Na een aanvankelijk positieve start ben ik enorm teleurgesteld in Sunneroo en AlphaEES. We hebben een thuisbatterij laten installeren op 24-09-2025 door Sunneroo, die na slechts zes maanden, op 5 mei... Toon meer
Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... Toon meer
Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... Toon meer
Op 2dec. j.l. de nieuwe Hyundai zonnepanelen gemonteerd gekregen, na een goed verkoopgesprek met Glenn, s’ morgens de omvormers geplaatst door de elektro monteur, super service! s’middags kwam de mo... Toon meer
Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731
de Mortel 89, 5211 XZ, 's-Hertogenbosch, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb aangegeven dat mijn wachtwoord niet correct is ,toen hebben ze mij meerdere codes en wachtwoorden toegestuurd maar ik kreeg het niet gefikst, dan zouden ze een monteur langs sturen en die zou alles resetten en instellen maar dat kost je wel €162 ,daar ben ik mee akkoord gegaan, maar daags erna is het wachtwoord weer niet correct, ik heb gevraagd om weer een monteur langs te laten komen, maar hier gaan ze niet mee akkoord, en ze willen hebben dat ik toch die €162 betaal, dat zou dan voor een dienst zijn die 1 dag gewerkt heeft ,en daar ga ik niet mee akkoord, en nou beginnen ze te dreigen met een incassobureau, mooie zaak ,dus ik zou hier mijn zonnepanelen nooit meer kopen

Antwoord van Sunneroo
Heel vriendelijk en spontaan goed uitleg en veel feedback

Antwoord van Sunneroo
Mijn zonnepanelen deden het al 3 maanden niet .Volgens de verkoper zou het bedrijf mee monitoren en als er plots een verandering zou zijn , zou je een melding krijgen. Ik gebeld en kreeg als antwoord sommige mensen zetten de app uit. Maar als ze moesten komen kosten dat 190 euro. Want de installatie garantie van 2 jaar was een maand voor bij. Dan zelf maar op inspectie blijkt de werk schakelaar weg gesmolten te zijn van binnen, de stroom draad was niet of niet goed aangedraaid. Bijna mijn huis afgebrand de schakelaar zit net onder een houten verdiepingsvloer. Sunnero gemaild en gebeld dat ze zelf hebben gezien dat de panelen al 3 maanden uit stonden en toen nog 2 maanden garantie had. En geen melding van sunneroo gehad. Kreeg een mail dat installatie garantie is voor bij. Zo gaat sunneroo om met klanten en een grote installatie fout . Die een brand had kunnen veroorzaken.

