Dit is een onverantwoordelijk bedrijf dat mensen van hun geld berooft en idioten heeft, geen werknemers. Het wijzigen van de naam ontslaat u niet van de contracten, u kunt wel een compensatie vragen (... Toon meer

Overgestapt naar Tmobile internet thuis. Wat een grote fout!! Zit al 2 weken zonder internet, geen oplossing geboden niks. Continue zelf contact opnemen terwijl het andersom zou moeten zijn. Momenteel... Toon meer

In één woord : Waardeloos. Communicatie slecht, komen afspraken niet na, denken verder niet mee. Glas besteld, na bijna een jaar en geen enkele communicatie vanuit Tmobile blijkt het nog "even" te du... Toon meer

Internet en tv aangevraagd vanwege stapelkorting met meerdere mobiele abbonementen op mijn adres. Erg tevreden. Alles is op tijd geleverd, er zat een link bij(qr code) waar ik de handleiding zo kon vi... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Storing Tmobile, geen adequate oplossing of reactie!

Er schijnt een storing te zijn geweest in Hardenberg op het glasvezelnet. Bij mijn ouders werkt nu al 3 dagen het internet en telefonie niet. Je wordt weliswaar netjes te woord gestaan bij de helpdesk, maar de oplossing of reactie duurt zeker nog 3-5 werkdagen, althans de bevestigingsmail. Mijn ouders zijn nu volledig onbereikbaar en dat tijdens een crisis met ziekenhuisopname! Ook bankzaken ed blijven zo liggen. Straks zijn we dus een dikke week verder en weten niet als het opgelost wordt.. Prutservice!!!! Onvoorstelbaar.

23 februari 2019

Misleid actie

Hallo,

November 2017 zakelijk abonnement afgeloten. Eind januari aan de bel getrokken omdat er niets gefactureerd werd. Een medewerker van Tmobile start een onderzoek hoe dat kan gebeuren, omdat ik de toestel al had ontvangen. Medewerker tmobile belt mij zelfde dag terug na haar onderzoek deelt ze mee dat er geen aanvraag voor nieuw abonnemt gevonden kan worden en zodoende de toegestuurde toestel "Gratis" is. Bevestiged tot 3 keer toe feliciteerd ze mij en vraagt ze of ik een nieuw abonnemt wil. Nou dank u voor de gratis toestel en doe er dan maar nog 1.
6 Maanden later komen ze dus er achter dat het niet gratis is en na mijn verbazing ondek ik tot een maand terug dat ik dus nu vast zit aan 2 abonnementen. Na een lange en drukke telefoon verkeer komen ze met een oplossing dat ik de toestel terug kan sturen en al me betaalde toestelkrediet kosten ingehouden zullen worden maar dat ze wel de abonnement kosten terug storten en stop zetten.

Dat vind ik zeker geen goedmakertje na een blunder van Tmobile. En mee werken doen ze ook niet om de medewerker van het gesprek aan te spreken en tot getuigen te roepen terwijl ze dat makkelijk kunnen. Dat zou dus snijden in eigen vinger zijn maar goed. Eerlijkheid is ver gezocht bij Tmobile. Dat terzijde een goedmakertje hebben ze dus ook niet te bieden.
1 Ster is al veel voor zo een blunder en achteraf hoe een consument wordt weggepest.

mvg

Garage Gani
M.Demirci

17 december 2018

Supertevreden

Zeer goede provider. Al jaren abonnee en inmiddels met mijn man meerdere abonnementen. Klantenservice in de winkel vind ik goed.

2 november 2018

5 sterren voor liegen en bedriegen dat is het enige waar t mobile goed in is

Apparatuur 2 keer niet aangekomen... vervolgens helemaal geen apparatuur gekregen, onze tv kabel beschadigd met aanleggen glasvezel kabel. Niks opgelost. Vervolgens monteur aan de deur die wist niet dat er geen apparatuur was. Dus de communicatie onderling mankeerd ook van alles aan! Werd van alles beloofd bleek niks van waar te zijn... Dan krijg je ineens te horen dat het contract is opgezegd (Is door ons niks opgezegd) ga je naar een andere provider die alle fouten van T-Mobile oplost... krijg je te horen dat er ineens niks is opgezegd zitten inmiddels bijna half jaar zonder tv en internet. Willen ze ons door hun fouten onderling, een boete van €75 opleggen.

