I dette selskapet fraskriver man seg sine forbrukerrettigheter for refundering/avbestilling på reiser jo med mindre man betaler ekstra for det. Selv om man vil endre på en reise 1 uke fram i tid? For... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dette selskapet burde ikke eksistere, det burde legges ned. Det er ingenting som virker, de bryter alle lover som har med billettsalg, og 1 av 10 tog kjører. Når de blir konfrontert så skylder de p... Toon meer
Får ikke refusjon av billett etter forsinkelse. Rekker ikke neste buss pga forsinkelse, og regelene deres for refunsjon gjør det nesten umulig. MEN, betaler du ekstra for fleks billett, da går det enk... Toon meer
Buss Oslo Kristiansand skulle ta 4 timer, ingen trafikk å snakke om….sekvfølgelig forsinket. Håpløst selskap… streik… overta flytoget slik at det også blir forsinket….konklusjon… dårlig ledelse!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vygruppen er Nordens største landbaserte transportkonsern. Selskapet er eid av den norske stat ved Samferdselsdepartementet. Vi opererer innenfor fire virksomhetsområder i Norge og Sverige: Tog, buss, godstransport og kundeopplevelse og innovasjon. Vy er en del av løsningen på klimautfordringene vi står overfor. Hver dag bidrar vi til et mer bærekraftig samfunn ved at våre kunder velger kollektive og miljøvennlige transportløsninger. Når vi reiser og transporterer bærekraftig får vi areal- og energieffektive løsninger, renere luft og redusert tidstap som resultat av mindre kø, spesielt i byene. Vi har som mål å gjøre det enkelt å velge miljøvennlig slik at enda flere velger å reise med buss og tog, og transportere gods med jernbane.
Contactgegevens
Schweigaards gate 23, 0191, Oslo, Noorwegen
- 61 05 19 10
- tog@vy.no
- vy.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 65% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Verdens værste selskap alltid…
Verdens værste selskap alltid forsinkelser

Antwoord van Vy
Kommer aldri til å reise med Vy igjen
Kommer aldri til å reise med Vy igjen. Ble nektet ombordstigning på Lysaker og bussen kjørte fra min mor på 86 år, selv om hun hadde plassreservasjon. Vi fikk beskjed av sjåføren at det kom buss rett bak. Tok 60 min før vi fikk beskjed om at bookingsystemet hadde dobbeltbooket og at neste buss ville bli nesten 2 TIMER forsinket. Vy har INGEN kundeservice i helgen.
Kjørte fra 40 personer fra egen buss
Kjørte fra 40 personer allerede på perrongen etter at deres egen «buss for tog» link fra Drammen til Brakerøya var 4min forsinket, men passasjerene var ankommet før avgang. Inkompetent og arrogant slik vi har lært å kjenne VY
Det er helt utrolig hva som har skjedd…
Det er helt utrolig hva som har skjedd med togtrafikken siden NSB ble til VY… De burde egentlig stanse togtilbudet sitt og heller sette opp busser på linjene sine. Det finnes ikke en eneste dag uten forsinkelser. Ofte står man på perrongen i en time mens de sier at toget kommer om fem minutter. Verdens grønneste by gjør virkelig alt for at jeg skal kjøpe meg en Hummer H2…
ty travel Norway
This company could probably be improved by respecting its customer base previous reviews suggest this has not been the case for others and was not relating too our experience. Booked from Oslo to Flam on the 12.05 on 16th October 2025. 10 minutes from station problems with train caused a return to Oslo station. On return we were advised that the train could be repaired by 15.30 hopefully. Or we could get the 2.25 from. As we had a change to pick up at Merdyl we took this option. Big mistake. No real information shared, no information as to seating. Boarded rain to find thevhad separated us into different parts of the carriage, the seats were old and very uncomfortable for a 5 hour journey. Carriages were poorly aired and the atmosphere was shiffling and overwhelming. There was no place to secure cases safely and crews were not aware of changes. The company did not empower their staff byg giving them information about further travel or refunds and compensation rega4ding missed connections and lost bookings. I have another 2 trips booked and paid for with this company and quite frankly I am dreading them. Would not recommend their service at all
Vy er skamløse
Betal heller litt ekstra og ta fly enn å reise kollektivt. Glem miljøet når de fraskriver seg alt ansvar og nekter erstatning ved forsinkelser. De lyver når saksbehandleren behandler erstatningssaken og skylder på trafikk midt på natta på en søndag – når det ikke var noen trafikk i det hele tatt.
Glem å reise grønt når det både er lettere og billigere å fly.
Utrolig dårlig informasjonsflyt
Klovner hele gjengen. Husk at rundt 40 direktører tjener flere millioner i årslønn for den udugeligheten de leverer.
