jaren geleden een dure breitling gehaald hier, wilde hem verkopen een mooi verhaal om hem in te kopen maar uiteindelijk een onzin verhaal ze wilde hem niet inkopen terwijl ik ergens anders 1500 kri... Toon meer
Net als mijn vorige bestelling wordt er zeer snel gehandeld. Heb per mail en Whatsapp contact gehad en goede adviezen gekregen. De verzending verliep vlekkeloos. Enig nadeel betreft dat na de leverin... Toon meer
Hier van een erfstuk een nieuwe ring laten maken, erg goed advies gehad van Wesley, en samen bekeken wat de mogelijkheden waren. Vakwerk geleverd door de goudsmid. Super service en zeer klantvriendeli... Toon meer
Ik wilde een bepaalde horloge die ik elders heb bekeken. De levering duurde minimaal 1 week dus ben ik verder gaan zoeken en ten slotte op Ace jewelers beland via internet. Het contact verliep dmv Wha... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De Ace Juweliers Groep van de familie Ben Joseph bestaat uit twee juwelierszaken en een luxe eBoutique, AceJewelers.com. De boutiques, Ace & Dik Juweliers en Ace & Spyer Juweliers, zijn beiden gevestigd in het centrum van Amsterdam en bieden een uitgebreide collectie horloges en sieraden van luxe merken als Omega, Breitling, IWC, Nanis, Bulgari, TAG Heuer en Parmigiani Fleurier. Ace & Spyer Juwelier was in 1998 de eerste Nederlandse juwelier met een Breitling corner. In 2008 lanceerde Ace Juweliers als eerste Nederlandse juwelier de luxe eBoutique AceJewelers.com, waarmee Ace een omni-channel retail pionier werd. In 2015, 2016 & 2017 won Ace Juweliers de Thuiswinkel Award voor beste website in zijn klasse.
van Baerlestraat 46, 1071 AZ, Amsterdam, Nederland
- +31 (0)20 30 31 900
- service@acejewelers.com
- www.acejewelers.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
ACE aced it again!!
Als horloge fanaat kijk ik regelmatig wat ACE te bieden heeft. En geniet dan van de passie wat de medewerkers van ACE uitstralen.
En mooi bedrijf wat goed meegaat met de tijd! En op die wijze jong tot oud kan verblijden met een onwijs uitgebreid aanbod.
Zelfs een kleine bestelling wordt altijd gewaardeerd. En zelf beloond met een prachtig presentje. Zit hem in de kleine dingen wat ACE groot maakt.
Vooral zo door gaan!!

Prachtig bedrijf
Een ontzettend mooi bedrijf met een mooie, unique collectie. Ze bieden een goede service waar de klant voorop staat.
Ze weten zeker hoe het hoort.
Tot snel, Angela.

Aankoop Omega NATO band
Correcte en snelle afhandeling(op voorraad) van de aankoop, rekening houdend met de gemaakte afspraken.

Antwoord van Ace Jewelers
Vriendelijk en correct, snel geleverd
Besteld online, goede communicatie en snel geleverd.
Zeer tevreden

snelle en prettige afhandeling
Na bestelling direct reactie gehad over bestelling en verzending. Artikel zat bij ontvangst goed (beschermd) verpakt (ondanks dat er weinig kon beschadigen).

Antwoord van Ace Jewelers
TOP. Of eigenlijk: "ACE".
Perfecte afhandeling, snelle levering, goed verpakt: uit ervaring weet ik dat voor de mensen bij ACE de klant op 1 komt. Of je nu in een fysieke winkel of in 1 van de webshops koopt. Zelfde visie, zelfde nivo van service. Bricks & Clicks: het kan echt samen.

Persoonlijk en snel
Top service altijd bij Ace, snel contact over de klantenservice en een handgeschreven kaart bij mijn bestelling, die de volgende dag al in huis was, top!

Mijn droomhorloge gekocht bij Acejewelers
Afgelopen week heb ik mijn droomhorloge gekocht bij Acejewelers! Ik wilde de IWC Big Ingenieur al een aantal jaar kopen. Maar telkens heb ik het uitgesteld. Totdat ik bij Alon kwam van Acejewelers, zijn expertise en passie voor horloges overtuigde mij om eindelijk het horloge te kopen! Super service, goed geprijsd en geweldig personeel! Een aanrader!

Antwoord van Ace Jewelers
Ace Jewelers: goede service, persoonlijke aandacht, meedenken
Ik koop met plezier horloges en juwelen bij Ace. Mooie collecties, goede service, vriendelijke mensen. Aanrader.

