Havde bestil rejse igennem wow-travel, men de havde overbooket flyet, så under 48 timer før afrejse blev vi ombooket fra Aalborg lufthavn til Hamburg lufthavn og fik dermed forøget vores rejse tid med... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ankommet til Antalya lufthavn, hvor vi skulle have været til Alanya - Eftelia Aqua Resort, blev vi kidnappet og ført til et kineserhotel 115 km fra Alanya i et ingen mands område. Hotel og service v... Toon meer
I had a holiday with Wowcher and Wowtravel in Turkey and it was a huge disappointment!!!! They charged an additional 199 euros for food etc. as a hidden fee, I had to find out about this on the spot!... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Aflyser rejse
Vi kom ikke afsted, da wow travel aflyser rundrejsen i Tyrkiet. Vi står med en ødelagt ferie og en lang næse.
dårlig oplevelse
Vi var en tur i Tyrkiet sidste år igennem Sweet deal med WOW travel, og nu kan jeg se at Sweet deal sælger rejser for WOW travel igen. Turen var bestemt en katastrofe, med mange dårlige oplevelser så til jer som læser denne anmeldelse, tænk jer om inden i bestiller en en rejse hos WOW travel.
7 dages rundtur i Tyrkiet
Vil starte med at takke bus 32 for en super god tur til Tyrkiet. En bus fyldt med søde og behagelige mennesker er jo altid en god start. Derudover havde vi en skøn guide Özgür, han var både humoristisk, venlig og meget velvidende. Selvfølgelig er der nogen ekstra udgifter når man kommer der ned, men synes ikke 1500.- pr. mand er dyrt for mad alle dage og entreér de steder vi besøgte. Vi boede i alt på 3 forskellige hoteller, alle rigtig fine hoteller med gode facilitetter og god mad! Jeg ved da godt 1700 km i bus er langt, men synes bestemt de var hele turen værd, da vi fik set noget rigtig smuk natur, derudover synes jeg ikke det føles så langt, da vi havde mange pauser, så der var mulighed for at komme på toilettet, tage billeder eller kigge i de små butikker der nu var. Vi var også ude at se de famøse virkesomheder som blir omtalt i de andre anmeldelser, tæppe - smukke - læder. Men er man ikke intresseret, kan man jo bare takke nej og gå ud, ja der er mange sælgere, men vi kom altså derfra uden at købe noget, og tog det som en oplevelse i stedet for at være sur over det. Vi kunne godt have brugt et par timer mere inde i Antalya, men ellers er vi yderst tilfreds med rejsen. Vi er kommet hjem med en på opleveren, og har været sammen med en masse søde mennesker.
Mange hilsner Gitte og Jimmi fra børnebordet :D
7 dages rundrejse til Tyrkiet
Vi bestilte gennem WOW travel en rundrejse til Tyrkiet, med udflugt til bl.a. Cappadocia. Vi er lige kommet hjem efter en SKØN tur med en fantastisk guide Ozgur. Han var utrolig vidende og sjov at høre på. Vi har været på 3 forskellige hoteller, alle i fin fin standard. Det eneste lille minus var, at vi har kørt rigtig meget i bus - ca. 1700 km i alt. Det var lige rigeligt på de 7 dage. Vi kunne også sagtens have undværet de 3 steder, vi jo er tvangsindlagt til, nemlig tæppefabrik, læderfabrik og smykkefabrik. Der er INTET billigt ved at købe de steder, tværtimod. Men det er jo op til én selv, om man vil købe.
Vi havde en rigtig dejlig tur. Vi var 38 i gruppen, og vi kunne snakke med hinanden alle sammen. Hyggelige folk, at være sammen med. Kh John og Marianne Pagh
"Bondefangeri af værste skuffe"
7 dages spa og wellness ferie til Tyrkiet (Alanya/Antalya m.v.), lovede Sweetdeal. Men i stedet skulle det have heddet 7 dages bustur fra helvede. 4 hoteller på én uge, har intet med spa og wellness at gøre. Undervejs gjorde bussen holdt ved forskellige forretninger, hvor man fx var tvangsindlagt til at sidde og glo på kikset modeshow. Et andet sted skulle vi se på en over en time lang præsentation af ægte tæpper. Der var en underlig mafiaagtig stemning. Mænd i jakkesæt, der fulgte én konstant. Da vi ville uden for, ville en ansat decideret ikke sige, hvor exit var, men at vi bare kunne trække frisk luft på altanen. En anden dag var det en gigantisk smykkeforretning, vi SKULLE se, hvor man ved ankomsten fik at vide, at der ingen købetvang var. Men en mand fulgte os overalt og blev vældig sur, da vi ikke købte noget. Helt ærligt! Vi havde ikke bedt om disse fremvisninger, og så skulle man udsættes for sure og skuffede mennesker, der åbenbart regnede med, at man kom og købte en masse. Det blev reelt til 2 dage ved poolen, hvor vi havde regnet med 7, som der jo stod i overskriften. Kufferten blev aldrig pakket ud, da man jo skulle køre igen, og hele tiden være på farten. Det havde INTET med spa og wellness at gøre. Har aldrig oplevet så ringe en ferie, og vi føler os i den grad udsat for bondefangeri og løgnagtige salgsbetingelser fra Sweetdeal og Wow travel!!!!!
