Vola.roReviews

1.974
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This company is obviously a scam. First they sent me a fraudulent link that charged me a non authorized amount of $183 USD, without my consent. Then vola.ro checked in on my behalf for my flight Fr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am avut o urgenta sa revib mai repede in tara, am cumparat alte bilete, a mers struna, insa aveam o problema cu mailul sotului. Nu prinea mailuri si am vb pe mess si au fost foarte draguti si mi au tr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Servicii foarte bune iar personalul de suport,inclusiv chat-ul pus la dispoziția clienților. Se răspunde imediat cu soluții de rezolvare foarte rapide,iar cei care răspund în chat sunt mereu foarte pr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Timp de o saptamana, am “terorizat” aceasta echipa, cu intrebari, probleme, nelamuriri, am cumparat biletul cu data gresita, am uitat sa fac check.inul….. De fiecare data, absolut pt cea mai mic... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.974)

105 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fast response

I requested help, and i was helped fast.

10 april 2025

Antwoord van Vola.ro

Thank you for the feedback! 💙 We welcome you anytime!

Raspuns rapid

Raspuns rapid, problema rezolvata.

Antwoord van Vola.ro

Mulțumim pentru feedback! ❤ Rămânem aproape!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Buying plane tickets using the Vola…

Buying plane tickets using the Vola platform was both intuitive and fast. I am also pleased with the ticket prices I got. Also, the support team was extremely helpful with solving a problem I encountered and swiftly assisted me in correcting a small mistake I made in completing the personal data forms. Thank you, Vola!

Antwoord van Vola.ro

Thank you for the feedback, Flavius! 🤗 We welcome you anytime!

Best of the best

Best of the best

Antwoord van Vola.ro

Thank you for the feedback, Claudiu! 💙 We welcome you anytime!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sunt foarte mulțumită de serviciile…

Sunt foarte mulțumită de serviciile dvs,tot timpul îmi iau biletele de pe vola.com cu check in online,și la fiecare zbor primesc cărțile de îmbarcare pe mail.Este foarte ușor de comunicat cu dvs atât prin mail cat și prin chat,pe Facebook am vorbit de fiecare dată și tot timpul am primit un răspuns rapid 😊

5 april 2025

Antwoord van Vola.ro

Îți mulțumim pentru feedback și pentru că ne-ai ales, Andreea! ❤ Te așteptăm cu drag oricând!

O formă de înșelătorie

Nu vă luați după recenziile de aici sau de pe Reddit etc, sunt 99% false. Vola nu are acord comercial să vândă zboruri decât cu câteva companii amărâte, și când sa va faceți checkin o să vedeți ca nu o să puteți, compania aeriană va spune ca NU au acord comercial cu Vola, și trebuie să plătiți ca să vă verifice individual.

11 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Bună, Minodora! Ne pare rău să auzim că ai această părere despre noi. Pentru a ne ajuta să îți înțelegem mai bine nemulțumirea și pentru a putea lua măsuri corespunzătoare, te rugăm să ne transmiți în chat privat, pe adresa de e-mail customer.care@vola.ro sau pe formularul de reclamații de pe https://www.vola.ro/contact următoarele informații suplimentare:

-numărul rezervării oferit de Vola.ro, adresa de email, destinația
-numărul de telefon, astfel încât un reprezentant al serviciului nostru de relații cu clienții să poată lua legătura cu tine în cazul în care este necesar
-descrierea detaliată a situației pentru care ne contactezi

Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și te vom contacta curând cu informațiile solicitate.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am grateful for the services of Vola.

I am grateful for the services of Vola.
They do a great job and do not hesitate to help you with any problem!
Thank you very much and I will definitely come back anytime!

24 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Thank you for the feedback, Larissa! ❤ We welcome you anytime!

Super jutor

Am apelat serviciile dvs.prin chat și am primit un ajutor foarte mare de la operatorul dvs.Va mulțumesc!

18 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Îți mulțumim pentru feedback și pentru că ne-ai ales! ❤ Te așteptăm cu drag oricând!

best...

sunteti buni ,si ati ajutat un batranel de 50 de ani care a ramas in urma cu tehnologia .Va multumesc

12 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Îți mulțumim pentru feedback și pentru că ne-ai ales, Alexandru! ❤ Te așteptăm cu drag oricând!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niște hoți care încearcă doar să te…

Niște hoți care încearcă doar să te amăgească și îți tot zic, “ca ai fost de acord cu termenii și condițiile lor”
Aveți grijă mare!!!!!
Îți cer bani extra și dacă vrei să suni la ei!!!!

11 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Bună, Bogdan! Ne pare rău să auzim că ai această părere despre noi. Agenția Vola.ro este un intermediar între dvs. ca pasager și fiecare companie aeriană ce prestează serviciul și în această situație și agenția de turism, aplică condițiile impuse de acestea. Îți recomandăm ca la următoarea rezervare să adaugi serviciul nostru Trip Protect care se aplică în cazul în care zborul tău suferă anulări, modificări mai mari de 5 ore sau întârzieri care îți afectează itinerariul. Astfel, te vom contacta și îți vom oferi GRATUIT alternative de zbor cu aceeași companie aeriană sau cu altă companie aeriană/combinație de zboruri oferite de companii aeriene diferit pentru a ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Late tickets

I came to the agent with a small issue - the boarding tickets were late - and he was very fast in resolving it.

7 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Thank you for the feedback, Andreea! ❤ We welcome you anytime!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Servicilu asistenta clienti foarte util…

Servicilu asistenta clienti foarte util
Matei a fost foarte professional
Multumesc

5 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Îți mulțumim pentru feedback și pentru că ne-ai ales, Elena! ❤ Te așteptăm cu drag oricând!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Matei Ciobanu un mare mulțumesc am să…

Matei Ciobanu un mare mulțumesc am să va spun mulțumesc pentru implicarea și ajutorul care l-am primit 🙏🙏😭

1 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Îți mulțumim pentru cele 5* și pentru că ne-ai ales, Alina. 🥰 O zi frumoasă!

Very good !!!

1 maart 2025

Antwoord van Vola.ro

Thank you for the feedback, Mada! 🥰 Have a nice day!

Thanks to Matei Ciobanu

Matei Ciobanu,help me to solve my problem very fast!i offer him 5 stars!

27 februari 2025

Antwoord van Vola.ro

Thank you for the feedback, Daniel! ❤ We welcome you anytime!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.