31 oktober 2018

TMobile

Provider voor mobiel abonnement: prima.
Op dit moment heb ik zeker geen duur abonnement in vergelijking met de concurrent(en). Het netwerk doet het bijna overal goed. Het internet is erg snel en duidelijk inzicht (via de app) in de kosten en de nog te gebruiken gb's/mb's.

Provider voor internet/televisie kortom voor thuis: niet doen.
Altijd problemen met de televisie, het internet (wifi) en de pakketten die aangeboden worden. Meerde malen met de klantenservice aan de telefoon gehangen maar er wordt geen oplossing gezocht. Elke keer wordt de modem weer gereset, dit is al zo'n 10x gebeurd. Ze vertikken het helaas om iemand langs te sturen. Kortom een dramatische ervaring.

27 oktober 2018

Klantenservice ... Zo raak je klanten kwijt!

Klantenservice ... hoe het niet moet.
Enkele maanden geleden liep het contract van mijn moeder af en ontving ze voor haar opeens een factuur die ongeveer €15,- hoger is dan haar gebruikelijke factuur. Na een telefoontje met de klantenservice van T-Mobile zou de korting verrekend worden met de volgende factuur en vervolgens zou haar gebruikelijke korting blijven staan. Voor mijn moeder een nette mondelinge afspraak. Prima opgelost, dacht ze.
Afgelopen maand vertelde ze mij dat ze weer twee facturen van bijna €50,- had gekregen i.p.v. de €32,50 die ze normaliter betaalt. Dus, weer een telefoontje naar die klantenservice. Daar kreeg ze te horen dat ze geen recht meer op korting heeft en dat de enige oplossing een nieuw abonnement is. Geen enkele reactie op de voor haar torenhoge factuur, geen excuses, niets. Een nieuw abonnement afsluiten, of anders ergens anders naartoe. Mijn moeder is bijna 65 en houdt helemaal niet van 'nieuw' en wilde helemaal niet overstappen. Veel te veel gedoe. Echter, nadat ook de tweede medewerker waar ze vervolgens mee sprak geen enkele poging deed om haar tegemoet te komen en haar succes wenste bij haar nieuwe provider, brak voor haar de klomp.
Natuurlijk kan er sprake zijn van miscommunicatie en kan mijn moeder het verkeerd begrepen hebben, maar als je een beetje slim bent -T-mobile- stel je je klant gerust, kom je hem/ haar (een beetje tegemoet) en duw je je klanten niet in de armen van een ander. Nu heb je €45, anders had je een trouwe klant voor ten minste €32,50 een jaar (of misschien zelfs twee). Gemiste kans lijkt mij.

Overigens, mijn moeder heeft een Unlimited abonnement waarvan de laatste tijd de aankoop knop het niet deed. Ze kan regelmatig geen nieuwe gratis data kopen en heeft dan heel traag internet. T-Mobile Unlimited belooft unlimited data, maar je moet wel na elke 1000MB nieuwe data kopen en die knop werkt regelmatig niet.

24 september 2018

Zeer tevreden

Al jaren trouwe klant bij T-Mobile en erg blij met de service en help je goed op weg

11 juni 2018

Goede provider

Al jarenlang bij TMobile goede provider. Jammer dat je factuur nooit bij je e-mail zit, maar dat je eerst moet inloggen. En ergggg jammer dat je bij verlenging als jarenlange trouwe klant , geen echt aantrekkelijk bod krijgt! Bestaande klanten zijn ook belangrijk om te behouden😉.

18 maart 2018

Nog 1 keer T-Mobile

Nog 1 keer T-Mobile. Klantenservice was moeijlijk bereikbaar de afgelopen dagen. Wachttijd langer dan 30 min. Kan 2 dingen betekenen : veel klachten of mijn belletjes en emails zat.
Uiteindelijk iemand aan de telefoon gehad maar kon ook niet uitleggen waarom er in mijn contract stond inc btw en toch btw wordt berekend.
Weet 1 ding.......... geen T-Mobile meer. Harde les

17 november 2017

Verzekering zonder dit te willen

In de winkel gezegd dat ik geen verzekering wilde, dat zou de jongen uit de winkel wel 'voor mij regelen'. Hij heeft blijkbaar helemaal niks geregeld, via live chat contact opgenomen maar die kunnen niks voor mij doen. Schandalig hoe dit word aangepakt. Ik heb al 10 jaar een abonnement en vervolgens zeg je ergens nee tegen en krijg je wel een verzekering. Te idioot voor woorden. Zodra mijn abonnement is afgelopen ben ik hier weg, belachelijk.

