligt at høre, at du synes, at vi har et fedt produkt!
Samtidig er jeg naturligvis ærgerlig over, at du ikke er tilfreds med måden, vi har introduceret vores abonnementsplaner på.

Jeg vil meget gerne tilbyde en personlig dialog, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der matcher jeres setup og behov bedst.

Tag endelig fat i os, så hjælper vi meget gerne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Used to be good until they pulled a…

Used to be good until they pulled a forced subscription from Free to 379 SEK per month forcing us to pay within a month after we setup our entire system with them.

And this is after we setup all our carriers etc. which we already paid for.

Classic "beginning with the we are cheap alternative and now we grew big and are going to shit on our initial customers"-tactic.

Charlatans.

20 april 2025

Hi Johan,

Thank you for taking the time to share your feedback. I’m sorry you’re experiencing it that way.

​​I completely understand that it may seem unfair when a solution you’re using suddenly involves new costs. Let me try to shed some light on the situation.

The one-time setup fee you’re referring to covers the implementation of your own shipping agreements (carriers), which is still part of the solution. It’s a task we carry out to ensure that everything is set up correctly and that data is exchanged securely and accurately with the carriers.

The new subscription, however, provides access to advanced features, ongoing development, technical maintenance, and the support and guidance we offer every day. Over the years, we’ve built a strong and user-friendly platform that handles complex workflows, large volumes of data, and a wide range of integrations, which requires continuous investment.

That’s why we’ve chosen to introduce a subscription model, to ensure that we can continue to develop and deliver the quality our users expect.

Introducing subscriptions allows us to better support a growing set of features and more complex use cases, while still offering a free option for those with simpler needs.

The price you are referring to is our Shipmondo Pro plan paid monthly. Remember when paying annually, you get a 20% discount. Something worth considering perhaps.

I’d actually like to talk to you directly about your specific needs and see how we can help you get the most value out of the features in the plan that fits your needs.

Best regards
Tea from Shipmondo

Grådighed

Ekstra omkostning i form af nyt abonnement til os som er flereårige loyale kunder - desværre uden vi får noget returnfor pengene.

Min anden anmeldelse har de nu slettet - dette undrer jeg mig over?

7 april 2025

Hej Frederik,

Tak for din feedback her og ikke mindst for samarbejdet gennem årene!
Jeg er ked af, at du oplever ændringen sådan. Det er bestemt ikke meningen.

Vi har gennem de seneste 10 år løbende bygget nye funktioner, udviklet integrationer og transportører, som er med til at effektivisere hverdagen for både dig og vores øvrige brugere. Du kan evt. tage et kig på vores seneste produktnyheder og blog på hjemmesiden, der giver et indblik.

Vi vil gerne blive ved med at udvikle kvalitetssoftware og bygge videre på den platform og service, som vi er anerkendt for.

Jeg håber, at du kan forstå baggrunden for ændringen og ikke mindst, at vi kan fortsætte samarbejdet.
Har du flere spørgsmål til ændringen, eller i tvivl om, hvilken plan, der giver bedst mening for dig, så er du mere end velkommen til at række ud til os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tillykke med jeres nye abonnementsmodel

Kære Shipmondo,
Tillykke med jeres nye abonnementsmodel – og farvel til endnu en loyal kunde siden 2014.

Jeg har fuld forståelse for, at priser må justeres over tid. At teknologien skal vedligeholdes, og at udviklere koster penge. Da I hævede prisen pr. label med 25% sidste år, accepterede jeg det uden brok – det virkede rimeligt. Men at I nu påtvinger gamle kunder et nyt abonnement uden valgmulighed, det er simpelthen uacceptabelt.

Jeg har 5 shops hos jer, og jeg har allerede betalt 800 kr. pr. shop for at få mine egne fragtaftaler integreret. Fra den 9. maj vil jeg nu skulle betale 5 x 99 kr. + moms hver måned for at kunne bruge præcis samme funktionalitet, som jeg allerede har betalt for én gang. Det er ikke en forbedring – det er en begrænsning.

I kalder det en ny løsning, men det lugter mest af grådighed forklædt som "forretningsudvikling". Jeg føler mig hverken værdsat eller hørt som mangeårig kunde. En måneds varsel er ikke bare utilstrækkeligt – det er respektløst over for dem, der har støttet jer gennem årene.

