Had het verkeerde hoesje besteld. A71 ipv A17. Geen probleem kreeg de volgende dag al de goede en hoefde die andere niet terug te sturen. Wat een service.

Per ongeluk het verkeerde hoesje besteld (S20 ipv S21), maar kon het terugsturen en kreeg een tegoedbon. Had het hoesje vorige keer binnen een dag binnen, dus als het nu net zo snel gaat is het proces... Toon meer

Fijne, makkelijke website. Het bestelde artikel komt precies overeen met de afbeelding op de site. En razendsnelle verzending met zeer duidelijke emailbegeleiding. Fijn dat op de site aangegeven word... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Op trendyhoesjes.nl vind je assortiment van meer dan 10.000 unieke hoesjes, screenprotectors en andere toffe accessoires!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

4,8

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

pasjes blijven vast zitten in hoesje

Maken ze hoesje waar je je pasjes in kunt doen, zit er bijna elke dag een pas vast. Heb zelf me hoesje hierdoor kapot moeten maken, omdat me pasje zo erg vast zat.
Hun hier ook over gemaild, maar ze kunnen niks doen.

5 juli 2022
Logo Trendyhoesjes

Antwoord van Trendyhoesjes

Beste Dagmar,

Allereerst bedankt voor je feedback.

Wat vervelend om te lezen dat het door jou ontvangen hoesje niet aan je wensen voldoet. Ondanks dat de klacht vanuit jou pas enkele maanden na ontvangst aan ons is gecommuniceerd hebben wij direct een oplossing aangeboden. Inmiddels hebben wij jou voorzien van een nieuw hoesje die wij vooraf op kwaliteit hebben gecontroleerd. Helaas voldoet ook deze niet aan jouw verwachtingen.

Wij vinden het jammer dat we jou, ondanks de geboden oplossingen, niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mocht je ooit nog vragen hebben over je bestelling dan is onze klantenservice bereikbaar via 040 218 06 11 of info@trendyhoesjes.nl.

Met vriendelijke groeten,

Trendyhoesjes.nl

Snelle levering, maar het hoesje is net niet goed voor de A53, de drukknoppen voor het geluid etc. Zitten te hoog. Verder goede kwaliteit

23 juni 2022

Te laat geleverd …

Ik bestelde dit omdat het binnen 48u ofzo zou geleverd worden, ik vertrok nl 3 dagen na de bestelling op rondreis en het moest mee. Jammergenoeg zonder … werd niet geleverd!
Vorige week voor een vriendin een 2e hoesje besteld, het is nl een super fijn hoesje in gebruiksgemak, en deze keer duurde het exact 7 dagen eer het in Belgie geleverd werd. Dus beter geen 24u service beloven.

17 juni 2022
Logo Trendyhoesjes

Antwoord van Trendyhoesjes

Beste Sabine,

Bedankt voor je bericht.

Wat vervelend om te lezen dat je jouw bestelling niet op tijd ontvangen hebt! Het is goed om te weten dat zendingen naar België standaard 2 tot 3 werkdagen onderweg zijn. Dit betekent dus dat 48 uur niet gegarandeerd gehaald kan worden door ons.

Op basis van jouw gegevens kan ik geen bestelling terugvinden. Zou je onze klantenservice kunnen contacteren via info@trendyhoesjes.nl of 040 218 06 11? Dan helpen wij je graag verder als de zending in de tussentijd nog niet geleverd is.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice Trendyhoesjes.nl

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.
Het zou wel prettig zijn als er duidelijkere foto's van achterkant EN voorkant van de hoesjes op de site zouden staan. Kan ook aan mij liggen, maar het was voor mij niet duidelijk (genoeg).
Verder prima voor elkaar.

10 juni 2022

Topper.

Was goed geregeld en was zo in huis. Super product. Dankjewel.

4 juni 2022

Goedkoop en goede kwaliteit

Ik heb hier twee metalen apple watch bandjes gekocht. De meeste websites verkopen exact dezelfde bandjes, maar op deze website kon ik ze voor (veruit) de goedkoopste prijs krijgen. Snelle levering gewoon door de brievenbus. De bandjes zijn ook van goede kwaliteit.

1 juni 2022