Wederom helemaal top!
Heb nu al meerdere malen zaken gedaan met ACE Jewelers en dat was iedere keer helemaal goed geregeld. Zowel in de winkel als online alles snel en zorgvuldig geregeld. Aardige mensen met passie voor het vak en het product. Zeker een aanrader!

Antwoord van Ace Jewelers
Ace jewelers service is top!
Geweldige service en hoge klantvriendelijkheid.

Top Service
Via de webshop een horloge aangeschaft.
De communicatie is werkelijk top. Vanaf het moment dat ik mijn eerste vraag stelde over de beschikbaarheid tot aan het moment dat het horloge is afgeleverd ben ik op de hoogte gehouden van de voortgang.
Uiteindelijk duurde de levering iets langer dan verwacht. Dit is ruimschoots gecompenseerd met een aantal leuke goodies.
Zeker voor herhaling vatbaar

Antwoord van Ace Jewelers
Het onmogelijke werd mogelijk!
Een mooi cadeau voor je vrouw zoeken is nooit eenvoudig. Ze verdient alleen het aller mooiste en het meest speciale geschenk voor welke gelegenheid dan ook. Ik was opzoek naar een armbandje. Ik had een idee maar geen duidelijk beeld of merk. Door de doortastendheid en deskundigheid van de medewerkers bij Ace hadden zij binnen no time mijn perfecte verjaardagscadeau voor mijn vrouw gevonden! Wat ik voor onmogelijk beschouwde hebben zij mogelijk gemaakt!

Antwoord van Ace Jewelers
Mooie winkel met zeer goede service!
Bij binnenkomst werd ik verrast door de mooie winkel op Van Baerlestraat en ik werd meteen vriendelijk ontvangen. Ze nemen ruim de tijd om samen te kijken naar mijn wensen. De service is uitstekend waar ik erg blij van wordt. Ik heb gekozen voor een horloge dat bij mij past met een eerlijk advies van het personeel. En ik ben hier zeer tevreden mee. De kwaliteit, de service en de zorg die ze bieden heb ik niet eerder zo ervaren, zoals bij Ace Juweliers. Ik ben eerder ook in andere juwelier winkels wezen kijken voor een horloge, maar voelde me opgedrongen en als je niet snel genoeg neemt dan worden de verkopers vaak minder vriendelijk. Bij Ace juweliers was dit zeker niet het geval. Deze winkel is dus een echte aanrader!

IWC PERPETUAL CALENDAR FEESTJE
Mede dankzij jou fantastische inlevingsvermogen is het voor mij en mijn kids een dag geworden die ons nog lang zal heugen!
Als je zo met je gasten om weet te gaan dan vind ik het niet gek dat jullie zulke succesvolle zaken hebben.
Het was met recht een FEESTJE en we hebben er nog lang van nagenoten!
Vanaf het moment van het verlaten van je zaak draag ik mijn klok met trots en vooral warmte in mijn lichaam want dat is wat deze klok met mij doet in vergelijking met de andere!
Het is een bijna onbeschrijflijke beauty en ben er verschrikkelijk blij mee.
Nogmaals onwijs bedankt Alon dat je op zo'n manier deel hebt uitgemaakt van het verwezenlijken van mijn droomklok,de rosé gouden IWC PERPETUAL CALENDAR!
Groet,
Silvano

Antwoord van Ace Jewelers
Gedegen advies en vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel en oprecht goed advies. Werd uitstekend geholpen bij het uitkiezen van een zonnebril en ben ontzettend tevreden de winkel uit gelopen. Nog steed heel erg blij met mijn aankoop.

Antwoord van Ace Jewelers
Zoals altijd perfecte service.
Werkelijk elke keer wanneer ik in 1 van de winkels ben verbaas ik me weer om de klantvriendelijke omgeving. De perfecte services, dit geld ook voor de after sales. Kan een ieder aanraden om een bezoekje te brengen!

Antwoord van Ace Jewelers
Mooi assortiment horloges, vooral IWC !!
Ik heb inmiddels 2 mooie IWC horloges bij ACE gekocht en overweeg binnenkort een 3e aan te schaffen. De service en advies zijn perfect. Volledige collectie en alles op voorraad, ook limited editions.

TOP SERVICE voor juiste prijs
Ik was opzoek naar een mooie band voor een IWC. Vanuit een mooie webshop is deze te bestellen vanaf "de bank en voor de openhaard"
Betaling en bezorging gingen eenvoudig en op tijd; kortom de service waar je vandaag de dag op hoopt.