Det her føles ikke som en forbedring. Det føles som afpresning.

15 april 2025

Hej Thais,

Tak for din ærlige feedback. Vi sætter stor pris på både ris og ros. Det er med til at gøre os bedre.

Jeg er ked af, at du oplever ændringerne sådan. Det har på ingen måde været hensigten.

Som du ved som kunde siden 2014, så har vi ikke haft løbende prisstigninger. For over et år siden overgik vi til vores trappetrinsmodel, der har en indbygget rabatordning. Det betyder, at labelprisen trinvist bliver billigere, jo flere labels, man booker. Det var første gang vi justerede prisen.

Vi tvinger ingen op i en plan, som ikke passer til deres behov. Vi har introduceret tre planer; herunder også en gratis plan, Shipmondo Free. Man kan som eksisterende kunde frit vælge hvilken plan, som man ønsker at fortsætte med.

Man betaler derfor for det man bruger - nu både funktioner og forbrug. Det mener vi er en fair model.
Du skriver, at du har “5 shops hos jer, og jeg har allerede betalt 800 kr. pr. shop for at få mine egne fragtaftaler integreret.”

Jeg kan på baggrund af din anmeldelse her ikke se dit setup eller finde hverken en åben dialog eller Shipmondo-konto.

Du kan sagtens have 5 webshopintegrationer på én Shipmondo-konto. Der er ingen opsætningspris for integration af webshops. Man skal heller ikke betale abonnementspris per shopintegration.
På vores Shipmondo Free plan kan man endda have 1 ordreintegration.
Jeg genkender ikke de 800 kr. pr. shop, som du beskriver. Opsætningen af egne fragtaftaler betaler man 500 kr. pr. aftale-kundenummer, for det arbejde, der udføres for selve opsætning og test af dataudveksling til transportøren.
Nu kan man endda også få 20% rabat på opsætningen af egne fragtaftaler, hvis man vælger en årlig betaling af abonnement.

Det lyder til, at du har et lidt særligt setup, og vi vil meget gerne tage en konkret dialog, så vi sammen kan finde den bedste løsning til netop din forretning.
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil rigtig gerne hjælpe.

Under al kritik!

Vi har været kunde hos Shipmondo, stort set siden begyndelsen. Altså over 10 år. De har da også været så søde at sende chokolade efter 10 års samarbejde, dog uden at fortælle at de en måned senere ændre hele deres koncept.
Vi har været glade og tilfredse for deres fragtløsning, hvis vi ser bort fra de funktioner som aldrig har virket optimalt, f.eks. automatisk bogføring. Derfor benytter vi kun muligheden for at printe og afslutte ordre i Shipmondo med egne fragtaftaler. Ingen forbedringer de sidste 10 år på den front.
Hele konceptet med Shipmondo, har jo altid været at man kun betaler for sit forbrug. Prisen pr. label blev hævet med 25% sidste år, hvilket egentligt var fair nok.

Men nu har de så sendt os en mail, med præcis en måneds varsel. At fra 9 maj, skal vi nu til at betale 99 kr. om måneden plus moms, for præcis samme ydelse. Først tænkte jeg at det jo så måtte være inkl. labels, så ville det jo egentlig være en fin løsning. Man kunne evt. have lavet abonnementer efter hvor mange pakker man har behov for at sende om måneden.
Men nej, man skal simpelthen betale 99 kr. ekstra om måneden, for fortsat at få lov til at betale pr. label. Det er en forretningsmodel jeg aldrig har set før, i de 16 år jeg har drevet virksomhed.

Ganske enkelt, så tager de deres kunder som gidsler, ved at tvinge dem til at betale, for fortsat at få adgang til den aftale, som vi har haft de sidste 10 år. Vi har endda betalt 2x 500 kr. for opsætning af egne fragtaftaler. Aftaler som vi nu kun kan få adgang til, hvis vi betaler de 99 kr. ekstra om måneden. De lader dog som om, at de også har en gratis løsning. Men den kan man på ingen måde benytte med egne fragtaftaler. Ja ganske enkelt, så er den ubrugelig!

