Apparaat (motionblinds bridge) nieuw gekocht. Deze bleek bij gebruik nog ingesteld voor een voorgaande (?) gebruiker. Hoeft natuurlijk geen probleem te zijn maar verkoop ‘m dan als tweede kans of gebr... Toon meer

Eenmaal de correcte afmetingen te hebben genomen passen ze perfect voor het raam. Ik heb nu reeds 1 jaar en de batterijen houden het zeel lang uit, perfect ! Misschien toch een minpuntje die ik era... Toon meer

Perfecte slimme rolgordijnen. Het ophangen ging zeer gemakkelijk, zeker dankzij de duidelijke instructies. Wel jammer dat de schroefjes niet worden meegeleverd of bij te bestellen zijn. Koppelen met d... Toon meer

Top kwaliteit geleverd! Rolgordijn met de Eve Motionblinds smarthome oplossing voor, in ons geval, Apple HomeKit. Werkt echt goed net als de andere producten van Eve. Bediening: - stembedieni... Toon meer

1. Raambekledingwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Smartblinds - Smart window coverings that makes your life easier, safer and more sustainable. Pair our made-to-measure electric window coverings with the best known smart home systems and start smart living!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fijne ervaring met Smartblinds

Fijne ervaring met Smartblinds. Bestelling ging soepel en levering een week sneller dan verwacht. Het installeren was goed te doen. Één blind kregen we niet goed aan de praat maar voor ik mijn zin af kon maken bij de klantenservice bleek dat dit om een bekend issue ging en gelukkig makkelijk op te lossen. Een echt mooie toevoeging aan je smart home en i.c.m. Siri/Apple Home werkt het echt goed. De kwaliteit van de stof is goed. Enige minpunt is het motorgeluid bij de grootste blind. Hoe kleiner het gordijn hoe stiller het motorgeluid. Wat betreft accuduur kan ik nog niets zinnigs zeggen.

24 maart 2022

Beste Dion,

Goed om te horen dat je de samenwerking als prettig hebt ervaren. Wat betreft het issue, een kleine reset verricht vaak al wonderen!
Er gaat in de toekomst een update plaatsvinden waarbij men kan kiezen uit verschillende standen, waaronder een minder snelle stand (de huidige soft close) die het geluid aanzienlijk zal verminderen. Veel plezier gewenst van je Smartblinds!

Nieck

Top Product en service!

Top Product en service!

Ik was een van de eersten die bestelde en ook nog een product dat niet live op de site stond, dus ik wist dat het een gokje was. de levering duurde daardoor wat langer dan verwacht, maar uiteindelijk werd alle verwachting nog overschreden. Het servies team van Smartblinds heeft mij super op de hoogte gehouden en uiteindelijk alles heel netjes afgehandeld. Een volgend vergelijkbaar product ga ik 100% zeker weer hier bestellen.

23 maart 2022

Prachtig en vooruitstrevend product

We hebben zeer fraaie rolgordijnen besteld. Levering was zeer snel en kwaliteit uitstekend. De rolgordijnen waren makkelijk op te hangen en via HomeKit/Siri te besturen, wat wil je nog meer…?
Een van de rolgordijnen was helaas scheef gesneden/gelijmd. Na een prettige e-mail wisseling is snel de beslissing genomen door smartblinds om een nieuwe te leveren, kortom uitstekende service.

22 maart 2022

Hey Remy,

Enorm leuk om te lezen dat alles naar wens is! Voor ons is de vraag ook zeer moeilijk wat men nog meer nodig heeft ;).
Mocht een product niet aan onze kwaliteitseisen voldoen, dan zorgen wij voor een gepaste oplossing. Zo houden wij de standaarden hoog en de kwaliteit uitstekend. Geniet van jouw Smartblinds!

Groeten, Maarten

top service!

Uitstekend contact gehad met Maarten en alle vragen beantwoord. Thks

21 maart 2022

Goedemiddag Eddy,

Bedankt voor je review, doet ons natuurlijk altijd goed.

Mochten er toch nog vragen zijn na afloop, dan weet je ons te vinden ;)!

3 duo rolgordijn besteld

3 duo rolgordijn besteld
Waarvan ik er zelf een van verkeerd ingemeten heb
Contact opgenomen met Smartblinds en deden niet moeilijk precies wat op de website staat opnieuw ingemeten en kreeg deze kosteloos een nieuwe opgestuurd met de juiste maten
Top service .
Zou dit bedrijf zeker aanraden
Doen wat ze beloven
En snel

16 maart 2022

Goede rolgordijnen & service

Levering duurde wat langer als dat ik zelf had verwacht.
Na ontvangst heel makkelijk te monteren en installeren. Voor vragen tijdens de installatie ben ik goed geholpen door ee klanten service van smartblinds.
Rol gordijnen zijn van een goede kwaliteit. Ben er zeer tevreden mee!

