Viking Belgique

Ik had moeilijkheden om een account aan te maken online en werd snel, op een SUPER vriendelijke manier en zeer efficiënt geholpen door Irena! Dank voor de goede service! Kunnen we niet van alle bedrij... Toon meer

Bij mijn eerste bestelling bij Viking ontvang ik, als zelfstandige, geen factuur. Ze hebben een aparte dienst die hiervoor zorgt, doch blijkbaar niet goed werkt. Dus puur verlies voor mij. Een van de... Toon meer

Wij hebben vloermatten besteld voor onze nieuwe burelen. Deze vloermatten krullen op; onze werknemers vielen hierover ( = gevaarlijk) Viking geeft me de opdracht om deze terug te sturen. Ik neem... Toon meer

Bedrijf is naar mijn mening met bedrog bezig. Ze plaatsen artikelen met extreem lage prijzen online. In mijn geval bleek eerst volgens hun dat de leverancier niet meer kon leveren in een ander... Toon meer

1. Kantoorbenodigdheden winkel

Peu importe où et comment vous travaillez - nous sommes là pour vous ! En tant qu'expert leader en solutions pour le lieu de travail, nous savons mieux que quiconque que nos habitudes de travail ont changé au fil des années. Depuis 1960 nous suivons les tendances en matière d’aménagement du lieu de travail. En 1990 nous avons commencé à aider les entreprises à faire la transition du papier au numérique, opérant sous le nom de Viking Direct en Europe. Ceci a porté ses fruits, car nous faisons aujourd’hui partie de cette nouvelle ère du travail hybride. Nous souhaitons utiliser notre vaste expérience au service de votre entreprise ! Un environnement de travail en constante évolution nous a toujours inspiré. Nous tenons compte en permanence des besoins et des exigences de nos clients. En tant qu'entreprise omnicanale, nous fournissons les solutions adaptées à chaque entreprise. Vous gérez une start-up et vous réfléchissez encore à ce dont vous avez besoin ? Nous pouvons vous offrir l’assistance nécessaire ! Vous gérez une grande entreprise nécessitant un grand assortiment ? Nous avons ce qu’il vous faut ! Depuis novembre 2021, nous faisons partie du groupe RAJA. Présent dans 19 pays européens avec 3 000 employés, RAJA Group est le plus grand distributeur d'emballages en Europe et joue un rôle important sur le marché des fournitures et du mobilier de bureau. Cette étape renforce notre position sur le marché et nous place dans une bonne position pour l'avenir. Elle marque une nouvelle étape dans notre cheminement vers une formule plus moderne et tournée vers l'avenir pour toutes vos solutions de travail.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

goede service

tot op heden hebben wij goede service gekregen,snelle levering en indien iets niet juist werd alles terug opgehaald.

24 juni 2014

Schrap ons als klant.

Veel te late levering
op randje van onbeleefd antwoord aan telefoon
beschadigde levering

19 juni 2014
Logo Viking Belgique

Antwoord van Viking Belgique

Geachte,

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen uw mening zeer op prijs, steeds met het doel onze service te kunnen optimaliseren.

Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met onze services.
Waarvoor onze welgemeende excuses.

Wij zouden dan ook graag nog persoonlijk met u in contact komen om te bekijken hoe we dit voor u kunnen rechtzetten. Omdat het ons niet mogelijk is u op basis van de gegevens op deze pagina te bereiken verzoeken wij u hierbij vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 070/21.10.30 of via e-mail naar order-b@vikingdirect.com

Met vriendelijke groeten,
Viking

vlugge en correcte afhandeling van de bestelde goederen

telkens ik een bestelling plaats, wordt deze snel en correct geleverd. als ik iets verkeerd heb besteld, ook al is het mijn fout, nemen ze het product terug en ruilen ze om zonder extra kosten. het product hoef ik niet terug te sturen maar wordt kosteloos opgehaald door een extern transportbedrijf. je hoeft niet op voorhand te betalen.
allemaal belangrijke en positieve punten!

6 juni 2014

kunnen geen bestellingen lezen

Als er bij leveradres een ander adres vermeld staat
gelieve daar dan ook rekening meet te houden
zodat klant geen 150 km hoeft te rijden om jullie fouten recht te zetten

3 juni 2014
Logo Viking Belgique

Antwoord van Viking Belgique

Geachte mevrouw,

Eerst en vooral onze excuses voor dit ongemak.
Wanneer er een leveradres opgegeven wordt, trachten wij steeds ervoor te zorgen dat de goederen daar geleverd worden.

Wij zouden dan ook graag nog persoonlijk met u in contact komen om te bekijken hoe we dit kunnen voorkomen in de toekomst, zodat u de zending correct toegestuurd krijgt.

Omdat het ons niet mogelijk is u op basis van de gegevens op deze pagina te bereiken verzoeken wij u hierbij vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 077-3238000 of per mail: informatie@vikingdirect.nl

Klantenservice Viking