Viking Belgique

Bij mijn eerste bestelling bij Viking ontvang ik, als zelfstandige, geen factuur. Ze hebben een aparte dienst die hiervoor zorgt, doch blijkbaar niet goed werkt. Dus puur verlies voor mij. Een van de... Toon meer

Wij hebben vloermatten besteld voor onze nieuwe burelen. Deze vloermatten krullen op; onze werknemers vielen hierover ( = gevaarlijk) Viking geeft me de opdracht om deze terug te sturen. Ik neem... Toon meer

Bedrijf is naar mijn mening met bedrog bezig. Ze plaatsen artikelen met extreem lage prijzen online. In mijn geval bleek eerst volgens hun dat de leverancier niet meer kon leveren in een ander... Toon meer

1. Kantoorbenodigdheden winkel

Peu importe où et comment vous travaillez - nous sommes là pour vous ! En tant qu'expert leader en solutions pour le lieu de travail, nous savons mieux que quiconque que nos habitudes de travail ont changé au fil des années. Depuis 1960 nous suivons les tendances en matière d’aménagement du lieu de travail. En 1990 nous avons commencé à aider les entreprises à faire la transition du papier au numérique, opérant sous le nom de Viking Direct en Europe. Ceci a porté ses fruits, car nous faisons aujourd’hui partie de cette nouvelle ère du travail hybride. Nous souhaitons utiliser notre vaste expérience au service de votre entreprise ! Un environnement de travail en constante évolution nous a toujours inspiré. Nous tenons compte en permanence des besoins et des exigences de nos clients. En tant qu'entreprise omnicanale, nous fournissons les solutions adaptées à chaque entreprise. Vous gérez une start-up et vous réfléchissez encore à ce dont vous avez besoin ? Nous pouvons vous offrir l’assistance nécessaire ! Vous gérez une grande entreprise nécessitant un grand assortiment ? Nous avons ce qu’il vous faut ! Depuis novembre 2021, nous faisons partie du groupe RAJA. Présent dans 19 pays européens avec 3 000 employés, RAJA Group est le plus grand distributeur d'emballages en Europe et joue un rôle important sur le marché des fournitures et du mobilier de bureau. Cette étape renforce notre position sur le marché et nous place dans une bonne position pour l'avenir. Elle marque une nouvelle étape dans notre cheminement vers une formule plus moderne et tournée vers l'avenir pour toutes vos solutions de travail.

Perfecte klantendienst

Ik had moeilijkheden om een account aan te maken online en werd snel, op een SUPER vriendelijke manier en zeer efficiënt geholpen door Irena! Dank voor de goede service! Kunnen we niet van alle bedrijven zeggen, wordt eerder uitzondering dan standaard, houden zo aub Viking!

4 februari 2025
Logo Viking Belgique

Antwoord van Viking Belgique

Wat fantastisch om uw mooie woorden te lezen! We zijn enorm blij dat Irena u zo vriendelijk en efficiënt heeft kunnen helpen. Klantenservice is voor ons een absolute prioriteit, en uw waardering betekent veel voor ons hele team.

We willen u graag laten weten dat dit een oud, niet meer gebruikt account is van Viking België. Voorheen hadden we een aparte verdeling voor Franstalig België, maar nu valt alles onder één gezamenlijke account voor zowel Vlaanderen als Wallonië.

Het zou geweldig zijn als u uw mooie review ook zou willen delen op ons actieve account via deze link:
👉 https://nl-be.trustpilot.com/evaluate/www.vikingdirect.be

Zo kunnen andere klanten en potentiële klanten uw fijne ervaring ook lezen. Nogmaals een dikke dankjewel voor uw tijd en vriendelijke woorden – het betekent veel voor ons! 😊

Retourneren van vloermatten die opkrullen ( gevaarlijk voor medewerkers)

Viking geeft me de opdracht om deze terug te sturen.
Ik neem een foto van het pakket dat klaar ligt voor afhaling. Het pakket wordt afgehaald maar VIKING weigert mij een CN te bezorgen Ik krijg steeds hetzelfde anwoord. Hele slecht service ! Ik bestel er nooit meer !! Diefstal noemen wij dat.