Jeg forsøgte naturligvis at gå i dialog med dem over mail. Da jeg tænkte, der var noget som jeg havde misforstået. Men jeg bliver blot mødt af en arrogance på mail. Ja faktisk vælger de helt at undlade at svare på mine spørgsmål. Men jeg citere da lige hvad en af deres medarbejdere præcis skrev som begrundelse:

"Selvom vi godt ved, at enhver ny omkostning tæller, særligt i en mindre forretning, så håber vi også, at det er fair at sige, at der stadig kun er tale om 79 kr. om måneden for en løsning, vi oprigtigt mener er det og meget mere værd."

De 79 kr. er naturligvis kun hvis man betaler for et helt år ad gangen. Hvilket vi jo ikke har lyst til, når vi lige er blevet snydt efter 10 års samarbejde. Jeg kan da godt høre på deres svar, at de bestemt ikke ser det som problematisk, at man ændre hele konceptet med en måneds varsel, uden at tilføje mere værdi for pengene. Ja faktisk ligger det jo imellem linjerne, at man godt kan forvente at prisen stiger yderligere. Da den nuværende ydelse er meget mere værd, Ifølge Shipmondo, også selvom man har fjernet grundkonceptet! Med deres nye prisstruktur, så har de da også medregnet, at det sagtens kan betale sig at miste de små kunder.

Jeg kommer virkelig til at savne Shipmondo som fragtløsning, men jeg kan på ingen måde forblive kunde, efter den måde som vi er blevet behandlet på! Jeg føler mig ganske enkelt snydt!

Måske I skulle have lyttet til jeres trofaste kunders behov. I kunne f.eks have vedlagt en kundeundersøgelse sammen med chokoladen. En prisstigning kunne være løst på så mange bedre måder, uden at tage jeres kunder som gidsler!

Jeg står stadig åben for dialog, hvis I føler at I vil svare mere konstruktivt på den seneste mail.

-------------
Jeg retter lige jeres svar, så I ikke misinformere andre kunder:
Det er muligt at I har haft forbedringer over de sidste 10 år. Men Ikke noget som vi har behov for. De store ændringer I har lavet, virker ganske enkelt ikke. Det eneste som vi har opsat yderligere, er jeres printklient, som er virkelig skrabet. Faktisk har vi udfordringer med det på daglig basis. Jeres anbefaling var at købe en ekstra computer kun til printklient. Det er alligevel imponerende at I ikke har fået ændret fejlen, så printklient kan køre i baggrunden.

Automatisk bogføring var noget der virkelig kunne have sparet os penge, men det virker heller ikke. Det har i hvert fald ingenting med automatisk bogføring at gøre, derfor bruger vi Storebuddy ved siden af. Hvilket allerede gør det til en stor udgift at benytte Shipmondo, da Storebuddy og Shipmondo ikke kan tale sammen. F.eks. skal alle orde-ændringer, rabatter, og returneringer behandles i Woocommerce. Allerede der falder lidt af konceptet med Shipmondo fra hindanden.

Så for at gøre det kort. Så er det eneste som vi kan benytte fra Shipmondo, muligheden for fragthåndtering. Det er simpelthen ikke 1200 kr. ekstra værd om året. Det er f.eks. 100% gratis direkte igennem GLS. Så må vi evt. droppe Postnord.

Og jeg er ikke i dialog med din kollega. I har slet ikke svaret på min mail med spørgsmål d. 10/4.

Jeg er tvunget til at finde en anden løsning, det er ikke noget jeg overvejer.

10 april 2025

Hej Ruben,

Tak for din feedback her og ikke mindst for samarbejdet de sidste 10 år!

Jeg er glad for at høre, at I er glade og tilfredse med vores løsning - både integrationer til jeres webshop og transportører. Det lyder også til, at I benytter vores printklient.

Når det er sagt, er jeg selvfølgelig ked af, at du oplever vores ændring sådan. Vi tager din feedback seriøst.

Vi mener, at prismodellen kombinerer forbrug og funktioner på en måde, der er både gennemsigtig og fair, hvor man kan vælge en plan baseret på ens behov for funktioner - uafhængig af hvor meget man sender.

Der har været mange forbedringer de sidste 10 år - det gælder både ordrehåndtering og printklienten, som er eksempler på det. Der kommer faktisk løbende og ugentligt nye releases ud. Du kan følge med på vores Produktnyheder på hjemmesiden og vores blog.

