VLVT Amsterdam Reviews

4,5

Zeer klantvriendelijk. Op mijn vraag hoe een bepaalde trui en jas qua lengte zouden vallen, werd ik vlot te woord gestaan en via facetime had men alle tijd om de items van Elisabetta te showen. Geweld... Toon meer

Ik kon eerst niet naar België versturen. Heb gebeld en ze hebben dit onmiddellijk in orde gemaakt. Ze nemen je vraag heel persoonlijk aan, super vriendelijk en antwoorden heel ad rem op zowel mails al... Toon meer

Nathalie met de korte paardestaart, heeft mij erg geholpen met het maken van mijn keuzes. Belangstelling getoond over wat ik in de kast heb hangen om daardoor bewuster mijn aankopen te kunnen doen. Wa... Toon meer

Heel mooie kwalitatieve artikels. Het was een heel leuke ervaring : na mijn bestelling werd ik onmiddellijk telefonisch gecontacteerd zodat ze de juiste maat zou verstuurd worden. Twee dagen later we... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste merken en mooiste items. Ons doel is de hoogst mogelijke klanttevredenheid te bereiken. Onze winkels in de Cornelis Schuyt zijn inmiddels ook weer 7 dagen per week geopend. Ook is het mogelijk een privé shopping & styling afspraak te maken. Nieuwe collecties worden gratis verstuurd en ook online sale aankopen mogen altijd retour.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede en snelle communicatie!

Goede en snelle communicatie, ik had namelijk mijn adres niet goed ingevuld.
Broek helemaal top!

19 november 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Goedemiddag Karen, Hartelijk dank voor deze mooie review, wij zijn er echt erg blij mee! Groetjes, Team VLVT (Nina)

Snelle, correcte verzending

Snelle levering, mooie verpakking en last but not least: prachtige laarzen ontvangen.

27 oktober 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Goedemorgen Ruth, Super leuk dat wij zo'n mooie review hebben gekregen, wij zijn er echt erg blij mee! Veel plezier met de laarzen. Groetjes, team VLVT (Nina)

21 oktober 2024

Goedemorgen Maria,

Wij zijn erg blij met jouw mooie review, super bedankt! Groetjes, Team VLVT (Aleyna)

Super leuke dames in de winkel en was…

Super leuke dames in de winkel en was helemaal blij met mijn aankoop!

25 oktober 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Beste Jaela, hartelijk dank voor de mooie review en leuk om te horen dat je in de winkel leuk bent geholpen! Groetjes, Team VLVT (Nathalie)

Geweldige service

Geweldige service, fijn meedenken zonder te pushen

24 oktober 2024

Goedemorgen Esther,

Super leuk om zo'n mooie review te mogen ontvangen, wij zijn er echt erg blij mee! Groetjes, Team VLVT (Nathalie)

Goede service in de winkel en erg…

Goede service in de winkel en erg vriendelijk personeel😃👍🏻

12 oktober 2024

Goedemorgen Miranda,
Wij zijn erg blij met jouw mooie review en super bedankt voor het mooie compliment! Groetjes, Team VLVT (Nina)

Antwoord van VLVT Amsterdam

Hi Erwin, erg leuk dat je zo'n mooie review hebt gegeven, wij zijn er echt blij mee! Groetjes, Team VLVT (Aleyna)

Duidelijke site

Duidelijke site, en snelle levering. Blij met mijn jas. Zo wel fijn zijn geweest als ik een mail met de T&T, een aandachtspuntje.

11 oktober 2024

Goedemorgen Polly,
Super bedankt voor de mooie review en wij gaan zeker naar de track en trace kijken. Groetjes, team VLVT (Nathalie)

prima

Fijne website, snelle levering, keurig verpakt, duidelijk hoe je iets moet retourneren.

8 oktober 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Beste Pascale, Super bedankt voor deze mooie review, wij zijn er echt erg blij mee! Groetjes, Team VLVT (Nathalie)

Mooie duidelijke website

Mooie duidelijke website, vlotte bezorging en keurig verpakt. Erg mooie spullen hebben ze

12 september 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Super bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Team VLVT (Nina)

Top service

Na mijn bestelling telefonisch contact gehad met de winkel en mijn vraag perfect behandeld. Heel blij mee

29 augustus 2024

Beste Corine,

Super bedankt voor deze mooie review, wij zijn er echt erg blij mee! Groetjes, Team VLVT (Nina)

Helaas helaas nog steeds geen…

Helaas helaas nog steeds geen opvolging.
Geen reactie op e-mails, telefoon wordt niet beantwoord. Nogmaals op verzoek retourbewijs gestuurd (had ik al in eerdere mail gestuurd) met nu ook met een foto van het geretourneerde jasje en de foto van de retourbon. Betreft ORD39060.

31 mei 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Beste Jenny, wij hebben e.e.a. uitgezocht en jouw retour is door ons niet op de juiste manier verwerkt waardoor deze op "niet retour ontvangen" was gezet. Echt mijn welgemeende excuses, dit is echt niet goed gegaan. Om het een beetje goed te maken heb ik € 25, - extra naar je terug overgemaakt dat je kan besteden aan wat en waar je maar wilt. Met vriendelijke groet, Hugo Vis (owner/founder)

Levering én opvolging

Bestelling nooit ontvangen. Het geld is wel van de rekening gegaan.
Op 19/08/2024 een e-mail gestuurd naar support@ (geen reactie ontvangen) en op 20/08/2024 gebeld naar het nummer van VLVT support. De dame aan de telefoon stelde dat het te druk was en dat zij over een uur wel zou terugbellen (wat ze niet heeft gedaan). Pas nadat de negatieve review werd geplaatst, komt er eindelijk een reactie.
Nogmaals verzoek de bestelling na te kijken (voor details: zie mijn mail van 19/08/2024).
Ordernummer ORD39435 (dewelke via diverse mails eveneens werd herhaald).

14 augustus 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Herhaald verzoek om uw ordernummer door te geven s.v.p.
Beste M.N.?
Wat is uw ordernummer?
Team VLVT (Hugo)

Artikel blijkt niet leverbaar

Na een aantal dagen en bellen, blijkt het artikel niet leverbaar. Echt heel vervelend!

13 augustus 2024

Geachte mevrouw Brinkel, beste Lia,
Ik zie geen Online order onder uw naam? Aangezien het de laatste dagen van de sale zijn met kortingen van 70% en wij ook 2 "fysieke" winkels hebben kan het zijn dat een artikel is uitverkocht. Sorry voor het ongemak maar om hier nu een 1* review voor te geven vind ik wel een beetje unfair. Om u een beetje tegemoet te komen bied ik u een kortingsvoucher aan van 15% die geldig is op alle nieuwe collecties die volop voorradig zijn. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team VLVT (Hugo)

Geen levering en geen terugstorting

Het bestelde kon niet geleverd worden. Daar kwam ik achter door zelf te bellen. Het betaalde bedrag is tot nu toe niet teruggestort ondanks het feit dat dit toegezegd werd en ik een herinnering e-mail stuurde

7 augustus 2024

Antwoord van VLVT Amsterdam

Beste Janneke, doordat wij 2 fysieke winkels hebben waar ook de laatste items van de sale worden verkocht kan het gebeuren dat een artikel net uitverkocht is. Het ging hier om 1 van de laatste items met 60% korting, een top van House of Gravity. Uw bestelling dateert van de 7e augustus en wij hebben nog getracht een alternatief te vinden wat helaas niet gelukt is. Vervolgens hebben wij u betaling binnen 8 dagen volledig gecrediteerd en zou deze op uw rekening moeten zijn bijgeschreven. Wilt u dit s.v.p. nakijken en mocht er nog iets zijn bel gerust even met support op 0611 102201. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team VLVT (Hugo)

Mooie collectie, snelle levering. Erg tevreden!

15 juli 2024

Beste Kingalara,

Super bedankt voor deze mooie review! Wij zijn er echt erg blij mee.
Groetjes, Team VLVT (Nina)