Antwoord van Sunneroo
Alles is keurig volgens afspraak uitgevoerd. Zeer prettige medewerkers, uiterst klantvriendelijk!
Helder voorgesprek. Wat afgesproken werd, is ook uitgevoerd. Er werd meegedacht door elektricien omdat mijn meterkast ook vernieuwd moest worden. Er werd netjes gewerkt door vriendelijke mensen! Ik ben heel blij dat alles zo soepel verlopen is. Laat nu de zon maar schijnen!
Ik ben zeer tevreden hoe de zonnepanelen gelegd zijn,
en de omvormer vakkundig geplaatst en aangesloten is op zolder en naar de meterkast toe.
Er is later ook nog belangstellend geïnformeerd naar mijn ervaring met Sunneroo.
Bedankt.
Goede communicatie, prijs , vakkundig personeel , zeer vriendelijke elektricien ,
Fijn in contact, zowel vooraf als op de montage dag. Goede duidelijke informatie. Fijne en goede service.
Alles uitgevoerd volgens afspraak. Net en vriendelijk. Personeel. Keurig gewerkt volgens duidelijke afspraken.
Marc de vertegenwoordiger van Sunneroo heeft ons goede uitleg en informatie gegeven en er was niks teveel wanneer er nog vragen opduiken, om hier antwoord op te geven. Het voelde dan ook vertrouwd als iemand zich aan de afspraken houd en dan nog via een telefoontje bedankt voor de genomen keuze. 3 Firma’s thuis gehad waarvan er ene helemaal geen offerte heeft gestuurd. Vandaag was het dan zover, Dean en Natu en de elektricien Oleg kwamen de zonnepanelen leggen en een nieuwe meterkast aansluiten. De Jongens hebben ondanks dat het weer niet zo best was zeer goed gewerkt. Alles ziet er strak en netjes uit. Het werd naar onze wensen gemaakt en ook alles netjes opgeruimd. Daarbij waren ze allemaal zeer beleefd. Ook Oleg de elektricien heeft onze meterkast omgetoverd tot een “waardige” kast. Vakmanschap staat voorop, dat is duidelijk te zien, iets wat wij zeer waarderen. Blij dat we deze keuze met Sunneroo gemaakt hebben, hier hebben we geen spijt van. Nogmaals bedankt voor de goede montage vd zonnepanelen en meterkast. Wij zijn dik tevreden.
Goede afspraken welke snel na worden gekomen. Montage verliep vlot, helaas in twee keer moeten doen door het slechte weer. Hier kan Sunnaroo natuurlijk niks aan doen tweede moment was snel gepland. App werkt goed.
Vanaf het begin met het gesprek met de vertegenwoordiger had ik er een better gevoel bij dan de drie andere vertegenwoordigers die er geweest waren kreeg een zeer goeie uitleg van welk systeem het beste was voor mijn garagedak en de ligging ervan ook de montage van de monteurs is zeer naar tevredenheid uitgevoerd en de mannen waren zeer behulpzaam met nog tex en uitleg ook het electrice gedeelte is goed uitgevoerd en de panelen werken uitstekend het is in iedergeval een bedrijf die weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn ik ben zeer tevreden erover wat ik helaas van het andere bedrijf wat het dak van het woonhuis heeft gedaan niet kan zeggen hier heb ik een klacht ingediend voor het slechte werk wat men afgeleverd heefd
Vanaf het eerste gesprek n goed en vertrouwd gevoel .Op de dag van montage netjes optijd netjes en correct gewerkt .Duidelijke uitleg en alles weer netjes opgeruimd ,alleen maar lof .
fijne intake gehad met Hay. meteen naar aanleiding van onze wensen het legplan aangepast. daarna een vlotte en nette oplevering ondanks het slechte weer. meteen inzicht gekregen via de app. voor ons een echte aanrader.
Voor de 2e keer naar volle tevredenheid zonnepanelen laten leggen en wat was dit weer een fijne service. Van het eerste contact tot de after-sales. Alles ervaren als een stralende zon. Ga zo door en wederom bedankt!
Alles conform afspraak en er is goed werk geleverd. Geen onverwachte schade en nette werkmensen die je fatsoenlijk te woord staan en je groeten.
Top bedrijf en zeker een aanrader!!
Van offerte afspraak t/m eind werkzaamheden uitstekend resultaat.
Iedereen denkt mee en werk zeer netjes.
Top installateur Oleg Galiachmetov die van onze oude stoppenkast een nieuwe meterkast met krachtstroom installeerde. Omvormer heeft hij keurig geplaatst en gezorgd dat er geen bedrading langs de regenpijp getrokken zou worden maar gewoon netjes binnen. Geeft opties aan en alle werkzaamheden gaan in goed overleg.
Ze komen op tijd en gaan pas weg als alles werkt en opgeruimd is.
Top team van a tot z
Zeker een aanrader!!!!
Geen best weer, toch hard doorgewerkt.
Goede uitleg app. alles werkt perfect.
Prijsverhouding met kwaliteit tov andere leveranciers zeer goed.
Als één van de weinige partijen kwam Sunneroo fysiek langs en oordeelde de situatie . Daarna een keurige offerte met een helder stappenplan . Vriendelijke mensen die bij ons keurig uitleg gaven wat ze deden in te begrijpen taal.
De app werkt prima , alles is keurig conform afspraak geregeld .
Goed bedrijf!! Snelle plaatsing en fijne service!!