Jeg vil rigtig gerne forklare lidt nærmere om vores udviklingsarbejde og det arbejde, der ligger bag at bygge og vedligeholde en softwareplatform som Shipmondo.

Der er nemlig rigtig meget “usynligt” arbejde, men som er helt afgørende for at “labels bliver printet” korrekt og gnidningsfrit. Den kvalitet og stabilitet er rigtig ressourcetung.

Når man booker fragt igennem Shipmondo, så er der et omfattende driftarbejde i dataudvekslingen mellem systemer og transportører. Det skal fungere gnidningsfrit, sikkert og præcist. Hele tiden. Hvert sekund.
Det gælder også integrationer og dataudveksling mellem platforme, som kræver både løbende vedligehold og nyudvikling for at være opdateret med tredjepartsystemer.

Og som du skriver, så skal labels også printes. Der ligger et stort løbende arbejde i printklienten, når vi skal understøtte nye transportører, services, formater, told og meget mere.

Derfor har vi valgt at indføre en abonnementsmodel, som sikrer, at vi fortsat kan udvikle og levere den kvalitet, vores brugere forventer - både nu og i fremtiden. Markedet og vores brugeres forventninger har ændret sig. Det bliver vi også nødt til.

Vi er kede af, at du oplever introduktionen af abonnementsplaner som direkte forbundet med det beløb, du tidligere har betalt for opsætning af dine egne fragtaftaler. De 2 x 500 kr., som du betalte tilbage i henholdsvis 2020 og 2023, vedrører opsætningen af dine egne fragtaftaler i vores system, og den tekniske opsætning og aktivering er blevet leveret som aftalt.

Brugen af egen fragtaftale, herunder booking og generering af labels, har altid været forbundet med betaling via labelpris. Det har aldrig været en del af aftalen, at adgangen til funktionen fremover ville være ubegrænset eller uden løbende omkostninger.

Jeg er også ked af, at du har oplevet dialogen med os som arrogant. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at fremstå. Vi forsøger altid at svare oprigtigt og ærligt, også når vi ved, at det ikke er det svar, man håber på. Det er vigtigt for os at være åbne og gennemsigtige omkring vores valg og begrundelser.

Du har helt ret. Vi havde en ændring af vores pay-as-you-go-model for mere end 1 år siden, der nu indebærer en indbygget rabatordningen - jo mere man sender, jo lavere bliver labelprisen fremfor den tidligere faste pris. Altså har vi prisreguleret vores løsninger 2 gange på 10 år.

Begge ændringer har haft fokus på at skabe en fair model, der afspejler brugsmønstre og funktionalitet.

Jeg er ked af, at du overvejer at finde en anden løsning. Jeg håber, at vi kan fortsætte vores samarbejde (jeg kan se, at du er i dialog med min kollega) og finde den bedste løsning for dig.

Bra hjälp

Bra hjälp! Gick snabbt och vi löste problemet direkt.

11 april 2025

Hej Sebastian,

Stort tack för din fina återkoppling! 🤩 Det gläder oss att höra att du fick snabb och bra hjälp, och att problemet blev löst direkt – precis som det ska vara!

Vi uppskattar verkligen din feedback.

Vänligen,
Kasper från Shipmondo

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tjänsten är mycket bra MEN...

Först vill jag säga att tjänsten har varit bra hittils, samt att personalen har varit väldigt hjälpsam; inga problem där.
Men nu har de plötsligt infört prenumerationer, istället för att bara ta betalt för förbrukningen; något de tidigare stolt proklamerat som en fördel med just Shipmondo.
Det finns ett så kallat gratisalternativ, men där har man naturligtvis bantat tjänsten kraftigt, så det är inte troligt att så många klarar sig med det.
Varför man inte höjde den låga etikettkostnaden istället är obegripligt; åtminstone för den grupp som vill fortsätta utan fasta kostnader.
5 möjliga stjärnor bli därför endast 2; 2 stjärnor baserat på en hjälpsam personal och en bra tjänst.

Hej,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord om både plattformen och vårt supportteam.

Jag förstår din oro kring införandet av vårt nya abonnemangsupplägg, särskilt om du har varit nöjd med den tidigare "pay-per-label"-modellen. Det har vi full förståelse för. Och den modellen finns faktiskt fortfarande, med inbyggda volymrabatter.

