OPLICHTING! PAS OP! HIER GEEN BESTELLINGEN PLAATSEN!! Vorig jaar hier besteld en toen ging alles goed, dus nu geen reviews gelezen voordat ik besteld heb - maar had ik het maar gedaan want ook ik... Toon meer
Afgelopen zondag avond heb ik een 5l ipa container besteld. Maandag avond kreeg ik een melding van DHL dat ze dinsdag middag kwamen leveren en dit is inderdaad gebeurd! Een hele fijne prijs en een... Toon meer
Mijn bestelling in goede orde ontvangen , maar wel veel te laat ,aangezien er op de website gemeld wordt vandaag besteld voor 13.00 uur is morgen in huis kunnen ze dit beter verwijderen of veranderen... Toon meer
Ik heb nog steeds geen bericht gehad dat mijn bestelling is opgestuurd of onderweg is naar mij. Ik vind het maar langs duren voordat mijn bestelling überhaupt wordt verstuurd of dat ik een reactie... Toon meer
Correct en snel afgehandeld
Prima leverancier !!
Het was een mooie aanbieding! Snel geleverd en goed verpakt. Een aanrader!!
Het product is goed, bezorgen slecht
Het product is erg goed, en heel erg blij mee.
Waar het mis ging is bij het bezorgen,
Het product werd zes(!) dagen later bezorgd met DPD.
Dit is gewoon niet handig als je dingen besteld om snel te hebben.
Niet gediend van mailtjes achteraf om…
Niet gediend van mailtjes achteraf om te vragen om reviews
Bestellen was gemakkelijk te doen
Bestellen was gemakkelijk te doen. Daarna snelle levering en van begin af aan werd ik goed geïnformeerd over de bestelling en verzending. Kortom een aanrader.
Product prima levering iets te lang.
na een week nog niets ontvangen
na een week nog niets ontvangen, als je belt krijg je een engelse meid aan de telefoon die aan neemt met "yeh yeh its me"
Goed gewerkt
Jammer dat een 5 liter fles 49 euro…
Jammer dat een 5 liter fles 49 euro kost maar geen 50 euro want boven de 50 euro is gratis verzending
ik wacht op antwoord
perfect geleverd in zeer korte tijd
Voor mij heel simpel
Voor mij heel simpel. Krijg van jullie bericht betreffende n aanbieding of iets dergelijks. Ik bestel en jullie leveren keurig.
Ben zeer tevreden.
Ik probeer het bedrijf telefonisch te…
Ik probeer het bedrijf telefonisch te bereiken lukt niet, ik heb op 4 oktober spullen binnen gekregen, maar dat is de verkeerde vloeistof, ik heb ethanol besteld maar ik heb ethylalcohol gehad kan de firma niet bereikbaar, vindt heel slordig voor telefonisch contact belt u mij op dit nr 0624347097 groetjes Jacques Lentink
Gewoon prima
Gewoon prima. de track & trace code op de dezelfde dag ontvangen als de bezorging, niet helemaal handig.
Wat ze beloven komen ze niet na
Wat ze beloven komen ze niet na! Voor 23:00 besteld volgende dag in huis. Maar er staat niets van 4 dagen later!
Snelle levering en goed verpakt.