‘t Is even een stap: je e-bike wegdoen omdat je je niet meer veilig voelt op de weg. Knoop doorgehakt en besluit genomen. Realistisch aanbod gekregen, en ja gezegd. Fiets werd netjes in afgesproken... Toon meer
Bij UPWAY fiets TENWAY AGO AIR BELT model 2025 gekocht met 5 km op de teller. De batterij heeft na 4 laadcycli (waarvan 2 bij aankoop) reeds de geest gegeven. Nog steeds geen oplossing of vergoeding... Toon meer
Via upway inmiddels 2 fietsen gekocht en zijn uitermate tevreden. Van 1 fiets was de gps module defect en door lokale fietshandel kunnen laten repareren met toestemming van Upway. Geld de dag erna al... Toon meer
Twee mooie fietsen gekocht, helaas met een paar mankementen. Deze kon ik laten repareren bij de lokale fietsenwinkel en de kosten werden overgenomen door Upway. Echt super aftersales. Verder goede pri... Toon meer
At Upway, we are offering a large selection of affordable and professionally reconditioned e-bikes.
Verenigde Staten
- support@upway.shop
- upway.shop
Vraagt klanten om een review
Bijzonder tevreden over levering en communicatie
Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Fiets werd volgens afspraak geleverd. Omdat het eveneens bestelde slot nog niet geleverd kon worden omdat hún leverancier niet tijdig leverde, werd na een mailtje op mijn verzoek deze bestelling geannuleerd en het geld direct teruggestort. Mijn emails werden echt binnen 15 minuten beantwoord.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Technisch mankement opgelost
Fiets is top geleverd . Maar na een paar ritjes blijkt dat bij het schakelen naar de hoogste versnelling , de ketting de kettingkast raakt. Kettingkast heeft een productiefout .
Fiets is dus niet gecheckt bij aflevering . Klantenservice stuurt me naar een dealer . Die wil de kettingkast verwarmen en buigen .
Kortom niet tevreden
Update:
Heb het probleem met de kettingkast zelf opgelost .
Het blijkt geen productiefout te zijn , maar een tiewrap die de kast naar binnen duwde.
Klantenservice heeft dit goed opgepakt .
Kortom zeer tevreden .

Antwoord van Upway
Ik was heel tevreden met mijn aankoop…
Ik was heel tevreden met mijn aankoop in juli. Mooie fiets en voor een fijne prijs.
Nu werkt mijn accu niet meer goed en moest ik deze laten checken bij een fietsenwinkel. Meerdere fietsenwinkels in mijn buurt benaderd maar die kunnen allemaal mijn accu niet uitlezen. Het merk schijnt erg bijzonder te zijn.
Hierdoor kan ik dus niet naar m'n werk fietsen terwijl ik deze fiets nodig heb voor m'n werk en zeker nu ik zwanger ben afhankelijk ben van deze fiets.
Ik heb spijt van deze online aankoop want nu er dus iets mis blijkt te zijn is er niemand die mij kan helpen en wordt ik naar een fietsenmaker verwezen die niet bekend is met mijn fiets en ook uiteraard niet de verantwoordelijkheid voelt om mij te helpen.

Antwoord van Upway
2 fietsen gekocht bij upway.
2 fietsen gekocht bij upway.
Echt super, contact was goed levering was heel netjes.
En de fietsen zagen er echt super uit en fietsen heerlijk, alles was netjes verpakt. Ik zou het iedereen aanraden
Mooie fiets geleverd
Mooie fiets geleverd, exact zoals beschreven. Er stonden 0 km’s op de teller, volledig conform de advertentie. Duidelijke instructies voor de montage en alles wat nodig was, werd netjes meegeleverd. Zeer vlotte ervaring van begin tot eind. Absoluut tevreden!
Ik ben niet van de verplichte veldende verplichte velden
Ik ben niet van de verplichte velden
Mijn fiets is na een paar weken al…
Mijn fiets is na een paar weken al kapot gegaan. Ik ben door jullie doorverwezen naar een fietsenwinkel om een offerte te laten maken. De fietsenmaker geeft echter aan dat er eerst een diagnose/test moet worden uitgevoerd om vast te stellen wat het probleem is, wat mij logisch lijkt.
Desondanks blijven jullie aangeven dat de reparatie voor €30 uitgevoerd kan worden, terwijl de fietsenmaker duidelijk aangeeft dat dit niet mogelijk is. Hierdoor kom ik klem te zitten tussen jullie en de fietsenmaker.
Dit vind ik erg frustrerend, zeker omdat ik zowel garantie als een schadeverzekering heb afgesloten. Ik verwacht dan ook dat dit correct en zonder extra discussie wordt opgelost.