Med vår Free-plan kan du använda våra inbyggda fraktavtal utan att betala för ett abonnemang.

Behöver du däremot tillgång till mer avancerade funktioner, kan du välja ett av våra betalda abonnemang – till exempel Essentials för 119 SEK/månad vid årlig betalning.

Under de senaste 10 åren har vi kontinuerligt utvecklat och utökat vår plattform med nya funktioner, fler integrationer och förbättrad prestanda och stabilitet. Allt detta har vi erbjudit utan fasta avgifter. För att kunna fortsätta leverera en pålitlig och framtidssäkrad plattform, samt ge den nivå av support som våra användare förväntar sig, har vi valt att införa abonnemang.

Abonnemangen gör det möjligt för oss att stötta ett växande antal funktioner och mer komplexa användarbehov, samtidigt som vi fortfarande erbjuder ett kostnadsfritt alternativ för dem med enklare behov.

Hör gärna av dig om du vill prata mer om dina specifika behov, så hjälper vi dig att få ut mesta möjliga av de funktioner som ingår i den plan som passar dig bäst.

Vänliga hälsningar,
Khan från Shipmondo

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mer' vil åbenbart have mer'

Mer' vil åbenbart have mer'. Jeg har været glad Shipmondo kunde i lang tid, hvor jeg har brugt de absolut mest basale features såsom deres færdigudviklede printklient, som ikke mangler flere features udover Linux support, samt integration mod eget lagersystem. Det eneste jeg har betalt Shipmondo for at gøre, er at printe en label og hæve pengene i én og samme platform.

Desværre er de nu blevet grådige, trods et pænt regnskab der næsten er fordoblet, og har nu indført en abonnementsløsning (sågar med rabat hvis man betaler ét år ad gangen.....), hvor de mest basale features såsom brug af deres printklient, som der som sagt allerede er udviklet og i brug, nu koster minimum 79 kroner om måneden uden moms. Nu skal man til at betale ekstra, uden at få ekstra ud af det.

Jeg kan og vil ikke længere anbefale Shipmondo til nyopstartede virksomheder, som jeg ellers har gjort i lang tid. Hvor er det en skam.

EDIT #1: Shipmondo har svaret følgende: "Vi har i 10 år udviklet features uden at tage betaling for dem". Dette er ikke korrekt. Jeg har betalt 60 øre per label jeg har genereret, som jo netop er at tage mod betaling.

Faktum er at platformen allerede eksisterer og kører i dag. Platformen skal jo ikke laves igen, og når der er plus på bundlinjen, må man derfor antage, at det er fordi ledelsen er blevet grådig og nu vil til at udbetale millioner til dem selv. Shipmondo har ifølge dem selv over 50.000 kunder, så selv hvis blot 20% forbliver betalende kunde, står de altså til at tjene minimum svimlende ~10 millioner ekstra om året - forudsat at alle betaler et helt år ad gangen, ellers kan man lige smide omkring 20% oveni. Det er grotesk at man vælger som så stor spiller på markedet, at være ligeglade med sine trofaste kunder. Jeg er heldigvis allerede i dialog med mange andre, som er ved at skifte væk fra Shipmondo, således vi igen kan komme til at betale for det man bruger, og ikke for det man ikke bruger. Føj.

Hej Morten

Tak for at dele din feedback. Dejligt at høre, at du har været en glad Shipmondo-kunde længe.
Du skriver, at du bruger “basale features såsom deres færdigudviklede printklient” og at du printer labels og hæver penge gennem vores platform.

Jeg vil gerne fortælle lidt om vores arbejde, så du forhåbentligt kan se værdien i og prissætningen af vores løsninger. Så her kommer der en lidt længere forklaring.

- Når man booker fragt igennem Shipmondo, så er der et omfattende driftarbejde i dataudvekslingen mellem systemer og transportører. Det er et arbejde, der skal fungere gnidningsfrit, sikkert og præcist. Der ligger et kæmpe udviklingsarbejde i den type vedligehold og nyudvikling, når vi skal understøtte nye transportører, services, formater og meget mere.

