Ik had moeilijkheden om een account aan te maken online en werd snel, op een SUPER vriendelijke manier en zeer efficiënt geholpen door Irena! Dank voor de goede service! Kunnen we niet van alle bedrij... Toon meer
Bij mijn eerste bestelling bij Viking ontvang ik, als zelfstandige, geen factuur. Ze hebben een aparte dienst die hiervoor zorgt, doch blijkbaar niet goed werkt. Dus puur verlies voor mij. Een van de... Toon meer
Wij hebben vloermatten besteld voor onze nieuwe burelen. Deze vloermatten krullen op; onze werknemers vielen hierover ( = gevaarlijk) Viking geeft me de opdracht om deze terug te sturen. Ik neem... Toon meer
Bedrijf is naar mijn mening met bedrog bezig. Ze plaatsen artikelen met extreem lage prijzen online. In mijn geval bleek eerst volgens hun dat de leverancier niet meer kon leveren in een ander... Toon meer
Peu importe où et comment vous travaillez - nous sommes là pour vous ! En tant qu'expert leader en solutions pour le lieu de travail, nous savons mieux que quiconque que nos habitudes de travail ont changé au fil des années. Depuis 1960 nous suivons les tendances en matière d’aménagement du lieu de travail. En 1990 nous avons commencé à aider les entreprises à faire la transition du papier au numérique, opérant sous le nom de Viking Direct en Europe. Ceci a porté ses fruits, car nous faisons aujourd’hui partie de cette nouvelle ère du travail hybride. Nous souhaitons utiliser notre vaste expérience au service de votre entreprise ! Un environnement de travail en constante évolution nous a toujours inspiré. Nous tenons compte en permanence des besoins et des exigences de nos clients. En tant qu'entreprise omnicanale, nous fournissons les solutions adaptées à chaque entreprise. Vous gérez une start-up et vous réfléchissez encore à ce dont vous avez besoin ? Nous pouvons vous offrir l’assistance nécessaire ! Vous gérez une grande entreprise nécessitant un grand assortiment ? Nous avons ce qu’il vous faut ! Depuis novembre 2021, nous faisons partie du groupe RAJA. Présent dans 19 pays européens avec 3 000 employés, RAJA Group est le plus grand distributeur d'emballages en Europe et joue un rôle important sur le marché des fournitures et du mobilier de bureau. Cette étape renforce notre position sur le marché et nous place dans une bonne position pour l'avenir. Elle marque une nouvelle étape dans notre cheminement vers une formule plus moderne et tournée vers l'avenir pour toutes vos solutions de travail.
Lange Lozanastraat 142, Antwerpen, België
Elke levering gebeurt daags na de bestelling, steeds rond hetzelfde uur, wat voor ons als bedrijf heel handig is. Ook een zeer vriendelijke en hulpvaardige service.
Onze instelling heeft een zeer goede ervaring met Viking. Een groot nadeel echter is dat het tegenwoordig onmogelijk is om een catalogus op papier vast te krijgen. Ik ben daar al vier maanden naar aan het vragen, ze beloven maar, alhoewel ik tot nu toe nog altijd niks heb ontvangen.

Antwoord van Viking Belgique
Ja wij werken al jaren samen met Viking. Nu met de verandering liep alles in het begin wat stroef maar nu is dit wel aan het verbeteren. Spijtig dat er zo geen mooie acties en geschenken zoals vroeger zijn.
Leveringen correct. Zeer snel. Tip die ik wil meegeven is maak jullie website gebruiksvriendelijker.
Dikwijls zijn beschrijvingen niet duidelijk.
Zeer transparante site, vlotte manier van bestellen en keuze zat aan betaalmogelijkheden. Zeer correcte levering door de mensen van GLS. Een echte aanrader dus!
- ruim aanbod
- uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
- zeker niet duur
- perfect op opgegeven leveringsdatum geleverd
Ik bestel al jaren bij Viking, over het algemeen ben ik zeer tevreden hierover.
Pluspunten:
- Uitgebreid assortiment
- Snelle levering
- Chatten met medewerkers voor info via de website
- Altijd gratis leuke geschenkjes
- Altijd artikels in aanbieding en acties
- Bij telefonisch contact snel een medewerker aan de lijn
Minpunten:
- Sommige beschrijvingen van artikels zijn dubbelzinnig (bv. bij een aantal bureaustoelen staat bij de specificaties vermeld 'echt leder' en iets lager staat er eveneens bij de specificaties 'kunstleder', ik heb hiervoor al eens gebeld en een medewerker zei dat hij dit zou doorgeven wat dat dit idd. fout was maar na meer dan één jaar is er nog steeds hetzelfde vermeld.)
- Soms foutje met de website of folder (heb al enkele keren voorgehad dat ik online bestelde uit een geldige folder en dat ik een artikel moest weglaten bij mijn bestelling omdat de website de bestelnummer van de folder niet aannam, zo ontving ik onlangs een nieuwe folder waarin Duracell batterijen in aanbieding stonden, ik plaatste een bestelling en wou deze batterijen bij te bestellen maar als ik de bestelnummer uit de folder ingaf kreeg ik altijd de melding dat het bestelnummer niet correct was ondanks dat ik het meerdere keren correct ingaf, en zulks heb ik al enkele keren voorgehad)
Voor het overige niets op aan te merken en ben ik zéér tevreden!
Gemakkelijk te bestellen via de webshop alsook duidelijke communicatie bij afronden bestelling ( ontvangen van bevestigingsmail ).
Betrouwbaar naar levering toe.
Viking doet wat men belooft.
Zeer ruime keuze in alle bureelmaterialen met regelmatige promoties aan een voordelige prijs. Buiten de promoties halen de prijzen een goed
gemiddelde op de Belgische markt. Goede catalogus met regelmatige aanvullingen maken de keuze informatief en gemakkelijk.
Snelle, correcte en vlotte levering met de juiste service.
Snel en vlotte service. Zeer snelle levering
Voor onze laatste bestelling (25/09) een email gestuurd aan Viking (Dana Mertens) met de vraag of onze persoonlijke prijzen nog van toepassing zijn. Het antwoord van Viking was dat Mevr. Mertens niet langer bij Viking werkt (wij zijn hier niet van op de hoogte) en dat wij onze bestelling konden plaatsen maar dan aan catalogusprijzen. Aangezien het dringend was en niet onmiddellijk een alternatief had, heb ik deze bestelling geplaatst. Dit beteken wel een MEERKOST van € 27.50 (excl. BTW). Meer dan 30% hoger dan onze persoonlijke prijzen. Wij zijn als klant reeds jaren tevreden over de samenwerking, en zijn dan ook teleurgesteld over onze laatste bestelling. Graag zien wij een creditnota voor de meerkost tegemoet alsook de coördinaten van onze nieuwe contactpersoon. Mvg