Rigtig fin tur i Antalya
Købte en sweetdeal med en tur til Tyrkiet med forskellige ture vi skulle på. Det var en rigtig god tur vi fik, hvor vi også var på 3 fabriksbesøg hvilket var rigtig spændende. Vi boede vi 4 forskellige hoteller som også havde en rigtig flot standard på de 7 dage, men gjorde ingenting da det gav god mening og skifte hotel, så vi ikke skulle køre hele turen tilbage. Alt i alt rigtig godt tilfreds og kunne godt finde på og tage afsted igen.
SUPER
Bestilte en Sweet-deal tur til Tyrkiet i juni, med afrejse 5. november. Havde ikke de store forventninger til Tyrkiet eller rejsen. WOW travel. Som arrangør skal de ikke have ros for deres håndtering af info og billet håndtering, det kan ikke blive ringere. Vi skrev til dem flere gange om afrejsetidspunkt, men hørte intet. Først dagen før fik vi at vide, at vi bare skulle møde op i Billund lufthavn med pas - intet rejsebevis. FØJ wowtravel. Men efter flytur med Corendon Airlines, med venlig betjening, kaffe og sandwich, landede vi i Antalya lufthavn. Herefter klappede alt, hurtig i bussen frem til lufthavnshotellet hvor der var opstillet en form for nat kaffebord. Næste dag blev der inviteret til info møde hvor der blev givet information om turen og mulighed for tilkøb af pakke, som indehold alle frokoster / aften måltider samt indgang til alle attraktioner til en fornuftig pris 199 €, man kan ikke forvente, at kunne gå på cafe i nærheden af et 4 eller 5 star hotel (heller ikke i DK). Vores guide Hakan, fantastisk fyr, både info og humor var på plads, vi fik så meget info om kultur, Effesos, Pamukkala, Afrodisias, Tyrkernes hverdag og til slut 1½ dag i solen på Incekum Beach Resort. Helt igennem en fantastisk tur. Vi takker vores medrejsende for godt og meget hyggeligt samvær.
Tur til Tyrkiet
Vi har været på en tut til Tyrkiet i april mdr. Hvor der var indlagt en 2 dags tur, hvor vi skulle se en ægte tæppe fabrik, skind fabrik mm, hvis man ikke tog med på turen kostede det ekstra 800 kr. Så vi tog med på turen og det var også ok - men på tæppe fabrikken, kom salgs talen virkelig frem, Det tæppe som vi faldt for kostede i Danmark 120,000 kr - uden vi er den store tæppe expert syntes vi det lød af lidt meget, Han sagde de solgte det for 56,000 kr, men efter det var først på året kunne vi købe det til 35,000 kr, men vi stod ikke lige og manglede et tæppe til den pris. Han gik så ned i 25,000 kr, men nej tak, det endte med vi fik det for 12,000 kr og troed vi have lavet en udmærket handel. Fik i denne uge det vurderet ved en tæppe expert til 800 KR. - Så det må man kalde bonde fangeri, så det gør noget. MVH Preben
Fantastisk rundrejse i Tyrkiet
Jeg var i februar 2013 på en rundrejse bestilt ved Take Offer med WOW travel.
Turen var bare helt perfekt. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Alt hvad der stod i tilbudet blev overholdt.
Vi havde en helt fantastisk tur og havde en super god guide "Leven".
Jeg kan blot sige, at der er ingen grund til bekymring, selv om der har været dårlige anmelder tidliger på denne siden, så er der blevet rettet op på alt.
Monica J. Hovgaard
Ganske enkelt rædselsfuldt
Var på ferie til Tyrkiet med WOW Travel den sidste uge af november. INTET levede op til, hvad der var lovet, turen blev lavet om undervejs, f.eks. stod der i det tilbud vi købte, at der på dag 1 skulle være dinner på hotellet.... vi ankom kl. 2 om natten - sen dinner må man sige. Der blev også ændret på de planer der var på turene, så vi måtte bruge en ekstra dag i en bus. Guiderne var ikke meget værd, man fik ikke lov til at stille spørgsmål på info-mødet, og sådan kunne man blive ved. Kan absolut IKKE anbefales, uanset prisen.
Dit is Trustpilot