25 september 2017

Geen ontvangst in huis

Helaas heb ik binnen in huis met Tmobile geen ontvangst. Ik bedoel dus echt GEEN ontvangst. Als ik buiten sta is het redelijk maar ook niet zoals het zou moeten. Ik woon in het Gooi dus niet ergens midden in een bos (waar het ook zou moeten werken, maar goed)

Meerdere telefoons om te testen, allemaal hetzelfde.
Andere provider (zelfs een prepaid) en werkt alles wel met prima ontvangst in huis en buiten.

24 maanden vast aan dit bedrijf en eigenlijk gooi ik mijn geld dus weg.
Nooit meer Tmobile voor mij!

31 januari 2016

Altijd duidelijk

Altijd duidelijke klantenservice. Jammer dat je als vaste klant geen korting krijgt bij het verlengen van je abonnement. Dit gebeurt bij de grootste concurrenten wel.

16 januari 2016

Prima service!

In februari (2013) een nieuw abonnement met telefoon afgesloten via Top GSM deals.
Die had toen nog hele leuke aanbiedingen, vind ik nu wat minder overigens (duurder).
Maar goed, dat is allemaal goed gegaan.

In Juni/Juli kreeg ik echter problemen. Als iemand mij probeerde te bellen kregen ze via een bandje te horen dat ik niet bereikbaar was. Niet altijd, soms ging het goed en dan was het weer een paar dagen waardeloos. Contact opgenomen met T-Mobile. Na wat uitwisseling van informatie, waar en wanneer dat gebeurde, kwam er na onderzoek uit dat ik (vooral thuis) verminderd bereik had en kwamen ze met een aantal voorstellen. Ik kon kiezen uit korting op mijn abonnement, of het abonnement kosteloos beëindigen, met of zonder overnamen van mijn mobiel. Omdat ik het moeilijk vond om daar meteen een keuze in te maken werd er eerst nog 2 sim kaarten en 2 adapters toegestuurd zodat ik een zogenaamde "kruistest" uit kon voeren. Omdat dit helaas geen verbetering gaf, heb ik besloten mijn abonnement te beëindigen. En ook dat is prima begeleid en verlopen bij T-Mobile.

Ik weet dat er vaak gezeurd word over T-Mobile, maar ik moet zeggen dat ik de service en het meedenken over een oplossing van mijn probleem dik voldoende vond. Ik neem (helaas) als zeer tevreden klant afscheid van T-Mobile, en wie weet als ze de bereikbaarheid bij mij in de buurt op orde hebben ik wel weer eens de overstap waag :-)

16 september 2013

Teleurstellende/ Zeer slechte service.

Onlangs was ik van bankrekening gewijzigd en bij de nieuwe bank, had ik gebruik gemaakt van een overstapservice.
Blijkbaar hadden ze dit niet tijdig doorgegeven aan Tmobile, of Tmobile had dit niet tijdig verwerkt.
Vanaf een vrijdag had ik geen verbinding. Ik was in de veronderstelling dat het aan mijn ontvangst lag, omdat dit zeer slecht is. Gebeld met een medewerker en verzocht mij aansluiting te geven, zodat ik mijn factuur via internetbankieren kon betalen. Nee was het antwoord, of ik even naar de binnenstad wilde gaan om in de winkel te betalen. Niet eens een brief of een telefoontje, waarom er gestorneerd was. De medewerker deed ook nog bijdehand en enige vorm van klantvriendelijkheid was ver te zoeken.

5 augustus 2012

ultra slechte klantenservice

ik zou het niet willen aan raden bij t mobile klant te worden.
hele slechte ervaringen en duur!
heb spijt dat ik 2 jaar contract heb ik ga zo snel mogelijk naar iets anders.

17 juli 2012
Reviews in alle talen tonen. (274 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken