Sibellefashion Reviews

2,5

Dacht nooit dat ik zo goed kon stappen met mijn super leuke schoenen want loop normaal altijd op snaekers

Oneerlijke webshop !!!! Retour wordt nooit netjes afgewerkt indien het item je niet bevalt. Zij sturen valse fotos naar klarna zodat je retour niet aanvaard wordt. Ook geen andere contactgegevens... Toon meer

Ruilen is een enorme opgave. Er is nauwelijks contact met de shop te krijgen en na weken wordt je retourpakket gewoon niet opgehaald. Op berichten wordt niet gereageerd. Zo zijn t dure onbruikbare s... Toon meer

Retour gemaakt en geen terugbetaling op hun initiatief. Meermaals gemaild om dit te melden. Na melding een maand later nogmaals gemeld. Dan enkele dagen later terugbetaling ontvangen. Minus verzendk... Toon meer

Slecht

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel slechte ervaring met Sibelle…

Heel slechte ervaring met Sibelle fashion. Verzekeren dat verzending en retour vanaf 40€ gratis, is dus niet zo. Ik had via Klarna betaaloptie gekocht, beide artikelen uit mijn bestelling onmiddellijk na ontvangst terug gestuurd want de maat was voor mij te groot. Het duurde een maand vooraleer ze retour aangaven aan Klarna en nadien krijg ik te zien via Klarna app dat er nog 9,95€ moet betaald worden. Mails met vraag vanwaar dit bedrag komt maar geen antwoord. Echt triestige shop om bij te bestellen. Laat u niet vangen want bij retour sturen bent u gejost :-/

15 maart 2023
Logo Sibellefashion

Antwoord van Sibellefashion

Beste Mevrouw, u bestelde bij ons 2 hele mooie jurken die wij u gratis hebben verzonden.Daar hebt u niets voor betaald.U retourneerde deze beide jurken.Ons team zag bij het uitpakken van de retouren dat er aan de seals van de tags was geprutst, waarschijnlijk had u in uw hoofd om deze in het weekend of op een feestje te gebruiken.Welnu met ons systeem lukt dit niet.Dan maar even terug retouren.Als dan blijkt dat we onze retourvoorwaarden toepassen dan maar even niet akoord gaan en een betwisting aanmaken bij Klarna die u glansrijk verloren hebt en u moest dus toch de kosten betalen.Onze baas die van Antwerpen afkomstig is denk dat u nu zelf gejost bent.We raden u aan een andere webshop te zoeken waar u denkt van de goederen te gebruiken en misbruiken.

Terugbetaling Vanessa T'Kindt Geslaagd 09-02-2023 20:27:32 14-02-2023 11:42:08 K230209202732403CB95E97B.1 € -140,02

Ik ben tevreden…

In het begin had ik mijn twijfels of de bestelling wel ging toekomen omdat er zo weinig reviews zijn maar ik ben heel tevreden met de schoenen. Een minpuntje is wel dat er staat levering 2-5 werkdagen. Ik heb ze donderdag besteld en vandaag, volgende donderdag, ontvangen dus het duurt iets langer.

15 februari 2023

Wauw, prachtige Leatherlook jassen

Wauw, wat een prachtige winter lederlook jassen en van zo n mooie kwaliteit. Heb inmiddels al 4 stuks in diverse kleuren bij Sibelle Fashion gekocht Wat een Top Service en snelle verzending. Eindelijk heb ik mijn favorieten kleding winkel gevonden. Hartelijke dank aan Sibelle Fashion. Vriendelijke Groeten van Marina uit Wuustwezel

18 november 2022

Schoenen Sibelle Fashion

Ben echt een fan geworden van de schoenen van Sibelle Fashion.Heb hier al ettelijke bestellingen gedaan.Recent heb ik er eentje van de nieuwe collectie gekocht genaamd Romana echt een wondermooi laarsje.Ben er zo van onder de indruk dat ik ook de suède versie ga bestellen.Kwaliteit-prijs is top.

4 augustus 2022

Niet bij kopen, zeer vreemde praktijken

Vol verwachting bestelling geplaatst bij Sibelle. De kwaliteit viel echter erg tegen en ik heb de gehele bestelling retour gestuurd.
Allereerst duurde dit proces meer dan een maand, waarin ik meerdere keren contact heb opgenomen over de voortgang ervan.

Vervolgens heb ik maar een deel van mijn geld teruggekregen, want bodytops schijnen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd te mogen worden.

Echter was dit ten eerste niet duidelijk bij bestellen, het staat niet in de algemene voorwaarden die je dient aan te klikken bij bestellen en waren de zogenaamde 'hygiëne artikelen' (bodytops draag je boven je onderkleding...) niet verzegeld.

Note: Een retour mag alleen geweigerd worden wanneer de hygiëne zegel ervan verbroken is.

Oftewel: deze webshop verzint zijn eigen regels.

Mijn advies: niet bestellen!

3 augustus 2022

Zeer tevreden

Ik heb onlangs een bestelling gedaan bij Sibelle fashion en ik ben daar zeer tevreden over. Ik woon in Nederland maar mijn bestelling was binnen 3 dagen in huis. Leuke kleding voor een nette prijs.

21 juli 2022

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!

2 bestellingen gedaan van 2x 2 jurken.
En deze binnen de gestelde tijd terug gestuurd.

Eerst krijg ik een melding van hun dat 1 bestelling te laat terug is gestuurd en ze hem daarom niet uitbetalen terwijl ik bewijs heb dat dat niet zo was. Vervolgens kunnen ze dit niet hard maken en beweren ze dat ik de labels heb proberen te verwijderen bij 1 jurk en betalen ze er daarom maar 1 uit. Bij het passen was er 1 groot label los gegaan en deze heb ik netjes in de doos erbij gedaan. Alle andere opzichtige labels zaten er nog aan. (Dus ik heb de jurk niet gedragen tijdens een feestje zoals hun suggereren)

Bij de 2e bestelling zeggen ze eerst dat deze goed retour was gekomen om vervolgens weer maar 1 jurk uit te betalen omdat er volgens hun maar 1 jurk in de doos zat ipv 2. (Bij de post wordt veel gejat volgens hun)

Schandalig en brutaal klantencontact ook waarbij ze je van dingen gaan beschuldigen om hun gelijk te halen en niet uit te hoeven betalen.
Dreigen dat als ik een slechte beoordeling plaats ze het hele mail contact online plaatsen

Ik schakel rechtsbijstand in.

20 juli 2022

Heel blij met de jurk!

Via WhatsApp gevraagd wat de levering was, kreeg binnen 10min reactie en gaven aan max 2 werkdagen naar NL. Onwijs mooie jurk ontvangen binnen de 2 werkdagen dus onwijs bedankt! Erg blij met de jurk, is zoals op de foto's ook! Groetjes Sharina

31 mei 2022

Super behulpzaam

Bedrijf is super behulpzaam wanneer het gaat om retourneren van defecte producten. tot 2 keer toe een retourlabel voor ons aangemaakt en altijd een snelle reactie van de klantenservice. Kwaliteit en prijs staan goed in verhouding.

20 april 2020
Reviews in alle talen tonen. (163 reviews)