Verisure Norge Reviews 6.191

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God informativ samtale. Fornuftige forslag og hjelp om hvordan jeg kunne få demontert en røykvarsler som ikke lot seg skru ned uten maktbruk. Det viste seg at da taket ble malt hadde en malingsdråpe k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mitt varsel til Verisure om pipelyd fra røykvarsler i deres anlegg var en feil fra min side. Lyden kom fra en røykvarsler som var tatt ned og byttet ut med en ny fra Verisure sine røykvarslere. Denne... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alltid hyggelige og hjelpsomme saksbehandlere, men jeg synes firmaet har en aggressiv kundepolitikk iom at en oppsigelsestid varer i 3 mnd - dvs man må betale 3 mnd ekstra fordi man ønsker å avslutte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringte Verisure og jeg mente det var en av deres alarmer som gikk. Viste seg at det var en privat alarm som hylte. Vennlig og hjelpsom operatør jeg snakket med, som roet meg ned og det ordnet seg til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beveiligingsmaterialenwinkel
  2. Inbraakalarmwinkel
  3. Brandalarm leverancier
  4. Adviseur brandveiligheid
  5. Beveiligingssysteem installateur

Geschreven door het bedrijf

Verisure er Norges ledende alarm­selskap med over 35 års erfaring. Vi tilbyr alarm­systemer med det siste innen sikkerhets­teknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Med Verisure får du en pålitelig beskyttelse mot brann og innbrudd, samt smarthusløsninger. Vi tilbyr sikkerhetsgjennomgang av din bolig, profesjonell installasjon, oppkobling til vår egen døgnåpne alarmsentral og frie vekterutrykninger.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig start hos Verisure!

Ser at Verisure får mye skryt for kundeservice og lojale kunder. Min erfaring som ny kunde er derimot ikke så god. Feil på faktura kan skje, men oppleves som vanskelig å få Verisure til å sjekke godt nok og forsøke å la faktura stå. I tillegg er det forskjellig opplevelse rundt innsalgsfasen hvor min oppfatning var at utstyr skulle byttes ut til nye modeller. Kun brannvarsler ble byttet.
Jeg ble oppringt av en kontroller som lurte på hvordan jeg opplevde å bli kunde av Versure var. Her fortalte jeg alt som det var og har ikke hørt eller blitt fulgt opp i ettertid, som jeg ble lovet. Konklusjon, vurderer allerede nå om jeg må forsøke annen løsning, mest fordi det oppleves som dårlig oppfølging og vanskelig for å rydde opp etter seg.

10 oktober 2025
Review zonder uitnodiging
Logo Verisure Norge

Antwoord van Verisure Norge

Hei Carl-Gustav, og takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi forstår godt at det er frustrerende når starten som ny kunde ikke blir slik man forventer, og vi beklager at du har opplevd både misforståelser og manglende oppfølging i starten av kundeforholdet.

Vi ser at fakturasaken nå er løst, og kan også bekrefte at utstyret du har er FG-godkjent, inkludert helt nye røykvarslere. Dette gir deg et trygt og profesjonelt system overvåket av vår alarmstasjon – døgnet rundt.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og bruker den til å bli enda bedre på oppfølgingen av nye kunder. Takk for at du gir oss muligheten til å rette opp inntrykket, og vi håper du vil fortsette å føle deg trygg med Verisure.

Mvh Per Oscar / Verisure

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kommunikasjon, feil kontrakt, dårlig service

Dårlig kommunikasjon alle veier, installasjonsproblemer ukyndige teknikere, dårlige betingelser/priser. Gjelder Haugesund.

Jeg fikk 2 ganger et tilbud fra Verisure, andre gangen var det betydelig bedre enn første. Men til slutt så sendte de kontrakt med dårligere betingelser/pris en avtalt enda verre enn de andre tilbud. Dette fikk ikke de rettet etter 3 dager da jeg informerte dem om dette, mens jeg samtidig sat med bare delvis kompletert installasjon og en feil! faktura i boksen for en tjeneste de ikke klarte levere.

De skulle ringe for en avtale snart for å installere.. det gjorde ikke de. Da det endelig var installasjonen, så visste ikke teknikeren hvordan man tar av en dør håndtak. Han fikk ikke til installert kodelåsen, og satt opp serviceavtale, men det var uklart om det skulle da virkelig blitt installert. Jeg fikk "oppfølging" samtale da jeg hadde ikke enda signert konrakten, og fikk neppe riktig konrakt, og heller ikke godt avklart om de skulle få det til å få satt opp kodelås.

Jeg valgte Verisure i håpet -og avtale- til å få en total løsning.

Nå vet jeg at:
- De kan ikke levere, kommunikasjonen er ret tut dårlig.
- Med det minste problem å få in kodelås gir de opp.
- De klarer ikke få oversikt i betingelser/gi ut rett kontrakt.
- ekstremt varierende beløp folk betaler i måneden for tjenesten.

Rådet mitt er da beklageligvis å styre unnå, jeg mistet tillitt i sellskapet.

16 oktober 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er bra alarmsystem og service

Det er en intelligent alarm, Hvis alarmen går så ringer alarmstasjonen etter et halvt minutt. Hvis en slår av alarmen umiddelbart etter at den er utløst så får en melding på telefonen at aksjonen avsluttes.
Det er endel plunder med batteriskift at det til stadighet må skiftes til nye batterier og da må det ofte komme teknikker fra Verisure. Jeg hadde ledningsbasert anlegg iførste etasje fra tidlig 1990 tallet. Det anlegget varte i over 15 år. Der var det aldri noe batteriskift. Det var en service på anlegget i løpet av 15 år og det var da lynet hadde slått ned i nærheten, da gikk hovedkortet i hjernen av alarmen.

8 oktober 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.