- Vores printklient ser vi ikke som en basal feature. Man kan sagtens printe gennem Shipmondo uden. Printklienten giver hurtigere print og flere printmuligheder til dem, der har det behov. Vi optimerer og vedligeholder løbende printklienten og sikrer, at den er en stabil løsning og understøtter al vores øvrige udvikling.

- Når du hæver penge gennem Shipmondo på dine ordrer, så kræver det, at integrationen til din betalingsgateway/udbyder fungerer gnidningsfrit. Hvis du også får overført status tilbage til din shop, så er det også Shipmondo, der sørger for, at den dataudveksling kører gnidningsfrit.
Ønsker du ikke at betale abonnement hos os, så kan du sagtens håndtere dine betalinger separat på din shop uafhængigt af din ordrehåndtering og fragtbooking i Shipmondo.

Jeg håber, det giver lidt indblik i det løbende arbejde og udvikling, vi laver omkring netop de funktioner, du nævner her, og hvorfor det nu koster 79 kr/md ved årlig betaling for Shipmondo Essentials.

Vi har i 10 år udviklet features uden at tage betaling for dem. Og vi har høje ambitioner om at lave og tilbyde fede features og services i fremtiden for både små og store virksomheder. Det kræver investering i både teknologi og mennesker.

Jeg kan se, at du allerede er i dialog med min kollega. Jeg håber, at du kan finde en løsning og et arbejdsflow, som passer til dine behov.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre på vej ud i grådighed. Ren og skær "sh*tification".

Siden start har Shipmondo skilt sig ud, ved at tilbyde en fair "pr. label" pris for deres service.
Prisen steg for dette sidste år med 25%, hvor jeg personligt fik tilsendt denne forklaring på prisstigningen:
"Nu har vi justeret prisen til en fremtidssikret og bæredygtig prismodel der sikrer at vi kan blive ved med at tilbyde en stærk og stabil løsning, der er med til at automatisere og optimere diverse arbejdsgangene i jeres virksomhed, samt fortsat gratis support."

Nu kun et år senere har Shipmondo valgt at låse stort set alt væk bag et månedligt abonnement. Der er ikke introduceret noget nyt for at retfærdiggøre den massive forringelse. Dette er udelukkende en forringelse af produktet.
Tilmed er prisen pr. label uændret. Man kunne da i det mindste havde inkluderet f.eks. 100 labels om måneden for at gøre abonnementet mere spiseligt.

Dette er enormt skuffende, især for et firma der på ingen måde har haft problemer med bundlinjen. Dette lugter desværre langt væk af grådighed :/

*edit*
Sjovt hvordan jeres svar let og elegant glemmer alt om hvad i fortalte mig for et år siden. Der steg labelprisen med 25% og der var den "bæredygtig" og "fremtidssikret".
Nej der er ikke introduceret noget nyt i forbindelse med abonnementet. Stort set alt eksisterende er nu låst væk bag et abonnement. F.eks. vil jeg ikke længere kunne benytte mig af den fragt aftale som jeg endda har betalt 500kr for at tilføje til Shipmondo.
Forventede heller ikke meget mere end en meget corporate bortforklaring, men alligevel skuffende at man bare holder fast på ens grådighed er "nødvendig" trods kæmpe overskud gennem mange år.

Tilbage sidder man som kunde igennem hvad.. 7-9 år og kan mærke hvordan det eneste formål nu er at trække så mange penge ud af os som overhovedet muligt.

*Endnu et edit*
Min anmeldelse blev forsøgt fjernet ved at Shipmondo anmeldte den for at være "skadeligt eller ulovligt indhold". Det simpelthen for trist og så ekstremt lavt. Det bekræfter desværre at det her ikke er et sted man skal stole på længere.

Hej Robin

Vi er kede af, at det er sådan, du oplever ændringerne, og tak fordi du tager dig tid til at dele din feedback.

Du skriver, at “der ikke er introduceret noget nyt”, men vi har gennem de seneste 10 år løbende bygget nye features, udviklet integrationer og transportører, som er med til at effektivisere hverdagen for både dig og vores øvrige brugere. Du kan evt. tage et kig på vores seneste produktnyheder og blog på hjemmesiden, der giver et indblik.