niet correct,
Bestellingen fout en/of niet leveren geen service

Antwoord van Viking Belgique
helaas mijn welkomstgeschenk niet aangevinkt (te laat gezien dat het moest) en dus niks gekregen als nieuwe klant. Mij inziens als je een welkomstgeschenk wil aanbieden voor een eerste bestelling zorg dan dat automatisch meegeleverd wordt en niet zoals nu dat je een vinkje moet zetten om het te verkrijgen niettegenstaande je aan alle andere voorwaarden te voldoet.
mvg

Antwoord van Viking Belgique
Na paar jaar opnieuw een poging gedaan om bij Viking te bestellen naar aanleiding van mailing die ik ontving. Online met credit card. Bevestigingsemail ontvangen. Vandaag geen levering.
Bel met klantendienst: "uw account is geblokkeerd op uw vraag in 2005". Klopt. Maar: ik krijg een direct mailing om terug klant te worden, plaats een bestelling online, krijg een email confirmatie en dan moet ik door zelf te bellen te weten komen dat mijn bestelling geannuleerd werd.
Ik ben dan akkoord om ze opnieuw te plaatsen en moet de artikelnummers doorgeven want medewerker kan mijn bestelling niet zien die ik op de website van Viking krijg onder mijn bestelhistorie. Maw Viking medewerker heeft geen toegang tot bestelling van klanten (order historie). Ik geeft het dan maar door, artikel per artikel. "Het is 2 minuten na 5uur, u krijgt uw levering pas overmorgen".
Viking probeert via haar marketing een oude klant terug te winnen maar als die klant een bestelling plaatst dan blokkeert men die. Niet echt happig om opnieuw te bestellen bij Viking. Dit is 100% #fail. Doet me denken aan "the computer says no" van Little Britain.

Antwoord van Viking Belgique
Ik wou als nieuwe klant een bestelling plaatsen, deze was me niet meteen duidelijk, en de prijzen kwamen niet overeen met mijn welkomst catalogus, via de contactpagina en klantendienst werd ik via de live chat perfect geholpen, en in no-time was mijn bestelling rond met de nodige correcte kortingen en prijzen... alsook het welkomstaanbod was een leuke binnenkomer ....
De bestelling werd geplaatst rond 16h, betaald via bancontact, en meteen de dag erna stond de bode aan de deur via GLS om 10u. meer kan men toch niet wensen ? bestellen en leveren, bijna sneller dan zelf naar de winkel hollen ....
bedankt Viking voor deze goede service, ik ben alvast een tevreden klant en zal in de toekomst zeker Viking overwegen als partner
De levering gebeurde op de voorziene datum, de persoon van de transportfirma die instond voor de levering was vriendelijk en behulpzaam om het pakket op de gewenste plaats te brengen en de geleverde artikelen voldoen aan de verwachtingen.
Uitgebreid aanbod met gunstige prijzen, snelle levering en correcte service.
Op 10/07 voormiddag een mail van Viking ontvangen met gratis artikel (geschenk) bij bestelling. Onmiddellijk een bestelling geplaatst met geschenk. 10' nadien gemerkt dat het geschenk niet in mail met verzendlijst stond ?? Telefonisch contact opgenomen en het geschenk werd manueel bijgevoegd door medewerkster. Telefoniste verzekerde ons dat het geschenk ZEKER zou geleverd worden. Volgende dag levering ZONDER geschenk. Opnieuw gebeld en geschenk zou misschien (heel misschien) nageleverd worden. Nadien blijkt het gratis artikel uit voorraad en dus niet meer leverbaar. Hoe kan een mail met geschenk verstuurd worden en 30' nadien niet meer op voorraad zijn ? Natuurlijk is Viking ingedekt, want zij vermelden "tot einde voorraad". Als antwoord krijgen wij dat we de ganse bestelling mogen retour sturen ??
Wij voelen ons "bekocht" en zullen geen bestelling meer plaatsen bij Viking.

Antwoord van Viking Belgique
Tot nu toe geen slechte ervaringen met Viking. Bestellingen klopten altijd en beloofde leveringstijden werden gerespecteerd.