Na een aanvankelijk positieve start ben ik enorm teleurgesteld in Sunneroo en AlphaEES. We hebben een thuisbatterij laten installeren op 24-09-2025 door Sunneroo, die na slechts zes maanden, op 5 mei... Toon meer
Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... Toon meer
Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... Toon meer
Op 2dec. j.l. de nieuwe Hyundai zonnepanelen gemonteerd gekregen, na een goed verkoopgesprek met Glenn, s’ morgens de omvormers geplaatst door de elektro monteur, super service! s’middags kwam de mo... Toon meer
Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731
de Mortel 89, 5211 XZ, 's-Hertogenbosch, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Voor de 2e keer ook weer voor Sunneroo gekozen, eerst ons oude huis in 2020 en nu ons grotere nieuwe huis in 2024.
En ik moet zeggen ook wederom super service!
Van begin tot eind alles goed en duidelijk geregeld, zelfs ook nog 2 weken eerder de zonnepanelen geplaatst dan eigenlijk de planning was omdat er een gaatje vrij was.
De mannen waren vriendelijk en hebben meesterlijk werk verricht.
Wij zijn onwijs tevreden en als we ooit weer verhuizen of de installatie uitbreiden dan kiezen we gegarandeerd ook de 3e keer voor Sunneroo!!
(15 panelen laten plaatsen met optimizers en omvormer plus een volledig nieuwe meterkast voor een prijs waar andere grote aanbieders niet tegenop konden.)
Zeer tevreden over Sunneroo, vakmensen die weten wat ze doen. contact was snel gelegd en we kregen een duidelijke uitleg en een bod tegen een zeer goede prijs. Ondanks tegenslagen van buiten af (weersomstandigheden december - januari) bleven ze in contact om hun werk zo snel en goed mogelijk af te maken. na de offerte is er nog overleg mogelijk met de mensen die het komen monteren om zo samen en naar ieders wens de montage te laten plaats vinden. ze hebben alles netjes gemonteerd en schoon achtergelaten.
na montage kregen we een duidelijke uitleg over de werking van de zonnepanelen en de app.
Bedankt voor het goed meedenken over mijn pv installatie. Hij ligt er mooi op en ik ben erg tevreden hoe het van opname gesprek tot uitvoering is gegaan.
Het was een fijne samenwerking van het begin tot het eind. Eerst een mooie offerte ontvangen van Sunneroo en wat mij opviel is dat zij niet opdringerig waren. De monteurs zijn 3x geweest daar het weer het de eerste 2 x niet toeliet door de wind. Veiligheid voor alles!! De monteurs waren altijd correct en hebben mooi en netjes werk geleverd. Na je betaling(achteraf) ontvang je ook netjes een mail dat de betaling is ontvangen. Wat ons betreft een aanrader!!
De accountmanager heeft ons heel goed geïnformeerd, wij hebben de opdracht direct bevestigd. De monteurs hebben goed en netjes gewerkt, wij zijn enorm blij met het resultaat. Top bedrijf !
14 panelen plat dak. Netjes op tijd, hard doorgewerkt en alles vakkundig en werkend aangesloten en opgeleverd. Aanrader!
Fijne service, zeer meedenkend! Snelle leveringen en installatie.
Zij zijn perfect nagekomen wat zij hebben afgesproken/ beloofd. Ook de medewerkers die de installatie hebben verzorgd hebben perfect gewerkt, waren zeer beleefd en ruimde de rommel op. Klasse jongens jullie zijn een aanrader voor mensen die overwegen een nieuwe meterkast of zonnenpanelen aan te schaffen.
Na een lange tijd zoekwerk te hebben verricht uiteindelijk via een “adviessite” een aantal offertes binnen gekregen. In totaal had ik zeven offertes. Ondanks het feit dat ik mijn wens na vooronderzoek heel duidelijk had geformuleerd kreeg ik verschillende configuraties aangeboden. Ik heb de goedkoopste en de duurste aanbieder gelaten voor wat het was en van de vijf overgebleven aanbieders drie partijen uitgenodigd voor een schouw. Rick, de adviseur van Sunneroo was de enige zonder een flauwekul verhaal die uiteindelijk ook nog eens met een aangescherpte offerte kwam maar niet de allergoedkoopste was. Ik heb Sunneroo de opdracht gegund op basis van hun professionaliteit. Die zelfde professionaliteit kwam ik tegen bij de communicatie, levering, installatie en nazorg. Inmiddels dik tevreden over mijn zonnepanelen. Een dikke pluim voor Sunneroo en speciaal de medewerkers. Stuk voor stuk keurige vakmensen!
Ik kan iedereen sunneroo aanbevelen. Van a tot z heel professioneel en vakbekwaam.
Al het personeel was heel vriendelijk.
Prettig proces van begin tot eind, met aandacht voor de wensen van de klant, met goed overleg over de plaatsing van de zonnepanelen en mooie uitvoering. Goede begeleiding bij opstarten van het monitoring-systeem.
Heel tevreden en dat voor de huidige lage prijzen.
Glas-glas panelen genomen met >35 jaar levensduur.
Hello Sunshine!
Ik wilde zonnepanelen op mijn plat dak en heb via de vergelijker op de site bedrijven uitgenodigd om een offerte te maken. Sommige zijn gekomen voor uitleg en de wensen en mogelijkheden. Jullie adviseur was vriendelijk, meedenkend, duidelijk en al meteen favoriet. Geen lange wachttijd en geen betalingen vooraf. De monteurs waren evenzo vriendelijk en leverden vlot en goed werk af. Jammer van de weersomstandigheden (veel regen en vorst), daardoor konden ze tot 2 keer toe geen gat boren in het dak. Ook op kantoor zit prima personeel, snelle reacties en planningen, goede uitleg en nazorg.
Sunneroo is TOP en bezorgd mij veel SUNSHINE
Realistische prijs en snelle en vakkundige levering en installatie.
Ik ben super tevreden met de geleverde service van Sunneroo. De geleverde service was uitstekend, en de werkwijze was professioneel en efficiënt. Heldere en duidelijke afspraken. Ook de persoonlijke benadering spreekt mij zeer aan. Het installatieteam heeft mijn huis netjes achtergelaten, werkte in weer en wind en dacht mee met ons als klant wat ik zeer waardeerde. Zonnepanelen installeren was een vlotte en positieve ervaring!
Fijn contact, goede service, goede installatie. Binnen 1 jaar tijd door verhuizing 2 keer zonnepanelen afgenomen en 2 keer tot volle tevredenheid!
het was gewoon goed gezelig mensen die over de vloer kommen ook de mensen van kantoor niet opdringen
Ze doen wat ze beloven,komen op tijd hebben oog voor vragen en leveren meteen een oplossing.
Na installatie wordt alles goed uitgelegd en als alles is opgeruimd en je tekens voor akkoord dan pas wordt de factuur gestuurd zodat je makkelijk van iDEAL kunt betalen.
Alle lof voor werk en service
Bij de aankoop waren de mensen al heel vriendelijk en ga je uit van een verkooppraatje, maar deze mensen zijn ECHT aardig! Ook het zeer vakkundige personeel is uiterst vriendelijk en meedenkend. Ik ben blij dat ik met sunneroo in zee ben gegaan.
Zijn vergeten de geplaatste zonnepanelen aan te melden.
Liegen hierbij nog dat zij dat wel gedaan hebben. Ik heb het ten slotte na 2 jaar maar zelf gedaan. Ben er te laat achter gekomen. Werkelijk waardeloos. Onbetrouwbaar dus.

Antwoord van Sunneroo