Aflevering vindt ik niet optimaal. In de eerste plaats blijkt er geen 1 fase kabel bij de levering inbegrepen te zijn. Verder zit er een kras op de linker achterdeur die ik niet heb gezien in de s... Toon meer

Mijn Niro ev grote beurt gehad, fijn geholpen door vriendelijke personeel, mag zelfs nog weer komen om mijn ruitensproeier vloeistof kosteloos te laten vullen, 1 dag later ‘s ochtends parkeersensor... Toon meer
Zeer goed, duidelijk en fijn contact gehad met Gerard. Na het eerste gesprek mijn interesse uitgesproken en binnen 1 dag was de auto op locatie voor een testrit(vanuit Hengelonaar Harderwijk!). Na de... Toon meer
- Kia-dealer
Over Van Mossel Kia - Harderwijk
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Lorentzstraat 25, 3846 AV, Harderwijk, Nederland, Nederland
- 0341 745 660

Profiteer nu van topdeals!
Vraagt klanten om een review
Aflevering vindt ik niet optimaal
Verder zit er een kras op de linker achterdeur die ik niet heb gezien in de showroom, daar verwacht ik op gewezen te worden.
Een volle tank is ook een volle accu, deze was 90 %.
Tsja en als je als bedrijf toch wil overkomen als 1 die z’n stinkende best doet? Zorg in ieder geval dat het klokje op zomer tijd staat ingesteld.
De laatste opmerking hoor ik nu al een aantal keren van mijn vrouw en jullie weten, een auto wordt in 1 transactie 2 keer verkocht, eerst moeten jullie mij overtuigen en dan moet ik het thuis nog eens dunnetjes overdoen😞
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Gewoon goede service en van magazijn…
Gewoon goede service en van magazijn tot aan de verkoop en servicebalie Toppers

Antwoord van Van Mossel Kia - Harderwijk
Omdat mijn Ceed niet meer zeilde vroeg…
Omdat mijn Ceed niet meer zeilde vroeg ik om een garage afspraak te maken. Dat hoefde niet, ik kon langs komen om de auto uit te lezen. Dat gedaan en na een half uur kwam de melding dat de accu stuk was. Deze gelijk laten vervangen voor een andere. Dus met ruim een uur was ik weer klaar. Snel geregeld.

Ik werd vriendelijk geholpen
Ik werd vriendelijk geholpen, alles werd van tevoren besproken en ik werd netjes gebeld toen er extra kosten gemaakt moesten worden. Ook kreeg ik bericht toen mijn auto klaar was en werd er, bij het ophalen, doorgesproken wat er allemaal gebeurd was.

Helemaal ok
Alle besproken punten waren naar tevredenheid afgehandeld en de auto werd schoon opgeleverd

Vriendelijke receptionisten
Vriendelijke receptionisten. Alles keurig binnen de afgesproken tijd en heldere tarieven.

Ze doen wat ze zeggen
Ze doen wat ze zeggen, afspraken worden nagekomen. Altijd een vriendelijk ontvangst

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, fijne en rustige uitleg n.a.v. nieuwe auto door vestigingsmanager!

Antwoord van Van Mossel Kia - Harderwijk
Vriendelijke ontvangst en goede…
Vriendelijke ontvangst en goede service. Duidelijk mbt reparatie en kosten. Personeel is top je voelt je welkom.

Antwoord van Van Mossel Kia - Harderwijk
Blij met een fantastische Kia!
Doordat ik aan mijn oude auto schade had, duurde de afhandeling langer dan normaal. De verkoper had hier alle begrip voor en had veel geduld. Verder werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. De Kia rijdt fantastisch.

Prima service
Ontzettend goed geholpen.
Alles keurig afgehandeld door Marco Jansen , nam rustig de tijd echt super

Antwoord van Van Mossel Kia - Harderwijk
Mijn Niro ev grote beurt gehad
1 dag later ‘s ochtends parkeersensor storing ik terug denk misschien een update maar dat was het niet sensor kapot onder garantie gemaakt, ga zo door. En binnenkort maar effe langs om te vullen. Gr Pieter