Antwoord van Upway
bedrijf is zijn afspraken nagekomen
bedrijf is zijn afspraken nagekomen, kleine minpunt, er ontbrak een gereedschap voor de montage maar de benodigde sleutel is ook in Nederland verkrijgbaar

Antwoord van Upway
Inmiddels 3 elektrische fietsen gekocht…
Inmiddels 3 elektrische fietsen gekocht bij upway. Goede prijs kwaliteit verhouding. Relatief snel bezorgd.
Super fiets!
Mooie en hele fijne fiets! Ziet eruit als nieuw. Levertijd was wat langer als gehoopt en je hoort alleen welke dag ze komen, geen tijdindicatie of telefoontje net voordat ze er zijn.

Zeer goede service
Makkelijk bestelproces. Het ging op zich helemaal goed tot dat er een vrachtwagen voor de deur stond zonder fiets erin. Gelukkig twee dagen later wel in huis.
Service en contact via mail is perfect. Heel vriendelijk en snel reactie.
Helaas binnen 3 maanden een paar makenmenten aan mij fiets gehad waardoor ik een aantal keren naar de fietsenmaker moest. De rekeningen heeft Upway voor allemaal betaald. Mijn vertrouwen in de fiets was erg dus gevraagd of ik hem kon retourneren. Dat was geen enkel probleem.
Kosteloos geretourneerd (het enige waar ik voor verantwoordelijk was was het goede verpakken). Ook nu weer alles vlot geregeld.
Ik ken weinig bedrijven waar ze zulke goede service leveren via de mail. Ze houden alles ook keurig bij.
Ik heb gewoon pech gehad met mijn fiets, daarom vier sterren. Maar verder was het perfect.
Goede prijs, en goed geregeld.
Het contract was zo gelegd. Upway stuurde iemand om de fiets op te halen, die hem vervolgens goed in pakte.na 4 dagen kreeg ik de mail dat hij was aangekomen en dat hij binnen 48 werd beoordeeld. De volgende dag al een mail dat ze het afgesproken bedrag over zouden maken. Dezelfde dag stond het op mijn rekening. Ik ben echt zeer tevreden over de verkoop van mijn fiets.
Upway heeft een ruime keuze in…
Upway heeft een ruime keuze in verschillende prijsklassen. Bestellen gaat zeer eenvoudig en leuk dat ik een Vattenfall kortingsbon kon gebruiken. De levertijd van de fiets was ruim twee weken vanuit Duitsland, waarschijnlijk vanwege slecht weer en nieuw vervoersbedrijf. Wel moest ik de chauffeur helpen de doos naar mijn huis te dragen. Je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het proces. De fiets leek wel nieuw en fietst fantastisch, ben er erg blij mee.
Snelle levering (binnen 2 dagen) en…
Snelle levering (binnen 2 dagen) en anelle reacties op vragen. Heel blij met mijn fiets.
Wat ik gekocht had bleek boven…verwachting
Wat ik gekocht had bleek boven verwachting.
Op zaterdag gekocht en op donderdag bezorgd. Keurig verpakt en de e-bike is echt geweldig, en dat voor die prijs!. Top. Dikke pluim voor dit bedrijf!.
De wet van Murphy in alle hevigheid... werkelijk alkes ging fout bij het ophalen van de fiets ( Post NL) en de communicatie.
Totdat ik Jordy via de helpdesk kreeg... die persoonlijk alle problemen voor me oploste en tot het eind zorgde dat alkes toch nog goed kwam... Top Jordy... toch een aanrader dit bedrijf.
Communicatie kan altijd beter maar ok... het blijft mensenwerk
Fijne fiets!
Fijne fiets gekocht, goed geïnformeerd en tips na aankoop. Bezorging verliep zeer goed. Heel blij mee
Uiteindelijke prima!
Update 17-4-2026:
De eerste 200 kilometer staan op de fiets en afgelopen week is de fiets bij de lokale fietsenmaker langs geweest voor afstelling derailleur. Gevraagd of ze daar even alles wilden controleren en dat is uitvoerig gedaan. Er bleek nogal wat niet (goed) vast te zitten dit is allemaal hersteld. Factuur hiervan is zoals afgesproken met Upway gedeeld en deze wordt 1 dezer dagen betaald door Upway. Helemaal prima zo, goed opgelost door de klantenservice! N.a.v. de laatste communicatie en ondersteuning van de support afdeling kan ik nu wel zeggen dat ik Upway aan kan raden!
Update 9-2-2026:
Vorige week telefonisch contact gehad met Pamela van Upway. Duizendmaal excuses voor de service en vooral levering van de fiets. Ik heb begrepen dat ze ondertussen geen zaken meer doen met DB Schenker. De verzendkosten zijn ondertussen netjes zoals eerder aangegeven terugbetaald.