Siste opplevelse: plutselig ble buss for tog på steking l1 forlenget til 14 oktober. Alt dette uten at du får et forhåndsvarsel. Med andre bare tull hele gjengen.
A real disaster..
A real disaster... Every day with delays or cancellations. A really bad experience
Ingen info med masse forsinkelser
Tok tog til Oslo fra Bergen pga familie treff. Endte opp med å stoppe på Finse i 40 minutter uten noe informasjon fra høyttalerene. Ingenting.
Greit nok, feil skjer.
Så når jeg skal hjem igjen så kommer toget til Gol. Og det samme skjer fader meg igjen. I skrivende stund har jeg stått her i en time, og all informasjon gitt er "vi gir en oppdatering når vi vet noe mer"...
Trenger ikke si stort mer egentlig. Men neste gang tar jeg fly eller alt annet enn Vy ihvertfall.
Man får det ikke mere stat enn dette
Man får det ikke mere stat enn dette, dvs ..
DYRT OG DÅRLIG !
Spesielt VY Express, elendig standard om man ikke har Plus sete, at man ikke skjemmes! Hadde vært flau om jeg var den som kjøper inn matriell til VY Express, og da de linjene med dobbeldekkere. Utrolig at med en slik standard sender man avgårde folk til Bodø til Trondheim, Oslo - Bergen osv.. Sitter man i vanlig sete, har man fader ikke plass til ha med seg noe, pga man ikke har dette bordet bak på seterygg, og ikke dette nettet lengre ned på setet. Man kan jo ha alt i fanget 10 timer pluss ..
Det ser like lerverte utvendig som innvendig også..
Anbefaler folk å ta Flixbus eller konkurrenten.no om men ikke sitter i Plus-sete
Vy er dyrt og har alltid problemer
Vy er dyrt og har alltid problemer
Mistet bussforbindelse
Mistet bussforbindelse i sommer pga dårlig ruteplanlegging fra VY buss. Det var planlagt og meldt om veiarbeid på E16, men VY endret ikke på busstider slik at flere på bussen mistet videre forbindelse. Vi endte opp med å ta taxi til 1200 kr - får ikke en krone igjen da VY ikke tar ansvar. Skylder på veiarbeid. Det er helt umulig å stole på Vy buss ift å frakte deg frem, og vansker å ha tillit til de som transportør
Buss for tog
Buss for tog, men bussen korresponderer ikke helt fram til punktet der toget tar over igjen. Mistet et tog grunnet at toget ikke ventet på buss for tog i starten av den vanlige ruten. Helt på tryne.
Penger teller mer enn mennesker
Vy anbefales å lese epostene de får, og ta inn over seg at medmenneskelighet og smidighet kan utgjøre en stor forskjell i andre menneskers liv. NOR-WAY greide å gjøre om på sin del av reisen, szmt refundere billettene, på kortere tid enn det tok VY å sende et robotlignende standard-avslag på søknaden om refusjon.
Legg ned hele bedriften
Legg ned hele bedriften. Betaler i dyre dommer for forbannelse og tilløp til panikk. Står som sild i tønne, og må hoppe mellom tog og buss. Dette er omtrent utelukkende hver gang jeg sitter på med denne søpla. Aldri igjen, ø blir det bilen hver gang
Bergen to Oslo shambles service
Booked the Bergen to Oslo service with the 'Pluss" spaxious sests.
In return you get a cold carriage with people putting on coats and train inspector who walked through several times totally oblivious that people are cold. No trolley service to seat. For the extra money paid its very poor and not cheap. Avoid VY trains in Norway.
Det ser ut som vy er eitt busselskap
Det ser ut som vy er eitt busselskap. Dei har nokre tog og, men desse går sjeldan eller aldri. Det å planlegge ein tur med vy er ikkje å anbefale

Antwoord van Vy
they’re taking the piss actually
slow updates. several trains getting cancelled. the train i was planning on taking being over an hour late. most inefficient transport system ever
Helt elendig!!
Helt elendig! Konduktørene eier ikke respekt og de vet visstnok ikke hva service er. Skulle ta nattog og hadde bestilt feil dato og innså ikke dette før et par timer før. Dette var jo selvfølgelig litt min feil også, men ingen kunne hjelpe meg. Kundeservice tlf kunne ikke hjelpe. Når jeg spurte konduktøren om vi kunne sette oss et annet sted sa han bare at vi måtte betale fullpris som kostet flere tusen kroner. Dette er uakseptabelt! Endte opp med at vi betalte ca 1000 kr ekstra for en kupé som var i ustand.
Situasjonen med togtrafikken i og rundt…
Situasjonen med togtrafikken i og rundt Oslo er totalt kaos og har vært slik en god stund. Respektløst ift kunder som betaler for reise. Som er avhengig av kollektiv trafikken for å komme seg til og fra arbeidet. Dette er langtfra ok.
Dit is Trustpilot