12 maart 2022

Heel blij met de screen

Heel blij met de screen. Goede service en heel klantvriendelijk. Er waren een paar kleine probleempjes, maar ben super geholpen via de what's-app functie voor hulp. En het is goed opgelost.

Screen werkt heel mooi, goed afgewerkt. Kan nu besturen via google, maar ze gaan nu zelf al naar beneden/omhoog bij zonsondergang/opkomst.

8 maart 2022

Goede service, maar het product heeft toch wel een groot minpunt

Hele goede service en de nodige vragen die ik had, voordat ik mijn rolgordijn had besteld, werden netjes en snel beantwoord. De levering was ook, zoals op de website vermeld, op tijd en het product werd schadevrij door UPS bezorgd. Het enige minpunt is dat de motor van het rolgordijn naar mijn mening extreem veel geluid maakt. Ik heb hem opgehangen in mijn slaapkamer om wakker te worden van het licht, maar ik schrik nu juist wakker van het geluid van de motor die aanspringt. Ik weet ook niet zeker of het om een foute motor gaat of niet, maar het maakt meer geluid dan het rolluik van de buren. Het is ook te horen vanuit de andere kant van mijn huis en als ik in de tuin sta, dus dat vind ik vrij jammer.
Overigens had ik in het begin wat connectieproblemen met Apple Homekit, maar na aanschaf van een Homepod Mini werkte het perfect. Echter wel nog weer extra kosten die erbij kwamen.
Mijn conclusie is dus 3 sterren omdat de service goed was en het rolgordijn voor de rest van prima kwaliteit is, maar toch ben ik bang dat ik er niet helemaal tevreden over ben.

3 maart 2022

Hey Quincy,

Bedankt voor je review! Enige tijd geleden hadden wij telefonisch contact gehad om het probleem van de motor op te lossen. We hebben er voor kunnen zorgen dat de motor werd vervangen zodat het geluid weer normaal was.

Ook zal er in de loop van dit jaar een update komen waarin men zelf de snelheid aan kan passen van de motor. Dit zorgt er voor dat het geluid aanzienlijk stiller kan worden. Naar verwachting zal deze update rond augustus er aan komen.

Prima product.

Ik ben erg tevreden met het de smart blinds. Ik heb er even op moeten wachten (levertermijn was vooraf aangegeven en vertragingen duidelijk gecommuniceerd) en er was iets mis gelopen met de motorzijde. Dat is inmiddels verholpen. Men doet er alles aan om de klant een positieve ervaringen te geven.

28 februari 2022

Beste Johan,

Bedankt voor je review! Er ging bij ons inderdaad iets mis, waardoor de motorkant van jouw producten is omgedraaid (helaas dus aan de verkeerde kant). Inmiddels is dit probleem opgelost en zal dit niet meer voorkomen. We begrijpen dat het omruilen van een rolgordijn te lang heeft geduurd en we zijn daarom volop bezig dit proces te versnellen. We willen je graag voor je geduld bedanken en daarom hebben we je een mail gestuurd. We zien graag je reactie tegemoet :)

Groeten, Maarten

De producten zijn mooi en handig en…

De producten zijn mooi en handig en werken zoals verwacht. De afwerking kan iets beter (de stof schuurt aan de zijkanten waardoor ze snel afrafelt). De levertermijn was ook veel langer dan verwacht.

18 februari 2022

Beste An,
Fijn om te horen dat je Smartblinds bevallen! Om ervoor te zorgen dat de stof niet ratelt tegen de zijkant adviseer ik je om het rolgordijn volledig af te rollen (totdat je de buis ziet) en vervolgens weer helemaal op te laten rollen. Dit zou het moeten verhelpen! Mocht je hier niet uitkomen, bel of mail ons gerust, dan kijken we graag met je mee om het op te lossen. Wat betreft de levertijd zijn wij volop bezig met het optimaliseren van het proces, zodat we stabiele levertijden kunnen waarborgen. Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben!

Prima product

Alles werkt prima en ziet er goed uit. De problemen die we hadden werden snel opgelost.
Wij zijn tevreden en zouden het product zeker aanraden.

17 februari 2022

Bijna perfect!