Alt vores software kræver kontinuerlig vedligeholdelse og udvikling i takt med markedets behov og ændringer fra tredjeparter.
Og vi har en klar ambition om også fremover at være den bedste platform til fragthåndtering, og det kræver, at vi investerer i både nyudvikling, produktet og vores service. Det kan vi desværre ikke gøre gratis.
Vi har dog valgt at bevare vores labelpris, som stadig indeholder indbygget volumenrabat (jo mere du sender, jo billigere bliver din labelpris), og for dem der ønsker at fortsætte med os på et betalt abonnement, tilbyder vi 20% rabat ved årlig betaling.

Vi tilbyder også fortsat en gratis plan, Shipmondo Free, til dem, der sender lejlighedsvist eller er ved at starte en forretning op.
Vi sætter stor pris på både ris og ros. Det er med til at gøre os bedre. Vi håber, at du vil give os muligheden for at vise dig, hvordan vi fortsat kan skabe værdi for din forretning. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du vil tage en mere personlig snak om dine behov og muligheder.

Dårlig forretning - elendig løsning

Har nu trofast betalt til dem i 3 år - og betalt 500,00 for at implementere fragtaftaler.. så hæver de først prisen på en simpel udskrivning med 20% og her kort tid efter forsøger de at tvinge en ekstra omkostning på 1.000,00 årligt, for, fortsat at kunne bruge den allerede betalte løsning.. Og grunden skulle være at de bruger så mange penge på at forbedre deres set up.. men da åbenbart ikke flere end der er et resultat på 11 mill. i sidste regnskab.. så med 50.000 kunder som i angiver så er det da nødvendigt at hæve brutto omsætning med 30-50 mill:-(
Farvel og ikke tak
update:
Dette var svaret - hvorfor de ikke vil betale 500,00 retur for en fragtaftale de selv opsiger: "Det er dog vigtigt for mig at understrege, at vi ikke sletter opsatte fragtaftaler, men med den nye abonnementsmodel er adgangen til funktionen flyttet til vores betalte planer. Opsætningen, du tidligere har betalt for, dækker stadig det udførte arbejde og vil fortsat være tilgængelig, hvis du vælger at benytte en plan, der inkluderer den funktion."

Hej Bjørn

Tak for at dele din oplevelse her også. Jeg er oprigtigt kede af at høre, at du føler dig skuffet efter flere års samarbejde.

Jeg forstår godt, at det kan virke urimeligt, når en løsning man har betalt for, pludselig indebærer nye omkostninger. Lad mig prøve at kaste lidt lys på det.
Den engangsbetaling du nævner, dækker implementeringen af dine egne fragtaftaler, hvilket stadig er en del af løsningen. Det er et arbejde, vi udfører for at sikre, at alt opsættes korrekt, og at data udveksles sikkert og præcist med transportørerne.
Det nye abonnement handler derimod om adgang til avancerede funktioner, løbende nyudvikling, teknisk vedligeholdelse samt den support og rådgivning, vi yder hver dag. Gennem årene har vi bygget en stærk og brugervenlig platform, der håndterer komplekse arbejdsgange, store datamængder og et væld af integrationer, og det kræver investeringer. Ikke kun i teknologi, men i høj grad også i mennesker.

Derfor har vi valgt at indføre en abonnementsmodel, som sikrer, at vi fortsat kan udvikle og levere den kvalitet, vores brugere forventer.

Du nævner vores regnskab. Du har helt ret, vi driver en sund forretning. Det gør vi bl.a. fordi vi tilbyder et stærkt produkt, der skaber værdi for vores brugere, og vi står stærkt og konkurrencedygtigt på markedet. Det vil vi gerne fortsætte med. Vores resultat sidste år var 8 mio. efter skat. Læser du lidt dybere, så er det uden personaleomkostninger. Blot en note for afklaring.
Det er ærgerligt at høre, at det for dig er et “farvel”. Jeg kan dog se, at du allerede er i dialog med min kollega, og jeg håber, at I sammen kan finde en løsning, der passer til dine behov.

Nicklas fra Shipmondo

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og kompetent løsning på problemet.

8 april 2025

Hej Peter,

Tak for din tilbagemelding! Det er skønt at høre, at du oplevede en hurtig og kompetent løsning. Lige som det skal være 😎

Venlig hilsen,
Kasper fra Shipmondo

Lees meer over geverifieerde reviews.