Zamawiałam strój pływacki dla córki. I byłam mega zdziwiona, że zamówienie złożone w sobotę wieczorem zostało spakowane kolejnego dnia. Nie kolejnego dnia ROBOCZEGO tylko jeszcze w sobotę. Córka docz... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Plecak na basen spełnia oczekiwania bardzo wymagającego syna - dobrze uszyty, dużo schowków i kieszeni, wszystkie dodatkowe potrzebne do treningu rzeczy (płetwy, rurka) bez problemu się zmieści... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nie polecam. Czekam już drugi tydzień aż paczka zostanie do mnie wysłana chociaż na stronie pod zamówionym produktem czas dostawy wynosił 4-5 dni. Kontaktowałam się z prośbą o anulację zamówienia ale... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Specjalna konstrukcja z elastycznymi ściągaczami wokół ud i pasa zatrzymuje niespodzianki wewnątrz, zapobiegając zanieczyszczeniu wody w basenie. Te majtki chronią naprawdę skutecznie. Świetne wykonan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Vraagt klanten om een review
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jestem mega zadowolona , corka z wada wzroku i bardzo duża. Dostaliśmy okulary +7 corka zadowolona , plywa jak ryba widzi swietnie ,Okulary pasują idealnie na tak mala buźkę. POLECAM

Negative: shipment lasted almost 2 weeks
Positive: after my intervention on your call center the package was delivered quickly.
Overall I am happy of choosing watery.pl :) today I made my PB in european championships - thank you!:)

Antwoord van watery.pl
Kupilam bardzo fajny worek pływacki. Nie rzeczywistości wszystko takie jak w opisie i na zdjęciach. Szybka dostawa.

Antwoord van watery.pl
Zamówienie dotarło szybko. Produkt jest zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona.

Antwoord van watery.pl
Na stronie watery znalazłam produkt którego nie oferują inne portale. Poza tym dostawa, chociaż była z zagranicy, była szybka i mogłam śledzić jej drogę na bieżąco. Sam produkt był dobrze zapakowany więc nic się nie uszkodziło podczas transportu.

Dziękuję
Pomoc i szybkie odpowiedzi na moje pytania w sprawie wymiany towaru. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

Antwoord van watery.pl
Nie tylko strona do zakupów jest fajna i jest duzy wybor, to jeszcze rewelacyjna obsługa klienta. Super miła i pomocna. Ja już wiem ze lada dzień złożę kolejne zamówienie. Dziękuję.

Antwoord van watery.pl
Bardzo szybka dostawa, profesjonalna pomoc w sprawie zwrotu i możliwości zakupu większego rozmiaru.

Antwoord van watery.pl
Bardzo długi czas wysyłki. Magazyn z którego wysyłane są produkty jest w Danii. Do tego utrudniony zwrot. Ogólnie nie polecam, nie warto.

Antwoord van watery.pl
Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z zamówieniem.

Antwoord van watery.pl
Było mega zajefajne, szybko ogarneli i mega jakość trzymają sie mega dobrze i sprawują na żegludze dziekuje za fajną zniżkę i za to ze rozmiaru nie pominęli.✌️😝

Antwoord van watery.pl
Watery.pl to intuicyjna platforma, pozwalająca na szybkie zakupy. Wybór produktów ogromny. Jestem maksymalnie zadowolona z jakości. Proces zakupów jest intuicyjny i przyjazny 🏖️👙🛟

Antwoord van watery.pl
Długo czekałem ,ale się doczekałem , przysłali mi zamiast 1 zamówionej bójki aż 3.!!!!!! Niepotrzebnie . Ale dziękuję!!!!!

Antwoord van watery.pl
Zamówienie łatwe przez stronę internetową, bez żadnych błędów i problemów za kilka dni otrzymałem swoje zamówienie. Produkt jest dobrej jakości, lekki i mocny.

Antwoord van watery.pl
Zakup pletwy rekina na prezent, przesylka do 4 dni czekam juz 8 dzień. Paczka nawet nie odebrana przez kuriera. Kontakt z ta firma to koszmar.
Nawet nie podaliscie na jakiego maila sie kontaktować. Na tego z waszej strony juz pisalem, probowalem tez przez waszego chata oraz telefonicznie. Teraz to idzie mail o zwrot pieniedzy.

Antwoord van watery.pl
Ostrzegam przed zakupami na tej stronie! Podają czas dostawy - 3 dni natomiast w praktyce paczka dotarła po 7 dniach. Byłam zmuszona kupić inny produkt i pojawił się problem ze zwrotem. Komunikacja tylko po angieslku, infolinia również ! Robią wszystko aby nie odsyłać produktu natomiast zwrot kosztuje 30 zł a za wymiane itp. nie płaci się nic - sami sugerują aby wymienić i nie zwracać. Ogolnie słaba jakość, produkt śmierdział tanią chińszczyzną. Do dnia dzisiejszego brak zwrotu środków na konto. Nie polecam!

Antwoord van watery.pl
Myślałam, że kupię po prostu plecak Arena. Tymczasem na Watery.pl wpadłam na zakupy, z których wyszłam zadowolona jak po znalezieniu wolnego leżaka w środku sezonu 😄
Strona sklepu jest tak przejrzysta, że nawet nie zdążyłam się zgubić między zakładkami. Plecak znalazłam błyskawicznie, zamówienie złożyłam w kilka minut, a potem pozostało tylko odliczanie do kuriera.
Przesyłka dotarła szybko i była porządnie zapakowana. Sam plecak Arena wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach – pojemny, solidny i gotowy na basenowe wyzwania (i wszystkie rzeczy, które „na pewno się przydadzą”).
Podsumowując: zakupy na Watery.pl przebiegły szybciej niż moje postanowienie, że „tym razem kupię tylko jedną rzecz” 😄 Chętnie wrócę po kolejne zakupy i zdecydowanie polecam ten sklep innym!

Antwoord van watery.pl
Wszystko w porządku przysylka szybko dostarczona masz produkt kamizelki do pływania też ok

Antwoord van watery.pl
Świetne produkty wykonane z przyjemnego materiału (rękawki do pływania oraz kamizelka), który nie ociera skóry i nie krępuje ruchów. Dzięki temu, dzieci chętnie z nich korzystały od pierwszego założenia i mogły w pełni cieszyć się z czasu na basenie. Na stronie znajdują się pomocne wskazówki dotyczące doboru rozmiarów, co pomogło nam uniknąć wymiany i otrzymać zamówienie na czas.