Bijna perfect! Zou 5 sterren zijn als er misschien schroeven bij meegeleverd waren. En als de batterij eruit te halen is om op te laden. Sinds je een vrij lange kabel nodig hebt

Edit: aangepast van 4 naar 5 sterren vanwege de goede klantenservice 🙂

17 februari 2022

Beste Fady,
Bedankt voor je review en feedback! De reden dat wij geen schroeven meeleveren met de zending is als volgt: iedere ondergrond is anders en vraagt om een ander type schroef. Het is daarom lastig om de juiste schroeven voor iedereen mee te leveren. Wat betreft de accu, deze hoef je er niet uit te halen en kun je eenvoudig door middel van een USB-C kabel opladen. Begrijpelijk dat niet iedereen een lange USB-C kabel tot zijn of haar beschikking heeft. Daarom werken wij er hard aan om dit in de toekomst wél toe te voegen aan bestellingen. Voor nu regel ik dat er kosteloos een lange USB-C kabel jouw kant op komt!

prettige service na probleem

Helaas was de eerst gestuurde blind na een week de motor van stuk. Deze werd snel en zonder gedoe vervangen voor een nieuw exemplaar. communicatie via chat verliep goed en hulpvaardig hierover.

11 februari 2022

TOP product en service.

Mijn tweede set smartblinds zijn snel geleverd en het was met de ervaring van de eerste set smartblinds eenvoudig en snel te plaatsen en toe te voegen aan de apple woning app toe te voegen.
Kwalitatief een uitstekend en mooi product wat simpel te bedienen is via de apple woning app.
TOP product en service.

8 februari 2022

Recent online een rolgordijn besteld…

Recent online een rolgordijn besteld bij Smartblinds. Zonder problemen verlopen! Automatisch werkend gordijn - met afstandsbediening zowel als met motion app (google toepassing) - werd met gemak door een leek als mezelf geïnstalleerd. Hun website geeft zeer ruime ondersteuning, zowel qua kleurkeuzes voor frame als de blinds zelf en met koerier UPS vlot geleverd. Een zeer grote meevaller.

2 februari 2022

De software zit een beetje in de knoop

De software zit een beetje in de knoop, moest m verkeerd om in stellen om m goed te kunnen bedienen met mijn mobiel

2 februari 2022

Beste Timi,

Bedankt voor je review en feedback. Wat betreft de software is er bij ons geen probleem bekend, vermoedelijk is er tijdens de installatie een verkeerde optie aangevinkt waardoor de instellingen anders gingen als gehoopt. Je kunt ons tijdens de installatie altijd bereiken voor advies of hulp op afstand! Zou je ons wellicht aan kunnen geven welke foutmelding je kreeg? Dan helpen we je graag verder.

Maarten

Extreem lange levertijd, ondermaats product

Veel langere levertijden dan gemeld op de site. Ipv 5-6 weken moesten we 2,5 maand wachten. Van de 4 rolgordijnen was er 1 stuk bij levering. Wel netjes een nieuwe gehad trouwens. Een andere rolgordijn is niet goed te bedienen ivm vastzittende knoppen. Hier komen nieuwe onderdelen voor, dus hopelijk is dit binnenkort opgelost. Gordijnen zijn het meerendeel van de tijd niet te bereiken via de app / bridge (moesten overstappen op bridge ivm Apple & Android in huis en beide niet gelijktijdig worden ondersteund). Hier komt schijnbaar nog een nieuwe bridge voor die dit probleem moet verhelpen. Al met al nu bijna 3 maanden na de bestelling nog steeds geen fatsoenlijk werkend systeem. Zeer teleurstellend dat feedback laat of helemaal niet komt en initiatief altijd van ons uit moet komen.

30 januari 2022

Hi Kees,

Als een van onze eerste klanten, heeft het bij jouw order qua levertijd inderdaad langer geduurd dan vandaag de dag het geval is. We begrijpen dan ook erg goed dat dit als onprettig is ervaren. Het helpt daarbij natuurlijk niet dat vervolgens blijkt dat 1 van de producten niet naar behoren functioneert. We balen hier erg van en daarom heb je met spoed een vervangend product ontvangen en voor het ongemak ook direct een gepaste compensatie gekregen. Een nieuwe bridge is onderweg en we hopen dat je binnenkort, ondanks de negatieve ervaring, toch kunt genieten van je slimme rolgordijnen. Graag stel ik voor om even contact met je op te nemen als je de bridge ontvangen hebt, om er samen voor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Mvg,

Mooi en kwaliteit

Onder mijn aandacht gekomen via een review op appletips.nl en daardoor besteld bij smartblinds.nl. Gekozen voor duo-rolgordijn in de Sand uitvoering, zelf opgemeten en besteld.
Toen het duo gordijn geleverd was, duurde het ongeveer 15 minuten om deze op te hangen, precies de juiste afmeting en daarna nog 5 minuten installeren op de smartphone. De kwaliteit is echt goed, de kleur past perfect bij ons huis en de afwerking is erg mooi! Gaaf natuurlijk besturen middels je smartphone / HomeKit. Al met al ben ik zeer tevreden over het duo rolgordijn en smartblinds.nl

27 januari 2022