Ook heb ik het gehad over de communicatie vanuit Upway per mail. De persoon die mij in eerste instantie had gemaild bleek nieuw te zijn, ze hebben hem onder hun hoede genomen en gaan hem verder begeleiden dit in de toekomst beter op te pakken. Helemaal prima.
De fiets is ondertussen geleverd en fietst zo goed als prima. Het viel mij wel op dat de fiets in de hoogste versnelling regelmatig doortrapt. Nadat ik langs ben gegaan bij de lokale fietsenmaker bleken ook diverse andere zaken niet goed vast te zitten. Van Pamela van Upway begreep ik dat het servicecenter in Duitsland af en toe wat slordig werk aflevert maar ook dit gaat geregeld worden. Ik mag de fiets nogmaals langs de lokale fietsenmaker brengen en de kosten voor het afstellen van de derailleur en eventuele andere loszittende zaken mogen gedeclareerd worden aan Upway.
Al met al heeft Pamela de eer van Upway hiermee gered. Voor nu ben ik een stuk tevredener. Voor nu gaat het aantal sterren omhoog. Zodra de laatste puntjes geregeld zijn krijgt Upway van mij 4 sterren. Voor nu even op 3 sterren totdat alles geregeld is. 5 sterren kan ik met onderstaande eerste ervaring niet geven maar ik ben hoopvol dat alles naar wens wordt opgelost.
29-1-2026:
De aankoop gaat perfect! Fietst besteld, via de mail is het proces duidelijk en alles gaat volgens planning. Fiets wordt na 1 a 2 dagen overgedragen naar de transporteur, krijg daar netjes updates binnen per mail, maak een afspraak voor levering, helemaal prima! Totdat de fiets is aangekomen in het distributiecentrum.
Dan wordt het stil. Leverdatum heb ik speciaal vrij genomen en zit heel de dag thuis te wachten. Geen fiets.
Na het weekend eens een mail gestuurd naar Upway (telefonisch contact niet mogelijk, nergens een telefoonnummer te vinden), antwoord gekregen dat ik het beste contact op kan nemen met de transporteur.
Oké, ik heb een groot bedrag naar jullie overgemaakt en nu gooien jullie het gelijk over de schutting naar de transporteur. Even verder gezocht en op de website van Upway staat letterlijk "Mocht de track & trace informatie langer dan 3 dagen niet zijn bijgewerkt, neem dan contact met ons op. We zullen dan de situatie met de vervoerder opnemen!". Dit ook even per mail weer teruggekoppeld. Antwoord van de volgende persoon bij Upway of ik de Track & Trace code heb van de leverancier en alvast een excuus dat het druk is. Natuurlijk heb ik die! Die zouden jullie ook moeten hebben toch? Maar goed deze teruggemaild. En toen werd het stil. Wel een automatische mail hoe ik de interactie vond van het support kanaal van Upway.
Dag later antwoord per mail van de transporteur, of ik contact wil opnemen met het distributiecentrum. Top! Ga ik doen! Na ongeveer 45 minuten in de wacht te hebben gezeten maar opgehangen. Ik heb wel wat beters te doen. Ondertussen maar weer een mail naar Upway over mijn bevindingen tot nu toe en hoe ze dit denken op te gaan lossen. Ik wacht nog steeds op antwoord.
Dag later maar weer eens geprobeerd te bellen naar het distributiecentrum en na 15 minuten on-hold eindelijk iemand aan de lijn! Excuses, het magazijn staat zo vol dat ze niet eens met de heftruck naar binnen kunnen. Oké, vervelend. Kan er een globale levertijd dan aangegeven worden? Nee, helaas.
En dat is de status tot nu toe. Upway verschuilt zich achter de transporteur en reageert nergens meer op, status onbekend.
Lijkt erop dat bij Upway zodra alles volgens het proces gaat het prima is (mijn collega heeft hier een fiets besteld, ging helemaal prima) maar zodra het proces hapert, om wat voor reden dan ook, je aan de goden bent overgeleverd.
Zou ik Upway aanraden? Dikke nee. En dan heb ik de fiets nog niet eens ontvangen.
Informatieve website met foto's en snelle verzending.
Zeer goede informatieve website met foto's van de fietsen. Van elektrische fietsen zou het goed zijn als de accuconditie in procenten ook wordt aangegeven.
Snelle verzending, fiets binnen een week bezorgd, en goed verpakt met duidelijke handleiding en klein gereedschap om pedalen te monteren en stuur te stellen.
Goede club 👍🏼
foto’s waar de eventuele gebreken van de fiets opstaan zijn soms niet helemaal duidelijk, maar dit is voor 100% en snel opgelost