12 maart 2024

Opgelicht

Bestelling geplaats, deel van teruggestuurd omdat het artikel niet voldeed. Dit is ondertussen meer dan 2 maanden geleden en nog steeds geen terugbetaling gehad.
Reeds 3 keer voor gemaild, maar totaal geen reactie. Ik voel me echt OPGELICHT door hun.

18 april 2024

Mijn eerste bestelling van printpapier…

Mijn eerste bestelling van printpapier - ongeoorloofd
2 dozen van 2500 vellen papier Clairfontaine besteld voor de eerste keer bij Viking België.
Bij het verplaatsen vallen de dozen uit mekaar van de vochtigheid. Papier dus ook beschadigd (2500 vellen per doos)
Voor mij dus waardeloos.
Vervoerder had de dozen op de dorpel van ons deur gezet en vertrokken. Bij het opnemen vielen de dozen gewoon uiteen.
Conclusie: ik ga mij niet bezighouden met terugsturen… Alleen.., dit zal mijn enige bestelling zijn bij dit bedrijf. Schandelijk hoe men de klanten durft te bedienen. Leve de lokale kantoorartikelen winkel. Daar zie je tenminste wat je koopt. 👎👎👎

29 februari 2024

Eerste pakje besteld

Eerste pakje besteld, nooit aangekomen. Verder moet je dan maar eerst opnieuw bestellen in de hoop dat het onderzoek (10! werkdagen) bij Gls uitwijst dat ze het pakje verloren hebben gedaan. Geen garantie dus dat ik ofwel mijn bestelling nog ontvang, of dat ik mijn geld terug zie. Weinig klantvriendelijk dus...

5 februari 2024

Tevreden over klantenservice

Bestelling gedaan van 8 identieke bureauonderleggers (notitieblok met weeknummers).
Bij levering bleek de doos tijdens het vervoer geopend en ontvingen we slechts 5 stuks.
Dezelfde dag gemaild met bewijs en onmiddellijk reactie ontvangen. Meer dan correcte rechtzetting (creditnota van ontbrekende stuks + nazending).

In het verleden reeds regelmatig besteld en steeds tevreden.

10 januari 2024

Rekent achteraf bijkomende kosten aan

Na online bestellen en betalen sturen ze vervolgens toch nog een factuur voor "bijkomende kosten" en is de online betaling enkel een "voorschot". Prijzen zijn dus onbetrouwbaar en niet correct. Zeer onbetrouwbaar dus. L

1 december 2023

Bestelling is beschadigd toegekomen

Bestelling is beschadigd toegekomen . Verpakking van zending was niet beschadigd maar de inhoud wel. Dus jullie hebben gewoon beschadigd bestelling ingepakt en verzonden .

Eerste en de laatste keer dat ik bij jullie bestel .

27 oktober 2023

We bestellen 3 inktpatronen en zouden…

We bestellen 3 inktpatronen en zouden ook een geschenk ontvangen...
Deel 1 van de levering : niet ontvangen en chauffeur zelf getekend...deel2 van de levering : netjes ontvangen en getekend...deel 3 van de levering : niet ontvangen en chauffeur ook weer zelf afgetekend...
Vele telefoons later....toch eindelijk de facturen...het geschenk toch ontvangen en de chauffeur kwam verhaal halen. Nu zien we dat het volledig bedrag van mijn rekening is gegaan, maar na 3 weken nog steeds niet alles heb ontvangen...NOOIT MEER

13 juli 2023

400% duurder dan concurrentie

We hebben tabbladen besteld.

Ze leveren 3 tabbladen. We hebben er 61,47 euro voor betaald. Per tabblad betaalden we 20,49 euro.

