‘t Is even een stap: je e-bike wegdoen omdat je je niet meer veilig voelt op de weg. Knoop doorgehakt en besluit genomen. Realistisch aanbod gekregen, en ja gezegd. Fiets werd netjes in afgesproken... Toon meer
Bij UPWAY fiets TENWAY AGO AIR BELT model 2025 gekocht met 5 km op de teller. De batterij heeft na 4 laadcycli (waarvan 2 bij aankoop) reeds de geest gegeven. Nog steeds geen oplossing of vergoeding... Toon meer
Via upway inmiddels 2 fietsen gekocht en zijn uitermate tevreden. Van 1 fiets was de gps module defect en door lokale fietshandel kunnen laten repareren met toestemming van Upway. Geld de dag erna al... Toon meer
Twee mooie fietsen gekocht, helaas met een paar mankementen. Deze kon ik laten repareren bij de lokale fietsenwinkel en de kosten werden overgenomen door Upway. Echt super aftersales. Verder goede pri... Toon meer
At Upway, we are offering a large selection of affordable and professionally reconditioned e-bikes.
Verenigde Staten
- support@upway.shop
- upway.shop
Vraagt klanten om een review
Een zeer goede ervaring
Een zeer goede ervaring, snelle reactie met een goed bod. Tussen de dag van het ophalen van de fiets en het storten van het afgesproken bedrag op onze rekening, zat precies 1 week.
Goed product en goede service
Helpdesk via de chat gaf vrijwel direct antwoord. Zoekt dingen uit. EBike was netjes in fietsdoos verpakt, levering duurde niet lang en fiets in goede conditie.
Zeer service gerichte onderneming
Zeer service gerichte onderneming. Zeer kritisch op controle van de elektrische fietsen. Ze hebben mijn verwachtingen meer dan overtroffen!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Teleurstellende ervaring.
Foto's kwamen overeen met de website. Verzending heeft 2 weken geduurd, 8 werkdagen.
Fiets daarintegen was technisch een zwaar probleem, de FREEHUB was VOLLEDIG VAST!!! Fiets was eigenlijk een fixie, hoe kan dit niet gezien zijn door de technieker voor verzending???

Antwoord van Upway
Goede service. De doos met fiets kwam helaas zwaar beschadigd bij ons aan. Maar we mochten de fietst daardoor voor een klein ongemak en ter controle op kosten van upway bij een lokale fietsmaker aanbieden. Snel opgelost! Top service.
Fiets is zoals beschreven.
Ok maar...
⁸Positief:
*snelle respons via mail om het probleem te bespreken
* duidelijk wat de te volgen stappen zijn
Verbeterpunten:
* doordat er verschillende contactpersonen waren, ontstond er verwarring en moest ik meerdere malen mijn verhaal herhalen of dezelfde fotos doorsturen
* een telefoonnummer zou praktischer en sneller zijn.
* de beschadiging aan mijn fiets is zeer duidelijk ten gevolge van het transport (fotos zijn hier duidelijk in) en toch wordt niet alles vergoed. Vind ik een jammerlijk punt, hoewel het maar over een handvat gaat, zal ik de volgende aankoop terug bij fysieke winkel plaatsen.

Een perfecte deal
De verkoop met behulp van Upway is perfekt gelopen
een zeer correcte info en afhandeling van het gedane voorstel . ook een perfecte timing van ophaling en afhandeling van de afgesproken offerte .
Zeer aan te raden .
Ik heb mijn fiets verkocht aan Upway we…
Ik heb mijn fiets verkocht aan Upway we zijn 2 weken verder en je raad het al geld weg fiets
En geen contact meer met Upway
———————-
Hierbij wil ik toch nog aangeven dat het toch nog is goed is gekomen alles netjes is betaald zoals afgesproken.Advies naar Upway in advertentie is het met een paar dagen geregeld pas dit aan dat het minimaal een week tot 2 weken kan duren voor dat je fiets arriveert voor controle dan hebben de klant meer rust
Mooie fiets en vriendelijke klantenservice
Ik heb een mooie elektrische Cube gekocht via Upway. Aflevering via Postnl verliep wat moeilijk tijdens de dagen dat het sneeuwde. Upway heeft ons goed geïnformeerd en bleef betrokken totdat de fiets bij ons werd afgeleverd. Erg fijn en vriendelijk geholpen. Ik ben erg blij met de fiets!
Goede informatievoorziening
Goede informatievoorziening. Blij met de fiets en de vlotte bezorging.
Contact gaat zeer slecht en levering…
Contact gaat zeer slecht en levering nog veel slechter. Verzender ook niet te contacteren, weet zelfs niet waar pakket zich bevindt. Gewoon een ramp in het algemeen.

Antwoord van Upway
Snelle levering en goede klantenservice
Ik bestelde een fiets en kreeg die netjes na een week geleverd. De fiets bleek niet helemaal naar mijn zin en na 1 mailtje met de klantendienst waarop ik meteen antwoord kreeg is de fiets zonder issues terug gestuurd. Ik heb meteen een ander model besteld dat ook binnen een week geleverd werd en waar ik dik tevreden over ben. Ik kan alleen maar zeggen dat ze prima service leveren.
Goede fiets goede prijs!
Goede fiets, goede prijs! Alleen het service netwerk kan nog een upgrade gebruiken net als de bereikbaarheid van de klantenservice.

Upway fiets Qwic.
Op internet uitgezocht. Fiets als nieuw, maar veel goedkoper.
Geleverd zoals gezegd werd.
Prima, doch opgelet mbt leveringen
Prima, doch levering was niet OK. Fiets werd gewoon in de doos aan de straatkant gezeten zonder aanbellen en daarna reeds de bestuurder gewoon verder. Gelukkig was er iemand thuis doch anders kon iedereen gewoon de fiets meegenomen hebben. Dit is niet OK.

Antwoord van Upway
Leermoment voor het magazijn in Parijs
Punt van aandacht voor het magazijn in Parijs, 5 sterren voor de Nederlandse klantendienst.
Brompton 12 speed besteld. De levering vanuit Parijs liet op zich wachten, maar na contact met de klantendienst uiteindelijk fiets toch goed ontvangen (en coulance voor de verzendkosten).
Bij levering blijkt de fiets meer km's te hebben dan op de site stond.
Erger nog het blijkt een 6 speed te zijn en geen 12, zoals vermeld was.
Bij nakijken blijkt elke brompton 12 speed die aangeboden werd op de site slechts 2 tandwielen te hebben en dus een 6 speed te zijn.
Na weer zeer goed contact met de klantendienst gekozen voor een financiële compensatie ipv gratis retour.
Na een tweede contact met de klantendienst deze review geüpdatet.
Er werd me beloofd dat ze hieruit gingen leren en bij de Bromptons extra aandacht gaan besteden aan het juist vermelden van het aantal versnellingen.
De fiets zelf is verder in goede staat en komt verder wel overeen met de beschrijving.

Zeer prettig geholpen
Zeer prettig geholpen. Met zowel de inruil als de aanschaf van de nieuwe fiets