Ik mailde hen dat dit om een vergissing moest gaan.
Dat de prijseenheid van 20,49 euro per pak en niet per stuk moest zijn.

Geen enkele reactie.

NIET KOPEN DAAR! Ze misleiden. En de prijzen zijn 400% duurder dan hun concurrentie!!

ST 20,49 ST 6,29 ST 0,00
TABBLAD ASS. A4 1-31 KARTON 3 PACK PAPIER A4 80G DOUBLE A 3 PACK PAPIER A4 80G DOUBLE A 1
61,47

9 maart 2023

Bedrijf is naar mijn mening bezig met bedrog…

Bedrijf is naar mijn mening met bedrog bezig.
Ze plaatsen artikelen met extreem lage prijzen online.
In mijn geval bleek eerst volgens hun dat de leverancier niet meer kon leveren in een andere mail was het een technische fout.
Je moet het aan het 4 dubbele terugkopen of ze betalen maar deels het bedrag aan je terug.

Viel me trouwens op dat ik meerdere rare prijzen tegen kwam.

klacht neergelegd via : contact @ consumentenombudsdienst.be

27 oktober 2022

Verschrikkelijke klantenservice

Verschrikkelijke klantenservice. Ik kocht twee artikelen (die erg tegenvielen) en wou deze retour sturen. 5 e-mails verstuurd en verschillende keren geprobeerd te bellen maar ik werd compleet genegeerd als klant. Uiteindelijk heb ik de artikelen nooit meer kunnen retourneren.

Ik zou het sterk afraden om te bestellen bij Viking. Lage kwaliteit van de artikelen & verschrikkelijke klantenservice! Snap niet dat zo'n webshop kan blijven bestaan.

11 april 2022

Zwaar ontgoocheld. Bij mijn eerste bestelling bij Viking…

Een van de opslagboxen die ik bestelde vertoont fabricagefouten ( onafgewerkte/gesmolten rand. Wanneer ik dit vermeld bij de reviews wordt mijn artikel geweigerd als ongepast, m a w gecensureerd. Beschamend. Zeker aangezien je de steeds de volle prijs betaald zonder korting, dan verwacht je toch enige dienst na verkoop. Geen telefoon nr of e-mail adres te vinden. No- go

11 december 2021

Online fraudeur

Zeer slechte communicatie; alles komt in stukken en sommige zeer laat en je kan niet retourneren. Ze doen wel alsof je kan retourneren, maar dan enkel via hun eigen ophaaldienst die maar geen contact neemt voor een afspraak. Eerst stellen ze veel te veel onnodige vragen (in de hoop dat je dan afhaakt waarschijnlijk) en daarna reageren ze gewoon niet meer. Bellen kan ook niet, want dat is naar een betalend nummer en na 10 minuten in de wacht te hebben gestaan, was ik al 5 EUR kwijt aan deze oplichters... Dus dan maar klacht neergelegd via : contact @ consumentenombudsdienst.be. Zeker doen iedereen die sukkelt met deze online fraudeur

21 oktober 2021

Artikel nog altijd niet geleverd

Artikel (projectiescherm van 250 euro) nog altijd niet geleverd... al meerdere mails gestuurd en al ellenlang aan de telefoon gehangen, maar ik krijg geen gehoor...

4 oktober 2021

Wij schakelen nu over naar Bruneau voor ons kantoormateriaal.

per ongeluk producten besteld via een oud klantennummer. Dadelijk na de bestelling een mail gestuurd om dit te laten veranderen naar het juiste klantnummer met het bijbehorende geldige BTW-nummer. Enkele dagen later kreeg ik melding dat dit niet mogelijk was. Er werd ook vermeld dat ik het toch zelf besteld heb. Ik besluit hieruit: eigenschuld, dikke bult. Dus we zijn na vele jaren bij Viking te hebben besteld, nu geen klant meer.

27 juni 2021